Valamusegistid

Tooted 11 kuni 15 koguarvust 41

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Valamusegisti Damixa Silhouet M mattmust

    Valamusegisti Damixa Silhouet M mattmust

    327,00 €

    Damixa Silhouet M on musta viimistlusega eriseeria, mis loob vannitoa valge keraamikaga hea kontrasti. Segistite pinnaviimistlus on sügav mattmust värvus, mis on praktiline ja efektne. 

    Segistil on üks käepide, mis võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Lisaks on kasutusel keraamiline tööelement, mis tagab segisti vastupidavuse.

    Lähemalt
  2. Valamusegisti Grohe Essence L-Size Brushed Cool Sunrise põhjaklapiga

    Valamusegisti Grohe Essence L-Size Brushed Cool Sunrise põhjaklapiga

    305,00 €

    Grohe Essence L-Size Brushed Cool Sunrise on põhjaklapiga valamusegisti, mis muudab pesurituaalid oma lihtsuse ja elegantsiga nauditavaks kogemuseks. Segistil on üks kahv, millega on mugav reguleerida veetemperatuuri ja -survet. Valamusegistil on erakordne harjatud kuldne värvitoon, mis lööb särama iga vannitoa.

    Valamule paigaldatav segisti pakub tänu oma 28 mm keraamilise tööelemendile pikaks ajaks kasutusrõõmu. Grohe segisti on töödeldud StarLight pinnatöötlusega, mis teeb segisti puhastamise imekergeks - lihtsalt tõmba kuiva lapiga üle segisti ja veepritsmed ning mustus on kadunud. Võimalik on kasutada ka EcoJoy režiimi, mis säästab kuni 50% vett.

    Lähemalt
  3. Valamusegisti Burlington Chelsea põhjaklapiga

    Valamusegisti Burlington Chelsea põhjaklapiga

    311,00 €

    Burlington Chelsea on põhjaklapiga valamusegisti, mis on mõeldud valamu peale paigaldamiseks. Segisti on klassikalise inglise disainiga ning sobib hästi retro või antiikse stiiliga vannitubadesse. Segisti kahvaga saab mugavalt reguleerida nii veesurvet kui ka -temperatuuri. Segisti on valmistatud messingust ning sellel on kroomi viimistlus. Segistiga on kaasas lihtne põhjaklapp.

    Segistil on voolusirgendaja, mis teeb ka väikse veesurve puhul segisti kasutamise väga mugavaks. Samuti on segistil aeraator, mis omakorda lihtsustab segisti kasutamist suure veesurvega.

    Lähemalt
  4. Valamusegisti Duravit C.1 C11020001 M-Size mattmust põhjaklapiga

    Valamusegisti Duravit C.1 C11020001 M-Size mattmust põhjaklapiga

    345,00 €

    Duravit C.1 C11020001 M-Size on mattmust valamusegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Komplektis sisaldub mattmust põhjaklapp. 

    Mattmusta viimistlusega valamusegisti loob vannitoa valge keraamikaga hea kontrasti. Segisti pinnaviimistlus on sügav mattmust värvus, mis on praktiline ja efektne.

    Lähemalt
  5. Valamusegisti Hansgrohe Metropol 110 mattvalge

    Valamusegisti Hansgrohe Metropol 110 mattvalge

    353,00 €

    Hansgrohe Metropol 110 on mattvalge viimistlusega valamusegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Hansgrohe Metropol seeria tooted rõhutavad täpsust ja geomeetrilisust. Seeriasse kuulub suur valik erinevaid segisteid, mis erinevad käepideme disaini, segisti kõrguse ja jooksutoru pikkuse poolest, pakkudes hulgaliselt erinevaid kombineerimisvõimalusi. Mattvalge värv teeb segisti unikaalseks lisaks igasse vannituppa. 

    Segisti voolupiirang on 5l minuti kohta. Komplektis sisaldub valamu põhjaklapp. Sobib kasutamiseks ka boileritega, millel on püsiv vee juurdevool.

    Lähemalt

Tooted 11 kuni 15 koguarvust 41

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas