Käsidušid

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 59

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Käsidusikomplekt Blue Star Novara kroom

    Käsidusikomplekt Blue Star Novara kroom

    Tavahind: 64,00 €

    Erihind 59,00 €

    Dušikomplekt Blue Star Novara on kõrgkvaliteedilise ja kauakestva kroomviimistlusega. Komplekti kuulub kolme pihustusrežiimiga käsidušš, dušivoolik ning dušilift.

    Tänu käsiduši silikoondüüsidele on nende puhastamine katlakivi tekkimisel imelihtne. Tegu on dušikomplektiga, mis on minimalistlik, kvaliteetne ning taskukohase hinnaga. Komplekt sobib kokku samas sarjas oleva dušisegistiga.

    Lähemalt
  2. Käsidušš Oras Apollo 254020

    Käsidušš Oras Apollo 254020

    31,00 €

    Oras Apollo 254020 on lihtsa stiiliga  kroomviimistlusega käsidušš. Apollo seeria tooted on tuntud oma puhta joone ja lihtsa geomeetrilise disaini poolest. Apollo käsidušši on võimalik kokku sobitada sama värvi Oras dušisegistitega. Ühe pihustusrežiimiga käsidušil on katlakivivastane töötlus, mis pikendab ka selle eluiga. 

    Lähemalt
  3. Käsidušš Armatura Iris

    Käsidušš Armatura Iris

    7,00 €

    Armatura Iris on ühe pihustusrežiimiga ning kroomviimistlusega käsidušš. Dušil on Easy Clean puhastussüsteem, mis takistab katlakivi tekke ning lihtsustab duši puhastamist. Iris dušil on standard ühendusots G1/2, mis sobib enamus dušivoolikutega. 

    Lähemalt
  4. Käsidušš Hansgrohe Jocolino Zebra 2jet

    Käsidušš Hansgrohe Jocolino Zebra 2jet

    44,00 €

    Hansgrohe Jocolino Zebra 2jet on kahe funktsiooniga lastele disainitud käsidušš. Tegemist on käsidušiga, millel on vahva disain ning samas ülim funktsionaalsus. Käsidušil on võimalik valida kahe erineva funktsiooni vahel: Rain, MonoRain. Funktsiooni vahetamine käib läbi dušipea keeramise.

    Sobib kasutamiseks ka boileritega, millel on püsiv vee juurdevool. Käsiduši on lihtne paigaldada ja ka eemaldada, kuid tänu tugevale käsiduši survele on seda võimalik kasutada tervel perel.  

    Lähemalt
  5. Käsidušš Grohe Euphoria 110 Massage

    Käsidušš Grohe Euphoria 110 Massage

    52,00 €

    Grohe Euphoria 110 Massage on kolme pihustussüsteemiga ja kroomviimistlusega käsidušš. Kolm pihustussüsteemi on SmartRain, Rain ja Massage. Käsidušil on DreamSpray süsteem, mis teeb duši nautimise luksuslikuks kogemuseks.

    Dušil on StarLight pinnatöötlus, mis teeb segisti puhastamise imelihtsaks - lihtsalt tõmba kuiva lapiga üle ning veepritsmed ja mustus on kadunud. Käsidušil on ka Grohe SpeedClean süsteem, tänu sellele ei teki düüsidesse katlakivi.

    Lähemalt

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 59

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas