Termostaatsegistid

Tooted 11 kuni 15 koguarvust 144

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra langev suund
  1. Seinasisene termostaat dušisegisti Hansgrohe ShowerSelect kaks funktsiooni

    Seinasisene termostaat dušisegisti Hansgrohe ShowerSelect kaks funktsiooni

    574,00 €

    ShowerSelect  on Hansgrohe seinasisene dušisegisti, millel on keeratav nupp temperatuuri määramiseks ja kaks nuppu veeväljundi valimiseks. Tegemist on modernse seinasegistiga, mis on mõeldud kasutamiseks koos seinasisese Hansgrohe iBox tööelemendiga. Nautige peidetud segisti pakutavat mugavust: suurem liikumisvabadus nii vannis kui ka duši all, lisaks saate sobiva segisti väljavalimisega oodata kuni lõpliku paigaldusetapini. 

    Lähemalt
  2. Termostaat vanni- ja dušisegisti Damixa Silhouet mattmust

    Termostaat vanni- ja dušisegisti Damixa Silhouet mattmust

    450,00 €

    Damixa Silhouet on luksuslik jooksutoruga dušisegisti, mille disainis on ühendatud moodne mattmust viimistlus ning klassikaline disain. Tulemuseks on stiilne ja pilkupüüdva disainiga dušisegisti. Toode on varustatud keraamilise tööelemendiga, mis tagab segisti vastupidavuse.

    Segisti tsentrite vahemik on 150±16mm, puhtaks paigaldustulemuseks kuuluvad komplekti 3/4" ilukatted ja ekstsentrikud. Käsiduši voolikule on on segistil 1/2" ühendus.

    Lähemalt
  3. Termostaat vanni- ja dušisegisti Armatura Moza kroom

    Termostaat vanni- ja dušisegisti Armatura Moza kroom

    174,00 €

    Armatura Moza on ajatu stiiliga ning kroomviimistlusega vanni- ja dušisegisti. Segistiga on kaasas paigaldamiseks vajalikud peiteäärikud ja eksentrikud. Segistile on võimalik eraldi juurde osta ka Armatura käsidušiga komplekt, mis tagab tervikliku duši lahenduse Sinu vannitoas.

    Termostaatsegistil on kasutusel Cool Touch tehnoloogia, see tähendab, et segisti pind on katsudes alati külm ja pole ohtu põletusteks. Maksimaalse kasutusmugavuse tagamiseks on segistil ergonoomilised 45 kraadi all paiknevad nupud.

    Lähemalt
  4. Dušikomplekt Oras Oramix 167100 surunupuga

    Dušikomplekt Oras Oramix 167100 surunupuga

    532,00 €

    Oras Oramix 167100 surunupuga on klassikalise stiiliga kroomviimistlusega dušikomplekt. Oramix seeria on loodud maksimaalseks mugavuseks ja suurte kasutuskoormustega ruumide jaoks. Toode tagab energiasäästlikkuse, samal ajal tagades ka täieliku funktsionaalsuse.

    Dušid on töödeldud katlakivivastase tehnoloogiaga, mis pikendab komplekti eluiga. Lisaks on komplektiga kaasas ka paigaldamiseks vajalikud kinnitused. Segisti on koos pressostaadiga ehk surveühtlustajaga, tagades ühtlase veetemeperatuuri ka juhul, kui on suurest kasutuskoormusest tingitud survekõikumised.

    Lähemalt
  5. Dušikomplekt Ravak Termo 300

    Dušikomplekt Ravak Termo 300

    359,00 €

    Ravak Termo 300 on luksuslik termostaatsegistiga dušikomplekt. Ideaalne komplekteeritud dušikomplekt inimesele, kes peab oluliseks kvaliteeti ning maitsekust. 

    Segistil on kasutusel keraamiline tööelement, mis tagab töökindluse. Termostaatsegisti tagab alati ühtlase veetemperatuuri ja surve. Dušilifti on väga kerge kohandada erinevates pikkustes inimeste jaoks. Käsidušil on kolm erinevat pihustusrežiimi, midagi igaks meeleoluks.  


    Lähemalt

Tooted 11 kuni 15 koguarvust 144

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra langev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas