Käsidušid

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 41

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Käsidušš Hansgrohe Rainfinity 130 3jet mattvalge

    Käsidušš Hansgrohe Rainfinity 130 3jet mattvalge

    117,00 €

    Hansgrohe Rainfinity 130 3jet on võimas kolme funktsiooniga käsidušš. Tegemist on käsidušiga, millel on nauditavalt suur dušipea (Ø 132 mm). Käsidušil on võimalik valida kolme erineva funktsiooni vahel: PowderRain, Intense PowderRain, MonoRain, midagi igaks olukorraks. Pihustusrežiimide vahetamine käib läbi Select vajutusnupu. 

    Sobib kasutamiseks ka boileritega, millel on püsiv vee juurdevool. Quick Clean katlakivivastane süsteem suurendab käsiduši vastupidavust: katlakivi võib silikoonpihustitelt lihtsalt maha pühkida. 

    Lähemalt
  2. Käsidušš Hansgrohe Jocolino Crocodile 2jet

    Käsidušš Hansgrohe Jocolino Crocodile 2jet

    44,00 €

    Hansgrohe Jocolino Crocodile 2jet on kahe funktsiooniga lastele disainitud käsidušš. Tegemist on käsidušiga, millel on vahva disain ning samas ülim funktsionaalsus. Käsidušil on võimalik valida kahe erineva funktsiooni vahel: Rain, MonoRain. Funktsiooni vahetamine käib läbi dušipea keeramise.

    Sobib kasutamiseks ka boileritega, millel on püsiv vee juurdevool. Käsiduši on lihtne paigaldada ja ka eemaldada, kuid tänu tugevale käsiduši survele on seda võimalik kasutada tervel perel.  

    Lähemalt
  3. Käsidušikomplekt Hansgrohe Raindance Select E 120 3jet 90 cm seebialusega

    Käsidušikomplekt Hansgrohe Raindance Select E 120 3jet 90 cm seebialusega

    172,00 €

    Raindance Select E 120 3jet on võimas kolme funktsiooniga käsidušš. Tegemist on käsidušiga, millel on nauditavalt suur dušipea (Ø 120 mm). Käsidušiga on komplektis ka dušilift, dušivoolik ning seebialus. Käsidušil on võimalik valida kolme erineva funktsiooni vahel: RainAir, Rain, Whirl, midagi igaks olukorraks. Pihustusrežiimide vahetamine käib läbi Select vajutusnupu.

    Käsidušš sobib kasutamiseks ka boileritega, millel on püsiv vee juurdevool. Quick Clean katlakivivastane süsteem suurendab käsiduši vastupidavust: katlakivi võib silikoonpihustitelt lihtsalt maha pühkida. 

    Lähemalt
  4. Käsidušikomplekt Hansgrohe Crometta 100 1jet

    Käsidušikomplekt Hansgrohe Crometta 100 1jet

    31,00 €

    Hansgrohe Crometta 100 1jet on võimas ühe funktsiooniga käsidušikomplekt. Tegemist on käsidušiga, millel on nauditavalt suur dušipea (Ø 100 mm). Sobib kasutamiseks ka boileritega, millel on püsiv vee juurdevool. Quick Clean katlakivivastane süsteem suurendab käsiduši vastupidavust: katlakivi võib silikoonpihustitelt lihtsalt maha pühkida.

    Komplektis sisaldub peale käsiduši ka dušivoolik ning seinale kinnitatav käsiduši hoidja. EcoSmart käsidušil on voolupiirang 14 l/min, mis aitab oluliselt hoida kokku veekulult. 

    Lähemalt
  5. Käsidušš Hansgrohe Raindance Select S 120 3jet PowderRain

    Käsidušš Hansgrohe Raindance Select S 120 3jet PowderRain

    82,00 €

    Hansgrohe Raindance Select S 120 3jet PowderRain on võimas kolme funktsiooniga käsidušš. Tegemist on käsidušiga, millel on nauditavalt suur dušipea (Ø 125 mm). Käsidušil on võimalik valida kolme erineva funktsiooni vahel: PowderRain, Rain, Whirl, midagi igaks olukorraks. Pihustusrežiimide vahetamine käib läbi Select vajutusnupu. 

    Sobib kasutamiseks ka boileritega, millel on püsiv vee juurdevool. Quick Clean katlakivivastane süsteem suurendab käsiduši vastupidavust: katlakivi võib silikoonpihustitelt lihtsalt maha pühkida. 

    Lähemalt

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 41

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas