Valamusegistid

Tooted 11 kuni 15 koguarvust 52

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Valamusegisti Blue Star Novara kroom

    Valamusegisti Blue Star Novara kroom

    Tavahind: 77,00 €

    Erihind 71,00 €

    Valamusegisti Blue Star Novara on kõrgkvaliteedilise ja kauakestva kroomviimistlusega. Segistil on üks kahv, mis võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Lisaks on segistil Special Blue Star keraamiline tööelement, mis piirab veekulu (6l/min).

    Valamusegistil on NEOPERL® Cascade SLC silikoonpinnaga aeraator (sõel), mis takistab lubjasette ning tagab vee ühtlase voolu. Kui katlakivi siiski pikaajalisel kasutamisel tekib, on silikoonpinnaga sõela väga lihtne puhastada.

    Lähemalt
  2. Valamusegisti Oras Saga 3910

    Valamusegisti Oras Saga 3910

    82,00 €

    Oras Saga 3910 on valamusegisti, mille üks kahv võimaldab mugavalt seada soovitud veetemperatuuri ja vooluhulka. Segistil on jäik jooksutoru ning vee vooluhulga piirang 6,0 l/min.

    Oras Saga – see on kasutajasõbralik ja mitmekülgne valik segisteid kööki ja vannituppa. Saga sarja moodne disain on õnnestunult ühendatud usaldusväärse tehnoloogiaga, mis põhineb aastakümnete pikkusel kogemusel. Oras Saga on vastupidav kvaliteetsegisti, mis sobib hästi kasutamiseks ühthästi nii kodustes tingimustes kui ka intensiivse kasutusega avalikes kohtades.

    Lähemalt
  3. Valamusegisti Hansgrohe Vernis Blend 70 põhjaklapiga kroom

    Valamusegisti Hansgrohe Vernis Blend 70 põhjaklapiga kroom

    59,00 €

    Hansgrohe Vernis Blend 70 kroom on valamusegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Hansgrohe Vernis Blend seeriat iseloomustavad elegantsus ning voolavad sirged vormid. Seeriasse kuulub suur valik erinevaid segisteid, mis erinevad käepideme disaini, segisti kõrguse ja jooksutoru pikkuse poolest, pakkudes hulgaliselt erinevaid kombineerimisvõimalusi. 

    Segisti voolupiirang on 5l minuti kohta. Komplektis sisaldub valamu põhjaklapp. Sobib kasutamiseks ka boileritega, millel on püsiv vee juurdevool. Segistile on võimalik määrata ka temperatuuripiirang, et ka kõige väiksematel segisti kasutajatel oleks ohutu. 

    Lähemalt
  4. Valamusegisti Blue Star Novara Inox

    Valamusegisti Blue Star Novara Inox

    Tavahind: 101,00 €

    Erihind 94,00 €

    Valamusegisti Blue Star Novara on kõrgkvaliteedilise ja kauakestva Inox viimistlusega. Segistil on üks kahv, mis võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Lisaks on segistil Special Blue Star keraamiline tööelement, mis piirab veekulu (6l/min).

    Valamusegistil on NEOPERL® Cascade SLC silikoonpinnaga aeraator (sõel), mis takistab lubjasette ning tagab vee ühtlase voolu. Kui katlakivi siiski pikaajalisel kasutamisel tekib, on silikoonpinnaga sõela väga lihtne puhastada.

    Lähemalt
  5. Valamusegisti Hansgrohe Vernis Blend 70 vardaga põhjaklapiga mattmust

    Valamusegisti Hansgrohe Vernis Blend 70 vardaga põhjaklapiga mattmust

    82,00 €

    Hansgrohe Vernis Blend 70 mattmust on valamusegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Hansgrohe Vernis Blend seeriat iseloomustavad elegantsus ning voolavad sirged vormid. Seeriasse kuulub suur valik erinevaid segisteid, mis erinevad käepideme disaini, segisti kõrguse ja jooksutoru pikkuse poolest, pakkudes hulgaliselt erinevaid kombineerimisvõimalusi. 

    Segisti voolupiirang on 5l minuti kohta. Komplektis sisaldub valamu põhjaklapp, mis on avatav segisti taga oleva varda kaudu. Sobib kasutamiseks ka boileritega, millel on püsiv vee juurdevool. Segistile on võimalik määrata ka temperatuuripiirang, et ka kõige väiksematel segisti kasutajatel oleks ohutu. 

    Lähemalt

Tooted 11 kuni 15 koguarvust 52

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas