Köögisegistid

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 76

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Köögisegisti Franke Sirius L väljatõmmatava käsidušiga

    Köögisegisti Franke Sirius L väljatõmmatava käsidušiga

    111,00 €

    Franke Sirius L on kroomi värvusega kangsegisti, mis sobib hästi populaarsete Franke köögivalamutega, kuid kaunistab mistahes kodu pilkupüüdva stiili ning detailideni viimistletud funktsionaalsusega. Segisti kangi saab paigaldada nii vasakule, kui ka paremale, lisaks on Sirius L segistil väljatõmmatav käsidušš. Segistil on spetsiaalne mürasummutav kate, tänu millele on käsiduši kasutamine vaikne ja mugav.

    Jooksutoru pöördenurk on 360°, mis lisab oluliselt kasutusmugavust, olgu siis tegu söögi tegemise, koristamise või nõudepesuga. Painduvate ühendustorude pikkus on 400 mm. Sirius segisti on saadaval mitmes erinevas värvitoonis. 

    Lähemalt
  2. Köögisegisti Wasser Antique Bronze

    Köögisegisti Wasser Antique Bronze

    Tavahind: 234,00 €

    Erihind 189,00 €

    Wasser Antique on pronksja viimistlusega köögisegisti, millest lausa õhkub retrot, luksuslikkust ja ajatut disaini. Segisti kõrge vorm pakub rohkelt erinevaid paigaldusvõimalusi, sobitudes hästi ka koos pinnapealsete valamutega. Veetemperatuuri ning vooluhulka saab reguleerida mugavalt kahe eraldi kangiga - just, nagu vanal ajal seda tehti.

    Wasser Antique Bronze on tõeline elegantsuse lipulaev, sobitudes ühthästi nii luksuslikesse mõisahoonetesse kui ka rustikaalsetesse maamajadesse. Segistil on keraamiline tööelement, mis tagab kvaliteedi ja vastupidavuse.

    Lähemalt
  3. Köögisegisti Franke Novara Plus onyx väljatõmmatava käsidušiga

    Köögisegisti Franke Novara Plus onyx väljatõmmatava käsidušiga

    Tavahind: 175,00 €

    Erihind 149,00 €

    Franke Novara Plus on onyx värvusega kangsegisti, mis sobib hästi populaarsete Franke köögivalamutega, kuid kaunistab mistahes kodu pilkupüüdva stiili ning detailideni viimistletud funktsionaalsusega. Segistil on vaikselt liikuv väljatõmmatav käsidušš

    Jooksutoru pöördenurk on 120°. Painduvate ühendustorude pikkus on 450 mm.  

    Lähemalt
  4. Köögisegisti Blue Star Capri II

    Köögisegisti Blue Star Capri II

    Tavahind: 121,00 €

    Erihind 113,00 €

    Capri II on antiikse disainiga Blue Star köögisegisti, mille ühe kahvaga saab mugavalt reguleerida nii veesurvet kui ka -temperatuuri. Segisti sobib hästi näiteks vanadesse mõisatesse ja vanalinnakodudesse, luues romantilise ja küllusliku atmosfääri. Kerox® keraamiline tööelement tagab kvaliteedi ja kasutusmugavuse pikkadeks aastateks. Capri lisab mõnusat retrohõngu Sinu kööki!

    Lähemalt
  5. Köögisegisti Oras Vega 1820G

    Köögisegisti Oras Vega 1820G

    174,00 €

    Oras Vega 1820G on ajatu disainiga ning kroomviimistlusega köögisegisti. Oras Vega segisti on kasutajasõbralik ja vastupidav, mis garanteerib funktsionaalsuse igas köögis.

    Segisti jooksutoru pöördenurk on 120°, mida on võimalik seadistada ka vahemikus 40°-80°. Segistil on üks kahv, millega on mugav veetemperatuuri ja -survet reguleerida. Lisaks on kahval ka vooluhulka ja temperatuuri piirav säästunupp, mida vajutades on võimalik survet ja veetemperatuuri suurendada.

    Lähemalt

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 76

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas