Lisatarvikud

Tooted 31 kuni 35 koguarvust 98

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 5
  2. 6
  3. 7
  4. 8
  5. 9

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Käsidušš Hansgrohe Pulsify Select S 105 3jet Relaxation

    Käsidušš Hansgrohe Pulsify Select S 105 3jet Relaxation

    31,00 €

    Hansgrohe Pulsify S 105 3jet on võimas kolme funktsiooniga käsidušš. Tegemist on käsidušiga, millel on nauditavalt suur dušipea (Ø 105 mm). Käsidušil on võimalik valida kolme erineva funktsiooni vahel: PowderRain, IntenseRain, Massage spray, midagi igaks olukorraks. Pihustusrežiimide vahetamine käib läbi Select vajutusnupu. 

    Sobib kasutamiseks ka boileritega, millel on püsiv vee juurdevool. Quick Clean katlakivivastane süsteem suurendab käsiduši vastupidavust: katlakivi võib silikoonpihustitelt lihtsalt maha pühkida. 

    Lähemalt
  2. Käsidušš Damixa Silhouet mattmust

    Käsidušš Damixa Silhouet mattmust

    78,00 €

    Damixa Silhouet on kolme pihustusrežiimiga mattmust käsidušš. Käsidušš on lihtsa, kuid ajatu disainiga, mis sobib suurepäraselt igasse interjööri. Toode on väga vastupidav ja praktiline, kuna dušil on kvaliteetsest silikoonist düüsid, tänu millele on seda lihtne puhastada vältimaks katlakivi. Käsiduši pikkus on 217 mm. 

    Lähemalt
  3. Käsidušikomplekt Armatura Blister

    Käsidušikomplekt Armatura Blister

    31,00 €

    Armatura Blister on ajatu stiiliga kroomviimistlusega dušikomplekt. Komplekti kuulub käsidušš, dušilift (60 cm), metallkattega dušivoolik (150 cm) ja seebialus. Lisaks on komplektiga kaasas paigaldamiseks vajalikud kinnitused. Dušikomplekt sobib ideaalselt kokku Armatura segistitega, mida on võimalik juurde osta eraldi.

    Lähemalt
  4. Käsidušikomplekt Grohe Rainshower SmartActive 150 Moon White 900

    Käsidušikomplekt Grohe Rainshower SmartActive 150 Moon White 900

    164,00 €

    Grohe Rainshower SmartActive 150 Moon White 900 on lihtne kuid stiilne dušikomplekt. Dušikomplekti kuuluvad Rainshower SmartActive 150 käsidušš (3 pihustusrežiimiga), dušilift ning Silverflex dušivoolik.

    Rainshower SmartActive 150 käsidušil on DreamSpray süsteem, mis teeb duši nautimise luksuslikuks kogemuseks. Lisaks on Grohe tuntud SpeedClean süsteemi poolest, mis tähendab, et kõik dušikomplekti osad on kaetud lubjavastase kihiga. Lisaks on segistil StarLight pinnatöötlus, mis teeb segisti puhastamise imelihtsaks - lihtsalt tõmba üle segisti kuiva lapiga ning veepritsmed ja mustus on kadunud.

     

    Lähemalt
  5. Käsidušš Grohe Euphoria 110 Massage

    Käsidušš Grohe Euphoria 110 Massage

    52,00 €

    Grohe Euphoria 110 Massage on kolme pihustussüsteemiga ja kroomviimistlusega käsidušš. Kolm pihustussüsteemi on SmartRain, Rain ja Massage. Käsidušil on DreamSpray süsteem, mis teeb duši nautimise luksuslikuks kogemuseks.

    Dušil on StarLight pinnatöötlus, mis teeb segisti puhastamise imelihtsaks - lihtsalt tõmba kuiva lapiga üle ning veepritsmed ja mustus on kadunud. Käsidušil on ka Grohe SpeedClean süsteem, tänu sellele ei teki düüsidesse katlakivi.

    Lähemalt

Tooted 31 kuni 35 koguarvust 98

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 5
  2. 6
  3. 7
  4. 8
  5. 9

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas