Köögisegistid

Tooted 6 kuni 10 koguarvust 71

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Köögisegisti Reginox Cano Gun Metal

    Köögisegisti Reginox Cano Gun Metal

    Tavahind: 280,00 €

    Erihind 243,00 €

    Reginox Cano Gun Metal on ümara ja kõrge jooksutoruga köögisegisti, moodsa tumehalli värvusega. Segisti maksimaalne pöördeulatus on 360°, mis pakub olulist kasutusmugavust. Segisti kang asub paremal pool, mis võimaldab mugavalt reguleerida veesurvet ja –temperatuuri.

    Cano roostevabast terasest segisti sobib kokku populaarsete Reginoxi köögivalamutega, näiteks sama tooni valamuga sarjast Miami.

    Lähemalt
  2. Köögisegisti Grohe Eurosmart Cosmopolitan kroom väljatõmmatava käsidušiga

    Köögisegisti Grohe Eurosmart Cosmopolitan kroom väljatõmmatava käsidušiga

    200,00 €

    Köögisegisti Grohe Eurosmart Cosmopolitan on loodud tooma igakülgset mugavust Sinu kööki. Kroompinnaga minimalistlik disain ei jäta kedagi külmaks, universaalne väljatõmmatav metallpihusti ning 360° pöördeulatusega tila teevad köögis tegutsemise lihtsamast lihtsamaks, olgu selleks siis toidu valmistamine, koristamine või nõudepesu.

    Ühe nupuvajutusega saate valida peenpihustuse režiimi asemel võimsa joaga režiimi ja vastupidi. Pärast kasutamist tõmbub dušiotsak tila sisse tagasi tänu süsteemile EasyDock. Täpse Grohe SilkMove'i keraamilise südamiku abil saate veevoolu ja -temperatuuri hõlpsalt reguleerida, mis muudab segisti käsitsemise veelgi lihtsamaks.

    Grohe Eurosmart Cosmopolitan on kõrge jooksutoruga köögisegisti, mis on töödeldud StarLight pinnatöötlusega. See teeb segisti puhastamise imekergeks- lihtsalt tõmba kuiva lapiga üle segisti ja veepritsmed ning mustus on kadunud. Grohe Zero tehnoloogiaga on viidud plii ning nikli sisaldus miinimumini, mis tagab puhta joogivee.

    Lähemalt
  3. Köögisegisti Oras Safira 1077X poriharjaga

    Köögisegisti Oras Safira 1077X poriharjaga

    258,00 €

    Oras Safira 1077X on poriharjaga köögisegisti, mis on ideaalne kasutamiseks ka abiruumides. Komplekti on lisatud ka paar ekstsentrikliideseid ning peiteäärikuid. Oras Safira juures on võimalik piirata ka vee maksimaalset vooluhulka ning temperatuuri. Safira on olnud Orase segistivalikus hulk aastaid kõige populaarsem tooteseeria. Safira laiast valikust leiab igaüks endale sobiva segisti.

    Lähemalt
  4. Köögisegisti Franke Atlas Neo roostevaba teras

    Köögisegisti Franke Atlas Neo roostevaba teras

    220,00 €

    Franke Atlas Neo on minimalistliku disaini ja roostevabast terasest viimistlusega köögisegisti. Segisti jooksutoru pöördenurk on 180°, mis lisab oluliselt kasutusmugavust, olgu siis tegu söögi tegemise, koristamise või nõudepesuga. Segistil on laminaarne veejuga, mis aitab hoiduda veepritsmetest.

    Köögisegisti sobib ideaalselt kokku populaarsete Franke köögivalamutega. Kõrge jooksutoruga modernne köögisegisti ei ole ainult praktiline lisa Sinu köögis, vaid ka stiilne disainielement. Kõrge jooksutoruga segistil on kangiga juhtimine paremal pool.

    Lähemalt
  5. Köögisegisti Franke BAT Atlas roostevaba teras väljatõmmatava käsidušiga

    Köögisegisti Franke BAT Atlas roostevaba teras väljatõmmatava käsidušiga

    264,00 €

    Franke BAT Atlas on roostevast terasest kangsegisti, mis sobib hästi populaarsete Franke köögivalamutega, kuid kaunistab mistahes kodu pilkupüüdva stiili ning detailideni viimistletud funktsionaalsusega. Segisti paigaldusel on võimalik kangi asetada paremale või vasakule, lisaks on veel segistil väljatõmmatav käsidušš.

    Jooksutoru pöördenurk on 360°, mis lisab oluliselt kasutusmugavust, olgu siis tegu söögi tegemise, koristamise või nõudepesuga. Painduvate ühendustorude pikkus on 450 mm.  

    Lähemalt

Tooted 6 kuni 10 koguarvust 71

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas