Valamusegistid

Tooted 11 kuni 15 koguarvust 288

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra langev suund
  1. Valamusegisti Oras Stela 4810F

    Valamusegisti Oras Stela 4810F

    192,00 €

    Oras Stela 4810F on klassikalise disainiga kroomviimistlusega valamusegisti. Oras Stela segisti on kasutajasõbralik ja vastupidav, mis garanteerib funktsionaalsuse igas vannitoas. Segistil on jäik jooksutoru ning vee vooluhulga piirang 5,4 l/min. Oras Stela 4810F valamusegisti teeb omapäraseks teemantefektiga laminaarne veesammas. Oras Stela 4810F on võitnud ka maineka reddot disainiauhinna. 

    Segistil on üks kahv, mis tagab mugava veetemperatuuri ja -surve reguleerimise. Oras Stela valamusegistit on võimalik paigaldada nii valamu kui ka tasapinna peale.

    Lähemalt
  2. Valamusegisti Oras Optima 2611AF

    Valamusegisti Oras Optima 2611AF

    179,00 €

    Oras Optima 2611AF on modernse disainiga kroomviimistlusega valamusegisti. Optima seeria tooted on loodud innovaatilise lähenemisega, samal ajal tagades vee- ja energiasäästlikkuse tänu EcoFlow tehnoloogiale.

    Segistil on üks kahv, mis tagab mugava veetemperatuuri ja -surve reguleerimise. Oras Optima valamusegistit on võimalik paigaldada nii valamu kui ka tasapinna peale.

    Lähemalt
  3. Valamusegisti Hansgrohe Finoris 160 mattmust 3-osaline põhjaklapiga

    Valamusegisti Hansgrohe Finoris 160 mattmust 3-osaline põhjaklapiga

    351,00 €

    Hansgrohe Finoris seeria on loodud, et nautida maksimaalset vabadust. Segistite geomeetriline siluett sobib igasse vannituppa. Finoris seeria on võitnud kolm mainekat disainiauhinda. 

    Hansgrohe Finoris 160 kroom on kolme osaline sirge jooksutoruga valamusegisti, mille kaks käepidet võimaldavad mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Segistil on laminaarne veejuga, selleks, et vesi ei pritsiks seinale ega peeglile. Komplektis sisaldub ka põhjaklapp valamule. Segisti voolupiirang on 5l minuti kohta. Segistile on võimalik määrata ka temperatuuripiirang, et ka kõige väiksematel segisti kasutajatel oleks ohutu. 

    Lähemalt
  4. Valmusegisti Oras Stela ECO+ 4824FTZ kontaktivaba

    Valmusegisti Oras Stela ECO+ 4824FTZ kontaktivaba

    409,00 €

    Oras Stela ECO+ 4824FTZ on minimalistliku kandilise stiiliga ja kroomviimistlusega valamusegisti. Segisti innovaatilisuse tagab kontaktivaba käivitus, mis loob enneolematu luksuse ja mugavuse igasse vannituppa. Segisti sobib hästi kokku väikeste valamutega.

    Segistil on paremal pool temperatuurikahv, millega on mugav reguleerida veetemperatuuri ja muudetava veevoolunurgaga aeraator. Tänu bluetooth sensorile saab segisti tööd ja seadeid jälgida nutiseadme abil. Lisaks on segistiga kaasas õhusti, prügipüüdur ja tagasilöögiklapp. Segisti ühendatakse stepslisse (230V). 

    Lähemalt
  5. Valamusegisti Hansgrohe Finoris 100 push-open põhjaklapiga mattmust

    Valamusegisti Hansgrohe Finoris 100 push-open põhjaklapiga mattmust

    208,00 €

    Hansgrohe Finoris 100 kroom on sirge jooksutoruga valamusegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Hansgrohe Finoris seeria on loodud, et nautida maksimaalset vabadust. Segistite geomeetriline siluett sobib igasse vannituppa. 

    Segistil on laminaarne veejuga, selleks, et vesi ei pritsiks seinale ega peeglile. Komplektis sisaldub ka põhjaklapp valamule, mida saab avada ja sulgeda vajutusega. Segisti voolupiirang on 5l minuti kohta. Segistile on võimalik määrata ka temperatuuripiirang, et ka kõige väiksematel segisti kasutajatel oleks ohutu. 

    Lähemalt

Tooted 11 kuni 15 koguarvust 288

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra langev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas