Valamusegistid

Tooted 6 kuni 10 koguarvust 16

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Valamusegisti Hansgrohe Metropol 110 mattvalge

    Valamusegisti Hansgrohe Metropol 110 mattvalge

    353,00 €

    Hansgrohe Metropol 110 on mattvalge viimistlusega valamusegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Hansgrohe Metropol seeria tooted rõhutavad täpsust ja geomeetrilisust. Seeriasse kuulub suur valik erinevaid segisteid, mis erinevad käepideme disaini, segisti kõrguse ja jooksutoru pikkuse poolest, pakkudes hulgaliselt erinevaid kombineerimisvõimalusi. Mattvalge värv teeb segisti unikaalseks lisaks igasse vannituppa. 

    Segisti voolupiirang on 5l minuti kohta. Komplektis sisaldub valamu põhjaklapp. Sobib kasutamiseks ka boileritega, millel on püsiv vee juurdevool.

    Lähemalt
  2. Valamusegisti Hansgrohe Finoris 110 bidette käsidušiga push-open põhjaklapiga mattmust

    Valamusegisti Hansgrohe Finoris 110 bidette käsidušiga push-open põhjaklapiga mattmust

    316,00 €

    Hansgrohe Finoris 110 on sirge jooksutoruga mattmust valamusegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Hansgrohe Finoris seeria on loodud, et nautida maksimaalset vabadust. Segistite geomeetriline siluett sobib igasse vannituppa. 

    Segistil on laminaarne veejuga, selleks, et vesi ei pritsiks seinale ega peeglile. Komplektis sisaldub bidette käsidušš, dušivoolik, seinakinnitus ja põhjaklapp valamule, mida saab avada ja sulgeda vajutusega. Segisti voolupiirang on 5l minuti kohta. Segistile on võimalik määrata ka temperatuuripiirang, et ka kõige väiksematel segisti kasutajatel oleks ohutu. 

    Lähemalt
  3. Valamusegisti Hansgrohe Finoris 230 push-open põhjaklapiga mattmust - Outlet Diil

    Valamusegisti Hansgrohe Finoris 230 push-open põhjaklapiga mattmust - Outlet Diil

    Tavahind: 322,00 €

    Erihind 305,00 €

    Hansgrohe Finoris 230 mattmust on sirge jooksutoruga kõrge valamusegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Hansgrohe Finoris seeria on loodud, et nautida maksimaalset vabadust. Segistite geomeetriline siluett sobib igasse vannituppa. Mugavuse tagamiseks on segistil 120° pööratav jooksutoru. 

    Segistil on laminaarne veejuga, selleks, et vesi ei pritsiks seinale ega peeglile. Komplektis sisaldub ka põhjaklapp valamule, mida saab avada ja sulgeda vajutusega. Segisti voolupiirang on 5l minuti kohta. Segistile on võimalik määrata ka temperatuuripiirang, et ka kõige väiksematel segisti kasutajatel oleks ohutu. 

    Lähemalt
  4. Valamusegisti Hansgrohe Metropol 110 mattmust

    Valamusegisti Hansgrohe Metropol 110 mattmust

    353,00 €

    Hansgrohe Metropol 110 on mattmusta viimistlusega valamusegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Hansgrohe Metropol seeria tooted rõhutavad täpsust ja geomeetrilisust. Seeriasse kuulub suur valik erinevaid segisteid, mis erinevad käepideme disaini, segisti kõrguse ja jooksutoru pikkuse poolest, pakkudes hulgaliselt erinevaid kombineerimisvõimalusi. Mattmust värv teeb segisti unikaalseks lisaks igasse vannituppa. 

    Segisti voolupiirang on 5l minuti kohta. Komplektis sisaldub valamu põhjaklapp. Sobib kasutamiseks ka boileritega, millel on püsiv vee juurdevool.

    Lähemalt
  5. Valamusegisti Hansgrohe Metropol 230 kroom

    Valamusegisti Hansgrohe Metropol 230 kroom

    346,00 €

    Hansgrohe Metropol 230 on kõrge disainiga kroomi viimistlusega valamusegisti. Hansgrohe Metropol seeria tooted rõhutavad täpsust ja geomeetrilisust. Seeriasse kuulub suur valik erinevaid segisteid, mis erinevad käepideme disaini, segisti kõrguse ja jooksutoru pikkuse poolest, pakkudes hulgaliselt erinevaid kombineerimisvõimalusi.

    Segisti üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Käepide asub segisti all osas. Metropol 230 jooksutoru saab pöörata 120 kraadi ulatuses. Segisti voolupiirang on 5l minuti kohta. Komplektis sisaldub valamu põhjaklapp. Sobib kasutamiseks ka boileritega, millel on püsiv vee juurdevool.

    Lähemalt

Tooted 6 kuni 10 koguarvust 16

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas