Valamusegistid

Tooted 11 kuni 15 koguarvust 82

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Valamusegisti Oras Vega 1812G bideedušiga

    Valamusegisti Oras Vega 1812G bideedušiga

    197,00 €

    Oras Vega 1812G on väikeste mõõtudega ning kroomviimistlusega valamusegisti koos käsidušiga. Oras Vega segisti on kasutajasõbralik ja vastupidav, mis garanteerib funktsionaalsuse igas vannitoas. Komplektiga on kaasas ka dušivoolik (175 cm) ja seinahoidik.

    Jäiga jooksutoruga segistil on üks kahv, millega on mugav veetemperatuuri ja -survet reguleerida. Lisaks on kahval ka vooluhulka ja temperatuuri piirav säästunupp, mida vajutades on võimalik survet ja veetemperatuuri suurendada.

    Lähemalt
  2. Valamusegisti Hansgrohe Logis Bidette bideedušiga

    Valamusegisti Hansgrohe Logis Bidette bideedušiga

    119,00 €

    Hansgrohe Logis on Bidette käsidušiga valamusegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Segisti voolupiirang on 5l minutis. Komplektis sisaldub Porter'S seinakinnitus ja 1,60 m pikkune Isiflex dušivoolik.

    Hansgrohe Logis seeria tooteid iseloomustab pilkupüüdev disain, erakordne mugavus ja innovaatilisus. Puhtad jooned ja õrnalt kumerad segisti pinnad on tõeliseks pilgupüüdjateks Sinu valamul, vannil, dušinurgas või bideel. Logis seeria segistitel on kasutusel innovaatilised tehnoloogiad EcoSmart, CoolStart ja AirPower, mis muudavad segistid ka keskkonnasõbralikuks ja säästlikuks.

    Lähemalt
  3. Valamusegisti Grohe Eurosmart L-Size põhjaklapiga

    Valamusegisti Grohe Eurosmart L-Size põhjaklapiga

    127,00 €

    Grohe Eurosmart L-Size on kõrge jooksutoruga ja kroomviimistlusega moodne valamusegisti. Segisti kahv on paremal pool, mis võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Grohe Eurosmart seeriat iseloomustab SilkMove tehnoloogia, mis tagab segisti jooksutoru ning käepideme äärmiselt sujuva liikumise. Jooksutoru pöördenurk on 360°. Lisaks on segistil ka põhjaklapp, mida on võimalik reguleerida segisti taga oleva nupu abil.

    Grohe segisti on töödeldud StarLight pinnatöötlusega, mis teeb segisti puhastamise imekergeks - lihtsalt tõmba kuiva lapiga üle segisti ja veepritsmed ning mustus on kadunud. Võimalik on kasutada ka EcoJoy režiimi, mis säästab kuni 50% vett.

    Lähemalt
  4. Valamusegisti Grohe Eurosmart Cosmopolitan M-Size põhjaklapiga

    Valamusegisti Grohe Eurosmart Cosmopolitan M-Size põhjaklapiga

    117,00 €

    Grohe Eurosmart Cosmopolitan M-size on põhjaklapiga valamusegisti, mis muudab pesurituaalid oma lihtsuse ja elegantsiga nauditavaks kogemuseks. Metallist kang teeb vee temperatuuri ning voolutugevuse reguleerimise kiireks ja sujuvaks. Kauniläikeline kroomviimistlus annab Sinu vannitoale modernse lisapuudutuse.

    Valamule paigaldatav segisti pakub tänu oma 35 mm keraamilise tööelemendile pikaks ajaks kasutusrõõmu. Grohe segisti on töödeldud StarLight pinnatöötlusega, mis teeb segisti puhastamise imekergeks - lihtsalt tõmba kuiva lapiga üle segisti ja veepritsmed ning mustus on kadunud. Võimalik on kasutada ka EcoJoy režiimi, mis säästab kuni 50% vett.

    Lähemalt
  5. Valamusegisti Hansgrohe Talis S 100 põhjaklapiga

    Valamusegisti Hansgrohe Talis S 100 põhjaklapiga

    146,00 €

    Hansgrohe Talis S 100 on modernse disainiga valamusegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Segisti voolupiirang on 5l minuti kohta. Sobib kasutamiseks ka boileritega, millel on püsiv vee juurdevool.

    Sihvakas, funktsionaalne, tasukohane - need märksõnad köidavad paljusid Hansgrohe Talis S seeria segistite juures. Seeriasse kuulub suur valik erinevaid segisteid, mis erinevad segisti kõrguse ja jooksutoru pikkuse poolest, pakkudes hulgaliselt erinevaid kombineerimisvõimalusi.

    Lähemalt

Tooted 11 kuni 15 koguarvust 82

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas