Termostaatsegistid

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 37

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Dušikomplekt Grohe Euphoria System 310 Brushed Cool Sunrise

    Dušikomplekt Grohe Euphoria System 310 Brushed Cool Sunrise

    1 361,00 €

    Grohe Euphoria System 310 Brushed Cool Sunrise on silmapaistva disainiga dušikomplekt, millel on erakordne harjatud kuldne värvitoon, mis lööb särama iga vannitoa. Dušikomplekti kuuluvad laedušš Cosmopolitan 310, käsidušš Euphoria 110 Massage, Silverflex dušivoolik, dušilift ning termostaatsegisti.

    Komplektis sisalduval termostaatsegistil on TurboStat süsteem, mis tagab soovitud vee temperatuuri ja ühtlase voolu koheselt segisti avamisel, sõltumata vee rõhust või kõikumisest. Lisaks on segistil StarLight pinnatöötlus, mis teeb segisti puhastamise imelihtsaks - lihtsalt tõmba üle segisti kuiva lapiga ning veepritsmed ja mustus on kadunud. Segisti teeb turvaliseks SafeStop nupp, mis takistab näiteks lastel kogemata vee temperatuuri seadistamise üle 38° C.

    Laedušil on DreamSpray süsteem, mis teeb dušši nautimise luksuslikuks kogemuseks. Võimalik on valida 3 erineva pihustussüsteemi vahel, kusjuures olenemata valitud süsteemist tagab laedušš alati ühtlase veevoolu. Lisaks on võimalik laedušši liigutada 180° tagades täieliku mugavuse.

     

    Lähemalt
  2. Termostaat dušisegisti Grohe Grohtherm SmartControl

    Termostaat dušisegisti Grohe Grohtherm SmartControl

    316,00 €

    Grohe Grohtherm SmartControl on innovatiivsete vajutusnuppudega dušisegisti, mida on võimalik kasutada ka riiulina. Seade on varustatud Grohe CoolTouch tehnoloogiaga, mis on eriti turvaline väikelastega peredele - segisti ei ole kunagi liiga kuum puudutades. Lisaks teeb segisti turvaliseks SafeStop nupp, mis takistab samuti lastel kogemata vee temperatuuri seadistamise üle 38° C. 

    TurboStat süsteem tagab soovitud vee temperatuuri ja ühtlase voolu koheselt segisti avamisel, sõltumata veerõhust või kõikumisest. Lisaks on segistil StarLight pinnatöötlus, mis teeb segisti puhastamise imelihtsaks - lihtsalt tõmba kuiva lapiga üle segisti ning veepritsmed ja mustus on kadunud. 

    Lähemalt
  3. Dušikomplekt Grohe Euphoria SmartControl System 260 Mono

    Dušikomplekt Grohe Euphoria SmartControl System 260 Mono

    732,00 €

    Grohe Euphoria SmartControl System 260 Mono on äärmiselt luksuslik kroomviimistlusega dušikomplekt. Komplektis sisaldub SmartControl termostaatsegisti, laedušš Euphoria 260, käsidušš Euphoria 110 ning Silverflex dušivoolik.

    Lae- ja käsidušil on võimalik valida 3 erineva pihustussüsteemi vahel. Tänu Grohe TurboStat süsteemile, olenemata valitud pihustussüsteemist, on tagatud ühtlane vee temperatuur ja vool koheselt segisti avamisel, sõltumata veerõhust või kõikumisest.

    Grohe SmartControl on innovatiivsete vajutusnuppudega segisti, mida on võimalik kasutada ka riiulina. Seade on varustatud Grohe CoolTouch tehnoloogiaga, mis on eriti turvaline väikelastega peredele - segisti ei ole kunagi liiga kuum puudutades. Lisaks teeb segisti turvaliseks SafeStop nupp, mis takistab samuti lastel kogemata vee temperatuuri seadistamise üle 38° C.

    Lisaks on segistil StarLight pinnatöötlus, mis teeb segisti puhastamise imelihtsaks - lihtsalt tõmba kuiva lapiga üle segisti ning veepritsmed ja mustus on kadunud.

    Lähemalt
  4. Termostaat vanni- ja dušisegisti Grohe Grohtherm 1000 Performance

    Termostaat vanni- ja dušisegisti Grohe Grohtherm 1000 Performance

    245,00 €

    Grohe Grohtherm 1000 Performance on turvaline ja ergonoomiline termostaat vanni- ja dušisegistiSegistil on ergonoomiline käepide ning SafeStop nupp, mis takistab näiteks lastel kogemata vee temperatuuri seadistamise üle 38° C. Segisti on varustatud EcoJoy funktsiooniga, mis aitab igapäevaselt säästa vett. Eriti turvaliseks muudab antud Grohe vanni- ja dušisegisti CoolTouch süsteem, mis ei lase kunagi segisti välispinnal kuumaks minna. 

    TurboStat süsteem tagab soovitud vee temperatuuri ja ühtlase voolu koheselt segisti avamisel, sõltumata vee rõhust või kõikumisest. Lisaks on segistil StarLight pinnatöötlus, mis teeb segisti puhastamise imelihtsaks - lihtsalt tõmba  üle segisti kuiva lapiga ning veepritsmed ja mustus on kadunud. 

    Lähemalt
  5. Dušikomplekt Grohe Euphoria System 310

    Dušikomplekt Grohe Euphoria System 310

    444,00 €

    Grohe Euphoria System 310 on väga moderne dušikomplekt. Dušikomplekti kuuluvad laedušš Rainshower Mono 310, käsidušš Euphoria 110 Massage, Silverflex dušivoolik ning termostaatsegisti. 

    Komplektis sisalduval termostaatsegistil on TurboStat süsteem, mis tagab soovitud vee temperatuuri ja ühtlase voolu koheselt segisti avamisel, sõltumata vee rõhust või kõikumisest. Lisaks on segistil StarLight pinnatöötlus, mis teeb segisti puhastamise imelihtsaks - lihtsalt tõmba üle segisti kuiva lapiga ning veepritsmed ja mustus on kadunud. Segisti teeb turvaliseks SafeStop nupp, mis takistab näiteks lastel kogemata vee temperatuuri seadistamise üle 38° C.

    Laedušil on Grohe PureRain süsteem, mis teeb dušši nautimise luksuslikuks kogemuseks. Käsidušil on võimalik on valida 3 erineva pihustussüsteemi vahel, kusjuures olenemata valitud süsteemist tagab käsidušš alati ühtlase veevoolu. Lisaks on võimalik liigutada laeduši 180° tagades täiusliku mugavuse. 

     

    Lähemalt

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 37

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas