Käsidušid

Tooted 16 kuni 20 koguarvust 72

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Käsidušikomplekt Hansgrohe Croma 100 Vario 90

    Käsidušikomplekt Hansgrohe Croma 100 Vario 90

    100,00 €

    Hansgrohe Croma 100 Vario 90 on dušikomplekt, mis koosneb Croma 100 Vario käsidušist (Ø 100mm), Unica'C dušiliftist (0,90m), Isiflex dušivoolikust (1,60m), Casetta'C seebialusest ja seinakinnitusest. Käsidušš pakub erinevaid pihustusrežiime igaks meeleoluks: Rain, Normal, Shampoo, Massage. Sobib kasutamiseks ka boileritega, millel on püsiv vee juurdevool. Quick Clean katlakivivastane süsteem suurendab segisti vastupidavust: katlakivi võib silikoonpihustitelt lihtsalt maha pühkida.

    Suur ja ilus - selline peaks tänapäeval üks dušš olemagi. Croma 100 pakub aga veelgi enamat. Suurus - 100mm läbimõõduga dušiotsak kastab teid üle rohke veega. Funktsionaalsus - valige enda jaoks mitme erineva hulgast sobivaim pihustusrežiim. Disain - selle puhas ja ajatu välimus sulandub suurepäraselt igasse vannituppa. 

    Lähemalt
  2. Käsidušikomplekt Hansgrohe Crometta 85 Multi

    Käsidušikomplekt Hansgrohe Crometta 85 Multi

    68,00 €

    Crometta 85 Multi – see on kvaliteetne dušinauding. Uuel Crometta 85-l on olemas kõik, mida healt dušilt oodata võib. See pakub Hansgrohe tootemargi mitmekülgseid funktsioone madala hinnatasemega. Huvitavad pihustusrežiimid ja vastupidavus on vaid osa selle plussidest. Unica Crometta dušilift sobib dušiga nii kujult kui ka omadustelt. Komplektina pakuvad nad veelgi enam rõõmu.

    Komplekti kuulub Crometta 85 Multi käsidušš (Normal-, Massage- ja Soft-pihustusega), Unica'Crometta dušilift (65 cm) ja seinakinnitus. Sobib kasutamiseks ka boileritega, millel on püsiv vee juurdevool. Quick Clean katlakivivastane süsteem suurendab segisti vastupidavust: katlakivi võib silikoonpihustitelt lihtsalt maha pühkida.

    Lähemalt
  3. Käsidušš Hansgrohe Pulsify Select S 105 3jet Relaxation

    Käsidušš Hansgrohe Pulsify Select S 105 3jet Relaxation

    31,00 €

    Hansgrohe Pulsify S 105 3jet on võimas kolme funktsiooniga käsidušš. Tegemist on käsidušiga, millel on nauditavalt suur dušipea (Ø 105 mm). Käsidušil on võimalik valida kolme erineva funktsiooni vahel: PowderRain, IntenseRain, Massage spray, midagi igaks olukorraks. Pihustusrežiimide vahetamine käib läbi Select vajutusnupu. 

    Sobib kasutamiseks ka boileritega, millel on püsiv vee juurdevool. Quick Clean katlakivivastane süsteem suurendab käsiduši vastupidavust: katlakivi võib silikoonpihustitelt lihtsalt maha pühkida. 

    Lähemalt
  4. Käsidušikomplekt Grohe Rainshower SmartActive 150 Moon White 600

    Käsidušikomplekt Grohe Rainshower SmartActive 150 Moon White 600

    159,00 €

    Grohe Rainshower SmartActive 150 Moon White 600 on lihtne kuid stiilne dušikomplekt. Dušikomplekti kuuluvad Rainshower SmartActive 150 käsidušš (3 pihustusrežiimiga), dušilift ning Silverflex dušivoolik.

    Rainshower SmartActive 150 käsidušil on DreamSpray süsteem, mis teeb duši nautimise luksuslikuks kogemuseks. Lisaks on Grohe tuntud SpeedClean süsteemi poolest, mis tähendab, et kõik dušikomplekti osad on kaetud lubjavastase kihiga. Lisaks on segistil StarLight pinnatöötlus, mis teeb segisti puhastamise imelihtsaks - lihtsalt tõmba üle segisti kuiva lapiga ning veepritsmed ja mustus on kadunud.

     

    Lähemalt
  5. Käsidušikomplekt Gustavsberg Square

    Käsidušikomplekt Gustavsberg Square

    85,00 €

    Gustavsberg Square on lihtne kuid efektne dušikomplekt. Dušilift ühendab endas kaasaegse ja stiilse disaini ning funktsionaalsuse. Dušikomplekti on lihtne paigaldada, seda saab teha kas kruvide või liimiga. Käsiduši voolusurve 3 baari juures on 10,2 L/min.

    Komplektis sisaldub kolmefunktsiooniline nupuga käsidušš, mis on kergesti puhastatav tänu nutika disaniga düüsidele, mis lihtsustavad katlakivisette eemaldamist. Lisaks käsidušile on komplektis PVC-vaba 1,75m dušivoolik, funktsionaalne seebialus ning reguleeritava vahekaugusega seinakinnitus.

    Komplekti ei kuulu dušisegisti, kuid see on võimalik juurde osta. Gustavsberg Square sobib kõikide Gustavsbergi duši- ja vannisegistitega.

    Lähemalt

Tooted 16 kuni 20 koguarvust 72

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas