Termostaatsegistid

Tooted 31 kuni 35 koguarvust 113

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 5
  2. 6
  3. 7
  4. 8
  5. 9

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Dušikomplekt Hansgrohe Raindance Select S 240 1jet Showerpipe kroom

    Dušikomplekt Hansgrohe Raindance Select S 240 1jet Showerpipe kroom

    854,00 €

    Hansgrohe Raindance Select S 240 1jet Showerpipe on kroomi viimistlusega dušikomplekt. Hansgrohe Showerpipe dušisüsteemid sisaldavad kõik vajaliku luksuslikeks dušinaudinguteks ning kõik on võimalik paigaldada lihtsalt ja mugavalt, ilma seinu lõhkumata. Raindance - see on tõeline tants vihmas!

    Dušikomplekti kuulub Ecostat Comfort termostaatsegisti, Raindance S 240 Air laedušš (d 240mm), Raindance Select S 120 3jet käsidušš, Isiflex dušivoolik (1,60 m), dušilift ja seinakinnitused. Segistil on kroomi värvi lõppviimistlus.

    Käsidušil on kolm erinevat pihustirežiimi: PowderRain, Powerful Rain ning Whirl massaaž. Pihustusrežiime on lihtne ja mugav vahetada ainult ühe nupuvajutusega. 

    Lähemalt
  2. Termostaat dušisegisti Oras Nova 7460-33 mattmust

    Termostaat dušisegisti Oras Nova 7460-33 mattmust

    284,00 €

    Oras Nova 7460-33 on ümara kujuga ja mattmusta viimistlusega termostaadiga dušisegisti. Oras Nova seeria tooted on loodud sidudes omavahel kaasaegse disaini ja energia säästlikkuse, samal ajal tagades täieliku funktsionaalsuse. Vee ja energia säästlikus on tagatud tänu EcoFlow vee vooluhulga kontrollimise tehnoloogiale.

    Segistil on kaks pööratavat kahva, kus üks on veevooluhulga seadekahv ning teine on turvapiirajaga temperatuuriseadekahv. Termostaatsegisti on varustatud ka prügipüüdurite, tagasilöögiklappidega ja peiteäärikutega.

    Lähemalt
  3. Termostaat dušisegisti Oras Nova 7471

    Termostaat dušisegisti Oras Nova 7471

    170,00 €

    Oras Nova 7471 on minimalistliku disainiga ning kroomviimistlusega termostaat dušisegisti. Oras Nova seeria tooted on loodud sidudes omavahel kaasaegse disaini ja energia säästlikkuse, samal ajal tagades täieliku funktsionaalsuse. Vee ja energia säästlikus on tagatud tänu EcoFlow vee vooluhulga kontrollimise tehnoloogiale.

    Segistil on kaks pööratavat kahva, kus üks on veevooluhulga seadekahv ning teine on turvapiirajaga temperatuuriseadekahv. Termostaatsegisti on varustatud ka prügipüüdurite ja tagasilöögiklappidega.

    Oras Nova 7471 on termostaadiga dušisegisti, mille puhul kuum vesi tuleb paremalt ning külm vesi vasakult. Oras Noval on olemas mudel ka vastupidise toruühenduse jaoks (Oras Nova 7461).

    Lähemalt
  4. Dušikomplekt Gustavsberg Nautic Round G3

    Dušikomplekt Gustavsberg Nautic Round G3

    471,00 €

    Gustavsberg Nautic Round G3 on efektne ümara disainiga dušikomplekt, mille disainimisel on rõhk pandud kumerustele ja pehmetele joontele. Dušisegistist õhkub ilusat skandinaavia stiili, täiustades sellega igat vannituba.

    Komplekti kuulub kõik vajalik, mis garanteerib virgutava dušielamuse - Gustavsberg Nautic termostaatsegisti, üliõhuke vihmadušš (läbimõõduga 25 cm), 3-funktsiooniline käsidušš, dušilift ja dušivoolik.

    Dušikomplekti kõrgust on võimalik reguleerida vahemikus 770-1165 mm, mis teeb paigalduse võimalikuks erinevates tingimustes. Paigaldusjuhend sisaldub komplektis.

    Lähemalt
  5. Dušikomplekt Hansgrohe Vernis Shape Showerpipe 230 1jet kroom

    Dušikomplekt Hansgrohe Vernis Shape Showerpipe 230 1jet kroom

    347,00 €

    Hansgrohe Vernis Shape Showerpipe 230 1jet on kroomi viimistlusega dušikomplekt. Hansgrohe Showerpipe dušisüsteemid sisaldavad kõik vajaliku luksuslikeks dušinaudinguteks ning kõik on võimalik paigaldada lihtsalt ja mugavalt, ilma seinu lõhkumata.

    Dušikomplekti kuulub Vernis termostaatsegisti, Vernis Shape 230 1jet laedušš (230 x 170 mm), Vario käsidušš, Isiflex dušivoolik (1,60 m), dušilift ja seinakinnitused. Segistil on kroomi värvi lõppviimistlus.

    Käsidušil on kaks erinevat pihustirežiimi: Rain ning IntenseRain. Pihustusrežiime on lihtne ja mugav vahetada ainult ühe nupuvajutusega. Laedušil on 1 pihustusrežiim Rain ning laeduši nurk on reguleeritav.

    Lähemalt

Tooted 31 kuni 35 koguarvust 113

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 5
  2. 6
  3. 7
  4. 8
  5. 9

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas