Valamusegistid

Tooted 11 kuni 15 koguarvust 40

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Valamusegisti Hansgrohe Vivenis 250 põhjaklapiga mattmust

    Valamusegisti Hansgrohe Vivenis 250 põhjaklapiga mattmust

    309,00 €

    Hansgrohe Vivenis 250 mattmust on kõrge valamusegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Vivenis segisti on elegantne ning selle omapäraks on stiilne lapik jooksutoru ja sellele vastav WaterFallStream pihustussüsteem. Segisti teeb eriti pilkupüüdvaks tema mattmust värvus.

    Hansgrohe Vivenis seeriat omastavad elegantsus ning peened voolavad vormid. Jooksutoru annab tõelise WaterFall kogemuse! Seeriasse kuulub suur valik erinevaid segisteid, mis erinevad käepideme disaini, segisti kõrguse ja jooksutoru pikkuse poolest, pakkudes hulgaliselt erinevaid kombineerimisvõimalusi. 

    Segisti voolupiirang on 5l minuti kohta. Sobib kasutamiseks ka boileritega, millel on püsiv vee juurdevool. Komplektis sisaldub valamu põhjaklapp.

    Lähemalt
  2. Valamusegisti Burlington Chelsea põhjaklapiga

    Valamusegisti Burlington Chelsea põhjaklapiga

    311,00 €

    Burlington Chelsea on põhjaklapiga valamusegisti, mis on mõeldud valamu peale paigaldamiseks. Segisti on klassikalise inglise disainiga ning sobib hästi retro või antiikse stiiliga vannitubadesse. Segisti kahvaga saab mugavalt reguleerida nii veesurvet kui ka -temperatuuri. Segisti on valmistatud messingust ning sellel on kroomi viimistlus. Segistiga on kaasas lihtne põhjaklapp.

    Segistil on voolusirgendaja, mis teeb ka väikse veesurve puhul segisti kasutamise väga mugavaks. Samuti on segistil aeraator, mis omakorda lihtsustab segisti kasutamist suure veesurvega.

    Lähemalt
  3. Valamusegisti Hafa Flow

    Valamusegisti Hafa Flow

    316,00 €

    Hafa Flow on kroomi viimistlusega pilkupüüdev valamusegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Richard Vercellotti poolt disainitud segisti toob vabalt langeva kose efekti Sinu vannituppa.

    Segistil on SINTEF sertifikaat. Hafa - disainitud Skandinaavias just Sinu vajadusi arvestades!

    Lähemalt
  4. Valamusegisti Hansgrohe Metropol 110 mattvalge

    Valamusegisti Hansgrohe Metropol 110 mattvalge

    353,00 €

    Hansgrohe Metropol 110 on mattvalge viimistlusega valamusegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Hansgrohe Metropol seeria tooted rõhutavad täpsust ja geomeetrilisust. Seeriasse kuulub suur valik erinevaid segisteid, mis erinevad käepideme disaini, segisti kõrguse ja jooksutoru pikkuse poolest, pakkudes hulgaliselt erinevaid kombineerimisvõimalusi. Mattvalge värv teeb segisti unikaalseks lisaks igasse vannituppa. 

    Segisti voolupiirang on 5l minuti kohta. Komplektis sisaldub valamu põhjaklapp. Sobib kasutamiseks ka boileritega, millel on püsiv vee juurdevool.

    Lähemalt
  5. Valamusegisti Oras Electra 6151FZ

    Valamusegisti Oras Electra 6151FZ

    373,00 €

    Oras Electra 6151FZ on minimalistliku kandilise stiiliga ja kroomviimistlusega valamusegisti. Segisti innovaatilisuse tagab kontaktivaba käivitus, mis loob enneolematu luksuse ja mugavuse igasse vannituppa. Segisti sobib hästi kokku väikeste valamutega.

    Segistil on paremal pool temperatuurikahv, millega on mugav reguleerida veetemperatuuri. Tänu bluetooth sensorile saab segisti tööd ja seadeid jälgida nutiseadme abil. Lisaks on segistiga kaasas õhusti, prügipüüdur ja tagasilöögiklapp.

    Lähemalt

Tooted 11 kuni 15 koguarvust 40

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas