Termostaatsegistid

Tooted 11 kuni 15 koguarvust 130

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra langev suund
  1. Dušikomplekt Grohe Grohtherm 800

    Dušikomplekt Grohe Grohtherm 800

    212,00 €

    Grohe Grohtherm 800 on turvaline ja ergonoomiline dušikomplekt, millel on vee ühtlase temperatuuri tagamiseks kasutusel TurboStat termostaat. Dušisegistil on ergonoomiline käepide ning SafeStop nupp, mis takistab näiteks lastel kogemata vee temperatuuri seadistamise üle 38° C. Lisaks on sellel segistil EcoButton nupp, mis aitab igapäevaselt säästa vett.

    Komplekti kuulub Grohtherm 800 termostaatsegisti ning New Tempesta 60 cm kõrgune dušilift koos käsidušiga (2 pihustusrežiimiga). Paigalduseks vajalikud ekstsentrikud ning katteplaadid sisalduvad komplektis.

    Lähemalt
  2. Termostaat vanni- ja dušisegisti Armatura Moza kroom

    Termostaat vanni- ja dušisegisti Armatura Moza kroom

    174,00 €

    Armatura Moza on ajatu stiiliga ning kroomviimistlusega vanni- ja dušisegisti. Segistiga on kaasas paigaldamiseks vajalikud peiteäärikud ja eksentrikud. Segistile on võimalik eraldi juurde osta ka Armatura käsidušiga komplekt, mis tagab tervikliku duši lahenduse Sinu vannitoas.

    Termostaatsegistil on kasutusel Cool Touch tehnoloogia, see tähendab, et segisti pind on katsudes alati külm ja pole ohtu põletusteks. Maksimaalse kasutusmugavuse tagamiseks on segistil ergonoomilised 45 kraadi all paiknevad nupud.

    Lähemalt
  3. Dušikomplekt Hansgrohe Raindance Select E 360 1jet Showerpipe jooksutoruga kroom

    Dušikomplekt Hansgrohe Raindance Select E 360 1jet Showerpipe jooksutoruga kroom

    1 375,00 €

    Hansgrohe Raindance Select E 360 1jet dušikomplekti kuulub jooksutoruga Ecostat Select termostaatsegisti, Raindance E 360 Air laedušš (360 x 190 mm), Raindance Select E 120 3jet käsidušš, Isiflex dušivoolik (1,60 m), dušilift ja seinakinnitused. Ecostat Select vanni- ja dušisegistil on turvaklaasiga kaetud pealispind, mida saab mugavalt kasutada ka riiulina dušitarvikute hoidmiseks. Segistil on kroomi värvi lõppviimistlus.

    Kas unistad pikkadest ja lõõgastavatest dušinaudingutest? Samas ei soovi vannitoaremonti ette võtta? Pole probleemi! Hansgrohe Showerpipe dušisüsteemid sisaldavad kõik vajaliku luksuslikeks dušinaudinguteks ning kõik on võimalik paigaldada lihtsalt ja mugavalt, ilma seinu lõhkumata. Raindance - see on tõeline tants vihmas!

    Lähemalt
  4. Termostaat dušisegisti Oras Nova 7460U

    Termostaat dušisegisti Oras Nova 7460U

    170,00 €

    Oras Nova 7460U on ümara kujuga ja kroomviimistlusega termostaadiga dušisegisti. Oras Nova seeria tooted on loodud sidudes omavahel kaasaegse disaini ja energiasäästlikkuse, samal ajal tagades täieliku funktsionaalsuse. Vee- ja energiasäästlikus on tagatud tänu EcoFlow vee vooluhulga kontrollimise tehnoloogiale.

    Segistil on kaks pööratavat kahva, kus üks on veevooluhulga seadekahv ning teine on turvapiirajaga temperatuuriseadekahv. Termostaatsegisti on varustatud ka prügipüüdurite, tagasilöögiklappidega, ekstsentrikliidestega ja peiteäärikutega.

    Lähemalt
  5. Termostaat dušisegisti Blue Star Torino kroom

    Termostaat dušisegisti Blue Star Torino kroom

    Tavahind: 169,00 €

    Erihind 156,00 €

    Blue Star Torino on modernse stiiliga ja kroomviimistlusega dušisegisti, millel on kaks keeratavat osa veesurve ja -temperatuuri seadistamiseks. Torino termostaat dušisegisti tagab vee ühtlase voolu ja temperatuuri. Lisaks on segistil ka temperatuuri piiramisnupp, mis hoiab veetemperatuuri liiga kuuma peale keeramise eest. Tegu on dušisegistiga, mis on mugav, kvaliteetne ning taskukohase hinnaga.

    Lähemalt

Tooted 11 kuni 15 koguarvust 130

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra langev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas