Termostaatsegistid

Tooted 11 kuni 15 koguarvust 130

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra langev suund
  1. Termostaat vanni- ja dušisegisti Oras Optima Style 7140NU

    Termostaat vanni- ja dušisegisti Oras Optima Style 7140NU

    257,00 €

    Oras Optima Style 7140NU on stiilne kroomviimistlusega vanni- ja dušisegisti. Segistil on lisaks temperatuuri ja vee vooluhulga seadekahvidele Easy-Grip pinnatöötlusega kahv ning vee vooluhulka piirav säästunupp, mis tagab energiasäästliku vee kasutamise. Oras Optima Style seeria tooted on loodud sidudes omavahel kaasaegse disaini ja energiasäästlikkuse, samal ajal tagades täieliku funktsionaalsuse. Temperatuuri seadetest on segistil turvapiiraja (38 kraadi), et vältida vcäliskorpuse kuumenemist.

    Oras Optima Style 7140NU segistil on 300 mm pikkune pöörduv jooksutoru ning eraldi ka suundvahetaja nupp. Toode on varustatud ka prügipüüdurite, tagasilöögiklappidega, ektsentrikliidestega ning peiteäärikutega.

    Lähemalt
  2. Termostaat vanni- ja dušisegisti Armatura Moza kroom

    Termostaat vanni- ja dušisegisti Armatura Moza kroom

    174,00 €

    Armatura Moza on ajatu stiiliga ning kroomviimistlusega vanni- ja dušisegisti. Segistiga on kaasas paigaldamiseks vajalikud peiteäärikud ja eksentrikud. Segistile on võimalik eraldi juurde osta ka Armatura käsidušiga komplekt, mis tagab tervikliku duši lahenduse Sinu vannitoas.

    Termostaatsegistil on kasutusel Cool Touch tehnoloogia, see tähendab, et segisti pind on katsudes alati külm ja pole ohtu põletusteks. Maksimaalse kasutusmugavuse tagamiseks on segistil ergonoomilised 45 kraadi all paiknevad nupud.

    Lähemalt
  3. Dušikomplekt Hansgrohe Croma E Showerpipe 280 1jet

    Dušikomplekt Hansgrohe Croma E Showerpipe 280 1jet

    657,00 €

    Hansgrohe Croma Select E Vario EcoSmart 65 on dušikomplekt, mis viib dušinaudingud uuele tasemele. Komplekt koosneb kolme funktsiooniga käsidušist, dušivoolikust, termostaatsegistist ja vihmadušist. Käsidušš pakub erinevaid pihustusrežiime igaks meeleoluks: Massage spray, IntenseRain, SoftRain. Käsiduši voolupiirang on 15 l/min. Sobib kasutamiseks ka boileritega, millel on püsiv vee juurdevool.

    Termostaatsegistil on kasutusel CoolContact süsteem, mis tähendab, et segisti pind ei lähe kasutamisel kuumaks. Olles täielikult ohutu ka kõige väiksematele pereliikmetele. 

    Lähemalt
  4. Termostaat dušisegisti Grohe Grohtherm 500

    Termostaat dušisegisti Grohe Grohtherm 500

    137,00 €

    Grohe Grohtherm 500 on turvaline ja ergonoomiline dušisegisti. Dušisegistil on ergonoomiline käepide ning SafeStop nupp, mis takistab näiteks lastel kogemata vee temperatuuri seadistamise üle 38° C. Segisti on varustatud EcoButton nupuga, mis aitab igapäevaselt säästa vett.

    Segistil on StarLight pinnatöötlus, mis teeb puhastamise imelihtsaks - lihtsalt tõmba  üle segisti kuiva lapiga ning veepritsmed ja mustus on kadunud. Paigalduseks vajalikud ekstsentrikud ning katteplaadid sisalduvad komplektis.

    Segisti on valmistatud jälgides Grohe Climate Care standardeid ehk selle märgistusega tooted on valmistatud jätkusuutlikel viisidel. Grohe jaoks on äärmiselt oluline vähendada tootmisest tekkivaid süsinikuheitmeid, toetada arengumaid ja olla veendumusel, et puhas vesi ei või olla luksus, vaid sellele peab olema ligipääs kõigile. 

    Lähemalt
  5. Termostaat dušisegisti Damixa Silhouet mattmust

    Termostaat dušisegisti Damixa Silhouet mattmust

    341,00 €

    Damixa Silhouet on luksuslik dušisegisti, mille disainis on ühendatud moodne mattmust viimistlus ning klassikaline disain. Tulemuseks on stiilne ja pilkupüüdva disainiga dušisegisti. Toode on varustatud keraamilise tööelemendiga, see tagab segistile vastupidavuse.

    Segisti tsentrite vahemik on 150±16mm, puhtaks paigaldustulemuseks kuuluvad komplekti 3/4" ilukatted ja ekstsentrikud. Käsiduši voolikule on segistil 1/2" ühendus.

    Lähemalt

Tooted 11 kuni 15 koguarvust 130

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra langev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas