Termostaatsegistid

Tooted 6 kuni 7 koguarvust 7

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Dušikomplekt Hansgrohe Croma Select S Showerpipe 280 1jet mattmust

    Dušikomplekt Hansgrohe Croma Select S Showerpipe 280 1jet mattmust

    1 019,00 €

    Hansgrohe Croma Select S Showerpipe 280 1jet on mattmusta viimistlusega dušikomplekt. Hansgrohe Showerpipe dušisüsteemid sisaldavad kõik vajaliku luksuslikeks dušinaudinguteks ning kõik on võimalik paigaldada lihtsalt ja mugavalt, ilma seinu lõhkumata. Sobib kasutamiseks ka boileritega, millel on püsiv vee juurdevool. Segisti mattmust viimistlus teeb dušikomplektist unikaalse sisustuselemendi just Sinu vannituppa!

    Dušikomplekti kuulub Ecostat Comfort termostaatsegisti, Croma Select S 280 laedušš (d 280mm), Raindance Select S 120 3jet käsidušš, Isiflex dušivoolik (1,60 m), dušilift ja seinakinnitused.

    Laeduši pihustusrežiim on RainAir. Käsidušil on kolm erinevat pihustirežiimi: Rain, RainAir ning Whirl massaaž. Pihustusrežiime on lihtne ja mugav vahetada ainult ühe nupuvajutusega. 

    Lähemalt
  2. Dušikomplekt Hansgrohe Raindance Select S 240 1jet Showerpipe harjatud must

    Dušikomplekt Hansgrohe Raindance Select S 240 1jet Showerpipe harjatud must

    1 282,00 €

    Hansgrohe Raindance Select S 240 1jet Showerpipe on harjatud musta viimistlusega dušikomplekt. Hansgrohe Showerpipe dušisüsteemid sisaldavad kõik vajaliku luksuslikeks dušinaudinguteks ning kõik on võimalik paigaldada lihtsalt ja mugavalt, ilma seinu lõhkumata. Raindance - see on tõeline tants vihmas!

    Dušikomplekti kuulub Ecostat Comfort termostaatsegisti, Raindance S 240 Air laedušš (d 240mm), Raindance Select S 120 3jet käsidušš, Isiflex dušivoolik (1,60 m), dušilift ja seinakinnitused. Segisti harjatud must viimistlus teeb dušikomplektist elegantse sisustuselemendi just Sinu vannituppa!

    Käsidušil on kolm erinevat pihustirežiimi: PowderRain, Powerful Rain ning Whirl massaaž. Pihustusrežiime on lihtne ja mugav vahetada ainult ühe nupuvajutusega. 

    Lähemalt

Tooted 6 kuni 7 koguarvust 7

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas