Lisatarvikud

Tooted 11 kuni 15 koguarvust 51

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Dušivoolik Grohe Relexaflex 150

    Dušivoolik Grohe Relexaflex 150

    29,00 €

    Grohe Relexaflex on klassikaline metallist tugevdatud dušivoolik. Vooliku pikkus on 150 cm. Grohe dušivoolikul on AntiFold süsteem, mis takistab voolikut paindumast ja tänu sellele on vooliku purunemine välistatud.

    Relexaflex dušivoolik on kaetud spetsiaalse Grohe Long-Life Shine kaitsekihiga, mis aitab hoida toote säravat välimust pikalt. 

    Lähemalt
  2. Dušivooliku seinaühendus Grohe Rainshower

    Dušivooliku seinaühendus Grohe Rainshower

    49,00 €

    Dušivooliku ühendus Grohe Rainshower on mõeldud seinale kinnitamiseks. Grohe Long-Life kaitsekiht hoiab kroomitud pinna pikalt läikivana.

    Dušivooliku seinaühendusega saab kombineerida endale meeldiva käsiduši, dušivooliku ning segisti. Dušivooliku seinaühendust läheb eriti vaja, siis kui soovitakse paigaldada seinasisest dušisegistit. 

    Lähemalt
  3. Vihmadušš Grohe Tempesta 210

    Vihmadušš Grohe Tempesta 210

    146,00 €

    Grohe Tempesta 210 on 21 cm läbimõõduga metallist valmistatud vihmadušš, mis loob dušinaudingule uue dimensiooni. Suur vihmadušš on mugav ja efektne. Vihmaduši düüsid on kvaliteetsest silikoonist vältides seeläbi katlakivi tekkimist ning ummistusi düüsides.

    Komplektis sisaldub Tempesta 210 vihmadušš ning Rainshower dušitoru (286 mm). Vihmadušil on ka Grohe SpeedClean süsteem, tänu sellele on toote puhastamine imelihtne, lihtsalt tõmba niiske lapiga üle kroomitud pindade.

    Lähemalt
  4. Käsiduši hoidja Grohe Rainshower 27074

    Käsiduši hoidja Grohe Rainshower 27074

    32,00 €

    Grohe Rainshower 27074 käsiduši hoidja on mõeldud seinale kinnitamiseks. Grohe Long-Life kaitsekiht hoiab käsiduši hoidja kroomitud pinna pikalt läikivana.

    Rainshower 27074 käsidušihoidjal ei ole võimalik kaldenurka reguleerilda. Käsiduši hoidjaga saab kombineerida endale meeldiva käsiduši, dušivooliku ning segisti. 

    Lähemalt
  5. Käsidušš Grohe Euphoria 110 Massage

    Käsidušš Grohe Euphoria 110 Massage

    52,00 €

    Grohe Euphoria 110 Massage on kolme pihustussüsteemiga ja kroomviimistlusega käsidušš. Kolm pihustussüsteemi on SmartRain, Rain ja Massage. Käsidušil on DreamSpray süsteem, mis teeb duši nautimise luksuslikuks kogemuseks.

    Dušil on StarLight pinnatöötlus, mis teeb segisti puhastamise imelihtsaks - lihtsalt tõmba kuiva lapiga üle ning veepritsmed ja mustus on kadunud. Käsidušil on ka Grohe SpeedClean süsteem, tänu sellele ei teki düüsidesse katlakivi.

    Lähemalt

Tooted 11 kuni 15 koguarvust 51

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas