Köögisegistid

Tooted 11 kuni 15 koguarvust 71

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Köögisegisti Reginox Cano Copper

    Köögisegisti Reginox Cano Copper

    Tavahind: 280,00 €

    Erihind 243,00 €

    Reginox Cano Copper on ümara ja kõrge jooksutoruga köögisegisti, moodsa vaskja värvusega. Segisti maksimaalne pöördeulatus on 360°, mis pakub olulist kasutusmugavust. Segisti kang asub paremal pool, mis võimaldab mugavalt reguleerida veesurvet ja –temperatuuri.

    Cano roostevabast terasest segisti sobib kokku populaarsete Reginoxi köögivalamutega, näiteks sama tooni valamuga sarjast Miami.

    Lähemalt
  2. Köögisegisti Grohe Minta C mattmust

    Köögisegisti Grohe Minta C mattmust

    281,00 €

    Minta on silmapaistva mattmusta viimistlusega Grohe köögisegisti, millel on kõrge jooksutoru maksimaalse mugavuse tagamiseks. Segistil on üks käepide, mis võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Segisti jooksutoru pöördenurk on võimalik fikseerida 150° või 360° juures.

    Grohe Minta seeriat iseloomustab SilkMove tehnoloogia, mis tagab segisti jooksutoru ning käepideme äärmiselt sujuva liikumise. 

    Lähemalt
  3. Köögisegisti Grohe Minta L väljatõmmatava käsidušiga

    Köögisegisti Grohe Minta L väljatõmmatava käsidušiga

    242,00 €

    Minta on silmapaistev kroom viimistlusega Grohe köögisegisti. Lisa mugavuseks on segistil väljatõmmatav käsidušš. Segistil on üks käepide, mis võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Jooksutoru pöördenurk on 360°, mis lisab oluliselt kasutusmugavust, olgu siis tegu söögi tegemise, koristamise või nõudepesuga.

    Grohe Minta seeriat iseloomustab SilkMove tehnoloogia, mis tagab segisti jooksutoru ning käepideme äärmiselt sujuva liikumise. 

    Lähemalt
  4. Köögisegisti Oras Vega 1828G poriharjaga

    Köögisegisti Oras Vega 1828G poriharjaga

    251,00 €

    Oras Vega 1828G ajatu disainiga ning kroomviimistlusega köögisegisti koos poriharjaga. Käsiharjaga segisti sobib ideaalselt ka majapidamis- või koristajaruumi. Komplektiga on kaasas ka dušivoolik (150 cm) ja dušihoidik.

    Segisti jooksutoru pöördenurk on 120°, mida on võimalik seadistada ka vahemikus 40°-80°. Segistil on üks kahv, millega on mugav veetemperatuuri ja -survet reguleerida. Lisaks on kahval ka vooluhulka ja temperatuuri piirav säästunupp, mida vajutades on võimalik survet ja veetemperatuuri suurendada.

    Lähemalt
  5. Köögisegisti Reginox Crystal Gold

    Köögisegisti Reginox Crystal Gold

    Tavahind: 280,00 €

    Erihind 243,00 €

    Reginox Crystal Gold on kõrge jooksutoruga köögisegisti, moodsa kuldse värvusega. Segisti maksimaalne pöördeulatus on 360°, mis pakub olulist kasutusmugavust. Segisti kang asub paremal pool ning võimaldab mugavalt reguleerida veesurvet ja –temperatuuri.

    Crystal roostevabast terasest segisti sobib kokku populaarsete Reginoxi köögivalamutega, näiteks sama tooni valamuga sarjast Miami.

    Lähemalt

Tooted 11 kuni 15 koguarvust 71

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas