Köögisegistid

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 255

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Köögisegisti Hansgrohe Aquno Select M81 250 kroom väljatõmmatava käsidušiga

    Köögisegisti Hansgrohe Aquno Select M81 250 kroom väljatõmmatava käsidušiga

    509,00 €

    Hansgrohe Aquno Select M81 250 on kroomi pinnatöötlusega köögisegisti, millel on väljatõmmatav käsidušš. Segisti üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Segisti jooksutoru pöördenurk on võimalik fikseerida 60°, 110° või 150° juures.

    Segisti puhul saab valida kahe erineva süsteemi puhul: tavaline jooksutoru väljatõmmatava käsidušiga ning SatinFlow laminaarsprei. Süsteeme saab lihtsasti vahetada vaid ühe nupuvajutusega. 

    Quick Clean katlakivivastane süsteem suurendab segisti vastupidavust: katlakivi võib silikoonpihustitelt lihtsalt maha pühkida. Stiilne must multifunktsionaalne sõel sisaldub komplektis.

    Lähemalt
  2. Köögisegisti Hansgrohe Metris Select 320

    Köögisegisti Hansgrohe Metris Select 320

    378,00 €

    Hansgrohe Metris Select 320 on köögisegisti, mida saab reguleerida paralleelselt nii funktsionaalse nupu kui ka tavapärase käepideme kaudu. Segisti jooksutoru pöördenurka on võimalik fikseerida 110°, 150° ja 360° juures. Segisti on disainitud avanema tavapärasest väiksema veesurvega, et vältida ootamatuid pritsmeid.

    Hansgrohe Metris Select seeria toodetel on kadunud tavapärane kang ning esmakordselt on segisteid võimalik kontrollida nupuvajutuse kaudu. See ei tähenda mitte ainult erakordset mugavust, vaid aitab ka säästa olulisel määral vett. Seeriasse kuulub suur valik erinevaid segisteid, mis erinevad segisti kõrguse ja jooksutoru pikkuse poolest, pakkudes hulgaliselt erinevaid kombineerimisvõimalusi.

    Lähemalt
  3. Köögisegisti Franke Mythos must väljatõmmatava käsidušiga

    Köögisegisti Franke Mythos must väljatõmmatava käsidušiga

    395,00 €

    Franke Mythos on kandilise disaini ja musta viimistlusega köögisegisti, millel on väljatõmmatav käsidušš. Köögisegisti sobib ideaalselt kokku populaarsete Franke köögivalamutega. Kõrge jooksutoruga modernne köögisegisti ei ole ainult praktiline lisa Sinu köögis, vaid ka stiilne disainielement.

    Segisti kang asub paremal ning jooksutoru pöördenurk on 360°, mis lisab oluliselt kasutusmugavust, olgu siis tegu söögi tegemise, koristamise või nõudepesuga.

    Lähemalt
  4. Köögisegisti Blue Star Novara must

    Köögisegisti Blue Star Novara must

    Tavahind: 179,00 €

    Erihind 166,00 €

    Blue Star Novara on stiilse kõrge jooksutoruga köögisegisti. Segisti on töödeldud kõrgkvaliteedilise ja kauakestva mattmusta viimistlusega, mida on lihtne puhastada. Segistil on üks kahv paremal pool, mis võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri.

    Köögisegistil on NEOPERL® Cascade SLC silikoonpinnaga aeraator (sõel), mis takistab lubjasette ning tagab vee ühtlase voolu. Kui katlakivi siiski pikaajalisel kasutamisel tekib, on silikoonpinnaga sõela väga lihtne puhastada. Kerox® keraamiline tööelement tagab kvaliteedi ja kasutusmugavuse pikkadeks aastateks.

    Lähemalt
  5. Köögisegisti Reginox Cano Gun Metal

    Köögisegisti Reginox Cano Gun Metal

    Tavahind: 280,00 €

    Erihind 243,00 €

    Reginox Cano Gun Metal on ümara ja kõrge jooksutoruga köögisegisti, moodsa tumehalli värvusega. Segisti maksimaalne pöördeulatus on 360°, mis pakub olulist kasutusmugavust. Segisti kang asub paremal pool, mis võimaldab mugavalt reguleerida veesurvet ja –temperatuuri.

    Cano roostevabast terasest segisti sobib kokku populaarsete Reginoxi köögivalamutega, näiteks sama tooni valamuga sarjast Miami.

    Lähemalt

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 255

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas