Valamusegistid

Tooted 11 kuni 15 koguarvust 282

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Valamusegisti Hansgrohe Logis 70

    Valamusegisti Hansgrohe Logis 70

    70,00 €

    Hansgrohe Logis 70 on valamusegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Segisti voolupiirang on 5l minuti kohta. Sobib kasutamiseks ka boileritega, millel on püsiv vee juurdevool.

    Hansgrohe Logis seeria tooteid iseloomustab pilkupüüdev disain, erakordne mugavus ja innovaatilisus. Puhtad jooned ja õrnalt kumerad segisti pinnad on tõeliseks pilgupüüdjateks Sinu valamul, vannil, dušinurgas või bideel. Logis seeria segistitel on kasutusel innovaatilised tehnoloogiad EcoSmart, CoolStart ja AirPower, mis muudavad segistid ka keskkonnasõbralikuks ja säästlikuks.

    Lähemalt
  2. Valamusegisti Gustavsberg Epic mattmust

    Valamusegisti Gustavsberg Epic mattmust

    183,00 €

    Valamusegisti Gustavsberg Epic on mattmusta viimistlusega segisti, mis on loodud andma ruumile iseloomu ning tooni. Põhjamaiselt rafineeritud disain paistab silma ideaalselt tasakaalustatud proportsioonidega, sihvakas joon annab liikuvust. Epic segisti on inimesele, kes leiab vannitoa olevat koha, kus laitmatu silmailu on võrdväärne veatu funktsionaalsusega. Gustavsberg ainult ei täida Sinu ootusi, vaid ületab need. Just selle tõestuseks ongi loodud segisti, mille olemus on lihtsalt eepiline.

    Epic sarja mattmusta segisti tehnoloogia tagab kahva sujuva ja täpse liikuvuse, keraamiline tihend takistab tilkumist ning kindlustab pika kasutusea. Eco-flow süsteem aitab säästa vee- ning energiakulu. Painduvad 3/8" veeühendusvoolikud muudavad paigaldamise lihtsamaks.

    Lähemalt
  3. Valamusegisti Blue Star Novara must

    Valamusegisti Blue Star Novara must

    Tavahind: 116,00 €

    Erihind 108,00 €

    Valamusegisti Blue Star Novara on kõrgkvaliteedilise ja kauakestva mattmusta viimistlusega. Segistil on üks kahv, mis võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Lisaks on segistil Special Blue Star keraamiline tööelement, mis piirab veekulu (6l/min).

    Valamusegistil on NEOPERL® Cascade SLC silikoonpinnaga aeraator (sõel), mis takistab lubjasette ning tagab vee ühtlase voolu. Kui katlakivi siiski pikaajalisel kasutamisel tekib, on silikoonpinnaga sõela väga lihtne puhastada.

    Lähemalt
  4. Kõrge valamusegisti Wasser Antique Bronze

    Kõrge valamusegisti Wasser Antique Bronze

    Tavahind: 203,00 €

    Erihind 119,00 €

    Wasser Antique Bronze on pronksja viimistlusega kõrge valamusegisti, millest lausa õhkub retrot, luksuslikkust ja ajatut disaini. Segisti kõrge vorm pakub rohkelt erinevaid paigaldusvõimalusi, sobitudes hästi ka koos pinnapealsete valamutega. Segisti jooksutoru pöördenurk on 360°, mis lisab oluliselt kasutusmugavust igapäeva toimetustes.

    Wasser Antique Bronze on tõeline elegantsuse lipulaev, sobitudes ühthästi nii luksuslikesse mõisahoonetesse kui ka rustikaalsetesse maamajadesse.

    Lähemalt
  5. Valamusegisti Grohe BauEdge S-Size bideedušiga

    Valamusegisti Grohe BauEdge S-Size bideedušiga

    95,00 €

    Grohe BauEdge S-Size on tagasihoidliku stiiliga ja kroomviimistlusega valamusegisti koos käsidušiga. Segistil on üks käepide, mis võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Komplektiga on kaasas dušivoolik ja seinahoidik, millega dušši seina küljes hoiustada.

    Grohe segisti on töödeldud StarLight pinnatöötlusega, mis teeb segisti puhastamise imekergeks - lihtsalt tõmba kuiva lapiga üle segisti ja veepritsmed ning mustus on kadunud. Võimalik on kasutada ka EcoJoy režiimi, mis säästab kuni 50% vett.

    Lähemalt

Tooted 11 kuni 15 koguarvust 282

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas