Käsidušid

Tooted 11 kuni 15 koguarvust 41

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Käsidušš Hansgrohe Pulsify Select S 105 3jet Relaxation

    Käsidušš Hansgrohe Pulsify Select S 105 3jet Relaxation

    31,00 €

    Hansgrohe Pulsify S 105 3jet on võimas kolme funktsiooniga käsidušš. Tegemist on käsidušiga, millel on nauditavalt suur dušipea (Ø 105 mm). Käsidušil on võimalik valida kolme erineva funktsiooni vahel: PowderRain, IntenseRain, Massage spray, midagi igaks olukorraks. Pihustusrežiimide vahetamine käib läbi Select vajutusnupu. 

    Sobib kasutamiseks ka boileritega, millel on püsiv vee juurdevool. Quick Clean katlakivivastane süsteem suurendab käsiduši vastupidavust: katlakivi võib silikoonpihustitelt lihtsalt maha pühkida. 

    Lähemalt
  2. Käsidušikomplekt Hansgrohe Crometta 85 Green

    Käsidušikomplekt Hansgrohe Crometta 85 Green

    62,00 €

    Hansgrohe Crometta 85 Green on dušikomplekt, kuhu kuulub Crometta 85 Green käsidušš (vettsäästva Normal-pihustusega), Unica'Crometta dušilift (65 cm) ja seinakinnitus. Crometta 85 Green käsidušš on erakordselt loodusesõbralik ja säästlik, kasutades vaid 6l vett minutis. Sobib kasutamiseks ka boileritega, millel on püsiv vee juurdevool. Quick Clean katlakivivastane süsteem suurendab segisti vastupidavust: katlakivi võib silikoonpihustitelt lihtsalt maha pühkida.

    Crometta 85 Green – see on kvaliteetne ja vettsäästev dušinauding. Uuel Crometta 85-l on olemas kõik, mida healt dušilt oodata võib. See pakub Hansgrohe tootemargi mitmekülgseid funktsioone madala hinnatasemega. Huvitavad pihustusrežiimid ja vastupidavus on vaid osa selle plussidest. Unica Crometta dušilift sobib dušiga nii kujult kui ka omadustelt. Komplektina pakuvad nad veelgi enam rõõmu.

    Lähemalt
  3. Käsidušikomplekt Hansgrohe Pulsify Select S 105 3jet Relaxation EcoSmart 65 cm mattmust

    Käsidušikomplekt Hansgrohe Pulsify Select S 105 3jet Relaxation EcoSmart 65 cm mattmust

    116,00 €

    Hansgrohe Pulsify S 105 3jet on võimas kolme funktsiooniga käsidušš. Tegemist on käsidušiga, millel on nauditavalt suur dušipea (Ø 105 mm). Käsidušiga on komplektis ka dušilift ning dušivoolik. Käsidušil on võimalik valida kolme erineva funktsiooni vahel: PowderRain, IntenseRain, Massage spray, midagi igaks olukorraks. Pihustusrežiimide vahetamine käib läbi Select vajutusnupu.

    Käsidušil on lisaks ka EcoSmart tehnoloogia, see tähendab, et vee säästmiseks on seadistatud voolupiirang 8,2 l/min. Käsidušš sobib kasutamiseks ka boileritega, millel on püsiv vee juurdevool. Quick Clean katlakivivastane süsteem suurendab käsiduši vastupidavust: katlakivi võib silikoonpihustitelt lihtsalt maha pühkida. 

    Lähemalt
  4. Käsidušš Hansgrohe DogShower 150 3jet mattmust

    Käsidušš Hansgrohe DogShower 150 3jet mattmust

    76,00 €

    Käsidušš Hansgrohe DogShower on loodud Sinu lemmikule! Hansgrohe DogShower käsidušši on lihtne vahetada, pärast kasutamist keera vaid dušivooliku otsast ja saadki juba tavalise käsiduši tagasi panna. Käsiduššil on pehmed düüsid, mis täidavad ühteaegu ka kammi funktsiooni. 

    Dušil on 3 erinevat funktsiooni: vihmadušš, mida saab kasutada koos massaaži eesmärgiga harjaga, boost funktsioon, kui on vaja tugevamat survet ning tavaline veejuga. DogShower käsidušš on eriti funktsionaalne pikema karvaga koertele, kuid heast massaažist ja kammimisest ei ütle ära ükski neljajalgne. 

    Lähemalt
  5. Dušilift Hansgrohe Unica S 90 cm dušivoolikuga mattmust

    Dušilift Hansgrohe Unica S 90 cm dušivoolikuga mattmust

    157,00 €

    Hansgrohe Unica S on mattmust 90 cm pikkune dušilift. Tegemist on universaalse dušiliftiga, mis sobib paigaldamiseks koos enamus käsidušidega. Dušiliftiga sisaldub komplektis mattmust dušivoolik, millel on kasutusel keeruvastane süsteem. 

    Lähemalt

Tooted 11 kuni 15 koguarvust 41

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas