Termostaatsegistid

Tooted 11 kuni 15 koguarvust 147

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Dušikomplekt Grohe Tempesta Cosmopolitan System 210

    Dušikomplekt Grohe Tempesta Cosmopolitan System 210

    456,00 €

    Grohe Tempesta Cosmopolitan System 210 on täiuslik dušikomplekt. Dušikomplekti kuuluvad laedušš Tempesta 210, käsidušš New Tempesta Cosmopolitan 100, Rotaflex dušivoolik ning termostaatsegisti. 

    Komplektis sisalduval termostaatsegistil on TurboStat süsteem, mis tagab soovitud vee temperatuuri ja ühtlase voolu koheselt segisti avamisel, sõltumata vee rõhust või kõikumisest. Lisaks on segistil StarLight pinnatöötlus, mis teeb segisti puhastamise imelihtsaks - lihtsalt tõmba üle segisti kuiva lapiga ning veepritsmed ja mustus on kadunud. Segisti teeb turvaliseks SafeStop nupp, mis takistab näiteks lastel kogemata vee temperatuuri seadistamise üle 38° C.

    Laedušil on DreamSpray süsteem, mis teeb dušši nautimise luksuslikuks kogemuseks. Lisaks on võimalik liigutada laeduši 180° tagades täiusliku mugavuse. 

     

    Lähemalt
  2. Dušikomplekt Oras Nova 7414U

    Dušikomplekt Oras Nova 7414U

    302,00 €

    Oras Nova 7414U dušikomplekti kuulub Oras Nova 7462U termostaadiga vanni- ja dušisegisti ning Apollo 544 dušilifti komplekt. 

    Oras Nova 7462U on termostaadiga vanni- ja dušisegisti, mis reageerib automaatselt vähimalegi temperatuurimuutusele ning valitud temperatuur püsib ühtlasena. Paigaldamine on lihtne ja mugav, kuna komplektis sisalduvad ekstsentrikliidesed ja peiteäärikud. Kui soovite temperatuuri tõsta või alandada, saate seda teha kergelt liikuva nupuga, kasvõi kinnisilmi. Temperatuuripiiraja kaitseb kogemata liiga kuuma vee saamise eest. Lisaks on segistil EcoFlow vee vooluhulga kontroll.

    Apollo 544 dušilifti komplekt kuulub Oras Apollo tooteseeriasse, olles hinnatud eelkõige oma ajatu disaini poolest. Kauni kroomi läikega Apollo 544 kaunistab iga vannituba kui ajatu klassika. Komplekti kuulub 3 pihustusrežiimiga käsidušš, 1750 mm pikkune dušivoolik, dušilift ning kergesti puhastatav seebialus.

    Lähemalt
  3. Termostaat vanni- ja dušisegisti Grohe Grohtherm 800

    Termostaat vanni- ja dušisegisti Grohe Grohtherm 800

    178,00 €

    Grohe Grohtherm 800 on turvaline ja ergonoomiline vanni- ja dušisegisti. Segistil on ergonoomiline käepide ning SafeStop nupp, mis takistab näiteks lastel kogemata vee temperatuuri seadistamise üle 38° C. Segisti on varustatud EcoButton nupuga, mis aitab igapäevaselt säästa vett.

    TurboStat süsteem tagab soovitud vee temperatuuri ja ühtlase voolu koheselt segisti avamisel, sõltumata vee rõhust või kõikumisest. Lisaks on segistil StarLight pinnatöötlus, mis teeb segisti puhastamise imelihtsaks - lihtsalt tõmba  üle segisti kuiva lapiga ning veepritsmed ja mustus on kadunud. 

    Paigalduseks vajalikud ekstsentrikud ning katteplaadid sisalduvad komplektis.

    Lähemalt
  4. Dušikomplekt Oras Optima 7193U

    Dušikomplekt Oras Optima 7193U

    797,00 €

    Oras Optima 7193U on modernse kandilise disainiga ja luksusliku kroomviimistlusega dušikomplekt koos vanni- ja dušisegistiga. Optima seeria tooted on loodud innovaatilise lähenemisega, samal ajal tagades vee ja energia säästlikkuse tänu EcoFlow tehnoloogiale.

    Dušikomplektiga on kaasas vihmadušš, käsidušš, dušilift, dušivoolik ja seebialus. Lisaks on dušil termostaatsegisti, millel on ka Easy-grip tehnoloogiaga kahvad. Käsidušil on mitu pihustusrežiimi, mis suurendavad veelgi duši naudinguid. Dušikomplekt on varustatud ka prügipüüdurite, tagasilöögiklappidega, ekstsentrikliidestega ja peiteäärikutega.

    Lähemalt
  5. Dušikomplekt Grohe Grohtherm SmartControl 310

    Dušikomplekt Grohe Grohtherm SmartControl 310

    1 112,00 €

    Grohe Grohtherm SmartControl 310 on moderne dušikomplekt. Dušikomplekti kuuluvad tööelement Rapido SmartBox, seinasisene dušisegisti Grohtherm SmartControl, laedušš Rainshower 310, Grohe Euphoria Cosmopolitan Stick käsidušš ning Silverflex dušivoolik.

    Seinasisesel dušisegistil on TurboStat süsteem, mis tagab soovitud vee temperatuuri ja ühtlase voolu koheselt segisti avamisel, sõltumata vee rõhust või kõikumisest. Lisaks on segistil StarLight pinnatöötlus, mis teeb segisti puhastamise imelihtsaks - lihtsalt tõmba üle segisti kuiva lapiga ning veepritsmed ja mustus on kadunud. Segisti teeb turvaliseks SafeStop nupp, mis takistab näiteks lastel kogemata vee temperatuuri seadistamise üle 38° C.

    Laedušil on DreamSpray süsteem, mis teeb duši nautimise luksuslikuks kogemuseks. Võimalik on valida erinevate pihustussüsteemide vahel, kusjuures sõltumata valitud süsteemist tagab laedušš alati ühtlase veevoolu.

     

    Lähemalt

Tooted 11 kuni 15 koguarvust 147

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas