Käsidušid

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 100

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Käsidušikomplekt Oras Apollo 533-33 mattmust

    Käsidušikomplekt Oras Apollo 533-33 mattmust

    84,00 €

    Oras Apollo 533-33 on lihtsa stiiliga mattmusta viimistlusega käsidušš. Apollo seeria tooted on tuntud oma puhta joone ja lihtsa geomeetrilise disaini poolest. Apollo käsidušši on võimalik kokku sobitada sama värvi Oras dušisegistitega.

    Käsidušiga on kaasas veel dušivoolik ja seinahoidik. Ühe pihustusrežiimiga käsidušil on katlakivivastane töötlus, mis pikendab ka selle eluiga.

    Lähemalt
  2. Käsidušikomplekt Hansgrohe Crometta 85 Multi

    Käsidušikomplekt Hansgrohe Crometta 85 Multi

    68,00 €

    Crometta 85 Multi – see on kvaliteetne dušinauding. Uuel Crometta 85-l on olemas kõik, mida healt dušilt oodata võib. See pakub Hansgrohe tootemargi mitmekülgseid funktsioone madala hinnatasemega. Huvitavad pihustusrežiimid ja vastupidavus on vaid osa selle plussidest. Unica Crometta dušilift sobib dušiga nii kujult kui ka omadustelt. Komplektina pakuvad nad veelgi enam rõõmu.

    Komplekti kuulub Crometta 85 Multi käsidušš (Normal-, Massage- ja Soft-pihustusega), Unica'Crometta dušilift (65 cm) ja seinakinnitus. Sobib kasutamiseks ka boileritega, millel on püsiv vee juurdevool. Quick Clean katlakivivastane süsteem suurendab segisti vastupidavust: katlakivi võib silikoonpihustitelt lihtsalt maha pühkida.

    Lähemalt
  3. Käsidušikomplekt Damixa Silhouet Flex mattmust

    Käsidušikomplekt Damixa Silhouet Flex mattmust

    234,00 €

    Damixa Silhouet Flex on kõrgkvaliteedilise ja kauakestva mattmusta viimistlusega dušikomplekt. Komplekti kuulub kolme pihustusrežiimiga käsidušš, 150 cm metallkattega dušivoolik ning dušilift.

    Tänu käsiduši silikoondüüsidele on nende puhastamine katlakivi tekkimisel imelihtne. Seebialust komplekti ei kuulu. 

    Lähemalt
  4. Käsidušš Hansgrohe Pulsify Select S 105 3jet Relaxation

    Käsidušš Hansgrohe Pulsify Select S 105 3jet Relaxation

    31,00 €

    Hansgrohe Pulsify S 105 3jet on võimas kolme funktsiooniga käsidušš. Tegemist on käsidušiga, millel on nauditavalt suur dušipea (Ø 105 mm). Käsidušil on võimalik valida kolme erineva funktsiooni vahel: PowderRain, IntenseRain, Massage spray, midagi igaks olukorraks. Pihustusrežiimide vahetamine käib läbi Select vajutusnupu. 

    Sobib kasutamiseks ka boileritega, millel on püsiv vee juurdevool. Quick Clean katlakivivastane süsteem suurendab käsiduši vastupidavust: katlakivi võib silikoonpihustitelt lihtsalt maha pühkida. 

    Lähemalt
  5. Käsidušš Hansgrohe DogShower 150 3jet mattvalge

    Käsidušš Hansgrohe DogShower 150 3jet mattvalge

    76,00 €

    Käsidušš Hansgrohe DogShower on loodud Sinu lemmikule! Hansgrohe DogShower käsidušši on lihtne vahetada, pärast kasutamist keera vaid dušivooliku otsast ja saadki juba tavalise käsiduši tagasi panna. Käsiduššil on pehmed düüsid, mis täidavad ühteaegu ka kammi funktsiooni. 

    Dušil on 3 erinevat funktsiooni: vihmadušš, mida saab kasutada koos massaaži eesmärgiga harjaga, boost funktsioon, kui on vaja tugevamat survet ning tavaline veejuga. DogShower käsidušš on eriti funktsionaalne pikema karvaga koertele, kuid heast massaažist ja kammimisest ei ütle ära ükski neljajalgne. 

    Lähemalt

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 100

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas