Valamusegistid

Tooted 16 kuni 20 koguarvust 288

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Tabel  Nimekiri 

Määra langev suund
  1. Valamusegisti Oras Stela 4810F

    Valamusegisti Oras Stela 4810F

    192,00 €

    Oras Stela 4810F on klassikalise disainiga kroomviimistlusega valamusegisti. Oras Stela segisti on kasutajasõbralik ja vastupidav, mis garanteerib funktsionaalsuse igas vannitoas. Segistil on jäik jooksutoru ning vee vooluhulga piirang 5,4 l/min. Oras Stela 4810F valamusegisti teeb omapäraseks teemantefektiga laminaarne veesammas. Oras Stela 4810F on võitnud ka maineka reddot disainiauhinna. 

    Segistil on üks kahv, mis tagab mugava veetemperatuuri ja -surve reguleerimise. Oras Stela valamusegistit on võimalik paigaldada nii valamu kui ka tasapinna peale.

    Lähemalt
  2. Valamusegisti Hansgrohe Metropol 230 harjatud pronks

    Valamusegisti Hansgrohe Metropol 230 harjatud pronks

    519,00 €

    Hansgrohe Metropol 230 on kõrge disainiga harjatud pronksi viimistlusega valamusegisti. Hansgrohe Metropol seeria tooted rõhutavad täpsust ja geomeetrilisust. Seeriasse kuulub suur valik erinevaid segisteid, mis erinevad käepideme disaini, segisti kõrguse ja jooksutoru pikkuse poolest, pakkudes hulgaliselt erinevaid kombineerimisvõimalusi. Harjatud pronks värv teeb segisti unikaalseks lisandiks Sinu vannituppa!

    Segisti üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Käepide asub segisti all osas. Metropol 230 jooksutoru saab pöörata 120 kraadi ulatuses. Segisti voolupiirang on 5l minuti kohta. Komplektis sisaldub valamu põhjaklapp. Sobib kasutamiseks ka boileritega, millel on püsiv vee juurdevool.

    Lähemalt
  3. Valamusegisti Oras Electra Safety 9210FZ

    Valamusegisti Oras Electra Safety 9210FZ

    250,00 €

    Oras Electra Safety 9210FZ (3 V) on stiilne kontaktivaba valamusegisti, millel saab temperatuuri reguleerida temperatuuriseade kahvaga. Segisti elektrooniliste osade hulka kuuluvad advanced PSD sensor, funktsioonide indikaatortuled ja patarei tühjenemise indikaator. Oras Electra 9210FZ segistil on Bluetooth funktsioon ning tarkvaralisi seadistusi saab mugavalt teha läbi Oras App'i. Segisti on varustatud prügifiltrite ning tagasilöögiklappidega. Segistil on 3S-Installation kinnitussüsteem, mis teeb selle paigaldamise eriti lihtsaks.

    Electra on Orase kõige populaarsem elektrooniliste segistite tooterühm. Seda kinnitavad klientide tagaside ja antud toodete 30 aasta pikkune valmistamise kogemus. Üha rohkem tuuakse Electra tooteid kodumajapidamistesse, kuhu need sobivad oma ajatu välimuse ja tõestatud töökindluse poolest suurepäraselt.

    Lähemalt
  4. Valamusegisti Laufen LUA E 3115F100412 vardaga põhjaklapiga

    Valamusegisti Laufen LUA E 3115F100412 vardaga põhjaklapiga

    Tavahind: 108,00 €

    Erihind 91,00 €

    Laufen LUA E 3115F100412 kroom on sirge jooksutoruga valamusegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Laufen LUA  seeria on loodud, et nautida maksimaalset vabadust. Segistite geomeetriline siluett sobib igasse vannituppa. 

    Komplektis sisaldub ka vardaga põhjaklapp valamule ja segistil on Eco+ süsteem, mis aitab hoida kokku veekulult. 

    Lähemalt
  5. Valamusegisti Grohe BauEdge S-Size vajutatava põhjaklapiga

    Valamusegisti Grohe BauEdge S-Size vajutatava põhjaklapiga

    76,00 €

    Grohe BauEdge S-Size on minimalistliku stiiliga ja särava kroomviimistlusega valamusegisti. Segistil on üks käepide, mis võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Lisaks on segistil põhjaklapp, mida on võimalik avada ja sulgeda vajutusega põhjaklapile.

    Grohe segisti on töödeldud StarLight pinnatöötlusega, mis teeb segisti puhastamise imekergeks - lihtsalt tõmba kuiva lapiga üle segisti ja veepritsmed ning mustus on kadunud. Võimalik on kasutada ka EcoJoy režiimi, mis säästab kuni 50% vett.

    Lähemalt

Tooted 16 kuni 20 koguarvust 288

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Tabel  Nimekiri 

Määra langev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas