Köögisegistid

Tooted 11 kuni 15 koguarvust 74

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Köögisegisti Franke Eos Neo šampanja kuld väljatõmmatava käsidušiga

    Köögisegisti Franke Eos Neo šampanja kuld väljatõmmatava käsidušiga

    329,00 €

    Franke Eos Neo on minimalistliku disainiga ja šampanja kuld viimistlusega köögisegisti, millel on väljatõmmatav käsidušš. Segisti jooksutoru pöördenurk on 180°, mis lisab oluliselt kasutusmugavust, olgu siis tegu söögi tegemise, koristamise või nõudepesuga. Segistil on spetsiaalne mürasummutav kate, tänu millele on käsiduši kasutamine vaikne ja mugav.

    Kõrge jooksutoruga segistil on kahvaga juhtimine paremal pool. Köögisegisti sobib ideaalselt kokku populaarsete Franke köögivalamutega. Kõrge jooksutoruga modernne köögisegisti ei ole ainult praktiline lisa Sinu köögis, vaid ka stiilne disainielement.

    Lähemalt
  2. Köögisegisti Franke Pescara 360° mattmust väljatõmmatava käsidušiga

    Köögisegisti Franke Pescara 360° mattmust väljatõmmatava käsidušiga

    536,00 €

    Franke Pescara 360° on mattmusta värvitooni väljatõmmatava käsidušiga kangsegisti, mis sobib hästi populaarsete Franke köögivalamutega, kuid kaunistab mistahes kodu pilkupüüdva stiili ning detailideni viimistletud funktsionaalsusega.

    Segisti kang asub paremal ning jooksutoru pöördenurk on 360°, mis lisab oluliselt kasutusmugavust, olgu siis tegu söögi tegemise, koristamise või nõudepesuga. Painduvate ühendustorude pikkus on 450 mm. 

    Lähemalt
  3. Köögisegisti Franke Urban U onyx

    Köögisegisti Franke Urban U onyx

    179,00 €

    Franke Urban U on onyx värvusega sirge jooksutoruga kangsegisti. Segisti sobib hästi populaarsete Franke köögivalamutega, kuid kaunistab mistahes kodu pilkupüüdva stiili ning detailideni viimistletud funktsionaalsusega.

    Segisti kang asub paremal ning jooksutoru pöördenurk on 360°, mis lisab oluliselt kasutusmugavust, olgu siis tegu söögi tegemise, koristamise või nõudepesuga. Painduvate ühendustorude pikkus on 450 mm.

    Lähemalt
  4. Köögisegisti Franke Old England pronks

    Köögisegisti Franke Old England pronks

    170,00 €

    Franke Old England on pronksi värvusega klassikaline kangsegisti, mis sobib hästi populaarsete Franke köögivalamutega, kuid kaunistab mistahes kodu pilkupüüdva stiili ning detailideni viimistletud funktsionaalsusega. Jooksutoru pöördenurk on 360°, mis lisab oluliselt kasutusmugavust, olgu siis tegu söögi tegemise, koristamise või nõudepesuga. Painduvate ühendustorude pikkus on 350 mm.  

    Lähemalt
  5. Köögisegisti Franke Sirius L onyx/kroom väljatõmmatava käsidušiga

    Köögisegisti Franke Sirius L onyx/kroom väljatõmmatava käsidušiga

    111,00 €

    Franke Sirius L on onyx/kroom viimistlusega kangsegisti, mis sobib hästi populaarsete Franke köögivalamutega, kuid kaunistab mistahes kodu pilkupüüdva stiili ning detailideni viimistletud funktsionaalsusega. Segisti kangi saab paigaldada nii vasakule, kui ka paremale, lisaks on Sirius L segistil väljatõmmatav käsidušš. Segistil on spetsiaalne mürasummutav kate, tänu millele on käsiduši kasutamine vaikne ja mugav.

    Jooksutoru pöördenurk on 360°, mis lisab oluliselt kasutusmugavust, olgu siis tegu söögi tegemise, koristamise või nõudepesuga. Painduvate ühendustorude pikkus on 400 mm. Sirius segisti on saadaval mitmes erinevas värvitoonis. 

    Lähemalt

Tooted 11 kuni 15 koguarvust 74

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas