Käsidušid

Tooted 11 kuni 15 koguarvust 100

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Käsidušikomplekt Gustavsberg

    Käsidušikomplekt Gustavsberg

    73,00 €

    Dušikomplekt Gustavsberg on lihtne kuid efektne dušikomplekt. Dušilift ühendab endas kaasaegse ja stiilse disaini ning funktsionaalsuse. Dušikomplekti on lihtne paigaldada, seda saab teha kas kruvide või liimiga. Käsidušš on vee- ja energiasäästlik.

    Komplektis sisaldub kolmefunktsiooniline nupuga käsidušš, mis on kergesti puhastatav tänu nutika disaniga düüsidele, mis lihtsustavad katlakivisette eemaldamist. Lisaks käsidušile on komplektis PVC-vaba 1,75m dušivoolik, praktiliste konksudega riiul ning reguleeritava vahekaugusega seinakinnitus.

    Komplekti ei kuulu dušisegisti, kuid see on võimalik juurde osta. Dušikomplekt sobib kõikide Gustavsbergi duši- ja vannisegistitega.

    Lähemalt
  2. Käsidušikomplekt Grohe New Tempesta Cosmopolitan 100

    Käsidušikomplekt Grohe New Tempesta Cosmopolitan 100

    74,00 €

    Grohe New Tempesta Cosmopolitan 100 tekitab täiusliku dušinaudingu. Dušikomplekti kuuluvad New Tempesta Cosmopolitan 100 käsidušš (3 pihustusrežiimi), dušilift, seebialus ning Relexaflex dušivoolik. 

    New Tempesta Cosmopolitan 100 käsidušil on DreamSpray süsteem, mis teeb duši nautimise luksuslikuks kogemuseks tänu kolmele pihustusrežiimile. Lisaks on Grohe tuntud SpeedClean süsteemi poolest, mis tähendab, et kõik dušikomplekti osad on kaetud lubjavastase kihiga. 

     

    Lähemalt
  3. Käsidušikomplekt Hansgrohe Pulsify Select S 105 3jet Relaxation 90 cm mattmust

    Käsidušikomplekt Hansgrohe Pulsify Select S 105 3jet Relaxation 90 cm mattmust

    134,00 €

    Hansgrohe Pulsify S 105 3jet on võimas kolme funktsiooniga käsidušš. Tegemist on käsidušiga, millel on nauditavalt suur dušipea (Ø 105 mm). Käsidušiga on komplektis ka dušilift ning dušivoolik. Käsidušil on võimalik valida kolme erineva funktsiooni vahel: PowderRain, IntenseRain, Massage spray, midagi igaks olukorraks. Pihustusrežiimide vahetamine käib läbi Select vajutusnupu.

    Käsidušš sobib kasutamiseks ka boileritega, millel on püsiv vee juurdevool. Quick Clean katlakivivastane süsteem suurendab käsiduši vastupidavust: katlakivi võib silikoonpihustitelt lihtsalt maha pühkida. 

    Lähemalt
  4. Käsidušikomplekt Hansgrohe Crometta 85 Vario

    Käsidušikomplekt Hansgrohe Crometta 85 Vario

    54,00 €

    Crometta 85 Vario – see on kvaliteetne dušinauding. Uuel Crometta 85-l on olemas kõik, mida healt dušilt oodata võib. See pakub Hansgrohe tootemargi mitmekülgseid funktsioone madala hinnatasemega. Huvitavad pihustusrežiimid ja vastupidavus on vaid osa selle plussidest. Unica Crometta dušilift sobib dušiga nii kujult kui ka omadustelt. Komplektina pakuvad nad veelgi enam rõõmu.

    Komplekti kuulub Crometta 85 käsidušš (Normal- ja Vario- pihustusrežiimiga), Unica'Crometta dušilift (0,65m) ja Metaflex dušivoolik (1,6m). Sobib kasutamiseks ka boileritega, millel on püsiv vee juurdevool. Quick Clean katlakivivastane süsteem suurendab segisti vastupidavust: katlakivi võib silikoonpihustitelt lihtsalt maha pühkida.

    Lähemalt
  5. Käsidušikomplekt Blue Star Novara Inox

    Käsidušikomplekt Blue Star Novara Inox

    Tavahind: 85,00 €

    Erihind 78,00 €

    Dušikomplekt Blue Star Novara on kõrgkvaliteedilise ja kauakestva Inox viimistlusega. Komplekti kuulub kolme pihustusrežiimiga käsidušš, dušivoolik ning dušilift.

    Tänu käsiduši silikoondüüsidele on nende puhastamine katlakivi tekkimisel imelihtne. Tegu on dušikomplektiga, mis on minimalistlik, kvaliteetne ning taskukohase hinnaga. Komplekt sobib kokku samas sarjas oleva dušisegistiga.

    Lähemalt

Tooted 11 kuni 15 koguarvust 100

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas