Köögisegistid

Tooted 11 kuni 15 koguarvust 73

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Köögisegisti Franke Pescara Up & Down must

    Köögisegisti Franke Pescara Up & Down must

    405,00 €

    Franke Pescara Up & Down on mattmusta värvitooni kangsegisti, mis sobib hästi populaarsete Franke köögivalamutega, kuid kaunistab mistahes kodu pilkupüüdva stiili ning detailideni viimistletud funktsionaalsusega. Segisti otsa üles-alla liigutades muutub mugavalt ka pihustusrežiim.

    Segisti kang asub paremal ning jooksutoru pöördenurk on 360°, mis lisab oluliselt kasutusmugavust, olgu siis tegu söögi tegemise, koristamise või nõudepesuga. Painduvate ühendustorude pikkus on 450 mm. 

    Lähemalt
  2. Köögisegisti Grohe Essence Brushed Hard Graphite väljatõmmatava käsidušiga

    Köögisegisti Grohe Essence Brushed Hard Graphite väljatõmmatava käsidušiga

    493,00 €

    Grohe Essence on Brushed Hard Graphite värvitooni tumehall köögisegisti, millel on harjatud matt pealispind ja väljatõmmatav käsidušš. Segistil on üks käepide, mis võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Jooksutoru pöördenurk on 360°, mis lisab oluliselt kasutusmugavust, olgu siis tegu söögi tegemise, koristamise või nõudepesuga.

    Grohe Essence seeriat iseloomustab SilkMove tehnoloogia, mis tagab segisti jooksutoru ning käepideme äärmiselt sujuva liikumise. Grohe Essence segisti - see on tõeline pilgupüüdja Sinu köögis!

    Lähemalt
  3. Köögisegisti Franke Mythos must väljatõmmatava käsidušiga

    Köögisegisti Franke Mythos must väljatõmmatava käsidušiga

    395,00 €

    Franke Mythos on kandilise disaini ja musta viimistlusega köögisegisti, millel on väljatõmmatav käsidušš. Köögisegisti sobib ideaalselt kokku populaarsete Franke köögivalamutega. Kõrge jooksutoruga modernne köögisegisti ei ole ainult praktiline lisa Sinu köögis, vaid ka stiilne disainielement.

    Segisti kang asub paremal ning jooksutoru pöördenurk on 360°, mis lisab oluliselt kasutusmugavust, olgu siis tegu söögi tegemise, koristamise või nõudepesuga.

    Lähemalt
  4. Köögisegisti Wasser Eclectic Onyx väljatõmmatava käsidušiga

    Köögisegisti Wasser Eclectic Onyx väljatõmmatava käsidušiga

    Tavahind: 275,00 €

    Erihind 189,00 €

    Wasser Eclectic on mattmusta viimistlusega köögisegisti, millel on väljatõmmatav käsidušš. Wasser Eclectic on tõeline elegantsuse lipulaev, sobitudes ühthästi nii rustikaalse sisekujundusega maamajja kui ka modernsesse linnakorterisse. Veetemperatuuri ning vooluhulka saab reguleerida mugavalt ühe kangiga. Väljatõmmataval käsidušil on 3 erinevat pihustusrežiimi - juga, pihustus ja power spray.

    Segisti jooksutoru pöördenurk on 360°, mis lisab oluliselt kasutusmugavust, olgu siis tegu söögi tegemise, koristamise või nõudepesuga.

    Lähemalt
  5. Köögisegisti Franke Eos Neo antratsiit väljatõmmatava käsidušiga

    Köögisegisti Franke Eos Neo antratsiit väljatõmmatava käsidušiga

    329,00 €

    Franke Eos Neo on minimalistliku disainiga ja antratsiit viimistlusega köögisegisti, millel on väljatõmmatav käsidušš. Segistil on spetsiaalne mürasummutav kate, tänu millele on käsiduši kasutamine vaikne ja mugav. Segisti jooksutoru pöördenurk on 180°, mis lisab oluliselt kasutusmugavust, olgu siis tegu söögi tegemise, koristamise või nõudepesuga. Kõrge jooksutoruga segistil on kahva juhtimine paremal pool.

    Köögisegisti sobib ideaalselt kokku populaarsete Franke köögivalamutega. Kõrge jooksutoruga modernne köögisegisti ei ole ainult praktiline lisa Sinu köögis, vaid ka stiilne disainielement.

    Lähemalt

Tooted 11 kuni 15 koguarvust 73

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas