Köögisegistid

Tooted 11 kuni 15 koguarvust 41

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Köögisegisti Franke Eos Neo šampanja kuld väljatõmmatava käsidušiga

    Köögisegisti Franke Eos Neo šampanja kuld väljatõmmatava käsidušiga

    329,00 €

    Franke Eos Neo on minimalistliku disainiga ja šampanja kuld viimistlusega köögisegisti, millel on väljatõmmatav käsidušš. Segisti jooksutoru pöördenurk on 180°, mis lisab oluliselt kasutusmugavust, olgu siis tegu söögi tegemise, koristamise või nõudepesuga. Segistil on spetsiaalne mürasummutav kate, tänu millele on käsiduši kasutamine vaikne ja mugav.

    Kõrge jooksutoruga segistil on kahvaga juhtimine paremal pool. Köögisegisti sobib ideaalselt kokku populaarsete Franke köögivalamutega. Kõrge jooksutoruga modernne köögisegisti ei ole ainult praktiline lisa Sinu köögis, vaid ka stiilne disainielement.

    Lähemalt
  2. Köögisegisti Oras Vega 1838FG-33 mattmust

    Köögisegisti Oras Vega 1838FG-33 mattmust

    328,00 €

    Oras Vega 1838FG-33 on moodsa mattmusta värviga ja kõrge jooksutoruga köögisegisti. Segisti on mõeldud valamu või tasapinna peale paigaldamiseks. Oras Vega segisti on ümara disainiga, mis garanteerib isikupära igasse kööki.

    Segistil on üks kahv, mis tagab mugava vee temperatuuri ja surve reguleerimise. Lisaks on segisti vett ja energiat säästev, tänu kahval asetseva vee vooluhulka piiravale säästunupule.

    Lähemalt
  3. Köögisegisti Oras Cubista 2839F pesumasinaventiiliga

    Köögisegisti Oras Cubista 2839F pesumasinaventiiliga

    369,00 €

    Oras Cubista segistisari on tugevalt inspireeritud kubistlikust kunstist, mis ühendab endas sujuvalt kaasaegse stiili ja ajatuse. Erinevaid kaasaegseid, selgete geomeetriliste vormidega segisteid saab lihtsalt paigaldada erinevatesse keskkondadesse ja interjööridesse. Oras Cubista segistite juures kasutatavad uuendused on Orase pideva aktiivse ja loomingulise tootearenduse tulemus.

    Oras Cubista 2839F (6 V) on elektroonilise pesumasinaventiiliga köögisegisti, mille jooksutoru pöördenurga tehaseseade on 120°, aga seda on võimalik fikseerida ka 0° ja 60° juures. Pesumasinaventiil sulgub automaatselt 3 või 12 tunni pärast (vajutades nuppu ühe korra, avaneb ventiil 3 tunniks, aga hoides nuppu all 5 sekundit, avaneb ventiil 12 tunniks). Segisti on painduvate ühendustorudega, mis teeb paigaldamise lihtsaks ja mugavaks.

    Lähemalt
  4. Köögisegisti Hansgrohe Focus M41 240 mattmust väljatõmmatava käsidušiga

    Köögisegisti Hansgrohe Focus M41 240 mattmust väljatõmmatava käsidušiga

    331,00 €

    Hansgrohe Focus M41 240 on modernse disainiga mattmusta viimistlusega köögisegisti, millel on väljatõmmatav käsidušš. Veetemperatuuri ning vooluhulka saab reguleerida mugavalt ühe kangiga. Segisti jooksutoru pöördenurk on võimalik fikseerida 110° või 150° juures. Quick Clean katlakivivastane süsteem suurendab segisti vastupidavust: katlakivi võib silikoonpihustitelt lihtsalt maha pühkida. 

    Kokad otsivad alati vaid parimaid koostisosi. Hansgrohe avastas, et reaalsuses algab see juba kvaliteetsest segistist. Hansgrohe Focus seeria segistitel on stiili, sisu ja funktsionaalsust, mis rikastavad iga kööki.

    Lähemalt
  5. Köögisegisti Damixa Silhouet mattmust

    Köögisegisti Damixa Silhouet mattmust

    313,00 €

    Silhouet on silmapaistva mattmusta viimistlusega Damixa köögisegisti, millel on kõrge jooksutoru maksimaalse mugavuse tagamiseks. Segistil on üks käepide, mis võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Lisaks on kasutusel keraamiline tööelement, mis tagab segisti vastupidavuse.

    Jooksutoru pöördenurk on 120°, mis lisab oluliselt kasutusmugavust, olgu siis tegu söögi tegemise, koristamise või nõudepesuga.

    Lähemalt

Tooted 11 kuni 15 koguarvust 41

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas