Köögisegistid

69 ese(t)

lehekülje kohta

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Köögisegisti Franke Lina onyx väljatõmmatava käsidušiga

    Köögisegisti Franke Lina onyx väljatõmmatava käsidušiga

    110,00 €

    Franke Lina on väljatõmmatava käsiduši ning onyx värvusega kumer kangsegisti. Segisti sobib hästi populaarsete Franke köögivalamutega, kuid kaunistab mistahes kodu pilkupüüdva stiili ning detailideni viimistletud funktsionaalsusega.

    Segisti kang asub paremal ning jooksutoru pöördenurk on 150°. Painduvate ühendustorude pikkus on 450 mm. Soovitatav segisti kaugus seinast on 50 mm.

    Lähemalt
  2. Köögisegisti Blue Star Torino 640

    Köögisegisti Blue Star Torino 640

    Tavahind: 123,00 €

    Erihind 114,00 €

    Torino 640 on stiilne Blue Star'i köögisegisti, mis on tõeline profivahend Sinu köögis. Segistil on kõrgkvaliteediline ja kauakestev kroom viimistlus ning uuenduslik musta värvusega silikoontoru. Väljatõmmatav käsidušš ning Blue Star XXL mugavustsoon lisavad oluliselt kasutusmugavust näiteks nõusid või puuvilju pestes.

    Lähemalt
  3. Köögisegisti Wasser Midnight väljatõmmatava käsidušiga

    Köögisegisti Wasser Midnight väljatõmmatava käsidušiga

    Tavahind: 265,00 €

    Erihind 189,00 €

    Wasser Midnight on mattmusta viimistlusega köögisegisti, millel on väljatõmmatav käsidušš. Wasser Midnight on tõeline elegantsuse lipulaev, sobitudes ühthästi nii rustikaalse sisekujundusega maamajja kui ka modernsesse linnakorterisse. Veetemperatuuri ning vooluhulka saab reguleerida mugavalt ühe kangiga. Väljatõmmataval käsidušil on 3 erinevat pihustusrežiimi - juga, pihustus ja paus.

    Segisti jooksutoru pöördenurk on 360°, mis lisab oluliselt kasutusmugavust, olgu siis tegu söögi tegemise, koristamise või nõudepesuga.

    Lähemalt
  4. Köögisegisti Hansgrohe Talis M54 270 mattmust väljatõmmatava käsidušiga

    Köögisegisti Hansgrohe Talis M54 270 mattmust väljatõmmatava käsidušiga

    248,00 €

    Hansgrohe Talis M54 270 on mattmusta pinnatöötlusega köögisegisti, millel on väljatõmmatav käsidušš. Segisti üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Segisti jooksutoru pöördenurk on võimalik fikseerida 60°, 110°, 150° või 360° juures. Sobib kasutamiseks ka boileritega, millel on püsiv vee juurdevool. Segisti teeb eriti stiilseks sisustuselemendiks tema mattmust värvus.

    Kokad otsivad alati vaid parimaid koostisosi. Hansgrohe avastas, et reaalsuses algab see juba kvaliteetsest segistist. Hansgrohe Talis seeria segistitel on stiili, sisu ja funktsionaalsust, mis rikastavad iga kööki. Quick Clean katlakivivastane süsteem suurendab segisti vastupidavust: katlakivi võib silikoonpihustitelt lihtsalt maha pühkida.

    Lähemalt
  5. Valamusegisti Wasser Onyx

    Valamusegisti Wasser Onyx

    Tavahind: 101,00 €

    Erihind 91,00 €

    Wasser Onyx on musta viimistlusega eriseeria, mis loob vannitoa valge keraamikaga hea kontrasti. Segistite pinnaviimistlus on sügav mattmust värvus, mis on praktiline ja efektne. Segistile lisab paraja annuse rustikaalsust õrnalt pronksjas servaviimistlus, millega segisti ääred ümbritsetud on.

    Segistil on CerQual® keraamiline tööelement, mis tagab parima kaitse katlakivi vastu, madala mürataseme ja segisti pika eluea. Komplekti kuuluvad paigalduseks vajalikud tarvikud ning ühendusvoolikud.

    Lähemalt
  6. Köögisegisti Reginox Cedar Black väljatõmmatava käsidušiga

    Köögisegisti Reginox Cedar Black väljatõmmatava käsidušiga

    Tavahind: 313,00 €

    Erihind 272,00 €

    Reginox Cedar Black on väljatõmmatava käsidušiga köögisegisti, mis on silmapaistva mattmusta viimistlusega. Segisti sobib hästi kokku näiteks populaarsete Reginox köögivalamutega, kuid kaunistab mistahes kodu pilkupüüdva stiili ning detailideni viimistletud funktsionaalsusega.

    Segisti jooksutoru pöördenurk on 360°, mis lisab oluliselt kasutusmugavust, olgu siis tegu söögi tegemise, koristamise või nõudepesuga.

    Lähemalt
  7. Köögisegisti Franke BAT Neptune-Evo kroom/must väljatõmmatava käsidušiga

    Köögisegisti Franke BAT Neptune-Evo kroom/must väljatõmmatava käsidušiga

    241,00 €

    Franke BAT Neptune-Evo on kroomi ja musta värvusega kangsegisti, mis sobib hästi populaarsete Franke köögivalamutega, kuid kaunistab mistahes kodu pilkupüüdva stiili ning detailideni viimistletud funktsionaalsusega. Segisti paigaldusel on võimalik kangi asetada paremale või vasakule, lisaks on veel segistil väljatõmmatav käsidušš.

    Jooksutoru pöördenurk on 360°, mis lisab oluliselt kasutusmugavust, olgu siis tegu söögi tegemise, koristamise või nõudepesuga. Painduvate ühendustorude pikkus on 450 mm.  

    Lähemalt
  8. Köögisegisti Franke Eos Neo antratsiit väljatõmmatava käsidušiga

    Köögisegisti Franke Eos Neo antratsiit väljatõmmatava käsidušiga

    329,00 €

    Franke Eos Neo on minimalistliku disainiga ja antratsiit viimistlusega köögisegisti, millel on väljatõmmatav käsidušš. Segistil on spetsiaalne mürasummutav kate, tänu millele on käsiduši kasutamine vaikne ja mugav. Segisti jooksutoru pöördenurk on 180°, mis lisab oluliselt kasutusmugavust, olgu siis tegu söögi tegemise, koristamise või nõudepesuga. Kõrge jooksutoruga segistil on kahva juhtimine paremal pool.

    Köögisegisti sobib ideaalselt kokku populaarsete Franke köögivalamutega. Kõrge jooksutoruga modernne köögisegisti ei ole ainult praktiline lisa Sinu köögis, vaid ka stiilne disainielement.

    Lähemalt
  9. Köögisegisti Wasser Eclectic Onyx väljatõmmatava käsidušiga

    Köögisegisti Wasser Eclectic Onyx väljatõmmatava käsidušiga

    Tavahind: 275,00 €

    Erihind 189,00 €

    Wasser Eclectic on mattmusta viimistlusega köögisegisti, millel on väljatõmmatav käsidušš. Wasser Eclectic on tõeline elegantsuse lipulaev, sobitudes ühthästi nii rustikaalse sisekujundusega maamajja kui ka modernsesse linnakorterisse. Veetemperatuuri ning vooluhulka saab reguleerida mugavalt ühe kangiga. Väljatõmmataval käsidušil on 3 erinevat pihustusrežiimi - juga, pihustus ja power spray.

    Segisti jooksutoru pöördenurk on 360°, mis lisab oluliselt kasutusmugavust, olgu siis tegu söögi tegemise, koristamise või nõudepesuga.

    Lähemalt
  10. Köögisegisti Gustavsberg Epic mattmust väljatõmmatava käsidušiga

    Köögisegisti Gustavsberg Epic mattmust väljatõmmatava käsidušiga

    313,00 €

    Köögisegisti Gustavsberg Epic on loodud kööki iseloomu ning tooni andma. Põhjamaiselt rafineeritud disain paistab silma ideaalselt tasakaalustatud proportsioonidega, sihvakas joon annab liikuvust. Epic segisti on inimesele, kes leiab, et köök on kodu süda ning armastatud koosolemise koht, kus laitmatu silmailu on võrdväärne veatu funktsionaalsusega. Gustavsberg ainult ei täida Sinu ootusi, vaid ületab need. Just selle tõestuseks ongi loodud segisti, mille olemus on lihtsalt eepiline.

    Epic mattmust köögisegisti on väljatõmmatava jooksutoruga, mis on 110° pööratav. Kõrge jooksutoru on võimalik ümber lülitada pihustusrežiimile. Tehnoloogia tagab kahva sujuva ja täpse liikuvuse, keraamiline tihend takistab tilkumist ning kindlustab pika kasutusea. Eco-flow süsteem aitab säästa vee- ning energiakulu. Kõik komponendid on valmistatud toiduga kokku puutuda võivatest materjalidest.

    Lähemalt
  11. Köögisegisti Blue Star Novara must

    Köögisegisti Blue Star Novara must

    Tavahind: 179,00 €

    Erihind 166,00 €

    Blue Star Novara on stiilse kõrge jooksutoruga köögisegisti. Segisti on töödeldud kõrgkvaliteedilise ja kauakestva mattmusta viimistlusega, mida on lihtne puhastada. Segistil on üks kahv paremal pool, mis võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri.

    Köögisegistil on NEOPERL® Cascade SLC silikoonpinnaga aeraator (sõel), mis takistab lubjasette ning tagab vee ühtlase voolu. Kui katlakivi siiski pikaajalisel kasutamisel tekib, on silikoonpinnaga sõela väga lihtne puhastada. Kerox® keraamiline tööelement tagab kvaliteedi ja kasutusmugavuse pikkadeks aastateks.

    Lähemalt
  12. Köögisegisti Franke Mythos must väljatõmmatava käsidušiga

    Köögisegisti Franke Mythos must väljatõmmatava käsidušiga

    395,00 €

    Franke Mythos on kandilise disaini ja musta viimistlusega köögisegisti, millel on väljatõmmatav käsidušš. Köögisegisti sobib ideaalselt kokku populaarsete Franke köögivalamutega. Kõrge jooksutoruga modernne köögisegisti ei ole ainult praktiline lisa Sinu köögis, vaid ka stiilne disainielement.

    Segisti kang asub paremal ning jooksutoru pöördenurk on 360°, mis lisab oluliselt kasutusmugavust, olgu siis tegu söögi tegemise, koristamise või nõudepesuga.

    Lähemalt
  13. Köögisegisti Franke Urban U onyx

    Köögisegisti Franke Urban U onyx

    179,00 €

    Franke Urban U on onyx värvusega sirge jooksutoruga kangsegisti. Segisti sobib hästi populaarsete Franke köögivalamutega, kuid kaunistab mistahes kodu pilkupüüdva stiili ning detailideni viimistletud funktsionaalsusega.

    Segisti kang asub paremal ning jooksutoru pöördenurk on 360°, mis lisab oluliselt kasutusmugavust, olgu siis tegu söögi tegemise, koristamise või nõudepesuga. Painduvate ühendustorude pikkus on 450 mm.

    Lähemalt
  14. Köögisegisti Franke Sirius L onyx/kroom väljatõmmatava käsidušiga

    Köögisegisti Franke Sirius L onyx/kroom väljatõmmatava käsidušiga

    111,00 €

    Franke Sirius L on onyx/kroom viimistlusega kangsegisti, mis sobib hästi populaarsete Franke köögivalamutega, kuid kaunistab mistahes kodu pilkupüüdva stiili ning detailideni viimistletud funktsionaalsusega. Segisti kangi saab paigaldada nii vasakule, kui ka paremale, lisaks on Sirius L segistil väljatõmmatav käsidušš. Segistil on spetsiaalne mürasummutav kate, tänu millele on käsiduši kasutamine vaikne ja mugav.

    Jooksutoru pöördenurk on 360°, mis lisab oluliselt kasutusmugavust, olgu siis tegu söögi tegemise, koristamise või nõudepesuga. Painduvate ühendustorude pikkus on 400 mm. Sirius segisti on saadaval mitmes erinevas värvitoonis. 

    Lähemalt
  15. Köögisegisti Blue Star Torino 670 mattmust väljatõmmatava käsidušiga

    Köögisegisti Blue Star Torino 670 mattmust väljatõmmatava käsidušiga

    Tavahind: 198,00 €

    Erihind 184,00 €

    Torino 670 on industriaalse disainiga Blue Star'i köögisegisti, mis on tõeline profivahend Sinu köögis. Segistil on kõrgkvaliteediline ja kauakestev mattmusta viimistlus ning lisaks tavarežiimile on segistil ka pehme pihustusrežiim, mis võimaldab näiteks puuvilju ja marju õrnalt loputada. Blue Star XXL mugavustsoon lisab perenaisele kasutusmugavust igapäeva toimetustes. Kerox® keraamiline tööelement tagab töökindluse pikkadeks aastateks.

    Lähemalt
  16. Köögisegisti Hansgrohe Talis M54 210 väljatõmmatava käsidušiga mattmust

    Köögisegisti Hansgrohe Talis M54 210 väljatõmmatava käsidušiga mattmust

    308,00 €

    Hansgrohe Talis Talis M54 210 on mattmusta pinnatöötlusega kumera jooksutoruga köögisegisti, millel on väljatõmmatav käsidušš. Segisti üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Segisti jooksutoru pöördenurk on võimalik fikseerida 60°, 110°, 150° või 360° juures. Sobib kasutamiseks ka boileritega, millel on püsiv vee juurdevool. Segisti teeb eriti stiilseks sisustuselemendiks tema mattmust värvus.

    Kokad otsivad alati vaid parimaid koostisosi. Hansgrohe avastas, et reaalsuses algab see juba kvaliteetsest segistist. Hansgrohe Talis seeria segistitel on stiili, sisu ja funktsionaalsust, mis rikastavad iga kööki. Quick Clean katlakivivastane süsteem suurendab segisti vastupidavust: katlakivi võib silikoonpihustitelt lihtsalt maha pühkida.

    Lähemalt
  17. Köögisegisti Grohe Essence Brushed Hard Graphite väljatõmmatava käsidušiga

    Köögisegisti Grohe Essence Brushed Hard Graphite väljatõmmatava käsidušiga

    493,00 €

    Grohe Essence on Brushed Hard Graphite värvitooni tumehall köögisegisti, millel on harjatud matt pealispind ja väljatõmmatav käsidušš. Segistil on üks käepide, mis võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Jooksutoru pöördenurk on 360°, mis lisab oluliselt kasutusmugavust, olgu siis tegu söögi tegemise, koristamise või nõudepesuga.

    Grohe Essence seeriat iseloomustab SilkMove tehnoloogia, mis tagab segisti jooksutoru ning käepideme äärmiselt sujuva liikumise. Grohe Essence segisti - see on tõeline pilgupüüdja Sinu köögis!

    Lähemalt
  18. Köögisegisti Franke Pescara 360° mattmust väljatõmmatava käsidušiga

    Köögisegisti Franke Pescara 360° mattmust väljatõmmatava käsidušiga

    536,00 €

    Franke Pescara 360° on mattmusta värvitooni väljatõmmatava käsidušiga kangsegisti, mis sobib hästi populaarsete Franke köögivalamutega, kuid kaunistab mistahes kodu pilkupüüdva stiili ning detailideni viimistletud funktsionaalsusega.

    Segisti kang asub paremal ning jooksutoru pöördenurk on 360°, mis lisab oluliselt kasutusmugavust, olgu siis tegu söögi tegemise, koristamise või nõudepesuga. Painduvate ühendustorude pikkus on 450 mm. 

    Lähemalt
  19. Köögisegisti Grohe Minta C mattmust

    Köögisegisti Grohe Minta C mattmust

    281,00 €

    Minta on silmapaistva mattmusta viimistlusega Grohe köögisegisti, millel on kõrge jooksutoru maksimaalse mugavuse tagamiseks. Segistil on üks käepide, mis võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Segisti jooksutoru pöördenurk on võimalik fikseerida 150° või 360° juures.

    Grohe Minta seeriat iseloomustab SilkMove tehnoloogia, mis tagab segisti jooksutoru ning käepideme äärmiselt sujuva liikumise. 

    Lähemalt
  20. Köögisegisti Franke Pescara Up & Down must

    Köögisegisti Franke Pescara Up & Down must

    405,00 €

    Franke Pescara Up & Down on mattmusta värvitooni kangsegisti, mis sobib hästi populaarsete Franke köögivalamutega, kuid kaunistab mistahes kodu pilkupüüdva stiili ning detailideni viimistletud funktsionaalsusega. Segisti otsa üles-alla liigutades muutub mugavalt ka pihustusrežiim.

    Segisti kang asub paremal ning jooksutoru pöördenurk on 360°, mis lisab oluliselt kasutusmugavust, olgu siis tegu söögi tegemise, koristamise või nõudepesuga. Painduvate ühendustorude pikkus on 450 mm. 

    Lähemalt
  21. Köögisegisti Hansgrohe Focus M41 240 mattmust väljatõmmatava käsidušiga

    Köögisegisti Hansgrohe Focus M41 240 mattmust väljatõmmatava käsidušiga

    331,00 €

    Hansgrohe Focus M41 240 on modernse disainiga mattmusta viimistlusega köögisegisti, millel on väljatõmmatav käsidušš. Veetemperatuuri ning vooluhulka saab reguleerida mugavalt ühe kangiga. Segisti jooksutoru pöördenurk on võimalik fikseerida 110° või 150° juures. Quick Clean katlakivivastane süsteem suurendab segisti vastupidavust: katlakivi võib silikoonpihustitelt lihtsalt maha pühkida. 

    Kokad otsivad alati vaid parimaid koostisosi. Hansgrohe avastas, et reaalsuses algab see juba kvaliteetsest segistist. Hansgrohe Focus seeria segistitel on stiili, sisu ja funktsionaalsust, mis rikastavad iga kööki.

    Lähemalt
  22. Köögisegisti Franke Novara Plus Onyx

    Köögisegisti Franke Novara Plus Onyx

    119,00 €

    Franke Novara on onyx värvusega kangsegisti, mis sobib hästi populaarsete Franke köögivalamutega, kuid kaunistab mistahes kodu pilkupüüdva stiili ning detailideni viimistletud funktsionaalsusega.

    Jooksutoru pöördenurk on 360°, mis lisab oluliselt kasutusmugavust, olgu siis tegu söögi tegemise, koristamise või nõudepesuga. Painduvate ühendustorude pikkus on 450 mm.  

    Lähemalt
  23. Köögisegisti Hansgrohe Zesis M33 150 mattmust väljatõmmatava käsidušiga

    Köögisegisti Hansgrohe Zesis M33 150 mattmust väljatõmmatava käsidušiga

    191,00 €

    Hansgrohe Zesis M33 seeriat iseloomustab funktsionaalsus, lihtne paigaldus ja stiilipuhtus. Ümarad vormid sobituvad hästi iga köögiga. 

    Hansgrohe Zesis M33 150 on mattmusta pinnatöötlusega köögisegisti, millel on väljatõmmatav käsidušš. Segisti üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Segisti puhul saab valida kahe erineva süsteemi puhul: tavaline jooksutoru väljatõmmatava käsidušiga ning SatinFlow laminaarsprei. Süsteeme saab lihtsasti vahetada vaid ühe nupuvajutusega. 

    Lähemalt
  24. Köögisegisti Damixa Silhouet mattmust

    Köögisegisti Damixa Silhouet mattmust

    313,00 €

    Silhouet on silmapaistva mattmusta viimistlusega Damixa köögisegisti, millel on kõrge jooksutoru maksimaalse mugavuse tagamiseks. Segistil on üks käepide, mis võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Lisaks on kasutusel keraamiline tööelement, mis tagab segisti vastupidavuse.

    Jooksutoru pöördenurk on 120°, mis lisab oluliselt kasutusmugavust, olgu siis tegu söögi tegemise, koristamise või nõudepesuga.

    Lähemalt
  25. Köögisegisti Hansgrohe Focus M41 260 mattmust

    Köögisegisti Hansgrohe Focus M41 260 mattmust

    223,00 €

    Hansgrohe Focus M41 260 on modernse disainiga mattmusta viimistlusega köögisegisti, mille puhul saab veetemperatuuri ning vooluhulka reguleerida mugavalt ühe kangiga. Käepidet on võimalik paigaldada nii paremale kui ka vasakule segistipoolele. Segisti jooksutoru pöördenurk on võimalik fikseerida 110°, 150° või 360° juures. Quick Clean katlakivivastane süsteem suurendab segisti vastupidavust: katlakivi võib silikoonpihustitelt lihtsalt maha pühkida. 

    Kokad otsivad alati vaid parimaid koostisosi. Hansgrohe avastas, et reaalsuses algab see juba kvaliteetsest segistist. Hansgrohe Focus seeria segistitel on stiili, sisu ja funktsionaalsust, mis rikastavad iga kööki.

    Lähemalt
  26. Köögisegisti Oras Vega 1838FG-33 mattmust

    Köögisegisti Oras Vega 1838FG-33 mattmust

    328,00 €

    Oras Vega 1838FG-33 on moodsa mattmusta värviga ja kõrge jooksutoruga köögisegisti. Segisti on mõeldud valamu või tasapinna peale paigaldamiseks. Oras Vega segisti on ümara disainiga, mis garanteerib isikupära igasse kööki.

    Segistil on üks kahv, mis tagab mugava vee temperatuuri ja surve reguleerimise. Lisaks on segisti vett ja energiat säästev, tänu kahval asetseva vee vooluhulka piiravale säästunupule.

    Lähemalt
  27. Köögisegisti Franke Eos Neo tööstuslik must väljatõmmatava käsidušiga

    Köögisegisti Franke Eos Neo tööstuslik must väljatõmmatava käsidušiga

    389,00 €

    Franke Eos Neo on minimalistliku disainiga ja tööstuslik musta värvi viimistlusega köögisegisti, millel on väljatõmmatav käsidušš. Segistil on spetsiaalne mürasummutav kate, tänu millele on käsiduši kasutamine vaikne ja mugav. Segisti jooksutoru pöördenurk on 180°, mis lisab oluliselt kasutusmugavust, olgu siis tegu söögi tegemise, koristamise või nõudepesuga. Kõrge jooksutoruga segistil on kahvaga juhtimine paremal pool.

    Köögisegisti sobib ideaalselt kokku populaarsete Franke köögivalamutega. Kõrge jooksutoruga modernne köögisegisti ei ole ainult praktiline lisa Sinu köögis, vaid ka stiilne disainielement.

    Lähemalt
  28. Köögisegisti Grohe Blue Home velvet black + veefilter + jahuti + gaasiballoon

    Köögisegisti Grohe Blue Home velvet black + veefilter + jahuti + gaasiballoon

    Tavahind: 2 450,00 €

    Erihind 1 968,00 €

    Grohe Blue on unikaalne segistikomplekt, millesse kuulub phantom black viimistlusega Grohe Blue köögisegisti, jahuti ja gaasibaloon gaseeritud vee jaoks. 

    Blue on silmapaistva kroomi viimistlusega Grohe köögisegisti, millel on kõrge jooksutoru maksimaalse mugavuse tagamiseks. Segistil on üks käepide, mis võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Jooksutoru pöördenurk on 360°, mis lisab oluliselt kasutusmugavust, olgu siis tegu söögi tegemise, koristamise või nõudepesuga.

    Lisaks on segistil StarLight pinnatöötlus, mis teeb segisti puhastamise imelihtsaks - lihtsalt tõmba üle segisti kuiva lapiga ning veepritsmed ja mustus on kadunud. Grohe köögisegistid on täiustatud SilkMove tehnoloogiaga, mis tagab segisti jooksutoru ning käepideme äärmiselt sujuva liikumise. 

    Lähemalt
  29. Köögisegisti Gustavsberg Epic mattmust pesumasinaventiiliga

    Köögisegisti Gustavsberg Epic mattmust pesumasinaventiiliga

    300,00 €

    Köögisegisti Gustavsberg Epic on loodud kööki iseloomu ning tooni andma. Põhjamaiselt rafineeritud disain paistab silma ideaalselt tasakaalustatud proportsioonidega, sihvakas joon annab liikuvust. Epic segisti on inimesele, kes leiab, et köök on kodu süda ning armastatud koosolemise koht, kus laitmatu silmailu on võrdväärne veatu funktsionaalsusega. Gustavsberg ainult ei täida Sinu ootusi, vaid ületab need. Just selle tõestuseks ongi loodud segisti, mille olemus on lihtsalt eepiline.

    Epic mattmust köögisegisti on kõrge jooksutoruga, mis on 110° pööratav. Tehnoloogia tagab kahva sujuva ja täpse liikuvuse, keraamiline tihend takistab tilkumist ning kindlustab pika kasutusea. Eco-flow süsteem aitab säästa vee- ning energiakulu. Kõik komponendid on valmistatud toiduga kokku puutuda võivatest materjalidest. Segisti on pesumasinaventiiliga.

    Lähemalt
  30. Köögisegisti Franke Novara Plus onyx väljatõmmatava käsidušiga

    Köögisegisti Franke Novara Plus onyx väljatõmmatava käsidušiga

    Tavahind: 175,00 €

    Erihind 149,00 €

    Franke Novara Plus on onyx värvusega kangsegisti, mis sobib hästi populaarsete Franke köögivalamutega, kuid kaunistab mistahes kodu pilkupüüdva stiili ning detailideni viimistletud funktsionaalsusega. Segistil on vaikselt liikuv väljatõmmatav käsidušš

    Jooksutoru pöördenurk on 120°. Painduvate ühendustorude pikkus on 450 mm.  

    Lähemalt
  31. Köögisegisti Franke Lina Semi Pro kroom/onyx väljatõmmatava käsidušiga

    Köögisegisti Franke Lina Semi Pro kroom/onyx väljatõmmatava käsidušiga

    130,00 €

    Franke Lina Semi Pro on kroom/onyx viimistlusega väljatõmmatava käsidušiga kumer kangsegisti. Segisti sobib hästi populaarsete Franke köögivalamutega, kuid kaunistab mistahes kodu pilkupüüdva stiili ning detailideni viimistletud funktsionaalsusega. Semi Pro köögisegistiga tunned end nagu tõeline köögiproff. Segistil lülitiga käsidušš, millega saab valida 2 funktsiooni vahel - dušš ja tavaline juga. 

    Segisti kang asub paremal ning jooksutoru pöördenurk on 150°, mis lisab oluliselt kasutusmugavust, olgu siis tegu söögi tegemise, koristamise või nõudepesuga. Painduvate ühendustorude pikkus on 450 mm.

    Lähemalt
  32. Köögisegisti Franke Atlas Neo Sensor must

    Köögisegisti Franke Atlas Neo Sensor must

    481,00 €

    Franke Atlas Neo Sensor on minimalistliku disainiga ja moodsa musta viimistlusega köögisegisti. Segisti jooksutoru pöördenurk on 180°, mis lisab oluliselt kasutusmugavust, olgu siis tegu söögi tegemise, koristamise või nõudepesuga. Kõrge jooksutoruga segistil on kontaktivaba juhtimine vasakul pool ning kahvaga juhtimine paremal pool. Kontaktivaba segisti eeliseks on veesäästlikus, kuna kahva kasutades lülitame tihti vee välja hiljem kui vajalik.

    Kontaktivaba juhtimisega segisti on äärmiselt hügieeniline kuna vett on võimalik kasutada ilma kahva puutumata. Liigutades kätt kuni 6 cm kaugusel andurist hakkab segisti tööle ning 30 sekundi möödudes vesi lõpetab voolamise. Vee temperatuuri on võimalik seadistada tänu juhtpaneeli regulaatorile, mille toiteallikaks on komplektiga kaasas olevad 4 AA patareid.

    Lähemalt
  33. Köögisegisti Franke Lina XL onyx

    Köögisegisti Franke Lina XL onyx

    100,00 €

    Franke Lina XL on onyx värvusega kumer kangsegisti. Segisti sobib hästi populaarsete Franke köögivalamutega, kuid kaunistab mistahes kodu pilkupüüdva stiili ning detailideni viimistletud funktsionaalsusega. 

    Segisti kang asub paremal ning jooksutoru pöördenurk on 360°, mis lisab oluliselt kasutusmugavust, olgu siis tegu söögi tegemise, koristamise või nõudepesuga. Painduvate ühendustorude pikkus on 450 mm.

    Lähemalt
  34. Köögisegisti Franke Centro mattmust väljatõmmatava käsidušiga

    Köögisegisti Franke Centro mattmust väljatõmmatava käsidušiga

    248,00 €

    Franke Centro on mattmusta viimistlusega sirge jooksutoruga kangsegisti, millel on väljatõmmatav käsidušš. Segisti sobib hästi populaarsete Franke köögivalamutega, kuid kaunistab mistahes kodu pilkupüüdva stiili ning detailideni viimistletud funktsionaalsusega. Segistil on spetsiaalne mürasummutav kate, tänu millele on käsiduši kasutamine vaikne ja mugav. Segistil on laminaarne veejuga, mis aitab hoiduda veepritsmetest. 

    Segisti kang asub segisti peal ning jooksutoru pöördenurk on 120°, mis lisab oluliselt kasutusmugavust, olgu siis tegu söögi tegemise, koristamise või nõudepesuga. Painduvate ühendustorude pikkus on 450 mm.

    Lähemalt
  35. Köögisegisti Franke BAT Neptune-Evo kroom/must

    Köögisegisti Franke BAT Neptune-Evo kroom/must

    209,00 €

    Franke BAT Neptune-Evo on kroomi ja musta värvusega kangsegisti, mis sobib hästi populaarsete Franke köögivalamutega, kuid kaunistab mistahes kodu pilkupüüdva stiili ning detailideni viimistletud funktsionaalsusega. Segisti paigaldusel on võimalik kangi asetada paremale või vasakule. Jooksutoru pöördenurk on 360°, mis lisab oluliselt kasutusmugavust, olgu siis tegu söögi tegemise, koristamise või nõudepesuga. Painduvate ühendustorude pikkus on 450 mm.  

    Lähemalt
  36. Köögisegisti Hansgrohe Aquno Select M81 250 mattmust väljatõmmatava käsidušiga

    Köögisegisti Hansgrohe Aquno Select M81 250 mattmust väljatõmmatava käsidušiga

    712,00 €

    Hansgrohe Aquno Select M81 250 on mattmusta pinnatöötlusega köögisegisti, millel on väljatõmmatav käsidušš. Segisti üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Segisti jooksutoru pöördenurk on võimalik fikseerida 60°, 110° või 150° juures.

    Segisti puhul saab valida kahe erineva süsteemi puhul: tavaline jooksutoru väljatõmmatava käsidušiga ning SatinFlow laminaarsprei. Süsteeme saab lihtsasti vahetada vaid ühe nupuvajutusega. 

    Quick Clean katlakivivastane süsteem suurendab segisti vastupidavust: katlakivi võib silikoonpihustitelt lihtsalt maha pühkida. Stiilne must multifunktsionaalne sõel sisaldub komplektis.

    Lähemalt
  37. Köögisegisti Oras Optima 2738F

    Köögisegisti Oras Optima 2738F

    415,00 €

    Oras Optima 2738F on kroomviimistlusega ning mustade detailidega köögisegisti. Modernse disainiga segistil on kõrge ja painduv jooksutoru, mille pöördenurk on 120°, mida on võimalik seadistada ka 40° või 80° peale.

    Segistil on üks Easy-grip kahv paremal pool, mis tagab mugava veetemperatuuri ja -surve reguleerimise. Lisaks on segistil kaks pihustusrežiimi, mille reguleerimise nupp asub dušipihustil.

    Lähemalt
  38. Köögisegisti Hansgrohe Talis M54 220 mattmust

    Köögisegisti Hansgrohe Talis M54 220 mattmust

    248,00 €

    Hansgrohe Talis M54 220 on mattmusta pinnatöötlusega köögisegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Segisti jooksutoru pöördenurk on võimalik fikseerida 60°, 110°, 150° või 360° juures. Sobib kasutamiseks ka boileritega, millel on püsiv vee juurdevool.

    Kokad otsivad alati vaid parimaid koostisosi. Hansgrohe avastas, et reaalsuses algab see juba kvaliteetsest segistist. Hansgrohe Talis seeria segistitel on stiili, sisu ja funktsionaalsust, mis rikastavad iga kööki. Quick Clean katlakivivastane süsteem suurendab segisti vastupidavust: katlakivi võib silikoonpihustitelt lihtsalt maha pühkida.

    Lähemalt
  39. Köögisegisti Franke Mythos must

    Köögisegisti Franke Mythos must

    324,00 €

    Franke Mythos on kandilise disaini ja musta viimistlusega köögisegisti, mis sobib ideaalselt kokku populaarsete Franke köögivalamutega. Kõrge jooksutoruga modernne köögisegisti ei ole ainult praktiline lisa Sinu köögis, vaid ka stiilne disainielement.

    Segisti kang asub paremal ning jooksutoru pöördenurk on 360°, mis lisab oluliselt kasutusmugavust, olgu siis tegu söögi tegemise, koristamise või nõudepesuga.

    Lähemalt
  40. Köögisegisti Damixa Silhouet mattmust pesumasinaventiiliga

    Köögisegisti Damixa Silhouet mattmust pesumasinaventiiliga

    441,00 €

    Silhouet on silmapaistva mattmusta viimistlusega Damixa köögisegisti, millel on kõrge jooksutoru maksimaalse mugavuse tagamiseks. Segistil on üks käepide, mis võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Lisaks on kasutusel keraamiline tööelement, mis tagab segisti vastupidavuse.

    Jooksutoru pöördenurk on 120°, mis lisab oluliselt kasutusmugavust, olgu siis tegu söögi tegemise, koristamise või nõudepesuga. Komplektis sisaldub pesumasinaventiil.

    Lähemalt
  41. Köögisegisti Damixa Silhouet Touchless mattmust

    Köögisegisti Damixa Silhouet Touchless mattmust

    541,00 €

    Silhouet on silmapaistva mattmusta viimistlusega Damixa kontaktivaba köögisegisti, millel on kõrge jooksutoru maksimaalse mugavuse tagamiseks. Lisaks fotosilmale on segistil ka üks käepide, mis võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri millega saab vajaduse korral vee ka püsivalt jooksma jätta. Segistil on kasutusel keraamiline tööelement, mis tagab segisti vastupidavuse.

    Jooksutoru pöördenurk on 120°, mis lisab oluliselt kasutusmugavust, olgu siis tegu söögi tegemise, koristamise või nõudepesuga.

    Lähemalt
  42. Köögisegisti Franke Icon mattmust väljatõmmatava käsidušiga

    Köögisegisti Franke Icon mattmust väljatõmmatava käsidušiga

    492,00 €

    Franke Icon on silmapaistvalt modernse disainiga mattmusta viimistlusega köögisegisti, millel on väljatõmmatav käsidušš. Köögisegisti sobib ideaalselt kokku populaarsete Franke köögivalamutega. Kõrge jooksutoruga modernne köögisegisti ei ole ainult praktiline lisa Sinu köögis, vaid ka stiilne disainielement. Segistil on spetsiaalne mürasummutav kate, tänu millele on käsiduši kasutamine vaikne ja mugav. Segistil on laminaarne veejuga, mis aitab hoiduda veepritsmetest. 

    Segistil on üks kahv mugavaks veetemperatuuri ja -surve reguleerimiseks, mis asub paremal pool. Segisti jooksutoru pöördenurk on 360°, mis lisab oluliselt kasutusmugavust, olgu siis tegu söögi tegemise, koristamise või nõudepesuga.

    Lähemalt
  43. Köögisegisti Gustavsberg Epic mattmust

    Köögisegisti Gustavsberg Epic mattmust

    251,00 €

    Köögisegisti Gustavsberg Epic on loodud kööki iseloomu ning tooni andma. Põhjamaiselt rafineeritud disain paistab silma ideaalselt tasakaalustatud proportsioonidega, sihvakas joon annab liikuvust. Epic segisti on inimesele, kes leiab, et köök on kodu süda ning armastatud koosolemise koht, kus laitmatu silmailu on võrdväärne veatu funktsionaalsusega. Gustavsberg ainult ei täida Sinu ootusi, vaid ületab need. Just selle tõestuseks ongi loodud segisti, mille olemus on lihtsalt eepiline.

    Epic mattmust köögisegisti on kõrge jooksutoruga, mis on 110° pööratav. Tehnoloogia tagab kahva sujuva ja täpse liikuvuse, keraamiline tihend takistab tilkumist ning kindlustab pika kasutusea. Eco-flow süsteem aitab säästa vee- ning energiakulu. Kõik komponendid on valmistatud toiduga kokku puutuda võivatest materjalidest.

    Lähemalt
  44. Köögisegisti Hansgrohe Focus M41 280 mattmust

    Köögisegisti Hansgrohe Focus M41 280 mattmust

    255,00 €

    Hansgrohe Focus M41 280 on mattmusta pinnatöötlusega köögisegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Käepidet on võimalik paigaldada nii paremale kui ka vasakule segistipoolele. Segisti jooksutoru pöördenurk on võimalik fikseerida 110°, 150° või 360° juures. Sobib kasutamiseks ka boileritega, millel on püsiv vee juurdevool.

    Kokad otsivad alati vaid parimaid koostisosi. Hansgrohe avastas, et reaalsuses algab see juba kvaliteetsest segistist. Hansgrohe Focus seeria segistitel on stiili, sisu ja funktsionaalsust, mis rikastavad iga kööki.

    Lähemalt
  45. Köögisegisti Hansgrohe Zesis M33 160 mattmust väljatõmmatava käsidušiga

    Köögisegisti Hansgrohe Zesis M33 160 mattmust väljatõmmatava käsidušiga

    278,00 €

    Hansgrohe Zesis M33 seeriat iseloomustab funktsionaalsus, lihtne paigaldus ja stiilipuhtus. Ümarad vormid sobituvad hästi iga köögiga. 

    Hansgrohe Zesis M33 160 on mattmusta pinnatöötlusega köögisegisti, millel on väljatõmmatav käsidušš. Segisti üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Segisti puhul saab valida kahe erineva süsteemi puhul: tavaline jooksutoru väljatõmmatava käsidušiga ning SatinFlow laminaarsprei. Süsteeme saab lihtsasti vahetada vaid ühe nupuvajutusega. 

    Lähemalt
  46. Köögisegisti Wasser Modern Onyx väljatõmmatava käsidušiga

    Köögisegisti Wasser Modern Onyx väljatõmmatava käsidušiga

    Tavahind: 265,00 €

    Erihind 189,00 €

    Wasser Modern on mattmusta viimistlusega köögisegisti, millel on väljatõmmatav käsidušš. Wasser Modern on tõeline elegantsuse lipulaev, sobitudes ühthästi nii rustikaalse sisekujundusega maamajja kui ka modernsesse linnakorterisse. Veetemperatuuri ning vooluhulka saab reguleerida mugavalt ühe kangiga. Väljatõmmataval käsidušil on 3 erinevat pihustusrežiimi - juga, pihustus ja power spray.

    Segisti jooksutoru pöördenurk on 360° ja 40 cm kõrge jooksutoru lisab oluliselt kasutusmugavust, olgu siis tegu söögi tegemise, koristamise või nõudepesuga.

    Lähemalt
  47. Köögisegisti Franke Atlas Neo tööstuslik must väljatõmmatava käsidušiga

    Köögisegisti Franke Atlas Neo tööstuslik must väljatõmmatava käsidušiga

    316,00 €

    Franke Atlas Neo on minimalistliku disaini ja  tööstuslik musta viimistlusega köögisegisti, millel on väljatõmmatav käsidušš. Segistil on laminaarne veejuga, mis aitab hoiduda veepritsmetest. Segisti jooksutoru pöördenurk on 180°, mis lisab oluliselt kasutusmugavust, olgu siis tegu söögi tegemise, koristamise või nõudepesuga.

    Köögisegisti sobib ideaalselt kokku populaarsete Franke köögivalamutega. Kõrge jooksutoruga modernne köögisegisti ei ole ainult praktiline lisa Sinu köögis, vaid ka stiilne disainielement. 

    Lähemalt
  48. Köögisegisti Franke Eos Neo antratsiit

    Köögisegisti Franke Eos Neo antratsiit

    272,00 €

    Franke Eos Neo on minimalistliku disainiga ja antratsiit viimistlusega köögisegisti. Segistil on laminaarne veejuga, mis aitab hoiduda veepritsmetest. Segisti jooksutoru pöördenurk on 180°, mis lisab oluliselt kasutusmugavust, olgu siis tegu söögi tegemise, koristamise või nõudepesuga. Kõrge jooksutoruga segistil on kahvaga juhtimine paremal pool.

    Köögisegisti sobib ideaalselt kokku populaarsete Franke köögivalamutega. Kõrge jooksutoruga modernne köögisegisti ei ole ainult praktiline lisa Sinu köögis, vaid ka stiilne disainielement.

    Lähemalt
  49. Köögisegisti Franke Atlas Neo antratsiit väljatõmmatava käsidušiga

    Köögisegisti Franke Atlas Neo antratsiit väljatõmmatava käsidušiga

    316,00 €

    Franke Atlas Neo on minimalistliku disaini ja  antratsiit viimistlusega köögisegisti, millel on väljatõmmatav käsidušš. Segistil on laminaarne veejuga, mis aitab hoiduda veepritsmetest. Segisti jooksutoru pöördenurk on 180°, mis lisab oluliselt kasutusmugavust, olgu siis tegu söögi tegemise, koristamise või nõudepesuga.

    Köögisegisti sobib ideaalselt kokku populaarsete Franke köögivalamutega. Kõrge jooksutoruga modernne köögisegisti ei ole ainult praktiline lisa Sinu köögis, vaid ka stiilne disainielement. 

    Lähemalt
  50. Köögisegisti Franke Centro kroom/onyx väljatõmmatava käsidušiga

    Köögisegisti Franke Centro kroom/onyx väljatõmmatava käsidušiga

    248,00 €

    Franke Centro on kroom/onyx viimistlusega sirge jooksutoruga kangsegisti, millel on väljatõmmatav käsidušš. Segisti sobib hästi populaarsete Franke köögivalamutega, kuid kaunistab mistahes kodu pilkupüüdva stiili ning detailideni viimistletud funktsionaalsusega. Segistil on spetsiaalne mürasummutav kate, tänu millele on käsiduši kasutamine vaikne ja mugav. Segistil on laminaarne veejuga, mis aitab hoiduda veepritsmetest. 

    Segisti kang asub segisti peal ning jooksutoru pöördenurk on 120°, mis lisab oluliselt kasutusmugavust, olgu siis tegu söögi tegemise, koristamise või nõudepesuga. Painduvate ühendustorude pikkus on 450 mm.

    Lähemalt
  51. Köögisegisti Franke Atlas Neo Sensor tööstuslik must väljatõmmatava käsidušiga

    Köögisegisti Franke Atlas Neo Sensor tööstuslik must väljatõmmatava käsidušiga

    552,00 €

    Franke Atlas Neo Sensor on minimalistliku disainiga ja tööstusliku musta viimistlusega köögisegisti. Segisti jooksutoru pöördenurk on 180°, mis lisab oluliselt kasutusmugavust, olgu siis tegu söögi tegemise, koristamise või nõudepesuga. Kõrge jooksutoruga segistil on kontaktivaba juhtimine vasakul pool ning kahvaga juhtimine paremal pool. Kontaktivaba segisti eeliseks on veesäästlikus, kuna kahva kasutades lülitame tihti vee välja hiljem kui vajalik. Lisaks on Atlas Neo Sensor segistil väljatõmmatav käsidušš, millel on ühtlasi ka laminaarne veevool. 

    Kontaktivaba juhtimisega segisti on äärmiselt hügieeniline kuna vett on võimalik kasutada ilma kahva puutumata. Liigutades kätt kuni 6 cm kaugusel andurist hakkab segisti tööle ning 30 sekundi möödudes vesi lõpetab voolamise. Vee temperatuuri on võimalik seadistada tänu juhtpaneeli regulaatorile, mille toiteallikaks on komplektiga kaasas olevad 4 AA patareid.

    Lähemalt
  52. Köögisegisti Franke Urban L onyx väljatõmmatava käsidušiga

    Köögisegisti Franke Urban L onyx väljatõmmatava käsidušiga

    211,00 €

    Franke Urban L on onyx värvusega sirge jooksutoruga kangsegisti, millel on väljatõmmatav käsidušš. Segisti sobib hästi populaarsete Franke köögivalamutega, kuid kaunistab mistahes kodu pilkupüüdva stiili ning detailideni viimistletud funktsionaalsusega. Segistil on spetsiaalne mürasummutav kate, tänu millele on käsiduši kasutamine vaikne ja mugav. 

    Segisti kang asub paremal ning jooksutoru pöördenurk on 150°, mis lisab oluliselt kasutusmugavust, olgu siis tegu söögi tegemise, koristamise või nõudepesuga. Painduvate ühendustorude pikkus on 450 mm.

    Lähemalt
  53. Köögisegisti Grohe Essence väljatõmmatava käsidušiga phantom black

    Köögisegisti Grohe Essence väljatõmmatava käsidušiga phantom black

    Tavahind: 469,00 €

    Erihind 418,00 €

    Köögisegisti Grohe Essence on loodud tooma täielikku mugavust Sinu kööki. Phantom black minimalistlik disain ei jäta kedagi külmaks ning 360° pöördeulatusega tila teeb köögis tegutsemise lihtsamast lihtsamaks, olgu selleks siis toidu valmistamine, koristamine või nõudepesu. Täpse Grohe SilkMove'i keraamilise südamiku abil saate veevoolu ja -temperatuuri hõlpsalt reguleerida, mis muudab segisti käsitsemise veelgi lihtsamaks.

    Grohe Essence on kõrge jooksutoruga köögisegisti, mis on töödeldud StarLight pinnatöötlusega. See teeb segisti puhastamise imekergeks - lihtsalt tõmba kuiva lapiga üle segisti ja veepritsmed ning mustus ongi kadunud.  Segistil on väljatõmmatav käsidušš, millel on kaks erinevat pihustus režiimi. Grohe Essence segisti - see on tõeline pilgupüüdja Sinu köögis!

    Lähemalt
  54. Köögisegisti Franke Pescara Up & Down must - Outlet Diil

    Köögisegisti Franke Pescara Up & Down must - Outlet Diil

    Tavahind: 405,00 €

    Erihind 385,00 €

    Franke Pescara Up & Down on mattmusta värvitooni kangsegisti, mis sobib hästi populaarsete Franke köögivalamutega, kuid kaunistab mistahes kodu pilkupüüdva stiili ning detailideni viimistletud funktsionaalsusega. Segisti otsa üles-alla liigutades muutub mugavalt ka pihustusrežiim.

    Segisti kang asub paremal ning jooksutoru pöördenurk on 360°, mis lisab oluliselt kasutusmugavust, olgu siis tegu söögi tegemise, koristamise või nõudepesuga. Painduvate ühendustorude pikkus on 450 mm. 

    Lähemalt
  55. Köögisegisti Franke Atlas Neo tööstuslik must

    Köögisegisti Franke Atlas Neo tööstuslik must

    264,00 €

    Franke Atlas Neo on minimalistliku disaini ja tööstuslik musta värvi viimistlusega köögisegisti. Segisti jooksutoru pöördenurk on 180°, mis lisab oluliselt kasutusmugavust, olgu siis tegu söögi tegemise, koristamise või nõudepesuga. Segistil on laminaarne veejuga, mis aitab hoiduda veepritsmetest.

    Köögisegisti sobib ideaalselt kokku populaarsete Franke köögivalamutega. Kõrge jooksutoruga modernne köögisegisti ei ole ainult praktiline lisa Sinu köögis, vaid ka stiilne disainielement. Kõrge jooksutoruga segistil on kangiga juhtimine paremal pool.

    Lähemalt
  56. Köögisegisti Grohe Essence Brushed Hard Graphite

    Köögisegisti Grohe Essence Brushed Hard Graphite

    375,00 €

    Grohe Essence on Brushed Hard Graphite värvitooni tumehall köögisegisti, millel on harjatud matt pealispind. Segistil on üks käepide, mis võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Jooksutoru pöördenurk on 360°, mis lisab oluliselt kasutusmugavust, olgu siis tegu söögi tegemise, koristamise või nõudepesuga.

    Grohe Essence seeriat iseloomustab SilkMove tehnoloogia, mis tagab segisti jooksutoru ning käepideme äärmiselt sujuva liikumise. Grohe Essence segisti - see on tõeline pilgupüüdja Sinu köögis!

    Lähemalt
  57. Köögisegisti Grohe Essence phantom black

    Köögisegisti Grohe Essence phantom black

    Tavahind: 356,00 €

    Erihind 318,00 €

    Köögisegisti Grohe Essence on loodud tooma täielikku mugavust Sinu kööki. Phantom black minimalistlik disain ei jäta kedagi külmaks ning 360° pöördeulatusega tila teeb köögis tegutsemise lihtsamast lihtsamaks, olgu selleks siis toidu valmistamine, koristamine või nõudepesu. Täpse Grohe SilkMove'i keraamilise südamiku abil saate veevoolu ja -temperatuuri hõlpsalt reguleerida, mis muudab segisti käsitsemise veelgi lihtsamaks.

    Grohe Essence on kõrge jooksutoruga köögisegisti, mis on töödeldud StarLight pinnatöötlusega. See teeb segisti puhastamise imekergeks - lihtsalt tõmba kuiva lapiga üle segisti ja veepritsmed ning mustus ongi kadunud.

    Lähemalt
  58. Köögisegisti Hansgrohe Talis M54 270 mattmust

    Köögisegisti Hansgrohe Talis M54 270 mattmust

    226,00 €

    Hansgrohe Talis M54 270 on mattmusta pinnatöötlusega köögisegisti. Segisti üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Segisti jooksutoru pöördenurk on võimalik fikseerida 60°, 110°, 150° või 360° juures. Sobib kasutamiseks ka boileritega, millel on püsiv vee juurdevool. Segistil on kasutusel laminaarne veejuga, tänu millele ei pritsi vesi teistele pindadele. 

    Kokad otsivad alati vaid parimaid koostisosi. Hansgrohe avastas, et reaalsuses algab see juba kvaliteetsest segistist. Hansgrohe Talis seeria segistitel on stiili, sisu ja funktsionaalsust, mis rikastavad iga kööki. Quick Clean katlakivivastane süsteem suurendab segisti vastupidavust: katlakivi võib silikoonpihustitelt lihtsalt maha pühkida.

    Lähemalt
  59. Köögisegisti Oras Twista Protec 3838F-33 mattmust

    Köögisegisti Oras Twista Protec 3838F-33 mattmust

    365,00 €

    Oras Twista Protec 3838F-33 on kõrge disainiga köögisegisti, mille üks kahv võimaldab mugavalt seada soovitud veetemperatuuri ja vooluhulka. Segistil on pööratav jooksutoru, mille tehaseseade on 120° juures (võimalus piirata 60°).

    Oras Twista Protec – see on kasutajasõbralik ja mitmekülgne valik segisteid kööki ja vannituppa. Twista sarja moodne disain on õnnestunult ühendatud usaldusväärse tehnoloogiaga, mis põhineb aastakümnete pikkusel kogemusel. Oras Twista on vastupidav kvaliteetsegisti, mis sobib hästi kasutamiseks ühthästi nii kodustes tingimustes kui ka intensiivse kasutusega avalikes kohtades.

    Lähemalt
  60. Köögisegisti Armatura Neda must

    Köögisegisti Armatura Neda must

    105,00 €

    Armatura Neda on klassikalise stiiliga ning musta viimistlusega köögisegisti. Segistil on üks kahv, mille abil on mugav veetemperatuuri ja -survet reguleerida. Neda segistil on pööratav jooksutoru, mis muudab köögitoimetused tunduvalt mugavamaks. Segisti voolupiirang on 11l minuti kohta.

    Lähemalt
  61. Köögisegisti Armatura Calix

    Köögisegisti Armatura Calix

    119,00 €

    Armatura Calix on modernse stiiliga ja kõrge jooksutoruga köögisegisti. Musta ja kroom värvusega köögisegistil on üks kahv, mille abil on mugav veetemperatuuri ja -survet reguleerida. Calix segistil on pööratav jooksutoru, mis muudab köögitoimetused tunduvalt mugavamaks. Segisti voolupiirang on 9l minuti kohta.

    Lähemalt
  62. Köögisegisti Franke Eos Neo tööstuslik must

    Köögisegisti Franke Eos Neo tööstuslik must

    294,00 €

    Franke Eos Neo on minimalistliku disainiga ja tööstuslik musta värvi viimistlusega köögisegisti. Segisti jooksutoru pöördenurk on 180°, mis lisab oluliselt kasutusmugavust, olgu siis tegu söögi tegemise, koristamise või nõudepesuga. Segistil on laminaarne veejuga, mis aitab hoiduda veepritsmetest. Kõrge jooksutoruga segistil on kahvaga juhtimine paremal pool.

    Köögisegisti sobib ideaalselt kokku populaarsete Franke köögivalamutega. Kõrge jooksutoruga modernne köögisegisti ei ole ainult praktiline lisa Sinu köögis, vaid ka stiilne disainielement.

    Lähemalt
  63. Köögisegisti Hansgrohe Vernis Blend M35 mattmust

    Köögisegisti Hansgrohe Vernis Blend M35 mattmust

    182,00 €

    Hansgrohe Vernis Blend M35 on mattmusta värvi köögisegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Hansgrohe Vernis Blend seeriat iseloomustavad elegantsus ning voolavad sirged vormid, sobitudes seega iga interjööriga. 

    Segisti voolupiirang on 11,1 l minuti kohta. Sobib kasutamiseks ka boileritega, millel on püsiv vee juurdevool. Segisti jooksutoru pöördenurk on võimalik fikseerida 120° või 360° juures.

    Lähemalt
  64. Köögisegisti Reginox Flint Black väljatõmmatava käsidušiga

    Köögisegisti Reginox Flint Black väljatõmmatava käsidušiga

    286,00 €

    Reginox Flint Black väljatõmmatava käsidušiga on kumera jooksutoruga elegantne köögisegisti. Segisti jooksutoru maksimaalne pöördeulatus on 360°, mis pakub olulist kasutusmugavust. Musta värvi segisti kang asub paremal pool ning võimaldab mugavalt reguleerida veesurvet ja –temperatuuri.

    Pearl segisti sobib kokku populaarsete Reginoxi köögivalamutega, kuid universaalsuse tõttu ka ükskõik millise kaubamärgi valamuga. 

    Lähemalt
  65. Köögisegisti Reginox Yadkin Black

    Köögisegisti Reginox Yadkin Black

    244,00 €

    Reginox Yadkin on kõrge sirge jooksutoruga elegantne köögisegisti. Segisti jooksutoru maksimaalne pöördeulatus on 360°, mis pakub olulist kasutusmugavust. Musta värvi segisti kang asub paremal pool ning võimaldab mugavalt reguleerida veesurvet ja –temperatuuri.

    Yadkin segisti sobib kokku populaarsete Reginoxi köögivalamutega, kuid universaalsuse tõttu ka ükskõik millise kaubamärgi valamuga. 

    Lähemalt
  66. Köögisegisti Hansgrohe Vernis Shape M35 mattmust

    Köögisegisti Hansgrohe Vernis Shape M35 mattmust

    218,00 €

    Hansgrohe Vernis Shape M35 on mattmusta värvi köögisegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Hansgrohe Vernis Shape seeriat iseloomustavad elegantsus ning konkreetsed vormid, sobitudes seega iga interjööriga. 

    Segisti voolupiirang on 11,1 l minuti kohta. Sobib kasutamiseks ka boileritega, millel on püsiv vee juurdevool. Segisti jooksutoru pöördenurk on võimalik fikseerida 120° või 360° juures.

    Lähemalt
  67. Köögisegisti Reginox Pearl Total Black

    Köögisegisti Reginox Pearl Total Black

    200,00 €

    Reginox Pearl Total Black on kõrge sirge jooksutoruga elegantne köögisegisti. Segisti jooksutoru on liikuv, see pakub olulist kasutusmugavust, olgu siis tegemist söögivalmistamisega või koristamisega. Musta värvi segisti kang asub paremal pool ning võimaldab mugavalt reguleerida veesurvet ja –temperatuuri.

    Pearl segisti sobib kokku populaarsete Reginoxi köögivalamutega, kuid universaalsuse tõttu ka ükskõik millise kaubamärgi valamuga. 

    Lähemalt
  68. Köögisegisti Reginox Yampa Black

    Köögisegisti Reginox Yampa Black

    239,00 €

    Reginox Yampa on kõrge kumera jooksutoruga elegantne köögisegisti. Segisti jooksutoru maksimaalne pöördeulatus on 360°, mis pakub olulist kasutusmugavust. Musta värvi segisti kang asub paremal pool ning võimaldab mugavalt reguleerida veesurvet ja –temperatuuri.

    Yampa segisti sobib kokku populaarsete Reginoxi köögivalamutega, kuid universaalsuse tõttu ka ükskõik millise kaubamärgi valamuga. 

    Lähemalt
  69. Köögisegisti Armatura Andra must

    Köögisegisti Armatura Andra must

    95,00 €

    Armatura Andra on klassikalises stiilis sirge jooksutoruga ning musta viimistlusega köögisegisti. Segistil on üks kahv, mille abil on mugav veetemperatuuri ja -survet reguleerida. Neda segistil on pööratav jooksutoru, mis muudab köögitoimetused tunduvalt mugavamaks. Segisti voolupiirang on 13l minuti kohta.

    Lähemalt

69 ese(t)

lehekülje kohta

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas