Köögisegistid

Tooted 16 kuni 20 koguarvust 73

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Köögisegisti Hansgrohe Talis M54 210 väljatõmmatava käsidušiga mattmust

    Köögisegisti Hansgrohe Talis M54 210 väljatõmmatava käsidušiga mattmust

    308,00 €

    Hansgrohe Talis Talis M54 210 on mattmusta pinnatöötlusega kumera jooksutoruga köögisegisti, millel on väljatõmmatav käsidušš. Segisti üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Segisti jooksutoru pöördenurk on võimalik fikseerida 60°, 110°, 150° või 360° juures. Sobib kasutamiseks ka boileritega, millel on püsiv vee juurdevool. Segisti teeb eriti stiilseks sisustuselemendiks tema mattmust värvus.

    Kokad otsivad alati vaid parimaid koostisosi. Hansgrohe avastas, et reaalsuses algab see juba kvaliteetsest segistist. Hansgrohe Talis seeria segistitel on stiili, sisu ja funktsionaalsust, mis rikastavad iga kööki. Quick Clean katlakivivastane süsteem suurendab segisti vastupidavust: katlakivi võib silikoonpihustitelt lihtsalt maha pühkida.

    Lähemalt
  2. Köögisegisti Grohe Minta C mattmust

    Köögisegisti Grohe Minta C mattmust

    281,00 €

    Minta on silmapaistva mattmusta viimistlusega Grohe köögisegisti, millel on kõrge jooksutoru maksimaalse mugavuse tagamiseks. Segistil on üks käepide, mis võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Segisti jooksutoru pöördenurk on võimalik fikseerida 150° või 360° juures.

    Grohe Minta seeriat iseloomustab SilkMove tehnoloogia, mis tagab segisti jooksutoru ning käepideme äärmiselt sujuva liikumise. 

    Lähemalt
  3. Köögisegisti Franke Pescara 360° mattmust väljatõmmatava käsidušiga

    Köögisegisti Franke Pescara 360° mattmust väljatõmmatava käsidušiga

    536,00 €

    Franke Pescara 360° on mattmusta värvitooni väljatõmmatava käsidušiga kangsegisti, mis sobib hästi populaarsete Franke köögivalamutega, kuid kaunistab mistahes kodu pilkupüüdva stiili ning detailideni viimistletud funktsionaalsusega.

    Segisti kang asub paremal ning jooksutoru pöördenurk on 360°, mis lisab oluliselt kasutusmugavust, olgu siis tegu söögi tegemise, koristamise või nõudepesuga. Painduvate ühendustorude pikkus on 450 mm. 

    Lähemalt
  4. Köögisegisti Wasser Antique Onyx

    Köögisegisti Wasser Antique Onyx

    Tavahind: 254,00 €

    Erihind 199,00 €

    Wasser Antique Onyx on musta viimistlusega köögisegisti, millest lausa õhkub retrot, luksuslikkust ja ajatut disaini. Segisti kõrge vorm pakub rohkelt erinevaid paigaldusvõimalusi, sobitudes hästi ka koos pinnapealsete valamutega. Veetemperatuuri ning vooluhulka saab reguleerida mugavalt kahe eraldi kangiga - just, nagu vanal ajal seda tehti.

    Wasser Antique Onyx on tõeline elegantsuse lipulaev, sobitudes ühthästi nii luksuslikesse mõisahoonetesse kui ka rustikaalsetesse maamajadesse. Segistil on keraamiline tööelement, mis tagab kvaliteedi ja vastupidavuse.

    Lähemalt
  5. Köögisegisti Oras Vega 1838FG-33 mattmust

    Köögisegisti Oras Vega 1838FG-33 mattmust

    328,00 €

    Oras Vega 1838FG-33 on moodsa mattmusta värviga ja kõrge jooksutoruga köögisegisti. Segisti on mõeldud valamu või tasapinna peale paigaldamiseks. Oras Vega segisti on ümara disainiga, mis garanteerib isikupära igasse kööki.

    Segistil on üks kahv, mis tagab mugava vee temperatuuri ja surve reguleerimise. Lisaks on segisti vett ja energiat säästev, tänu kahval asetseva vee vooluhulka piiravale säästunupule.

    Lähemalt

Tooted 16 kuni 20 koguarvust 73

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas