Köögisegistid

Tooted 16 kuni 20 koguarvust 114

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Köögisegisti Franke Lina Semi Pro kroom/kivihall väljatõmmatava käsidušiga

    Köögisegisti Franke Lina Semi Pro kroom/kivihall väljatõmmatava käsidušiga

    130,00 €

    Franke Lina Semi Pro on kroom/kivihall viimistlusega väljatõmmatava käsidušiga kumer kangsegisti. Segisti sobib hästi populaarsete Franke köögivalamutega, kuid kaunistab mistahes kodu pilkupüüdva stiili ning detailideni viimistletud funktsionaalsusega. Semi Pro köögisegistiga tunned end nagu tõeline köögiproff. Segistil lülitiga käsidušš, millega saab valida 2 funktsiooni vahel - dušš ja tavaline juga. 

    Segisti kang asub paremal ning jooksutoru pöördenurk on 150°, mis lisab oluliselt kasutusmugavust, olgu siis tegu söögi tegemise, koristamise või nõudepesuga. Painduvate ühendustorude pikkus on 450 mm.

    Lähemalt
  2. Köögisegisti Hansgrohe Aquno Select M81 250 kroom väljatõmmatava käsidušiga

    Köögisegisti Hansgrohe Aquno Select M81 250 kroom väljatõmmatava käsidušiga

    509,00 €

    Hansgrohe Aquno Select M81 250 on kroomi pinnatöötlusega köögisegisti, millel on väljatõmmatav käsidušš. Segisti üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Segisti jooksutoru pöördenurk on võimalik fikseerida 60°, 110° või 150° juures.

    Segisti puhul saab valida kahe erineva süsteemi puhul: tavaline jooksutoru väljatõmmatava käsidušiga ning SatinFlow laminaarsprei. Süsteeme saab lihtsasti vahetada vaid ühe nupuvajutusega. 

    Quick Clean katlakivivastane süsteem suurendab segisti vastupidavust: katlakivi võib silikoonpihustitelt lihtsalt maha pühkida. Stiilne must multifunktsionaalne sõel sisaldub komplektis.

    Lähemalt
  3. Köögisegisti Oras Saga 3934F pesumasinaventiiliga

    Köögisegisti Oras Saga 3934F pesumasinaventiiliga

    132,00 €

    Oras Saga 3934F on kõrge disainiga köögisegisti, mille üks kahv võimaldab mugavalt seada soovitud veetemperatuuri ja vooluhulka. Segistil on pööratav jooksutoru, mille tehaseseade on 120° juures (võimalus piirata 60°). Komplektis sisaldub keraamiline pesumasinaventiil.

    Oras Saga – see on kasutajasõbralik ja mitmekülgne valik segisteid kööki ja vannituppa. Saga sarja moodne disain on õnnestunult ühendatud usaldusväärse tehnoloogiaga, mis põhineb aastakümnete pikkusel kogemusel. Oras Saga on vastupidav kvaliteetsegisti, mis sobib hästi kasutamiseks ühthästi nii kodustes tingimustes kui ka intensiivse kasutusega avalikes kohtades.

    Lähemalt
  4. Köögisegisti Ideal Standard Ceralook BC176 väljatõmmatava käsidušiga

    Köögisegisti Ideal Standard Ceralook BC176 väljatõmmatava käsidušiga

    183,00 €

    Ideal Standard Ceralook BC176 on kõrge jooksutoruga minimalistliku stiiliga köögisegisti. Kroomviimistlusega segisti tagab funktsionaalsuse Sinu köögis tänu väljatõmmatavale käsidušile.

    Ceralook segistil on kasutusel vastupidav FirmaFlow® keraamiline sisu koos temperatuuripiirajaga. Segistil on üks kahv paremal pool, mis võimaldab mugavalt seadistada soovitud veetemperatuuri ja vooluhulka.

    Lähemalt
  5. Köögisegisti Oras Vega 1820G

    Köögisegisti Oras Vega 1820G

    174,00 €

    Oras Vega 1820G on ajatu disainiga ning kroomviimistlusega köögisegisti. Oras Vega segisti on kasutajasõbralik ja vastupidav, mis garanteerib funktsionaalsuse igas köögis.

    Segisti jooksutoru pöördenurk on 120°, mida on võimalik seadistada ka vahemikus 40°-80°. Segistil on üks kahv, millega on mugav veetemperatuuri ja -survet reguleerida. Lisaks on kahval ka vooluhulka ja temperatuuri piirav säästunupp, mida vajutades on võimalik survet ja veetemperatuuri suurendada.

    Lähemalt

Tooted 16 kuni 20 koguarvust 114

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas