Termostaatsegistid

Tooted 11 kuni 15 koguarvust 30

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Dušikomplekt Ravak Termo 300 vannisegistiga

    Dušikomplekt Ravak Termo 300 vannisegistiga

    376,00 €

    Ravak Termo 300 on luksuslik termostaatsegistiga dušikomplekt. Ideaalne komplekteeritud dušikomplekt inimesele, kes peab oluliseks kvaliteeti ning maitsekust. 

    Segistil on kasutusel keraamiline tööelement, mis tagab töökindluse. Termostaatsegisti tagab alati ühtlase veetemperatuuri ja surve. Dušilifti on väga kerge kohandada erinevates pikkustes inimeste jaoks. Käsidušil on kolm erinevat pihustusrežiimi, midagi igaks meeleoluks.  


    Lähemalt
  2. Termostaat vanni- ja dušisegisti Oras Nova 7446X

    Termostaat vanni- ja dušisegisti Oras Nova 7446X

    255,00 €

    Oras Nova 7446X on minimalistliku disainiga ning kroomviimistlusega termostaat vanni- ja dušisegisti. Oras Nova seeria tooted on loodud sidudes omavahel kaasaegse disaini ja energia säästlikkuse, samal ajal tagades täieliku funktsionaalsuse. Vee ja energia säästlikus on tagatud tänu EcoFlow vee vooluhulga kontrollimise tehnoloogiale.

    Segistil on kaks pööratavat kahva, kus üks on veevooluhulga seadekahv ning teine on turvapiirajaga temperatuuriseadekahv. Segistil on 300 mm pikkune pöörduv jooksutoru ning eraldi ka suundvahetaja nupp. Termostaatsegisti on varustatud ka prügipüüdurite, tagasilöögiklappidega, ektsentrikliidestega ning peiteäärikutega.

    Lähemalt
  3. Termostaat vanni- ja dušisegisti Oras Nova 7462G-33 mattmust

    Termostaat vanni- ja dušisegisti Oras Nova 7462G-33 mattmust

    346,00 €

    Oras Nova 7462G-33 on ümara kujuga ja mattmusta viimistlusega termostaadiga vanni- ja dušisegisti. Oras Nova seeria tooted on loodud sidudes omavahel kaasaegse disaini ja energia säästlikkuse, samal ajal tagades täieliku funktsionaalsuse. Vee ja energia säästlikus on tagatud tänu EcoFlow vee vooluhulga kontrollimise tehnoloogiale.

    Segistil on kaks pööratavat kahva, kus üks on suundvahetaja jooksutoru ja duši vahel ning teine on turvapiirajaga temperatuuriseadekahv. Termostaatsegisti on varustatud ka prügipüüdurite, tagasilöögiklappidega, ekstsentrikliidestega ja peiteäärikutega.

    Lähemalt
  4. Termostaat vanni- ja dušisegisti Grohe Grohtherm 2000

    Termostaat vanni- ja dušisegisti Grohe Grohtherm 2000

    392,00 €

    Grohe Grohtherm 2000 on turvaline ja ergonoomiline termostaat vanni- ja dušisegistiSegistil on ergonoomiline käepide ning SafeStop nupp, mis takistab näiteks lastel kogemata vee temperatuuri seadistamise üle 38° C. Segisti on varustatud EcoJoy funktsiooniga, mis aitab igapäevaselt säästa vett. Eriti turvaliseks muudab antud Grohe vanni- ja dušisegisti CoolTouch süsteem, mis ei lase kunagi segisti välispinnal kuumaks minna. Segistil on praktiline laiendatud serv, kus saab hoiustada väiksemaid dušitarvikuid.  

    TurboStat süsteem tagab soovitud vee temperatuuri ja ühtlase voolu koheselt segisti avamisel, sõltumata vee rõhust või kõikumisest. Lisaks on segistil StarLight pinnatöötlus, mis teeb segisti puhastamise imelihtsaks - lihtsalt tõmba  üle segisti kuiva lapiga ning veepritsmed ja mustus on kadunud. 

    Lähemalt
  5. Termostaat vanni- ja dušisegisti Hansgrohe Ecostat Select kroom

    Termostaat vanni- ja dušisegisti Hansgrohe Ecostat Select kroom

    423,00 €

    Hansgrohe Ecostat Select on termostaatsegisti, mis mäletab ning hoiab eelvalitud temperatuuri ning teeb sedasi pesemise lihtsaks ja ohutuks. Ecostat Select segistil on turvaklaasiga kaetud pealispind, mida saab mugavalt kasutada ka riiulina dušitarvikute hoidmiseks. EcoSmart-funktsiooni abil võite vähendada duši veetarvet kuni 40% võrra, hoides kokku energiat.

    Hansgrohe Ecostat Select on segisti, mis sobib ühthästi nii dušinurka kui ka vannile. Ühe nupuvajutusega on lihtne suunata veevool dušši ja vajadusel tagasi segistisse. Toode on mõeldud kasutamiseks koos Hansgrohe dušikomplektiga. Segisti voolupiirang on 20l minuti kohta. Segistil on kroom lõppviimistlus. Lähemalt

Tooted 11 kuni 15 koguarvust 30

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas