Valamusegistid

Tooted 6 kuni 10 koguarvust 35

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Valamusegisti Oras Electra 6151FZ-33 mattmust

    Valamusegisti Oras Electra 6151FZ-33 mattmust

    478,00 €

    Oras Electra 6151FZ-33 on minimalistliku kandilise stiiliga ja mattmusta viimistlusega valamusegisti. Segisti innovaatilisuse tagab kontaktivaba käivitus, mis loob enneolematu luksuse ja mugavuse igasse vannituppa. Segisti sobib hästi kokku väikeste valamutega.

    Segistil on paremal pool temperatuurikahv, millega on mugav reguleerida veetemperatuuri. Tänu bluetooth sensorile saab segisti tööd ja seadeid jälgida nutiseadme abil. Lisaks on segistiga kaasas õhusti, prügipüüdur ja tagasilöögiklapp.

    Lähemalt
  2. Universaalne kätekuivati Mediclinics All-In-One UCM092A kroom

    Universaalne kätekuivati Mediclinics All-In-One UCM092A kroom

    1 587,00 €

    Mediclinicsi universaalne kätekuivati All-In-One UCM092A kroom on midagi enneolematut! Ühest seadmest korraga vesi ja seep ning seal samas kätekuivatus. Vaatamata kompaktsele disainile ei ole kokku hoitud toodete funktsionaalsusest. Kätekuivati on väga võimas ning kuivatusaeg jääb kõigest 10-15 sekundi juurde. 

    Toode sobib kasutamiseks ennekõike suure koormusega ühiskondlikes ruumides, nagu restoranid, kohvikud, büroohooned jt. Universaalne kätekuivati on disainitud maksimaalselt vandalismikindlaks ja kompaktseks. Toode käivitub automaatselt sensoriga.

    kätekuivati paigaldatakse valamule, lettvalamule või tasapinnale. 

    Lähemalt
  3. Valamusegisti Damixa Silhouet Touchless Public mattmust

    Valamusegisti Damixa Silhouet Touchless Public mattmust

    491,00 €

    Silhouet Private on silmapaistva mattmusta viimistlusega Damixa kontaktivaba valamusegisti. Segisti on mõeldud kasutamiseks avalikes kohtades, segisti veetemperatuur määratakse paigalduse käigus ning temperatuuri reguleerimine on lukustatud. 

    Segistil on kasutusel keraamiline tööelement, mis tagab segisti vastupidavuse. 

    Lähemalt
  4. Valamusegisti Hansgrohe Metropol 230 poleeritud kuld

    Valamusegisti Hansgrohe Metropol 230 poleeritud kuld

    519,00 €

    Hansgrohe Metropol 230 on kõrge disainiga poleeritud kuld viimistlusega valamusegisti. Hansgrohe Metropol seeria tooted rõhutavad täpsust ja geomeetrilisust. Seeriasse kuulub suur valik erinevaid segisteid, mis erinevad käepideme disaini, segisti kõrguse ja jooksutoru pikkuse poolest, pakkudes hulgaliselt erinevaid kombineerimisvõimalusi. Poleeritud kuld värv teeb segisti unikaalseks lisandiks Sinu vannituppa!

    Segisti üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Käepide asub segisti all osas. Metropol 230 jooksutoru saab pöörata 120 kraadi ulatuses. Segisti voolupiirang on 5l minuti kohta. Komplektis sisaldub valamu põhjaklapp. Sobib kasutamiseks ka boileritega, millel on püsiv vee juurdevool.

    Lähemalt
  5. Valamusegisti Oras Cubista 2816FZ bideedušiga

    Valamusegisti Oras Cubista 2816FZ bideedušiga

    418,00 €

    Oras Cubista 2816FZ (6V) on kontaktivaba Bidetta käsidušiga valamusegisti, millel saab temperatuuri reguleerida temperatuuriseade kahvaga. Segistis kasutatav Autofocus sensor ei vaja paigaldamisel täiendavaid seadistusi ning impulssjuhitav magnetventiil kindlustab patareide pika tööea.

    Oras Optima 2816FZ segistil on Bluetooth funktsioon ning tarkvaralisi seadistusi saab mugavalt teha läbi Oras App'i. Segisti on varustatud prügifiltrite ning tagasilöögiklappidega.

    Lähemalt

Tooted 6 kuni 10 koguarvust 35

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas