Termostaatsegistid

Tooted 16 kuni 20 koguarvust 46

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Dušikomplekt Ravak Termo 300 vannisegistiga

    Dušikomplekt Ravak Termo 300 vannisegistiga

    376,00 €

    Ravak Termo 300 on luksuslik termostaatsegistiga dušikomplekt. Ideaalne komplekteeritud dušikomplekt inimesele, kes peab oluliseks kvaliteeti ning maitsekust. 

    Segistil on kasutusel keraamiline tööelement, mis tagab töökindluse. Termostaatsegisti tagab alati ühtlase veetemperatuuri ja surve. Dušilifti on väga kerge kohandada erinevates pikkustes inimeste jaoks. Käsidušil on kolm erinevat pihustusrežiimi, midagi igaks meeleoluks.  


    Lähemalt
  2. Dušikomplekt Hansgrohe Raindance Select S 240 1jet Showerpipe kroom

    Dušikomplekt Hansgrohe Raindance Select S 240 1jet Showerpipe kroom

    854,00 €

    Hansgrohe Raindance Select S 240 1jet Showerpipe on kroomi viimistlusega dušikomplekt. Hansgrohe Showerpipe dušisüsteemid sisaldavad kõik vajaliku luksuslikeks dušinaudinguteks ning kõik on võimalik paigaldada lihtsalt ja mugavalt, ilma seinu lõhkumata. Raindance - see on tõeline tants vihmas!

    Dušikomplekti kuulub Ecostat Comfort termostaatsegisti, Raindance S 240 Air laedušš (d 240mm), Raindance Select S 120 3jet käsidušš, Isiflex dušivoolik (1,60 m), dušilift ja seinakinnitused. Segistil on kroomi värvi lõppviimistlus.

    Käsidušil on kolm erinevat pihustirežiimi: PowderRain, Powerful Rain ning Whirl massaaž. Pihustusrežiime on lihtne ja mugav vahetada ainult ühe nupuvajutusega. 

    Lähemalt
  3. Dušikomplekt Ideal Standard Ceratherm T25 A7208

    Dušikomplekt Ideal Standard Ceratherm T25 A7208

    Tavahind: 405,00 €

    Erihind 277,00 €

    Ideal Standard Ceratherm T25 A7208AA on ergonoomilise disaini ja luksusliku kroomviimistlusega dušikomplekt. Ceratherm T25 seeria tooted on loodud tagades kvaliteedi ja vastupidavuse, samal ajal säilitades ergonoomilise ja kaasaegse välimuse.

    Komplektis on kaasas kolme pihustusrežiimiga käsidušš Idealrain Evo Round, 20 cm läbimõõduga ümar vihmadušš, dušivoolik, dušilift ning Ceratherm T25 termostaatsegisti. Käsidušil on voolupiirang 8l minuti kohta ning vihmadušil on see 12l minuti kohta. Dušikomplektiga on lisaks kaasas ka paigaldamiseks vajalikud kinnitused.

    Lähemalt
  4. Dušikomplekt Gustavsberg Nautic Round G3

    Dušikomplekt Gustavsberg Nautic Round G3

    471,00 €

    Gustavsberg Nautic Round G3 on efektne ümara disainiga dušikomplekt, mille disainimisel on rõhk pandud kumerustele ja pehmetele joontele. Dušisegistist õhkub ilusat skandinaavia stiili, täiustades sellega igat vannituba.

    Komplekti kuulub kõik vajalik, mis garanteerib virgutava dušielamuse - Gustavsberg Nautic termostaatsegisti, üliõhuke vihmadušš (läbimõõduga 25 cm), 3-funktsiooniline käsidušš, dušilift ja dušivoolik.

    Dušikomplekti kõrgust on võimalik reguleerida vahemikus 770-1165 mm, mis teeb paigalduse võimalikuks erinevates tingimustes. Paigaldusjuhend sisaldub komplektis.

    Lähemalt
  5. Dušikomplekt Grohe Euphoria SmartControl System 260 Mono

    Dušikomplekt Grohe Euphoria SmartControl System 260 Mono

    732,00 €

    Grohe Euphoria SmartControl System 260 Mono on äärmiselt luksuslik kroomviimistlusega dušikomplekt. Komplektis sisaldub SmartControl termostaatsegisti, laedušš Euphoria 260, käsidušš Euphoria 110 ning Silverflex dušivoolik.

    Lae- ja käsidušil on võimalik valida 3 erineva pihustussüsteemi vahel. Tänu Grohe TurboStat süsteemile, olenemata valitud pihustussüsteemist, on tagatud ühtlane vee temperatuur ja vool koheselt segisti avamisel, sõltumata veerõhust või kõikumisest.

    Grohe SmartControl on innovatiivsete vajutusnuppudega segisti, mida on võimalik kasutada ka riiulina. Seade on varustatud Grohe CoolTouch tehnoloogiaga, mis on eriti turvaline väikelastega peredele - segisti ei ole kunagi liiga kuum puudutades. Lisaks teeb segisti turvaliseks SafeStop nupp, mis takistab samuti lastel kogemata vee temperatuuri seadistamise üle 38° C.

    Lisaks on segistil StarLight pinnatöötlus, mis teeb segisti puhastamise imelihtsaks - lihtsalt tõmba kuiva lapiga üle segisti ning veepritsmed ja mustus on kadunud.

    Lähemalt

Tooted 16 kuni 20 koguarvust 46

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas