Valamusegistid

103 ese(t)

lehekülje kohta

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Kõrge valamusegisti Hansgrohe Talis E 240 mattmust põhjaklapiga

    Kõrge valamusegisti Hansgrohe Talis E 240 mattmust põhjaklapiga

    289,00 €

    Hansgrohe Talis E 240 kõrge valamusegisti pakub siledaid ja täpseid pindu ning jooni, mis ühenduvad orgaaniliste vormidega. Kaunid kumerused ja iseloomulik mattmust sile pind loovad põneva kontrasti. Kui otsite silmatorkavalt minimalistlikku tootesarja ning eelistate vannitoas puhast, ent sooja keskkonda, on see ideaalne valik.

    Talis E on Hansgrohe Elegance-seeria valamusegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Komplektis sisaldub mattmust pop-up põhjaklapp. 

    Lähemalt
  2. Valamusegisti Hansgrohe Talis E 110 mattmust põhjaklapiga

    Valamusegisti Hansgrohe Talis E 110 mattmust põhjaklapiga

    173,00 €

    Talis E 110 põhjaklapiga on Hansgrohe Elegance-seeria valamusegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Komplektis sisaldub mattmust pop-up põhjaklapp. 

    Talis E valamusegisti pakub siledaid ja täpseid pindu ning jooni, mis ühenduvad orgaaniliste vormidega. Kaunid kumerused ja iseloomulik mattmust sile pind loovad põneva kontrasti. Kui otsite silmatorkavalt minimalistlikku tootesarja ning eelistate vannitoas puhast, ent sooja keskkonda, on see ideaalne valik.

    Lähemalt
  3. Valamusegisti Hansgrohe Logis 100

    Valamusegisti Hansgrohe Logis 100

    91,00 €

    Hansgrohe Logis 100 on valamusegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Segisti voolupiirang on 5l minuti kohta. Sobib kasutamiseks ka boileritega, millel on püsiv vee juurdevool.

    Hansgrohe Logis seeria tooteid iseloomustab pilkupüüdev disain, erakordne mugavus ja innovaatilisus. Puhtad jooned ja õrnalt kumerad segisti pinnad on tõeliseks pilgupüüdjateks Sinu valamul, vannil, dušinurgas või bideel. Logis seeria segistitel on kasutusel innovaatilised tehnoloogiad EcoSmart, CoolStart ja AirPower, mis muudavad segistid ka keskkonnasõbralikuks ja säästlikuks.

    Lähemalt
  4. Valamusegisti Hansgrohe Rebris S 110 bidette käsidušiga mattmust

    Valamusegisti Hansgrohe Rebris S 110 bidette käsidušiga mattmust

    146,00 €

    Hansgrohe Rebris S 110 bidette käsidušiga on sirge jooksutoruga mattmust valamusegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Õrnalt kaarduv ja kumer disain on sümbioosis sirgete joontega. Rebis S seeria on võitnud ka kaks mainekat disainiauhinda.  

    Komplektis sisaldub bidette käsidušš, dušivoolik ja seinakinnitus. Segisti voolupiirang on 4,7 l minuti kohta. Segistile on võimalik määrata ka temperatuuripiirang, et ka kõige väiksematel segisti kasutajatel oleks ohutu. 

    Lähemalt
  5. Valamusegisti Hansgrohe Logis 190

    Valamusegisti Hansgrohe Logis 190

    119,00 €

    Hansgrohe Logis 190 on kõrge valamusegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Segisti voolupiirang on 5l minuti kohta. Sobib kasutamiseks ka boileritega, millel on püsiv vee juurdevool.

    Hansgrohe Logis seeria tooteid iseloomustab pilkupüüdev disain, erakordne mugavus ja innovaatilisus. Puhtad jooned ja õrnalt kumerad segisti pinnad on tõeliseks pilgupüüdjateks Sinu valamul, vannil, dušinurgas või bideel. Logis seeria segistitel on kasutusel innovaatilised tehnoloogiad EcoSmart, CoolStart ja AirPower, mis muudavad segistid ka keskkonnasõbralikuks ja säästlikuks.

    Lähemalt
  6. Valamusegisti Hansgrohe Focus 70 Bidette bideedušiga

    Valamusegisti Hansgrohe Focus 70 Bidette bideedušiga

    121,00 €

    Hansgrohe Focus 70 on Bidette käsidušiga valamusegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Segisti voolupiirang on 5l ning Bidette käsiduši voolupiirang on 7l minuti kohta. Komplektis sisaldub Porter'S seinakinnitus ja 1,60 m pikkune Isiflex dušivoolik.

    Värskus on Focus väljendus. Kontrasti orgaaniliste vormide ning puhaste ja geomeetriliste joonte vahel rõhutab tila otsa jõuline kalle. See kujunduslik vastandlikkus on ühendatud keeruka tehnikaga, mis üheskoos loovad kõrge kvaliteediga toote. Kaunilt dekoratiivsed vormid ja detailid äratavad Teis meelelisuse. Elegance on elulaad, mis väljendab maitsekust ja soojust.

    Lähemalt
  7. Valamusegisti Hansgrohe Logis 70

    Valamusegisti Hansgrohe Logis 70

    70,00 €

    Hansgrohe Logis 70 on valamusegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Segisti voolupiirang on 5l minuti kohta. Sobib kasutamiseks ka boileritega, millel on püsiv vee juurdevool.

    Hansgrohe Logis seeria tooteid iseloomustab pilkupüüdev disain, erakordne mugavus ja innovaatilisus. Puhtad jooned ja õrnalt kumerad segisti pinnad on tõeliseks pilgupüüdjateks Sinu valamul, vannil, dušinurgas või bideel. Logis seeria segistitel on kasutusel innovaatilised tehnoloogiad EcoSmart, CoolStart ja AirPower, mis muudavad segistid ka keskkonnasõbralikuks ja säästlikuks.

    Lähemalt
  8. Kõrge valamusegisti Hansgrohe Metris S 260 põhjaklapiga

    Kõrge valamusegisti Hansgrohe Metris S 260 põhjaklapiga

    320,00 €

    Hansgrohe Metris S 260 on kõrge disainiga valamusegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Segisti voolupiirang on 5l minuti kohta. Quick Clean katlakivivastane süsteem suurendab segisti vastupidavust: katlakivi võib silikoonpihustitelt lihtsalt maha pühkida. Komplektis sisaldub valamu põhjaklapp. Sobib kasutamiseks ka boileritega, millel on püsiv vee juurdevool.

    Uudne lihtsus. Rahulikkus suurejoonelisuse, selgus keerukuse ja ajatus trendikuse asemel. Tänapäeva kiirustavas maailmas on vannitoast saanud rahu, tasakaalukuse ja heaolu pelgupaik. Metris S on geomeetriline segistimudel, milles on rõhutatud lihtsust. Segisti ja käepideme geomeetrilises kujunduses on keskendutud olulisele, unustamata seejuures muidugi kvaliteetseid materjale ja tehnilist varustust ning Hansgrohe segistite rangeid kvaliteedinõudeid.

    Lähemalt
  9. Valamusegisti Hansgrohe Vernis Blend 100 Bidette bideedušiga

    Valamusegisti Hansgrohe Vernis Blend 100 Bidette bideedušiga

    93,00 €

    Hansgrohe Vernis Blend 100 on Bidette käsidušiga valamusegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Segisti voolupiirang on 5l minutis. Quick Clean katlakivivastane süsteem suurendab segisti vastupidavust: katlakivi võib silikoonpihustitelt lihtsalt maha pühkida. Komplektis sisaldub segisti, käsidušš, seinakinnitus ja 1,60 m pikkune dušivoolik.

    Hansgrohe Vernis Blend 100 seeria tooteid iseloomustab õhulisus, funktsionaalsus ja hea hinna/kvaliteedi suhe - milline suurepärane kombinatsioon, et nautida valamu, vanni või duši tipptehnoloogiat. Talis S seeria segistitel on kasutusel innovaatilised tehnoloogiad EcoSmart ja AirPower, mis muudavad segistid ka keskkonnasõbralikuks ja säästlikuks.

    Lähemalt
  10. Valamusegisti Hansgrohe Vivenis 210 põhjaklapiga mattvalge

    Valamusegisti Hansgrohe Vivenis 210 põhjaklapiga mattvalge

    297,00 €

    Hansgrohe Vivenis 210 mattvalge on kumera jooksutoruga valamusegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Vivenis segisti on elegantne ning selle omapäraks on stiilne lapik jooksutoru ja sellele vastav WaterFallStream pihustussüsteem. Segisti teeb eriti pilkupüüdvaks tema mattvalge värvus.

    Hansgrohe Vivenis seeriat omastavad elegantsus ning peened voolavad vormid. Jooksutoru annab tõelise WaterFall kogemuse! Seeriasse kuulub suur valik erinevaid segisteid, mis erinevad käepideme disaini, segisti kõrguse ja jooksutoru pikkuse poolest, pakkudes hulgaliselt erinevaid kombineerimisvõimalusi. 

    Segisti voolupiirang on 5l minuti kohta. Segisti jooksutoru pöördenurk on 120°. Sobib kasutamiseks ka boileritega, millel on püsiv vee juurdevool. Komplektis sisaldub valamu põhjaklapp.

    Lähemalt
  11. Valamusegisti Hansgrohe Metropol 260 kroom

    Valamusegisti Hansgrohe Metropol 260 kroom

    356,00 €

    Hansgrohe Metropol 260 on kõrge disainiga valamusegisti, mis sobib hästi kasutamiseks koos tasapinnapealsete valamutega. Segisti üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Segisti voolupiirang on 5l minuti kohta. Komplektis sisaldub valamu põhjaklapp. Sobib kasutamiseks ka boileritega, millel on püsiv vee juurdevool.

    Hansgrohe Metropol seeria tooted rõhutavad täpsust ja geomeetrilisust. Seeriasse kuulub suur valik erinevaid segisteid, mis erinevad käepideme disaini, segisti kõrguse ja jooksutoru pikkuse poolest, pakkudes hulgaliselt erinevaid kombineerimisvõimalusi. 

    Lähemalt
  12. Valamusegisti Hansgrohe Focus 100 Bidette bideedušiga

    Valamusegisti Hansgrohe Focus 100 Bidette bideedušiga

    138,00 €

    Hansgrohe Focus 100 on Bidette käsidušiga valamusegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Segisti voolupiirang on 5l minutis. Komplektis sisaldub PorterS seinakinnitus ja 1,60 m pikkune Isiflex dušivoolik.

    Focus seeria märksõnaks on värskus. Kontrasti orgaaniliste vormide ning puhaste ja geomeetriliste joonte vahel rõhutab tila otsa jõuline kalle. See kujunduslik vastandlikkus on ühendatud keeruka tehnikaga, mis üheskoos loovad kõrge kvaliteediga toote. Kaunilt dekoratiivsed vormid ja detailid äratavad Sinus meelelisuse.

    Lähemalt
  13. Valamusegisti Hansgrohe Rebris S 110 kroom põhjaklapiga

    Valamusegisti Hansgrohe Rebris S 110 kroom põhjaklapiga

    88,00 €

    Hansgrohe Rebris seeria on ajatu disaini ja siledate pindadega, sobides seega kõikidesse interjööridesse. Õrnalt kaarduv ja kumer disain on sümbioosis sirgete joontega. Seeria on võitnud ka kaks mainekat disainiauhinda. 

    Rebris S 110 kroom on sirge jooksutoruga valamusegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Segisti voolupiirang on 5l minuti kohta. Segistile on võimalik määrata ka temperatuuripiirang, et ka kõige väiksematel segisti kasutajatel oleks ohutu. Komplektis sisaldub põhjaklapp. 

    Lähemalt
  14. Valamusegisti Hansgrohe Logis Bidette bideedušiga

    Valamusegisti Hansgrohe Logis Bidette bideedušiga

    119,00 €

    Hansgrohe Logis on Bidette käsidušiga valamusegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Segisti voolupiirang on 5l minutis. Komplektis sisaldub Porter'S seinakinnitus ja 1,60 m pikkune Isiflex dušivoolik.

    Hansgrohe Logis seeria tooteid iseloomustab pilkupüüdev disain, erakordne mugavus ja innovaatilisus. Puhtad jooned ja õrnalt kumerad segisti pinnad on tõeliseks pilgupüüdjateks Sinu valamul, vannil, dušinurgas või bideel. Logis seeria segistitel on kasutusel innovaatilised tehnoloogiad EcoSmart, CoolStart ja AirPower, mis muudavad segistid ka keskkonnasõbralikuks ja säästlikuks.

    Lähemalt
  15. Valamusegisti Hansgrohe Talis S 100 põhjaklapiga

    Valamusegisti Hansgrohe Talis S 100 põhjaklapiga

    146,00 €

    Hansgrohe Talis S 100 on modernse disainiga valamusegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Segisti voolupiirang on 5l minuti kohta. Sobib kasutamiseks ka boileritega, millel on püsiv vee juurdevool.

    Sihvakas, funktsionaalne, tasukohane - need märksõnad köidavad paljusid Hansgrohe Talis S seeria segistite juures. Seeriasse kuulub suur valik erinevaid segisteid, mis erinevad segisti kõrguse ja jooksutoru pikkuse poolest, pakkudes hulgaliselt erinevaid kombineerimisvõimalusi.

    Lähemalt
  16. Valamusegisti Hansgrohe Talis E 110 mattmust

    Valamusegisti Hansgrohe Talis E 110 mattmust

    164,00 €

    Talis E 110 on Hansgrohe Elegance-seeria valamusegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Mattmust viimistlus teeb segisti stiilseks sisustuselemendiks Sinu vannituppa!

    Talis E valamusegisti pakub siledaid ja täpseid pindu ning jooni, mis ühenduvad orgaaniliste vormidega. Kaunid kumerused ja iseloomulik kroomitud sile pind loovad põneva kontrasti. Kui otsite silmatorkavalt minimalistlikku tootesarja ning eelistate vannitoas puhast, ent sooja keskkonda, on see ideaalne valik.

    Lähemalt
  17. Valamusegisti Hansgrohe Vivenis 210 põhjaklapiga mattmust

    Valamusegisti Hansgrohe Vivenis 210 põhjaklapiga mattmust

    297,00 €

    Hansgrohe Vivenis 210 mattmust on kumera jooksutoruga valamusegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Vivenis segisti on elegantne ning selle omapäraks on stiilne lapik jooksutoru ja sellele vastav WaterFallStream pihustussüsteem. Segisti teeb eriti pilkupüüdvaks tema mattmust värvus.

    Hansgrohe Vivenis seeriat omastavad elegantsus ning peened voolavad vormid. Jooksutoru annab tõelise WaterFall kogemuse! Seeriasse kuulub suur valik erinevaid segisteid, mis erinevad käepideme disaini, segisti kõrguse ja jooksutoru pikkuse poolest, pakkudes hulgaliselt erinevaid kombineerimisvõimalusi. 

    Segisti voolupiirang on 5l minuti kohta. Segisti jooksutoru pöördenurk on 120°. Sobib kasutamiseks ka boileritega, millel on püsiv vee juurdevool. Komplektis sisaldub valamu põhjaklapp.

    Lähemalt
  18. Valamusegisti Hansgrohe Logis 210 põhjaklapiga

    Valamusegisti Hansgrohe Logis 210 põhjaklapiga

    147,00 €

    Hansgrohe Logis 210 on kumera disainiga valamusegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Segisti voolupiirang on 5l minuti kohta. Sobib kasutamiseks ka boileritega, millel on püsiv vee juurdevool.Komplektis sisaldub ka põhjaklapp valamule.

    Hansgrohe Logis seeria tooteid iseloomustab pilkupüüdev disain, erakordne mugavus ja innovaatilisus. Puhtad jooned ja õrnalt kumerad segisti pinnad on tõeliseks pilgupüüdjateks Sinu valamul, vannil, dušinurgas või bideel. Logis seeria segistitel on kasutusel innovaatilised tehnoloogiad EcoSmart, CoolStart ja AirPower, mis muudavad segistid ka keskkonnasõbralikuks ja säästlikuks.

    Lähemalt
  19. Valamusegisti Hansgrohe Vivenis 250 põhjaklapiga mattvalge

    Valamusegisti Hansgrohe Vivenis 250 põhjaklapiga mattvalge

    309,00 €

    Hansgrohe Vivenis 250 mattvalgeon kõrge valamusegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Vivenis segisti on elegantne ning selle omapäraks on stiilne lapik jooksutoru ja sellele vastav WaterFallStream pihustussüsteem. Segisti teeb eriti pilkupüüdvaks tema mattvalge värvus.

    Hansgrohe Vivenis seeriat omastavad elegantsus ning peened voolavad vormid. Jooksutoru annab tõelise WaterFall kogemuse! Seeriasse kuulub suur valik erinevaid segisteid, mis erinevad käepideme disaini, segisti kõrguse ja jooksutoru pikkuse poolest, pakkudes hulgaliselt erinevaid kombineerimisvõimalusi. 

    Segisti voolupiirang on 5l minuti kohta. Sobib kasutamiseks ka boileritega, millel on püsiv vee juurdevool. Komplektis sisaldub valamu põhjaklapp.

    Lähemalt
  20. Valamusegisti Hansgrohe Vivenis 110 põhjaklapiga mattvalge

    Valamusegisti Hansgrohe Vivenis 110 põhjaklapiga mattvalge

    200,00 €

    Hansgrohe Vivenis 110 mattvalge on valamusegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Vivenis segisti on elegantne ning selle omapäraks on stiilne lapik jooksutoru ja sellele vastav WaterFallStream pihustussüsteem. Segisti teeb eriti pilkupüüdvaks tema mattvalge värvus.

    Hansgrohe Vivenis seeriat omastavad elegantsus ning peened voolavad vormid. Jooksutoru annab tõelise WaterFall kogemuse! Seeriasse kuulub suur valik erinevaid segisteid, mis erinevad käepideme disaini, segisti kõrguse ja jooksutoru pikkuse poolest, pakkudes hulgaliselt erinevaid kombineerimisvõimalusi. 

    Segisti voolupiirang on 5l minuti kohta. Komplektis sisaldub valamu põhjaklapp. Sobib kasutamiseks ka boileritega, millel on püsiv vee juurdevool.

    Lähemalt
  21. Valamusegisti Hansgrohe Talis E 110 kroom

    Valamusegisti Hansgrohe Talis E 110 kroom

    118,00 €

    Talis E 110 on Hansgrohe Elegance-seeria valamusegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Segistil on kroomi viimistlus.

    Talis E valamusegisti pakub siledaid ja täpseid pindu ning jooni, mis ühenduvad orgaaniliste vormidega. Kaunid kumerused ja iseloomulik kroomitud sile pind loovad põneva kontrasti. Kui otsite silmatorkavalt minimalistlikku tootesarja ning eelistate vannitoas puhast, ent sooja keskkonda, on see ideaalne valik.

    Lähemalt
  22. Valamusegisti Hansgrohe Vernis Blend 100 mattmust

    Valamusegisti Hansgrohe Vernis Blend 100 mattmust

    105,00 €

    Hansgrohe Vernis Blend 100 mattmust on valamusegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Hansgrohe Vernis Blend seeriat iseloomustavad elegantsus ning voolavad sirged vormid. Seeriasse kuulub suur valik erinevaid segisteid, mis erinevad käepideme disaini, segisti kõrguse ja jooksutoru pikkuse poolest, pakkudes hulgaliselt erinevaid kombineerimisvõimalusi. 

    Segisti voolupiirang on 5l minuti kohta. Sobib kasutamiseks ka boileritega, millel on püsiv vee juurdevool. Segistile on võimalik määrata ka temperatuuripiirang, et ka kõige väiksematel segisti kasutajatel oleks ohutu. 

    Lähemalt
  23. Valamusegisti Hansgrohe Metropol 110 poleeritud kuld

    Valamusegisti Hansgrohe Metropol 110 poleeritud kuld

    379,00 €

    Hansgrohe Metropol 110 on poleeritud kuld viimistlusega valamusegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Hansgrohe Metropol seeria tooted rõhutavad täpsust ja geomeetrilisust. Seeriasse kuulub suur valik erinevaid segisteid, mis erinevad käepideme disaini, segisti kõrguse ja jooksutoru pikkuse poolest, pakkudes hulgaliselt erinevaid kombineerimisvõimalusi. Poleeritud kuld värv teeb segisti unikaalseks lisaks igasse vannituppa. 

    Segisti voolupiirang on 5l minuti kohta. Komplektis sisaldub valamu põhjaklapp. Sobib kasutamiseks ka boileritega, millel on püsiv vee juurdevool.

    Lähemalt
  24. Valamusegisti Hansgrohe Focus 70 ketiga põhjaklapiga

    Valamusegisti Hansgrohe Focus 70 ketiga põhjaklapiga

    91,00 €

    Hansgrohe Focus 70 on ketiga põhjaklapiga valamusegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Segisti voolupiirang on 5l minuti kohta. Komplektis sisaldub QuickClean katlakivivastane õhusti. Sobib kasutamiseks ka boileritega, millel on püsiv vee juurdevool.

    Värskus on Focus väljendus. Kontrasti orgaaniliste vormide ning puhaste ja geomeetriliste joonte vahel rõhutab tila otsa jõuline kalle. See kujunduslik vastandlikkus on ühendatud keeruka tehnikaga, mis üheskoos loovad kõrge kvaliteediga toote. Kaunilt dekoratiivsed vormid ja detailid äratavad Teis meelelisuse. Elegance on elulaad, mis väljendab maitsekust ja soojust.

    Lähemalt
  25. Valamusegisti Hansgrohe Vernis Blend 70 põhjaklapiga kroom

    Valamusegisti Hansgrohe Vernis Blend 70 põhjaklapiga kroom

    59,00 €

    Hansgrohe Vernis Blend 70 kroom on valamusegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Hansgrohe Vernis Blend seeriat iseloomustavad elegantsus ning voolavad sirged vormid. Seeriasse kuulub suur valik erinevaid segisteid, mis erinevad käepideme disaini, segisti kõrguse ja jooksutoru pikkuse poolest, pakkudes hulgaliselt erinevaid kombineerimisvõimalusi. 

    Segisti voolupiirang on 5l minuti kohta. Komplektis sisaldub valamu põhjaklapp. Sobib kasutamiseks ka boileritega, millel on püsiv vee juurdevool. Segistile on võimalik määrata ka temperatuuripiirang, et ka kõige väiksematel segisti kasutajatel oleks ohutu. 

    Lähemalt
  26. Valamusegisti Hansgrohe Vivenis 110 põhjaklapiga mattmust

    Valamusegisti Hansgrohe Vivenis 110 põhjaklapiga mattmust

    200,00 €

    Hansgrohe Vivenis 110 mattmust on valamusegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Vivenis segisti on elegantne ning selle omapäraks on stiilne lapik jooksutoru ja sellele vastav WaterFallStream pihustussüsteem. Segisti teeb eriti pilkupüüdvaks tema mattmust värvus.

    Hansgrohe Vivenis seeriat omastavad elegantsus ning peened voolavad vormid. Jooksutoru annab tõelise WaterFall kogemuse! Seeriasse kuulub suur valik erinevaid segisteid, mis erinevad käepideme disaini, segisti kõrguse ja jooksutoru pikkuse poolest, pakkudes hulgaliselt erinevaid kombineerimisvõimalusi. 

    Segisti voolupiirang on 5l minuti kohta. Komplektis sisaldub valamu põhjaklapp. Sobib kasutamiseks ka boileritega, millel on püsiv vee juurdevool.

    Lähemalt
  27. Valamusegisti Hansgrohe Talis S Bidette bideedušiga

    Valamusegisti Hansgrohe Talis S Bidette bideedušiga

    191,00 €

    Hansgrohe Talis S on Bidette käsidušiga valamusegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Segisti voolupiirang on 5l minutis. Quick Clean katlakivivastane süsteem suurendab segisti vastupidavust: katlakivi võib silikoonpihustitelt lihtsalt maha pühkida. Komplektis sisaldub segisti, käsidušš, seinakinnitus ja 1,60 m pikkune dušivoolik.

    Hansgrohe Talis S seeria tooteid iseloomustab õhulisus, funktsionaalsus ja hea hinna/kvaliteedi suhe - milline suurepärane kombinatsioon, et nautida valamu, vanni või duši tipptehnoloogiat. Talis S seeria eripäraks on pliiatsdisainiga käepide, mis lisab tagasihoidlikku maitsekust Sinu kööki või vannituppa. Talis S seeria segistitel on kasutusel innovaatilised tehnoloogiad EcoSmart ja AirPower, mis muudavad segistid ka keskkonnasõbralikuks ja säästlikuks.

    Lähemalt
  28. Valamusegisti Hansgrohe Talis E 240 põhjaklapiga

    Valamusegisti Hansgrohe Talis E 240 põhjaklapiga

    207,00 €

    Talis E 240 on Hansgrohe Elegance-seeria valamusegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Segistil on kasutusel vastupidav keraamiline sisu. 

    Talis E valamusegisti pakub siledaid ja täpseid pindu ning jooni, mis ühenduvad orgaaniliste vormidega. Kaunid kumerused ja iseloomulik mattmust sile pind loovad põneva kontrasti. Kui otsite silmatorkavalt minimalistlikku tootesarja ning eelistate vannitoas puhast, ent sooja keskkonda, on see ideaalne valik.

    Lähemalt
  29. Valamusegisti Hansgrohe Metropol 110 kroom

    Valamusegisti Hansgrohe Metropol 110 kroom

    252,00 €

    Hansgrohe Metropol 110 on valamusegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Segisti voolupiirang on 5l minuti kohta. Komplektis sisaldub valamu põhjaklapp. Sobib kasutamiseks ka boileritega, millel on püsiv vee juurdevool.

    Hansgrohe Metropol seeria tooted rõhutavad täpsust ja geomeetrilisust. Seeriasse kuulub suur valik erinevaid segisteid, mis erinevad käepideme disaini, segisti kõrguse ja jooksutoru pikkuse poolest, pakkudes hulgaliselt erinevaid kombineerimisvõimalusi. 

    Lähemalt
  30. Valamusegisti Hansgrohe Metris S 100 põhjaklapiga

    Valamusegisti Hansgrohe Metris S 100 põhjaklapiga

    245,00 €

    Hansgrohe Metris S on valamusegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Segisti voolupiirang on 5l minuti kohta. Quick Clean katlakivivastane süsteem suurendab segisti vastupidavust: katlakivi võib silikoonpihustitelt lihtsalt maha pühkida. Komplektis sisaldub valamu põhjaklapp. Sobib kasutamiseks ka boileritega, millel on püsiv vee juurdevool.

    Uudne lihtsus. Rahulikkus suurejoonelisuse, selgus keerukuse ja ajatus trendikuse asemel. Tänapäeva kiirustavas maailmas on vannitoast saanud rahu, tasakaalukuse ja heaolu pelgupaik. Metris S on geomeetriline segistimudel, milles on rõhutatud lihtsust. Segisti ja käepideme geomeetrilises kujunduses on keskendutud olulisele, unustamata seejuures muidugi kvaliteetseid materjale ja tehnilist varustust ning Hansgrohe segistite rangeid kvaliteedinõudeid.

    Lähemalt
  31. Valamusegisti Hansgrohe Vernis Blend 70 vardaga põhjaklapiga mattmust

    Valamusegisti Hansgrohe Vernis Blend 70 vardaga põhjaklapiga mattmust

    82,00 €

    Hansgrohe Vernis Blend 70 mattmust on valamusegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Hansgrohe Vernis Blend seeriat iseloomustavad elegantsus ning voolavad sirged vormid. Seeriasse kuulub suur valik erinevaid segisteid, mis erinevad käepideme disaini, segisti kõrguse ja jooksutoru pikkuse poolest, pakkudes hulgaliselt erinevaid kombineerimisvõimalusi. 

    Segisti voolupiirang on 5l minuti kohta. Komplektis sisaldub valamu põhjaklapp, mis on avatav segisti taga oleva varda kaudu. Sobib kasutamiseks ka boileritega, millel on püsiv vee juurdevool. Segistile on võimalik määrata ka temperatuuripiirang, et ka kõige väiksematel segisti kasutajatel oleks ohutu. 

    Lähemalt
  32. Valamusegisti Hansgrohe Talis E 110 mattvalge

    Valamusegisti Hansgrohe Talis E 110 mattvalge

    164,00 €

    Talis E 110 on Hansgrohe Elegance-seeria valamusegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Mattvalge viimistlus teeb segisti stiilseks sisustuselemendiks Sinu vannituppa!

    Talis E valamusegisti pakub siledaid ja täpseid pindu ning jooni, mis ühenduvad orgaaniliste vormidega. Kaunid kumerused ja iseloomulik kroomitud sile pind loovad põneva kontrasti. Kui otsite silmatorkavalt minimalistlikku tootesarja ning eelistate vannitoas puhast, ent sooja keskkonda, on see ideaalne valik.

    Lähemalt
  33. Valamusegisti Hansgrohe Vivenis 250 põhjaklapiga mattmust

    Valamusegisti Hansgrohe Vivenis 250 põhjaklapiga mattmust

    309,00 €

    Hansgrohe Vivenis 250 mattmust on kõrge valamusegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Vivenis segisti on elegantne ning selle omapäraks on stiilne lapik jooksutoru ja sellele vastav WaterFallStream pihustussüsteem. Segisti teeb eriti pilkupüüdvaks tema mattmust värvus.

    Hansgrohe Vivenis seeriat omastavad elegantsus ning peened voolavad vormid. Jooksutoru annab tõelise WaterFall kogemuse! Seeriasse kuulub suur valik erinevaid segisteid, mis erinevad käepideme disaini, segisti kõrguse ja jooksutoru pikkuse poolest, pakkudes hulgaliselt erinevaid kombineerimisvõimalusi. 

    Segisti voolupiirang on 5l minuti kohta. Sobib kasutamiseks ka boileritega, millel on püsiv vee juurdevool. Komplektis sisaldub valamu põhjaklapp.

    Lähemalt
  34. Valamusegisti Hansgrohe Rebris S 110 mattmust põhjaklapiga

    Valamusegisti Hansgrohe Rebris S 110 mattmust põhjaklapiga

    111,00 €

    Hansgrohe Rebris seeria on ajatu disaini ja siledate pindadega, sobides seega kõikidesse interjööridesse. Õrnalt kaarduv ja kumer disain on sümbioosis sirgete joontega. Seeria on võitnud ka kaks mainekat disainiauhinda. 

    Rebris S 110 mattmust on sirge jooksutoruga valamusegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Segisti voolupiirang on 5l minuti kohta. Segistile on võimalik määrata ka temperatuuripiirang, et ka kõige väiksematel segisti kasutajatel oleks ohutu. Komplektis sisaldub põhjaklapp. 

    Lähemalt
  35. Valamusegisti Hansgrohe Talis Select S 190

    Valamusegisti Hansgrohe Talis Select S 190

    270,00 €

    Hansgrohe Talis Select S 190 on kõrge disainiga modernne valamusegisti, mida saab reguleerida funktsionaalse nupu kaudu. Segisti voolupiirang on 5l minuti kohta. Sobib kasutamiseks ka boileritega, millel on püsiv vee juurdevool.

    Hansgrohe Talis Select S seeria toodetel on kadunud tavapärane kang ning esmakordselt on segisteid võimalik kontrollida nupuvajutuse kaudu. See ei tähenda mitte ainult erakordset mugavust, vaid aitab ka säästa olulisel määral vett. Seeriasse kuulub suur valik erinevaid segisteid, mis erinevad segisti kõrguse ja jooksutoru pikkuse poolest, pakkudes hulgaliselt erinevaid kombineerimisvõimalusi.

    Lähemalt
  36. Valamusegisti Hansgrohe Finoris 230 push-open põhjaklapiga mattmust - Outlet Diil

    Valamusegisti Hansgrohe Finoris 230 push-open põhjaklapiga mattmust - Outlet Diil

    Tavahind: 322,00 €

    Erihind 305,00 €

    Hansgrohe Finoris 230 mattmust on sirge jooksutoruga kõrge valamusegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Hansgrohe Finoris seeria on loodud, et nautida maksimaalset vabadust. Segistite geomeetriline siluett sobib igasse vannituppa. Mugavuse tagamiseks on segistil 120° pööratav jooksutoru. 

    Segistil on laminaarne veejuga, selleks, et vesi ei pritsiks seinale ega peeglile. Komplektis sisaldub ka põhjaklapp valamule, mida saab avada ja sulgeda vajutusega. Segisti voolupiirang on 5l minuti kohta. Segistile on võimalik määrata ka temperatuuripiirang, et ka kõige väiksematel segisti kasutajatel oleks ohutu. 

    Lähemalt
  37. Valamusegisti Hansgrohe Vernis Blend 100

    Valamusegisti Hansgrohe Vernis Blend 100

    75,00 €

    Hansgrohe Vernis Blend 100 kroom on valamusegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Hansgrohe Vernis Blend seeriat iseloomustavad elegantsus ning voolavad sirged vormid. Seeriasse kuulub suur valik erinevaid segisteid, mis erinevad käepideme disaini, segisti kõrguse ja jooksutoru pikkuse poolest, pakkudes hulgaliselt erinevaid kombineerimisvõimalusi. 

    Segisti voolupiirang on 5l minuti kohta. Sobib kasutamiseks ka boileritega, millel on püsiv vee juurdevool. Segistile on võimalik määrata ka temperatuuripiirang, et ka kõige väiksematel segisti kasutajatel oleks ohutu. 

    Lähemalt
  38. Valamusegisti Hansgrohe Logis 100 põhjaklapiga

    Valamusegisti Hansgrohe Logis 100 põhjaklapiga

    92,00 €

    Hansgrohe Logis 100 põhjaklapiga on valamusegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Segisti voolupiirang on 5l minuti kohta. Sobib kasutamiseks ka boileritega, millel on püsiv vee juurdevool. Komplektis sisaldub põhjaklapp.

    Hansgrohe Logis seeria tooteid iseloomustab pilkupüüdev disain, erakordne mugavus ja innovaatilisus. Puhtad jooned ja õrnalt kumerad segisti pinnad on tõeliseks pilgupüüdjateks Sinu valamul, vannil, dušinurgas või bideel. Logis seeria segistitel on kasutusel innovaatilised tehnoloogiad EcoSmart, CoolStart ja AirPower, mis muudavad segistid ka keskkonnasõbralikuks ja säästlikuks.

    Lähemalt
  39. Valamusegisti Hansgrohe Vernis Blend 190

    Valamusegisti Hansgrohe Vernis Blend 190

    99,00 €

    Hansgrohe Vernis Blend 190 kroom on valamusegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Hansgrohe Vernis Blend seeriat iseloomustavad elegantsus ning voolavad sirged vormid. Seeriasse kuulub suur valik erinevaid segisteid, mis erinevad käepideme disaini, segisti kõrguse ja jooksutoru pikkuse poolest, pakkudes hulgaliselt erinevaid kombineerimisvõimalusi. 

    Segisti voolupiirang on 5l minuti kohta. Sobib kasutamiseks ka boileritega, millel on püsiv vee juurdevool. Segistile on võimalik määrata ka temperatuuripiirang, et ka kõige väiksematel segisti kasutajatel oleks ohutu. 

    Lähemalt
  40. Valamusegisti Hansgrohe Focus 100

    Valamusegisti Hansgrohe Focus 100

    115,00 €

    Hansgrohe Focus 100 on valamusegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Sobib kasutamiseks ka boileritega, millel on püsiv vee juurdevool.

    Focus seeria märksõnaks on värskus. Kontrasti orgaaniliste vormide ning puhaste ja geomeetriliste joonte vahel rõhutab tila otsa jõuline kalle. See kujunduslik vastandlikkus on ühendatud keeruka tehnikaga, mis üheskoos loovad kõrge kvaliteediga toote. Kaunilt dekoratiivsed vormid ja detailid äratavad Sinus meelelisuse.

    Lähemalt
  41. Valamusegisti Hansgrohe Talis S 190

    Valamusegisti Hansgrohe Talis S 190

    218,00 €

    Hansgrohe Talis S 190 on modernse disainiga kõrge valamusegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Segisti voolupiirang on 5l minuti kohta. Sobib kasutamiseks ka boileritega, millel on püsiv vee juurdevool.

    Sihvakas, funktsionaalne, tasukohane - need märksõnad köidavad paljusid Hansgrohe Talis S seeria segistite juures. Seeriasse kuulub suur valik erinevaid segisteid, mis erinevad segisti kõrguse ja jooksutoru pikkuse poolest, pakkudes hulgaliselt erinevaid kombineerimisvõimalusi.

    Lähemalt
  42. Valamusegisti Hansgrohe Finoris 110 mattmust põhjaklapiga

    Valamusegisti Hansgrohe Finoris 110 mattmust põhjaklapiga

    231,00 €

    Hansgrohe Finoris seeria on loodud, et nautida maksimaalset vabadust. Segistite geomeetriline siluett sobib igasse vannituppa. 

    Hansgrohe Finoris 110 mattmust on sirge jooksutoruga valamusegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Segistil on laminaarne veejuga, selleks, et vesi ei pritsiks seinale ega peeglile. Komplektis sisaldub ka põhjaklapp valamule. Segisti voolupiirang on 5l minuti kohta. Segistile on võimalik määrata ka temperatuuripiirang, et ka kõige väiksematel segisti kasutajatel oleks ohutu. 

    Lähemalt
  43. Valamusegisti Hansgrohe Talis E 110 kroom põhjaklapiga

    Valamusegisti Hansgrohe Talis E 110 kroom põhjaklapiga

    124,00 €

    Talis E 110 on Hansgrohe Elegance-seeria valamusegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Segistil on kroomi viimistlus. Komplektis sisaldub ka põhjaklapp.

    Talis E valamusegisti pakub siledaid ja täpseid pindu ning jooni, mis ühenduvad orgaaniliste vormidega. Kaunid kumerused ja iseloomulik kroomitud sile pind loovad põneva kontrasti. Kui otsite silmatorkavalt minimalistlikku tootesarja ning eelistate vannitoas puhast, ent sooja keskkonda, on see ideaalne valik.

    Lähemalt
  44. Valamusegisti Hansgrohe Focus 70

    Valamusegisti Hansgrohe Focus 70

    97,00 €

    Hansgrohe Focus 70 on valamusegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Sobib kasutamiseks ka boileritega, millel on püsiv vee juurdevool.

    Focus seeria märksõnaks on värskus. Kontrasti orgaaniliste vormide ning puhaste ja geomeetriliste joonte vahel rõhutab tila otsa jõuline kalle. See kujunduslik vastandlikkus on ühendatud keeruka tehnikaga, mis üheskoos loovad kõrge kvaliteediga toote. Kaunilt dekoratiivsed vormid ja detailid äratavad Sinus meelelisuse.

    Lähemalt
  45. Valamusegisti Hansgrohe Vivenis 250 põhjaklapiga kroom

    Valamusegisti Hansgrohe Vivenis 250 põhjaklapiga kroom

    221,00 €

    Hansgrohe Vivenis 250 kroom on kõrge valamusegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Vivenis segisti on elegantne ning selle omapäraks on stiilne lapik jooksutoru ja sellele vastav WaterFallStream pihustussüsteem.

    Hansgrohe Vivenis seeriat omastavad elegantsus ning peened voolavad vormid. Jooksutoru annab tõelise WaterFall kogemuse! Seeriasse kuulub suur valik erinevaid segisteid, mis erinevad käepideme disaini, segisti kõrguse ja jooksutoru pikkuse poolest, pakkudes hulgaliselt erinevaid kombineerimisvõimalusi. 

    Segisti voolupiirang on 5l minuti kohta. Sobib kasutamiseks ka boileritega, millel on püsiv vee juurdevool. Komplektis sisaldub valamu põhjaklapp.

    Lähemalt
  46. Valamusegisti Hansgrohe Metropol 110 mattvalge

    Valamusegisti Hansgrohe Metropol 110 mattvalge

    353,00 €

    Hansgrohe Metropol 110 on mattvalge viimistlusega valamusegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Hansgrohe Metropol seeria tooted rõhutavad täpsust ja geomeetrilisust. Seeriasse kuulub suur valik erinevaid segisteid, mis erinevad käepideme disaini, segisti kõrguse ja jooksutoru pikkuse poolest, pakkudes hulgaliselt erinevaid kombineerimisvõimalusi. Mattvalge värv teeb segisti unikaalseks lisaks igasse vannituppa. 

    Segisti voolupiirang on 5l minuti kohta. Komplektis sisaldub valamu põhjaklapp. Sobib kasutamiseks ka boileritega, millel on püsiv vee juurdevool.

    Lähemalt
  47. Valamusegisti Hansgrohe Focus 230 põhjaklapiga

    Valamusegisti Hansgrohe Focus 230 põhjaklapiga

    172,00 €

    Hansgrohe Focus 250 on kõrge disainiga valamusegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Sobib kasutamiseks ka boileritega, millel on püsiv vee juurdevool.

    Focus seeria märksõnaks on värskus. Kontrasti orgaaniliste vormide ning puhaste ja geomeetriliste joonte vahel rõhutab tila otsa jõuline kalle. See kujunduslik vastandlikkus on ühendatud keeruka tehnikaga, mis üheskoos loovad kõrge kvaliteediga toote. Kaunilt dekoratiivsed vormid ja detailid äratavad Sinus meelelisuse.

    Lähemalt
  48. Valamusegisti Hansgrohe Talis E 150 põhjaklapiga kroom

    Valamusegisti Hansgrohe Talis E 150 põhjaklapiga kroom

    191,00 €

    Talis E 150 on kroom värvitooni Hansgrohe Elegance-seeria valamusegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Segistil on kasutusel vastupidav keraamiline sisu. Põhjaklapp sisaldub komplektis.

    Talis E valamusegisti pakub siledaid ja täpseid pindu ning jooni, mis ühenduvad orgaaniliste vormidega. Kaunid kumerused ja iseloomulik sile pind loovad põneva kontrasti. Kui otsite silmatorkavalt minimalistlikku tootesarja ning eelistate vannitoas puhast, ent sooja keskkonda, on see ideaalne valik.

    Lähemalt
  49. Valamusegisti Hansgrohe Focus 230

    Valamusegisti Hansgrohe Focus 230

    167,00 €

    Hansgrohe Focus 230 on kõrge disainiga valamusegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Sobib kasutamiseks ka boileritega, millel on püsiv vee juurdevool.

    Focus seeria märksõnaks on värskus. Kontrasti orgaaniliste vormide ning puhaste ja geomeetriliste joonte vahel rõhutab tila otsa jõuline kalle. See kujunduslik vastandlikkus on ühendatud keeruka tehnikaga, mis üheskoos loovad kõrge kvaliteediga toote. Kaunilt dekoratiivsed vormid ja detailid äratavad Sinus meelelisuse.

    Lähemalt
  50. Valamusegisti Hansgrohe Talis E 110 pop-up põhjaklapiga poleeritud kuld

    Valamusegisti Hansgrohe Talis E 110 pop-up põhjaklapiga poleeritud kuld

    185,00 €

    Talis E 110 on Hansgrohe Elegance-seeria valamusegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Poleeritud kuldne viimistlus teeb segisti stiilseks sisustuselemendiks Sinu vannitoas!

    Talis E valamusegisti pakub siledaid ja täpseid pindu ning jooni, mis ühenduvad orgaaniliste vormidega. Kaunid kumerused ja iseloomulik kroomitud sile pind loovad põneva kontrasti. Kui otsite silmatorkavalt minimalistlikku tootesarja ning eelistate vannitoas puhast, ent sooja keskkonda, on see ideaalne valik. Komplektis sisaldub ka pop-up põhjaklapp, mida saab avada ja sulgeda vajutusega. 

    Lähemalt
  51. Valamusegisti Hansgrohe Metropol 230 poleeritud kuld

    Valamusegisti Hansgrohe Metropol 230 poleeritud kuld

    519,00 €

    Hansgrohe Metropol 230 on kõrge disainiga poleeritud kuld viimistlusega valamusegisti. Hansgrohe Metropol seeria tooted rõhutavad täpsust ja geomeetrilisust. Seeriasse kuulub suur valik erinevaid segisteid, mis erinevad käepideme disaini, segisti kõrguse ja jooksutoru pikkuse poolest, pakkudes hulgaliselt erinevaid kombineerimisvõimalusi. Poleeritud kuld värv teeb segisti unikaalseks lisandiks Sinu vannituppa!

    Segisti üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Käepide asub segisti all osas. Metropol 230 jooksutoru saab pöörata 120 kraadi ulatuses. Segisti voolupiirang on 5l minuti kohta. Komplektis sisaldub valamu põhjaklapp. Sobib kasutamiseks ka boileritega, millel on püsiv vee juurdevool.

    Lähemalt
  52. Valamusegisti Hansgrohe Finoris 110 bidette käsidušiga push-open põhjaklapiga mattmust

    Valamusegisti Hansgrohe Finoris 110 bidette käsidušiga push-open põhjaklapiga mattmust

    316,00 €

    Hansgrohe Finoris 110 on sirge jooksutoruga mattmust valamusegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Hansgrohe Finoris seeria on loodud, et nautida maksimaalset vabadust. Segistite geomeetriline siluett sobib igasse vannituppa. 

    Segistil on laminaarne veejuga, selleks, et vesi ei pritsiks seinale ega peeglile. Komplektis sisaldub bidette käsidušš, dušivoolik, seinakinnitus ja põhjaklapp valamule, mida saab avada ja sulgeda vajutusega. Segisti voolupiirang on 5l minuti kohta. Segistile on võimalik määrata ka temperatuuripiirang, et ka kõige väiksematel segisti kasutajatel oleks ohutu. 

    Lähemalt
  53. Valamusegisti Hansgrohe Talis Select S 100

    Valamusegisti Hansgrohe Talis Select S 100

    208,00 €

    Hansgrohe Talis Select S 100 on modernse disainiga valamusegisti, mida saab reguleerida funktsionaalse nupu kaudu. Segisti voolupiirang on 5l minuti kohta. Sobib kasutamiseks ka boileritega, millel on püsiv vee juurdevool.

    Hansgrohe Talis Select S seeria toodetel on kadunud tavapärane kang ning esmakordselt on segisteid võimalik kontrollida nupuvajutuse kaudu. See ei tähenda mitte ainult erakordset mugavust, vaid aitab ka säästa olulisel määral vett. Seeriasse kuulub suur valik erinevaid segisteid, mis erinevad segisti kõrguse ja jooksutoru pikkuse poolest, pakkudes hulgaliselt erinevaid kombineerimisvõimalusi.

    Lähemalt
  54. Valamusegisti Hansgrohe Vivenis 80 vardaga põhjaklapiga mattmust

    Valamusegisti Hansgrohe Vivenis 80 vardaga põhjaklapiga mattmust

    177,00 €

    Hansgrohe Vivenis 80 mattmust on valamusegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Vivenis segisti on elegantne ning selle omapäraks on stiilne lapik jooksutoru ja sellele vastav WaterFallStream pihustussüsteem. Segisti teeb eriti pilkupüüdvaks tema mattmust värvus.

    Hansgrohe Vivenis seeriat omastavad elegantsus ning peened voolavad vormid. Jooksutoru annab tõelise WaterFall kogemuse! Seeriasse kuulub suur valik erinevaid segisteid, mis erinevad käepideme disaini, segisti kõrguse ja jooksutoru pikkuse poolest, pakkudes hulgaliselt erinevaid kombineerimisvõimalusi. 

    Segisti voolupiirang on 5l minuti kohta. Komplektis sisaldub valamu põhjaklapp. Sobib kasutamiseks ka boileritega, millel on püsiv vee juurdevool.

    Lähemalt
  55. Valamusegisti Hansgrohe Talis E 110 harjatud pronks

    Valamusegisti Hansgrohe Talis E 110 harjatud pronks

    176,00 €

    Talis E 110 on Hansgrohe Elegance-seeria valamusegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Harjatud pronks viimistlus teeb segisti unikaalseks sisustuselemendiks Sinu vannituppa!

    Talis E valamusegisti pakub siledaid ja täpseid pindu ning jooni, mis ühenduvad orgaaniliste vormidega. Kaunid kumerused ja iseloomulik kroomitud sile pind loovad põneva kontrasti. Kui otsite silmatorkavalt minimalistlikku tootesarja ning eelistate vannitoas puhast, ent sooja keskkonda, on see ideaalne valik.

    Lähemalt
  56. Valamusegisti Hansgrohe Vernis Blend patareidega

    Valamusegisti Hansgrohe Vernis Blend patareidega

    189,00 €

    Hansgrohe Vernis Blend on silmapaistva kroom viimistlusega kontaktivaba valamusegisti. Lisaks infrapuna fotosilmale on segistil ka keeratav pöördnupp, millega saab panna paika sobiva temperatuuri. Segistil on võimalik valida kolme erineva tööaja vahel: 10 s, 20 s, 30 s. 

    Segisti töötab 6V liitiumpatareiga. Patarei eluiga on ligikaudu 7 aastat.

    Lähemalt
  57. Valamusegisti Hansgrohe Logis 70 põhjaklapiga

    Valamusegisti Hansgrohe Logis 70 põhjaklapiga

    72,00 €

    Hansgrohe Logis 70 põhjaklapiga on valamusegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Segisti voolupiirang on 5l minuti kohta. Sobib kasutamiseks ka boileritega, millel on püsiv vee juurdevool. Komplektis sisaldub põhjaklapp.

    Hansgrohe Logis seeria tooteid iseloomustab pilkupüüdev disain, erakordne mugavus ja innovaatilisus. Puhtad jooned ja õrnalt kumerad segisti pinnad on tõeliseks pilgupüüdjateks Sinu valamul, vannil, dušinurgas või bideel. Logis seeria segistitel on kasutusel innovaatilised tehnoloogiad EcoSmart, CoolStart ja AirPower, mis muudavad segistid ka keskkonnasõbralikuks ja säästlikuks.

    Lähemalt
  58. Valamusegisti Hansgrohe Vivenis 110 põhjaklapiga kroom

    Valamusegisti Hansgrohe Vivenis 110 põhjaklapiga kroom

    143,00 €

    Hansgrohe Vivenis 110 kroom on valamusegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Vivenis segisti on elegantne ning selle omapäraks on stiilne lapik jooksutoru ja sellele vastav WaterFallStream pihustussüsteem.

    Hansgrohe Vivenis seeriat omastavad elegantsus ning peened voolavad vormid. Jooksutoru annab tõelise WaterFall kogemuse! Seeriasse kuulub suur valik erinevaid segisteid, mis erinevad käepideme disaini, segisti kõrguse ja jooksutoru pikkuse poolest, pakkudes hulgaliselt erinevaid kombineerimisvõimalusi. 

    Segisti voolupiirang on 5l minuti kohta. Komplektis sisaldub valamu põhjaklapp. Sobib kasutamiseks ka boileritega, millel on püsiv vee juurdevool.

    Lähemalt
  59. Valamusegisti Hansgrohe Rebris E 110 mattmust põhjaklapiga

    Valamusegisti Hansgrohe Rebris E 110 mattmust põhjaklapiga

    116,00 €

    Hansgrohe Rebris seeria on ajatu disaini ja siledate pindadega, sobides seega kõikidesse interjööridesse. Õrnalt kaarduv ja kumer disain on sümbioosis sirgete joontega. Seeria on võitnud ka kaks mainekat disainiauhinda. 

    Rebris E 110 mattmust on sirge jooksutoruga valamusegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Segisti voolupiirang on 5l minuti kohta. Segistile on võimalik määrata ka temperatuuripiirang, et ka kõige väiksematel segisti kasutajatel oleks ohutu. Komplektis sisaldub põhjaklapp. 

    Lähemalt
  60. Valamusegisti Hansgrohe Metropol 110 mattmust

    Valamusegisti Hansgrohe Metropol 110 mattmust

    353,00 €

    Hansgrohe Metropol 110 on mattmusta viimistlusega valamusegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Hansgrohe Metropol seeria tooted rõhutavad täpsust ja geomeetrilisust. Seeriasse kuulub suur valik erinevaid segisteid, mis erinevad käepideme disaini, segisti kõrguse ja jooksutoru pikkuse poolest, pakkudes hulgaliselt erinevaid kombineerimisvõimalusi. Mattmust värv teeb segisti unikaalseks lisaks igasse vannituppa. 

    Segisti voolupiirang on 5l minuti kohta. Komplektis sisaldub valamu põhjaklapp. Sobib kasutamiseks ka boileritega, millel on püsiv vee juurdevool.

    Lähemalt
  61. Valamusegisti Hansgrohe Focus 70 pop-up põhjaklapiga

    Valamusegisti Hansgrohe Focus 70 pop-up põhjaklapiga

    98,00 €

    Hansgrohe Focus 70 on pop-up põhjaklapiga valamusegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Sobib kasutamiseks ka boileritega, millel on püsiv vee juurdevool.

    Focus seeria märksõnaks on värskus. Kontrasti orgaaniliste vormide ning puhaste ja geomeetriliste joonte vahel rõhutab tila otsa jõuline kalle. See kujunduslik vastandlikkus on ühendatud keeruka tehnikaga, mis üheskoos loovad kõrge kvaliteediga toote. Kaunilt dekoratiivsed vormid ja detailid äratavad Sinus meelelisuse.

    Lähemalt
  62. Valamusegisti Hansgrohe Rebris S 80 kroom põhjaklapiga

    Valamusegisti Hansgrohe Rebris S 80 kroom põhjaklapiga

    75,00 €

    Hansgrohe Rebris seeria on ajatu disaini ja siledate pindadega, sobides seega kõikidesse interjööridesse. Õrnalt kaarduv ja kumer disain on sümbioosis sirgete joontega. Seeria on võitnud ka kaks mainekat disainiauhinda. 

    Rebris S 80 kroom on sirge jooksutoruga valamusegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Segisti voolupiirang on 5l minuti kohta. Segistile on võimalik määrata ka temperatuuripiirang, et ka kõige väiksematel segisti kasutajatel oleks ohutu. Komplektis sisaldub põhjaklapp. 

    Lähemalt
  63. Valamusegisti Hansgrohe Talis E 110 pop-up põhjaklapiga harjatud pronks

    Valamusegisti Hansgrohe Talis E 110 pop-up põhjaklapiga harjatud pronks

    185,00 €

    Talis E 110 on Hansgrohe Elegance-seeria valamusegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Harjatud pronks viimistlus teeb segisti stiilseks sisustuselemendiks Sinu vannituppa!

    Talis E valamusegisti pakub siledaid ja täpseid pindu ning jooni, mis ühenduvad orgaaniliste vormidega. Kaunid kumerused ja iseloomulik kroomitud sile pind loovad põneva kontrasti. Kui otsite silmatorkavalt minimalistlikku tootesarja ning eelistate vannitoas puhast, ent sooja keskkonda, on see ideaalne valik. Komplektis sisaldub ka pop-up põhjaklapp, mida saab avada ja sulgeda vajutusega. 

    Lähemalt
  64. Valamusegisti Hansgrohe Talis E 110 pop-up põhjaklapiga mattvalge

    Valamusegisti Hansgrohe Talis E 110 pop-up põhjaklapiga mattvalge

    173,00 €

    Talis E 110 on Hansgrohe Elegance-seeria valamusegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Mattvalge viimistlus teeb segisti stiilseks sisustuselemendiks Sinu vannitoas!

    Talis E valamusegisti pakub siledaid ja täpseid pindu ning jooni, mis ühenduvad orgaaniliste vormidega. Kaunid kumerused ja iseloomulik kroomitud sile pind loovad põneva kontrasti. Kui otsite silmatorkavalt minimalistlikku tootesarja ning eelistate vannitoas puhast, ent sooja keskkonda, on see ideaalne valik. Komplektis sisaldub ka pop-up põhjaklapp, mida saab avada ja sulgeda vajutusega. 

    Lähemalt
  65. Valamusegisti Hansgrohe Talis E 110 poleeritud kuld

    Valamusegisti Hansgrohe Talis E 110 poleeritud kuld

    176,00 €

    Talis E 110 on Hansgrohe Elegance-seeria valamusegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Poleeritud kuld viimistlus teeb segisti stiilseks sisustuselemendiks Sinu vannituppa!

    Talis E valamusegisti pakub siledaid ja täpseid pindu ning jooni, mis ühenduvad orgaaniliste vormidega. Kaunid kumerused ja iseloomulik kroomitud sile pind loovad põneva kontrasti. Kui otsite silmatorkavalt minimalistlikku tootesarja ning eelistate vannitoas puhast, ent sooja keskkonda, on see ideaalne valik.

    Lähemalt
  66. Valamusegisti Hansgrohe Finoris 230 mattmust väljatõmmatava käsidušiga põhjaklapiga

    Valamusegisti Hansgrohe Finoris 230 mattmust väljatõmmatava käsidušiga põhjaklapiga

    382,00 €

    Hansgrohe Finoris seeria on loodud, et nautida maksimaalset vabadust. Väljatõmmatav käsidušš on mugav, kui soovid kiirelt näiteks juukseid pesta, beebit vannitada või hommikul kiirustades lemmik kampsunilt plekki pesta. Segistite geomeetriline siluett sobib igasse vannituppa. 

    Hansgrohe Finoris 230 mattmust on sirge jooksutoruga valamusegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Segistil on mugav väljatõmmatav käsidušš ja kaks veevoolu režiimi. Laminaarne veejuga selleks, et vett ei pritsiks peeglile ega seinale ning PowderRain käsidušši jaoks. 

    Komplektis sisaldub ka põhjaklapp valamule. Segisti voolupiirang on 5l minuti kohta. Segistile on võimalik määrata ka temperatuuripiirang, et ka kõige väiksematel segisti kasutajatel oleks ohutu. 

    Lähemalt
  67. Valamusegisti Hansgrohe Talis E 110 pop-up põhjaklapiga harjatud must

    Valamusegisti Hansgrohe Talis E 110 pop-up põhjaklapiga harjatud must

    Tavahind: 185,00 €

    Erihind 151,00 €

    Talis E 110 on Hansgrohe Elegance-seeria valamusegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Harjatud must viimistlus teeb segisti stiilseks sisustuselemendiks Sinu vannituppa!

    Talis E valamusegisti pakub siledaid ja täpseid pindu ning jooni, mis ühenduvad orgaaniliste vormidega. Kaunid kumerused ja iseloomulik kroomitud sile pind loovad põneva kontrasti. Kui otsite silmatorkavalt minimalistlikku tootesarja ning eelistate vannitoas puhast, ent sooja keskkonda, on see ideaalne valik. Komplektis sisaldub ka pop-up põhjaklapp, mida saab avada ja sulgeda vajutusega. 

    Lähemalt
  68. Valamusegisti Hansgrohe Focus 100 põhjaklapiga

    Valamusegisti Hansgrohe Focus 100 põhjaklapiga

    121,00 €

    Hansgrohe Focus 100 on valamusegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Sobib kasutamiseks ka boileritega, millel on püsiv vee juurdevool.

    Focus seeria märksõnaks on värskus. Kontrasti orgaaniliste vormide ning puhaste ja geomeetriliste joonte vahel rõhutab tila otsa jõuline kalle. See kujunduslik vastandlikkus on ühendatud keeruka tehnikaga, mis üheskoos loovad kõrge kvaliteediga toote. Kaunilt dekoratiivsed vormid ja detailid äratavad Sinus meelelisuse.

    Lähemalt
  69. Valamusegisti Hansgrohe Metropol 260 mattmust

    Valamusegisti Hansgrohe Metropol 260 mattmust

    498,00 €

    Hansgrohe Metropol 260 on kõrge disainiga mattmusta viimistlusega valamusegisti, mis sobib hästi kasutamiseks koos tasapinnapealsete valamutega. Hansgrohe Metropol seeria tooted rõhutavad täpsust ja geomeetrilisust. Seeriasse kuulub suur valik erinevaid segisteid, mis erinevad käepideme disaini, segisti kõrguse ja jooksutoru pikkuse poolest, pakkudes hulgaliselt erinevaid kombineerimisvõimalusi. Mattmust värv teeb segisti unikaalseks lisandiks igasse vannituppa.

    Segisti üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Segisti voolupiirang on 5l minuti kohta. Komplektis sisaldub valamu põhjaklapp. Sobib kasutamiseks ka boileritega, millel on püsiv vee juurdevool.

    Lähemalt
  70. Valamusegisti Hansgrohe Metropol 230 harjatud must

    Valamusegisti Hansgrohe Metropol 230 harjatud must

    519,00 €

    Hansgrohe Metropol 230 on kõrge disainiga harjatud musta viimistlusega valamusegisti. Hansgrohe Metropol seeria tooted rõhutavad täpsust ja geomeetrilisust. Seeriasse kuulub suur valik erinevaid segisteid, mis erinevad käepideme disaini, segisti kõrguse ja jooksutoru pikkuse poolest, pakkudes hulgaliselt erinevaid kombineerimisvõimalusi. Harjatud must värv teeb segisti unikaalseks lisandiks Sinu vannituppa!

    Segisti üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Käepide asub segisti all osas. Metropol 230 jooksutoru saab pöörata 120 kraadi ulatuses. Segisti voolupiirang on 5l minuti kohta. Komplektis sisaldub valamu põhjaklapp. Sobib kasutamiseks ka boileritega, millel on püsiv vee juurdevool.

    Lähemalt
  71. Valamusegisti Hansgrohe Talis E 150 põhjaklapiga mattmust

    Valamusegisti Hansgrohe Talis E 150 põhjaklapiga mattmust

    267,00 €

    Talis E 150 põhjaklapiga on mattmusta viimistlusega Hansgrohe Elegance-seeria valamusegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Segistil on kasutusel vastupidav keraamiline sisu. Põhjaklapp sisaldub komplektis. Mattmust viimistlus teeb segisti stiilseks lisandiks igasse vannituppa.

    Talis E valamusegisti pakub siledaid ja täpseid pindu ning jooni, mis ühenduvad orgaaniliste vormidega. Kaunid kumerused ja iseloomulik sile pind loovad põneva kontrasti. Kui otsite silmatorkavalt minimalistlikku tootesarja ning eelistate vannitoas puhast, ent sooja keskkonda, on see ideaalne valik.

    Lähemalt
  72. Valamusegisti Hansgrohe Talis E 150 põhjaklapiga harjatud pronks

    Valamusegisti Hansgrohe Talis E 150 põhjaklapiga harjatud pronks

    286,00 €

    Talis E 150 on Hansgrohe Elegance-seeria valamusegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Segistil on kasutusel vastupidav keraamiline sisu. Põhjaklapp sisaldub komplektis. Harjatud pronks viimistlus teeb segisti stiilseks lisandiks igasse vannituppa.

    Talis E valamusegisti pakub siledaid ja täpseid pindu ning jooni, mis ühenduvad orgaaniliste vormidega. Kaunid kumerused ja iseloomulik sile pind loovad põneva kontrasti. Kui otsite silmatorkavalt minimalistlikku tootesarja ning eelistate vannitoas puhast, ent sooja keskkonda, on see ideaalne valik.

    Lähemalt
  73. Valamusegisti Hansgrohe Metropol 260 poleeritud kuld

    Valamusegisti Hansgrohe Metropol 260 poleeritud kuld

    534,00 €

    Hansgrohe Metropol 260 on kõrge disainiga poleeritud kuld viimistlusega valamusegisti, mis sobib hästi kasutamiseks koos tasapinnapealsete valamutega. Hansgrohe Metropol seeria tooted rõhutavad täpsust ja geomeetrilisust. Seeriasse kuulub suur valik erinevaid segisteid, mis erinevad käepideme disaini, segisti kõrguse ja jooksutoru pikkuse poolest, pakkudes hulgaliselt erinevaid kombineerimisvõimalusi. Poleeritud kuldne värv teeb segisti unikaalseks lisandiks igasse vannituppa.

    Segisti üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Segisti voolupiirang on 5l minuti kohta. Komplektis sisaldub valamu põhjaklapp. Sobib kasutamiseks ka boileritega, millel on püsiv vee juurdevool.

    Lähemalt
  74. Valamusegisti Hansgrohe Finoris 230 kroom väljatõmmatava käsidušiga põhjaklapiga

    Valamusegisti Hansgrohe Finoris 230 kroom väljatõmmatava käsidušiga põhjaklapiga

    273,00 €

    Hansgrohe Finoris seeria on loodud, et nautida maksimaalset vabadust. Väljatõmmatav käsidušš on mugav, kui soovid kiirelt näiteks juukseid pesta, beebit vannitada või hommikul kiirustades lemmik kampsunilt plekki pesta. Segistite geomeetriline siluett sobib igasse vannituppa. 

    Hansgrohe Finoris 230 kroom on sirge jooksutoruga valamusegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Segistil on mugav väljatõmmatav käsidušš ja kaks veevoolu režiimi. Laminaarne veejuga selleks, et vett ei pritsiks peeglile ega seinale ning PowderRain käsidušši jaoks. 

    Komplektis sisaldub ka põhjaklapp valamule. Segisti voolupiirang on 5l minuti kohta. Segistile on võimalik määrata ka temperatuuripiirang, et ka kõige väiksematel segisti kasutajatel oleks ohutu. 

    Lähemalt
  75. Valamusegisti Hansgrohe Rebris E 110 kroom põhjaklapiga

    Valamusegisti Hansgrohe Rebris E 110 kroom põhjaklapiga

    92,00 €

    Hansgrohe Rebris seeria on ajatu disaini ja siledate pindadega, sobides seega kõikidesse interjööridesse. Õrnalt kaarduv ja kumer disain on sümbioosis sirgete joontega. Seeria on võitnud ka kaks mainekat disainiauhinda. 

    Rebris E 110 kroom on sirge jooksutoruga valamusegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Segisti voolupiirang on 5l minuti kohta. Segistile on võimalik määrata ka temperatuuripiirang, et ka kõige väiksematel segisti kasutajatel oleks ohutu. Komplektis sisaldub põhjaklapp. 

    Lähemalt
  76. Valamusegisti Hansgrohe Finoris 100 push-open põhjaklapiga mattmust

    Valamusegisti Hansgrohe Finoris 100 push-open põhjaklapiga mattmust

    208,00 €

    Hansgrohe Finoris 100 kroom on sirge jooksutoruga valamusegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Hansgrohe Finoris seeria on loodud, et nautida maksimaalset vabadust. Segistite geomeetriline siluett sobib igasse vannituppa. 

    Segistil on laminaarne veejuga, selleks, et vesi ei pritsiks seinale ega peeglile. Komplektis sisaldub ka põhjaklapp valamule, mida saab avada ja sulgeda vajutusega. Segisti voolupiirang on 5l minuti kohta. Segistile on võimalik määrata ka temperatuuripiirang, et ka kõige väiksematel segisti kasutajatel oleks ohutu. 

    Lähemalt
  77. Valamusegisti Hansgrohe Metropol 230 mattmust

    Valamusegisti Hansgrohe Metropol 230 mattmust

    485,00 €

    Hansgrohe Metropol 230 on kõrge disainiga mattmusta viimistlusega valamusegisti. Hansgrohe Metropol seeria tooted rõhutavad täpsust ja geomeetrilisust. Seeriasse kuulub suur valik erinevaid segisteid, mis erinevad käepideme disaini, segisti kõrguse ja jooksutoru pikkuse poolest, pakkudes hulgaliselt erinevaid kombineerimisvõimalusi. Mattmust värv teeb segisti unikaalseks lisandiks Sinu vannituppa!

    Segisti üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Käepide asub segisti all osas. Metropol 230 jooksutoru saab pöörata 120 kraadi ulatuses. Segisti voolupiirang on 5l minuti kohta. Komplektis sisaldub valamu põhjaklapp. Sobib kasutamiseks ka boileritega, millel on püsiv vee juurdevool.

    Lähemalt
  78. Valamusegisti Hansgrohe Finoris 260 kroom põhjaklapiga

    Valamusegisti Hansgrohe Finoris 260 kroom põhjaklapiga

    243,00 €

    Hansgrohe Finoris seeria on loodud, et nautida maksimaalset vabadust. Segistite geomeetriline siluett sobib igasse vannituppa. 

    Hansgrohe Finoris 260 kroom on sirge jooksutoruga valamusegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Segistil on laminaarne veejuga, selleks, et vesi ei pritsiks seinale ega peeglile. Komplektis sisaldub ka põhjaklapp valamule. Segisti voolupiirang on 5l minuti kohta. Segistile on võimalik määrata ka temperatuuripiirang, et ka kõige väiksematel segisti kasutajatel oleks ohutu. 

    Lähemalt
  79. Valamusegisti Hansgrohe Metropol 230 harjatud pronks

    Valamusegisti Hansgrohe Metropol 230 harjatud pronks

    519,00 €

    Hansgrohe Metropol 230 on kõrge disainiga harjatud pronksi viimistlusega valamusegisti. Hansgrohe Metropol seeria tooted rõhutavad täpsust ja geomeetrilisust. Seeriasse kuulub suur valik erinevaid segisteid, mis erinevad käepideme disaini, segisti kõrguse ja jooksutoru pikkuse poolest, pakkudes hulgaliselt erinevaid kombineerimisvõimalusi. Harjatud pronks värv teeb segisti unikaalseks lisandiks Sinu vannituppa!

    Segisti üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Käepide asub segisti all osas. Metropol 230 jooksutoru saab pöörata 120 kraadi ulatuses. Segisti voolupiirang on 5l minuti kohta. Komplektis sisaldub valamu põhjaklapp. Sobib kasutamiseks ka boileritega, millel on püsiv vee juurdevool.

    Lähemalt
  80. Valamusegisti Hansgrohe Finoris 110 mattvalge põhjaklapiga

    Valamusegisti Hansgrohe Finoris 110 mattvalge põhjaklapiga

    231,00 €

    Hansgrohe Finoris seeria on loodud, et nautida maksimaalset vabadust. Segistite geomeetriline siluett sobib igasse vannituppa. 

    Hansgrohe Finoris 110 mattvalge on sirge jooksutoruga valamusegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Segistil on laminaarne veejuga, selleks, et vesi ei pritsiks seinale ega peeglile. Komplektis sisaldub ka põhjaklapp valamule. Segisti voolupiirang on 5l minuti kohta. Segistile on võimalik määrata ka temperatuuripiirang, et ka kõige väiksematel segisti kasutajatel oleks ohutu. 

    Lähemalt
  81. Valamusegisti Hansgrohe Metropol 260 mattvalge

    Valamusegisti Hansgrohe Metropol 260 mattvalge

    498,00 €

    Hansgrohe Metropol 260 on kõrge disainiga mattvalge viimistlusega valamusegisti, mis sobib hästi kasutamiseks koos tasapinnapealsete valamutega. Hansgrohe Metropol seeria tooted rõhutavad täpsust ja geomeetrilisust. Seeriasse kuulub suur valik erinevaid segisteid, mis erinevad käepideme disaini, segisti kõrguse ja jooksutoru pikkuse poolest, pakkudes hulgaliselt erinevaid kombineerimisvõimalusi. Mattvalge värv teeb segisti unikaalseks lisandiks igasse vannituppa.

    Segisti üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Segisti voolupiirang on 5l minuti kohta. Komplektis sisaldub valamu põhjaklapp. Sobib kasutamiseks ka boileritega, millel on püsiv vee juurdevool.

    Lähemalt
  82. Valamusegisti Hansgrohe Talis E 150 põhjaklapiga harjatud must

    Valamusegisti Hansgrohe Talis E 150 põhjaklapiga harjatud must

    286,00 €

    Talis E 150 on Hansgrohe Elegance-seeria valamusegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Segistil on kasutusel vastupidav keraamiline sisu. Põhjaklapp sisaldub komplektis. Harjatud must viimistlus teeb segisti stiilseks lisandiks igasse vannituppa.

    Talis E valamusegisti pakub siledaid ja täpseid pindu ning jooni, mis ühenduvad orgaaniliste vormidega. Kaunid kumerused ja iseloomulik sile pind loovad põneva kontrasti. Kui otsite silmatorkavalt minimalistlikku tootesarja ning eelistate vannitoas puhast, ent sooja keskkonda, on see ideaalne valik.

    Lähemalt
  83. Valamusegisti Hansgrohe Metropol 230 kroom

    Valamusegisti Hansgrohe Metropol 230 kroom

    346,00 €

    Hansgrohe Metropol 230 on kõrge disainiga kroomi viimistlusega valamusegisti. Hansgrohe Metropol seeria tooted rõhutavad täpsust ja geomeetrilisust. Seeriasse kuulub suur valik erinevaid segisteid, mis erinevad käepideme disaini, segisti kõrguse ja jooksutoru pikkuse poolest, pakkudes hulgaliselt erinevaid kombineerimisvõimalusi.

    Segisti üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Käepide asub segisti all osas. Metropol 230 jooksutoru saab pöörata 120 kraadi ulatuses. Segisti voolupiirang on 5l minuti kohta. Komplektis sisaldub valamu põhjaklapp. Sobib kasutamiseks ka boileritega, millel on püsiv vee juurdevool.

    Lähemalt
  84. Valamusegisti Hansgrohe Metropol 260 harjatud pronks

    Valamusegisti Hansgrohe Metropol 260 harjatud pronks

    534,00 €

    Hansgrohe Metropol 260 on kõrge disainiga harjatud pronksi viimistlusega valamusegisti, mis sobib hästi kasutamiseks koos tasapinnapealsete valamutega. Hansgrohe Metropol seeria tooted rõhutavad täpsust ja geomeetrilisust. Seeriasse kuulub suur valik erinevaid segisteid, mis erinevad käepideme disaini, segisti kõrguse ja jooksutoru pikkuse poolest, pakkudes hulgaliselt erinevaid kombineerimisvõimalusi. Harjatud pronks värv teeb segisti unikaalseks lisandiks igasse vannituppa.

    Segisti üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Segisti voolupiirang on 5l minuti kohta. Komplektis sisaldub valamu põhjaklapp. Sobib kasutamiseks ka boileritega, millel on püsiv vee juurdevool.

    Lähemalt
  85. Valamusegisti Hansgrohe Vivenis 210 põhjaklapiga kroom

    Valamusegisti Hansgrohe Vivenis 210 põhjaklapiga kroom

    213,00 €

    Hansgrohe Vivenis 210 kroom on kumera jooksutoruga valamusegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Vivenis segisti on elegantne ning selle omapäraks on stiilne lapik jooksutoru ja sellele vastav WaterFallStream pihustussüsteem.

    Hansgrohe Vivenis seeriat omastavad elegantsus ning peened voolavad vormid. Jooksutoru annab tõelise WaterFall kogemuse! Seeriasse kuulub suur valik erinevaid segisteid, mis erinevad käepideme disaini, segisti kõrguse ja jooksutoru pikkuse poolest, pakkudes hulgaliselt erinevaid kombineerimisvõimalusi. 

    Segisti voolupiirang on 5l minuti kohta. Segisti jooksutoru pöördenurk on 120°. Sobib kasutamiseks ka boileritega, millel on püsiv vee juurdevool. Komplektis sisaldub valamu põhjaklapp.

    Lähemalt
  86. Valamusegisti Hansgrohe Finoris 160 kroom 3-osaline põhjaklapiga

    Valamusegisti Hansgrohe Finoris 160 kroom 3-osaline põhjaklapiga

    251,00 €

    Hansgrohe Finoris seeria on loodud, et nautida maksimaalset vabadust. Segistite geomeetriline siluett sobib igasse vannituppa. Finoris seeria on võitnud kolm mainekat disainiauhinda. 

    Hansgrohe Finoris 160 kroom on kolme osaline sirge jooksutoruga valamusegisti, mille kaks käepidet võimaldavad mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Segistil on laminaarne veejuga, selleks, et vesi ei pritsiks seinale ega peeglile. Komplektis sisaldub ka põhjaklapp valamule. Segisti voolupiirang on 5l minuti kohta. Segistile on võimalik määrata ka temperatuuripiirang, et ka kõige väiksematel segisti kasutajatel oleks ohutu. 

    Lähemalt
  87. Valamusegisti Hansgrohe Vernis Blend 70

    Valamusegisti Hansgrohe Vernis Blend 70

    56,00 €

    Hansgrohe Vernis Blend 70 kroom on valamusegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Hansgrohe Vernis Blend seeriat iseloomustavad elegantsus ning voolavad sirged vormid. Seeriasse kuulub suur valik erinevaid segisteid, mis erinevad käepideme disaini, segisti kõrguse ja jooksutoru pikkuse poolest, pakkudes hulgaliselt erinevaid kombineerimisvõimalusi. 

    Segisti voolupiirang on 5l minuti kohta. Sobib kasutamiseks ka boileritega, millel on püsiv vee juurdevool. Segistile on võimalik määrata ka temperatuuripiirang, et ka kõige väiksematel segisti kasutajatel oleks ohutu. 

    Lähemalt
  88. Valamusegisti Hansgrohe Talis E 110 harjatud must

    Valamusegisti Hansgrohe Talis E 110 harjatud must

    176,00 €

    Talis E 110 on Hansgrohe Elegance-seeria valamusegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Harjatud must viimistlus teeb segisti stiilseks sisustuselemendiks Sinu vannituppa!

    Talis E valamusegisti pakub siledaid ja täpseid pindu ning jooni, mis ühenduvad orgaaniliste vormidega. Kaunid kumerused ja iseloomulik kroomitud sile pind loovad põneva kontrasti. Kui otsite silmatorkavalt minimalistlikku tootesarja ning eelistate vannitoas puhast, ent sooja keskkonda, on see ideaalne valik.

    Lähemalt
  89. Valamusegisti Hansgrohe Talis E 150 põhjaklapiga mattvalge

    Valamusegisti Hansgrohe Talis E 150 põhjaklapiga mattvalge

    267,00 €

    Talis E 150 põhjaklapiga on mattvalge viimistlusega Hansgrohe Elegance-seeria valamusegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Segistil on kasutusel vastupidav keraamiline sisu. Põhjaklapp sisaldub komplektis. Mattvalge viimistlus teeb segisti stiilseks lisandiks igasse vannituppa.

    Talis E valamusegisti pakub siledaid ja täpseid pindu ning jooni, mis ühenduvad orgaaniliste vormidega. Kaunid kumerused ja iseloomulik sile pind loovad põneva kontrasti. Kui otsite silmatorkavalt minimalistlikku tootesarja ning eelistate vannitoas puhast, ent sooja keskkonda, on see ideaalne valik.

    Lähemalt
  90. Valamusegisti Hansgrohe Vivenis 210 mattvalge

    Valamusegisti Hansgrohe Vivenis 210 mattvalge

    289,00 €

    Hansgrohe Vivenis 210 mattvalge on kumera jooksutoruga valamusegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Vivenis segisti on elegantne ning selle omapäraks on stiilne lapik jooksutoru ja sellele vastav WaterFallStream pihustussüsteem. Segisti teeb eriti pilkupüüdvaks tema mattvalge värvus.

    Hansgrohe Vivenis seeriat omastavad elegantsus ning peened voolavad vormid. Jooksutoru annab tõelise WaterFall kogemuse! Seeriasse kuulub suur valik erinevaid segisteid, mis erinevad käepideme disaini, segisti kõrguse ja jooksutoru pikkuse poolest, pakkudes hulgaliselt erinevaid kombineerimisvõimalusi. 

    Segisti voolupiirang on 5l minuti kohta. Segisti jooksutoru pöördenurk on 120°. Sobib kasutamiseks ka boileritega, millel on püsiv vee juurdevool. 

    Lähemalt
  91. Valamusegisti Hansgrohe Metropol 260 harjatud must

    Valamusegisti Hansgrohe Metropol 260 harjatud must

    534,00 €

    Hansgrohe Metropol 260 on kõrge disainiga harjatud musta viimistlusega valamusegisti, mis sobib hästi kasutamiseks koos tasapinnapealsete valamutega. Hansgrohe Metropol seeria tooted rõhutavad täpsust ja geomeetrilisust. Seeriasse kuulub suur valik erinevaid segisteid, mis erinevad käepideme disaini, segisti kõrguse ja jooksutoru pikkuse poolest, pakkudes hulgaliselt erinevaid kombineerimisvõimalusi. Harjatud must värv teeb segisti unikaalseks lisandiks igasse vannituppa.

    Segisti üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Segisti voolupiirang on 5l minuti kohta. Komplektis sisaldub valamu põhjaklapp. Sobib kasutamiseks ka boileritega, millel on püsiv vee juurdevool.

    Lähemalt
  92. Valamusegisti Hansgrohe Finoris 230 mattvalge väljatõmmatava käsidušiga põhjaklapiga

    Valamusegisti Hansgrohe Finoris 230 mattvalge väljatõmmatava käsidušiga põhjaklapiga

    382,00 €

    Hansgrohe Finoris seeria on loodud, et nautida maksimaalset vabadust. Väljatõmmatav käsidušš on mugav, kui soovid kiirelt näiteks juukseid pesta, beebit vannitada või hommikul kiirustades lemmik kampsunilt plekki pesta. Segistite geomeetriline siluett sobib igasse vannituppa. 

    Hansgrohe Finoris 230 mattvalge on sirge jooksutoruga valamusegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Segistil on mugav väljatõmmatav käsidušš ja kaks veevoolu režiimi. Laminaarne veejuga selleks, et vett ei pritsiks peeglile ega seinale ning PowderRain käsidušši jaoks. 

    Komplektis sisaldub ka põhjaklapp valamule. Segisti voolupiirang on 5l minuti kohta. Segistile on võimalik määrata ka temperatuuripiirang, et ka kõige väiksematel segisti kasutajatel oleks ohutu. 

    Lähemalt
  93. Valamusegisti Hansgrohe Finoris 230 push-open põhjaklapiga

    Valamusegisti Hansgrohe Finoris 230 push-open põhjaklapiga

    230,00 €

    Hansgrohe Finoris 230 kroom on sirge jooksutoruga kõrge valamusegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Hansgrohe Finoris seeria on loodud, et nautida maksimaalset vabadust. Segistite geomeetriline siluett sobib igasse vannituppa. Mugavuse tagamiseks on segistil 120° pööratav jooksutoru. 

    Segistil on laminaarne veejuga, selleks, et vesi ei pritsiks seinale ega peeglile. Komplektis sisaldub ka põhjaklapp valamule, mida saab avada ja sulgeda vajutusega. Segisti voolupiirang on 5l minuti kohta. Segistile on võimalik määrata ka temperatuuripiirang, et ka kõige väiksematel segisti kasutajatel oleks ohutu. 

    Lähemalt
  94. Valamusegisti Hansgrohe Metropol 230 mattvalge

    Valamusegisti Hansgrohe Metropol 230 mattvalge

    485,00 €

    Hansgrohe Metropol 230 on kõrge disainiga mattvalge viimistlusega valamusegisti. Hansgrohe Metropol seeria tooted rõhutavad täpsust ja geomeetrilisust. Seeriasse kuulub suur valik erinevaid segisteid, mis erinevad käepideme disaini, segisti kõrguse ja jooksutoru pikkuse poolest, pakkudes hulgaliselt erinevaid kombineerimisvõimalusi. Mattvalge värv teeb segisti unikaalseks lisandiks Sinu vannituppa!

    Segisti üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Käepide asub segisti all osas. Metropol 230 jooksutoru saab pöörata 120 kraadi ulatuses. Segisti voolupiirang on 5l minuti kohta. Komplektis sisaldub valamu põhjaklapp. Sobib kasutamiseks ka boileritega, millel on püsiv vee juurdevool.

    Lähemalt
  95. Valamusegisti Hansgrohe Metropol 110 harjatud must

    Valamusegisti Hansgrohe Metropol 110 harjatud must

    379,00 €

    Hansgrohe Metropol 110 on harjatud musta viimistlusega valamusegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Hansgrohe Metropol seeria tooted rõhutavad täpsust ja geomeetrilisust. Seeriasse kuulub suur valik erinevaid segisteid, mis erinevad käepideme disaini, segisti kõrguse ja jooksutoru pikkuse poolest, pakkudes hulgaliselt erinevaid kombineerimisvõimalusi. Harjatud must värv teeb segisti unikaalseks lisaks igasse vannituppa. 

    Segisti voolupiirang on 5l minuti kohta. Komplektis sisaldub valamu põhjaklapp. Sobib kasutamiseks ka boileritega, millel on püsiv vee juurdevool.

    Lähemalt
  96. Valamusegisti Hansgrohe Finoris 110 kroom põhjaklapiga

    Valamusegisti Hansgrohe Finoris 110 kroom põhjaklapiga

    165,00 €

    Hansgrohe Finoris seeria on loodud, et nautida maksimaalset vabadust. Segistite geomeetriline siluett sobib igasse vannituppa. 

    Hansgrohe Finoris 110 kroom on sirge jooksutoruga valamusegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Segistil on laminaarne veejuga, selleks, et vesi ei pritsiks seinale ega peeglile. Komplektis sisaldub ka põhjaklapp valamule. Segisti voolupiirang on 5l minuti kohta. Segistile on võimalik määrata ka temperatuuripiirang, et ka kõige väiksematel segisti kasutajatel oleks ohutu. 

    Lähemalt
  97. Valamusegisti Hansgrohe Finoris 230 push-open põhjaklapiga mattmust

    Valamusegisti Hansgrohe Finoris 230 push-open põhjaklapiga mattmust

    322,00 €

    Hansgrohe Finoris 230 mattmust on sirge jooksutoruga kõrge valamusegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Hansgrohe Finoris seeria on loodud, et nautida maksimaalset vabadust. Segistite geomeetriline siluett sobib igasse vannituppa. Mugavuse tagamiseks on segistil 120° pööratav jooksutoru. 

    Segistil on laminaarne veejuga, selleks, et vesi ei pritsiks seinale ega peeglile. Komplektis sisaldub ka põhjaklapp valamule, mida saab avada ja sulgeda vajutusega. Segisti voolupiirang on 5l minuti kohta. Segistile on võimalik määrata ka temperatuuripiirang, et ka kõige väiksematel segisti kasutajatel oleks ohutu. 

    Lähemalt
  98. Valamusegisti Hansgrohe Vivenis 80 vardaga põhjaklapiga

    Valamusegisti Hansgrohe Vivenis 80 vardaga põhjaklapiga

    126,00 €

    Hansgrohe Vivenis 80 mattmust on valamusegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Vivenis segisti on elegantne ning selle omapäraks on stiilne lapik jooksutoru ja sellele vastav WaterFallStream pihustussüsteem. 

    Hansgrohe Vivenis seeriat omastavad elegantsus ning peened voolavad vormid. Jooksutoru annab tõelise WaterFall kogemuse! Seeriasse kuulub suur valik erinevaid segisteid, mis erinevad käepideme disaini, segisti kõrguse ja jooksutoru pikkuse poolest, pakkudes hulgaliselt erinevaid kombineerimisvõimalusi. 

    Segisti voolupiirang on 5l minuti kohta. Komplektis sisaldub vardaga avatav valamu põhjaklapp. Sobib kasutamiseks ka boileritega, millel on püsiv vee juurdevool.

    Lähemalt
  99. Valamusegisti Hansgrohe Metropol 110 harjatud pronks

    Valamusegisti Hansgrohe Metropol 110 harjatud pronks

    379,00 €

    Hansgrohe Metropol 110 on harjatud pronksi viimistlusega valamusegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Hansgrohe Metropol seeria tooted rõhutavad täpsust ja geomeetrilisust. Seeriasse kuulub suur valik erinevaid segisteid, mis erinevad käepideme disaini, segisti kõrguse ja jooksutoru pikkuse poolest, pakkudes hulgaliselt erinevaid kombineerimisvõimalusi. Harjatud pronks värv teeb segisti unikaalseks lisaks igasse vannituppa. 

    Segisti voolupiirang on 5l minuti kohta. Komplektis sisaldub valamu põhjaklapp. Sobib kasutamiseks ka boileritega, millel on püsiv vee juurdevool.

    Lähemalt
  100. Valamusegisti Hansgrohe Finoris 100 push-open põhjaklapiga

    Valamusegisti Hansgrohe Finoris 100 push-open põhjaklapiga

    148,00 €

    Hansgrohe Finoris 100 kroom on sirge jooksutoruga valamusegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Hansgrohe Finoris seeria on loodud, et nautida maksimaalset vabadust. Segistite geomeetriline siluett sobib igasse vannituppa. 

    Segistil on laminaarne veejuga, selleks, et vesi ei pritsiks seinale ega peeglile. Komplektis sisaldub ka põhjaklapp valamule, mida saab avada ja sulgeda vajutusega. Segisti voolupiirang on 5l minuti kohta. Segistile on võimalik määrata ka temperatuuripiirang, et ka kõige väiksematel segisti kasutajatel oleks ohutu. 

    Lähemalt
  101. Valamusegisti Hansgrohe Finoris 160 mattmust 3-osaline põhjaklapiga

    Valamusegisti Hansgrohe Finoris 160 mattmust 3-osaline põhjaklapiga

    351,00 €

    Hansgrohe Finoris seeria on loodud, et nautida maksimaalset vabadust. Segistite geomeetriline siluett sobib igasse vannituppa. Finoris seeria on võitnud kolm mainekat disainiauhinda. 

    Hansgrohe Finoris 160 kroom on kolme osaline sirge jooksutoruga valamusegisti, mille kaks käepidet võimaldavad mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Segistil on laminaarne veejuga, selleks, et vesi ei pritsiks seinale ega peeglile. Komplektis sisaldub ka põhjaklapp valamule. Segisti voolupiirang on 5l minuti kohta. Segistile on võimalik määrata ka temperatuuripiirang, et ka kõige väiksematel segisti kasutajatel oleks ohutu. 

    Lähemalt
  102. Valamusegisti Hansgrohe Talis E 150 põhjaklapiga poleeritud kuld

    Valamusegisti Hansgrohe Talis E 150 põhjaklapiga poleeritud kuld

    286,00 €

    Talis E 150 põhjaklapiga on poleeritud kuld viimistlusega Hansgrohe Elegance-seeria valamusegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Segistil on kasutusel vastupidav keraamiline sisu. Põhjaklapp sisaldub komplektis. Poleeritud kuld viimistlus teeb segisti stiilseks lisandiks igasse vannituppa.

    Talis E valamusegisti pakub siledaid ja täpseid pindu ning jooni, mis ühenduvad orgaaniliste vormidega. Kaunid kumerused ja iseloomulik sile pind loovad põneva kontrasti. Kui otsite silmatorkavalt minimalistlikku tootesarja ning eelistate vannitoas puhast, ent sooja keskkonda, on see ideaalne valik.

    Lähemalt
  103. Valamusegisti Hansgrohe Talis E 110 isesulguv

    Valamusegisti Hansgrohe Talis E 110 isesulguv

    152,00 €

    Talis E 110 isesulguv on Hansgrohe Elegance-seeria valamusegisti, mille üks vajutatav nupp võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Segistil on kroomi viimistlus.

    Talis E valamusegisti pakub siledaid ja täpseid pindu ning jooni, mis ühenduvad orgaaniliste vormidega. Kaunid kumerused ja iseloomulik kroomitud sile pind loovad põneva kontrasti. Kui otsite silmatorkavalt minimalistlikku tootesarja ning eelistate vannitoas puhast, ent sooja keskkonda, on see ideaalne valik.

    Lähemalt

103 ese(t)

lehekülje kohta

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas