Termostaatsegistid

Tooted 6 kuni 10 koguarvust 16

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Dušikomplekt Hansgrohe Raindance Select S 240 1jet Showerpipe mattmust

    Dušikomplekt Hansgrohe Raindance Select S 240 1jet Showerpipe mattmust

    1 196,00 €

    Hansgrohe Raindance Select S 240 1jet Showerpipe on mattmusta viimistlusega dušikomplekt. Hansgrohe Showerpipe dušisüsteemid sisaldavad kõik vajaliku luksuslikeks dušinaudinguteks ning kõik on võimalik paigaldada lihtsalt ja mugavalt, ilma seinu lõhkumata. Raindance - see on tõeline tants vihmas!

    Dušikomplekti kuulub Ecostat Comfort termostaatsegisti, Raindance S 240 Air laedušš (d 240mm), Raindance Select S 120 3jet käsidušš, Isiflex dušivoolik (1,60 m), dušilift ja seinakinnitused. Segisti mattmust viimistlus teeb dušikomplektist elegantse sisustuselemendi just Sinu vannituppa!

    Käsidušil on kolm erinevat pihustirežiimi: PowderRain, Powerful Rain ning Whirl massaaž. Pihustusrežiime on lihtne ja mugav vahetada ainult ühe nupuvajutusega. 

    Lähemalt
  2. Dušikomplekt Damixa Silhouet mattmust

    Dušikomplekt Damixa Silhouet mattmust

    1 207,00 €

    Damixa Silhouet on luksuslik dušikomplekt, mille disainis on ühendatud moodne mattmust viimistlus ning klassikaline disain. Tulemuseks on stiilne ja multifunktsionaalne dušikomplekt. Komplekti kuulub eridisainiga 11 cm diameetriga käsidušš, 25 cm diameetriga laedušš ning termostaatsegisti. Laeduši kõrgus on reguleeritav ning segisti tsentrite vahemik on 150±16mm.

    Lähemalt
  3. Dušikomplekt Hansgrohe Pulsify S Showepipe 260 2jet mattmust

    Dušikomplekt Hansgrohe Pulsify S Showepipe 260 2jet mattmust

    945,00 €

    Hansgrohe Pulsify - võrratu dušikogemus igas suuruses vannituppa! Hansgrohe PowderRain dušisüsteem vastab täpselt Sinu vajadustele, olgu selleks siis lõõgastav dušš enne ööund või ergutav ja äratav karastus hommikul. 

    Hansgrohe Pulsify S Showepipe 260 2jet on mattmusta viimistlusega dušikomplekt. Dušikomplekti kuulub Pulsify S termostaatsegisti, käsidušš, dušivoolik, dušilift, vhimadušš ja seinakinnitused. Segistil on ka praktiline riiul dušitarvikute hoiustamiseks. 

    Käsidušil on kolm erinevat pihustirežiimi: PowderRain, IntenseRain ja massaažisüsteem. Vihmadušil on kaks erinevat pihustirežiimi: PowderRain, Intense PowderRain. Pihustusrežiime on lihtne ja mugav vahetada ainult ühe nupuvajutusega. 

    Lähemalt
  4. Dušikomplekt Oras Nova 7402-33 mattmust

    Dušikomplekt Oras Nova 7402-33 mattmust

    789,00 €

    Oras Nova 7402-33 on modernse stiiliga mattmusta viimistlusega dušikomplekt. Oras Nova seeria tooted on loodud sidudes omavahel kaasaegse disaini ja energia säästlikkuse, samal ajal tagades täieliku funktsionaalsuse.

    Dušikomplektiga on kaasas termostaatsegisti, käsidušš, dušilift, dušivoolik ning vihmadušš, mille veevoolu nurk on muudetav. Dušid on töödeldud katlakivivastase tehnoloogiaga, mis pikendab komplekti eluiga. Lisaks on komplektiga kaasas ka paigaldamiseks vajalikud kinnitused.

    Lähemalt
  5. Dušikomplekt Hansgrohe Croma Select S Showerpipe 280 1jet mattmust

    Dušikomplekt Hansgrohe Croma Select S Showerpipe 280 1jet mattmust

    1 019,00 €

    Hansgrohe Croma Select S Showerpipe 280 1jet on mattmusta viimistlusega dušikomplekt. Hansgrohe Showerpipe dušisüsteemid sisaldavad kõik vajaliku luksuslikeks dušinaudinguteks ning kõik on võimalik paigaldada lihtsalt ja mugavalt, ilma seinu lõhkumata. Sobib kasutamiseks ka boileritega, millel on püsiv vee juurdevool. Segisti mattmust viimistlus teeb dušikomplektist unikaalse sisustuselemendi just Sinu vannituppa!

    Dušikomplekti kuulub Ecostat Comfort termostaatsegisti, Croma Select S 280 laedušš (d 280mm), Raindance Select S 120 3jet käsidušš, Isiflex dušivoolik (1,60 m), dušilift ja seinakinnitused.

    Laeduši pihustusrežiim on RainAir. Käsidušil on kolm erinevat pihustirežiimi: Rain, RainAir ning Whirl massaaž. Pihustusrežiime on lihtne ja mugav vahetada ainult ühe nupuvajutusega. 

    Lähemalt

Tooted 6 kuni 10 koguarvust 16

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas