Köögisegistid

Tooted 6 kuni 10 koguarvust 22

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Köögisegisti Franke Novara Plus

    Köögisegisti Franke Novara Plus

    65,00 €

    Franke Novara on kroomi värvusega kangsegisti, mis sobib hästi populaarsete Franke köögivalamutega, kuid kaunistab mistahes kodu pilkupüüdva stiili ning detailideni viimistletud funktsionaalsusega.

    Jooksutoru pöördenurk on 360°, mis lisab oluliselt kasutusmugavust, olgu siis tegu söögi tegemise, koristamise või nõudepesuga. Painduvate ühendustorude pikkus on 450 mm.  

    Lähemalt
  2. Köögisegisti Wasser Round 360

    Köögisegisti Wasser Round 360

    Tavahind: 50,00 €

    Erihind 45,00 €

    Round 360 on pööratava jooksutoruga Wasseri valamusegisti mis on disainitud spetsiaalselt köögivalamutele. Segistil on stiilne käepide ning ka intensiivsemat kasutust võimaldav CerQual® tööelement. Jooksutoru on liigutatav ning selle ots on 360-kraadi pööratav.

    Valamusegisti komplekti kuuluvad kõik paigalduseks vajalikud kinnitused ning survevoolikud. Segistil on vett säästev aeraator.

    Lähemalt
  3. Köögisegisti Grohe Start Classic

    Köögisegisti Grohe Start Classic

    85,00 €

    Grohe Start Classic on klassikaline kroomviimistlusega köögisegisti. Segistil on üks käepide, mis võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Segistil on sisseehitatud filter, mis eemaldab veest nikli ning plii. 

    Grohe Start Classic seeriat iseloomustab SilkMove tehnoloogia, mis tagab segisti jooksutoru ning käepideme äärmiselt sujuva liikumise. Grohe segisti on töödeldud StarLight pinnatöötlusega, mis teeb segisti puhastamise imekergeks - lihtsalt tõmba kuiva lapiga üle segisti ja veepritsmed ning mustus on kadunud.

    Lähemalt
  4. Köögisegisti Grohe BauEco kroom

    Köögisegisti Grohe BauEco kroom

    71,00 €

    Köögisegisti Grohe BauEco kroom on klassikaline kroomviimistlusega köögisegisti. Segistil on üks käepide, mis võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Jooksutoru pöördenurk on 140°.

    Grohe BauEco kroom köögisegistil on StarLight pinnatöötlus, mis teeb segisti puhastamise imelihtsaks - lihtsalt tõmba kuiva lapiga üle segisti ja veepritsmed ning mustus on kadunud. Segistil on FastFixation Plus kinnitused, mis teevad segisti paigaldamise imelihtsaks.

    Lähemalt
  5. Köögisegisti Rubineta Prince P-20 Star

    Köögisegisti Rubineta Prince P-20 Star

    32,00 €

    Rubineta Prince P-20 Star on kroomi värvusega köögisegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Komplekti kuulub keraamiline segistisüdamik 40mm ning roostevabast terasest painduvad ühendustorud pikkusega 40cm. Rubineta Prince P-20 Star on kvaliteetne ning taskukohase hinnaga köögisegisti.  

    Lähemalt

Tooted 6 kuni 10 koguarvust 22

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas