Valamusegistid

59 ese(t)

lehekülje kohta

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Kõrge valamusegisti Hansgrohe Talis E 240 mattmust põhjaklapiga

    Kõrge valamusegisti Hansgrohe Talis E 240 mattmust põhjaklapiga

    289,00 €

    Hansgrohe Talis E 240 kõrge valamusegisti pakub siledaid ja täpseid pindu ning jooni, mis ühenduvad orgaaniliste vormidega. Kaunid kumerused ja iseloomulik mattmust sile pind loovad põneva kontrasti. Kui otsite silmatorkavalt minimalistlikku tootesarja ning eelistate vannitoas puhast, ent sooja keskkonda, on see ideaalne valik.

    Talis E on Hansgrohe Elegance-seeria valamusegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Komplektis sisaldub mattmust pop-up põhjaklapp. 

    Lähemalt
  2. Valamusegisti Hansgrohe Talis E 110 mattmust põhjaklapiga

    Valamusegisti Hansgrohe Talis E 110 mattmust põhjaklapiga

    173,00 €

    Talis E 110 põhjaklapiga on Hansgrohe Elegance-seeria valamusegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Komplektis sisaldub mattmust pop-up põhjaklapp. 

    Talis E valamusegisti pakub siledaid ja täpseid pindu ning jooni, mis ühenduvad orgaaniliste vormidega. Kaunid kumerused ja iseloomulik mattmust sile pind loovad põneva kontrasti. Kui otsite silmatorkavalt minimalistlikku tootesarja ning eelistate vannitoas puhast, ent sooja keskkonda, on see ideaalne valik.

    Lähemalt
  3. Valamusegisti Wasser Onyx

    Valamusegisti Wasser Onyx

    Tavahind: 101,00 €

    Erihind 91,00 €

    Wasser Onyx on musta viimistlusega eriseeria, mis loob vannitoa valge keraamikaga hea kontrasti. Segistite pinnaviimistlus on sügav mattmust värvus, mis on praktiline ja efektne. Segistile lisab paraja annuse rustikaalsust õrnalt pronksjas servaviimistlus, millega segisti ääred ümbritsetud on.

    Segistil on CerQual® keraamiline tööelement, mis tagab parima kaitse katlakivi vastu, madala mürataseme ja segisti pika eluea. Komplekti kuuluvad paigalduseks vajalikud tarvikud ning ühendusvoolikud.

    Lähemalt
  4. Valamusegisti Gustavsberg Epic mattmust

    Valamusegisti Gustavsberg Epic mattmust

    183,00 €

    Valamusegisti Gustavsberg Epic on mattmusta viimistlusega segisti, mis on loodud andma ruumile iseloomu ning tooni. Põhjamaiselt rafineeritud disain paistab silma ideaalselt tasakaalustatud proportsioonidega, sihvakas joon annab liikuvust. Epic segisti on inimesele, kes leiab vannitoa olevat koha, kus laitmatu silmailu on võrdväärne veatu funktsionaalsusega. Gustavsberg ainult ei täida Sinu ootusi, vaid ületab need. Just selle tõestuseks ongi loodud segisti, mille olemus on lihtsalt eepiline.

    Epic sarja mattmusta segisti tehnoloogia tagab kahva sujuva ja täpse liikuvuse, keraamiline tihend takistab tilkumist ning kindlustab pika kasutusea. Eco-flow süsteem aitab säästa vee- ning energiakulu. Painduvad 3/8" veeühendusvoolikud muudavad paigaldamise lihtsamaks.

    Lähemalt
  5. Valamusegisti Hansgrohe Rebris S 110 bidette käsidušiga mattmust

    Valamusegisti Hansgrohe Rebris S 110 bidette käsidušiga mattmust

    146,00 €

    Hansgrohe Rebris S 110 bidette käsidušiga on sirge jooksutoruga mattmust valamusegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Õrnalt kaarduv ja kumer disain on sümbioosis sirgete joontega. Rebis S seeria on võitnud ka kaks mainekat disainiauhinda.  

    Komplektis sisaldub bidette käsidušš, dušivoolik ja seinakinnitus. Segisti voolupiirang on 4,7 l minuti kohta. Segistile on võimalik määrata ka temperatuuripiirang, et ka kõige väiksematel segisti kasutajatel oleks ohutu. 

    Lähemalt
  6. Valamusegisti Blue Star Novara must

    Valamusegisti Blue Star Novara must

    Tavahind: 116,00 €

    Erihind 108,00 €

    Valamusegisti Blue Star Novara on kõrgkvaliteedilise ja kauakestva mattmusta viimistlusega. Segistil on üks kahv, mis võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Lisaks on segistil Special Blue Star keraamiline tööelement, mis piirab veekulu (6l/min).

    Valamusegistil on NEOPERL® Cascade SLC silikoonpinnaga aeraator (sõel), mis takistab lubjasette ning tagab vee ühtlase voolu. Kui katlakivi siiski pikaajalisel kasutamisel tekib, on silikoonpinnaga sõela väga lihtne puhastada.

    Lähemalt
  7. Valamusegisti Ravak 10° Free 334 mattmust

    Valamusegisti Ravak 10° Free 334 mattmust

    206,00 €

    Nutika disainiga Ravak 10° Free mattmust valamusegisti toob segisti valamu keskosale lähedamale, seetõttu on segistit lihtsam käsitleda. Segistil on üks käepide, mis võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Tänu segisti 10° nurgale on kergem  puhastada segisti ja seinavahelist ala, kuhu muidu ei pääse nii kergesti ligi. 

    Ühtse disaini loomiseks saab valamut sobitada teiste kontseptsiooni 10° toodetega (vannisein, vann, segisti, vannitoamööbel). Kontseptsiooni 10° on võitnud maineka disainiauhinna Red Dot Design Awards.

    Lähemalt
  8. Valamusegisti Oras Optima 2702F bideedušiga

    Valamusegisti Oras Optima 2702F bideedušiga

    220,00 €

    Oras Optima 2702F on kroomviimistlusega ja mustade detailidega valamusegisti koos käsidušiga. Valamusegistit on võimalik paigaldada nii valamu kui ka tasapinna peale. Minimalistliku stiiliga segistil on Easy-grip kahv, millega on mugav veesurvet ja -temperatuuri reguleerida.

    Komplektiga on kaasas käsidušš, duššivoolik, seinahoidik ja vajutatav põhjaklapp. Käsidušil on mugav Easy-grip nupp, mille ergonoomiline paigutus lihtsustab selle kasutamise.

    Lähemalt
  9. Bideedušš Hotbath Cobber

    Bideedušš Hotbath Cobber

    425,00 €

    Hotbath Cobber on kaasaegse stiiliga luksuslik bideedušš. Komplektis sisaldub dušivoolik, käsidušš ja bideeduši seinapealne osa. Seinaühendusel on üks kahv, mis võimaldab vett sulgeda ja avada ning temperatuuri valida, seinaühendusel on ka bideeduši hoidja funktsioon.

    Hotbath Cobber bideedušš tuleb paigaldada koos seinasisese elemendiga, mida saab lisaks tellida allolevast valikust. Cobber bideedušš on saadaval kaheteistkümnes erinevas viimistluses, allolevas valikus on toodud neist mõned, kuid soovi korral saab tellida ka teisi viimistlusi. Viimistlused AB, BB, BC ja NB on nii-öelda elus värvid ehk ajaga vananevad, muututvad laiguliseks ja plekiliseks. 

    Ühtse stiili loomiseks saab kombineerida Hotbath tooteid teiste Cobber seeria segistitega. Lisasoovide korral saab võtta ühendust meie klienditeenindusega. 

    Lähemalt
  10. Valamusegisti Oras Vega 1812FG-33 bideedušiga mattmust

    Valamusegisti Oras Vega 1812FG-33 bideedušiga mattmust

    288,00 €

    Oras Vega 1812FG-33 on minimalistliku stiiliga ja mattmusta viimistlusega valamusegisti koos käsidušiga. Oras Vega segisti on kasutajasõbralik ja vastupidav, mis garanteerib funktsionaalsuse igas vannitoas. Valamusegistit on võimalik paigaldada nii valamu kui ka tasapinna peale.

    Segistil on üks kahv, mille abil on mugav veetemperatuuri ja survet reguleerida. Lisaks on ka käsidušil mugav kahv, mille ergonoomiline paigutus lihtsustab duši käivitamise. Komplektiga on kaasas käsidušš, dušivoolik ja seinahoidik.

    Lähemalt
  11. Seinapealne valamusegisti Duravit C.1 C11070003 mattmust

    Seinapealne valamusegisti Duravit C.1 C11070003 mattmust

    426,00 €

    Duravit C.1 C11070003 on mattmusta viimistlusega seinapealne valamusegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Segisti paigaldamiseks on vajalik seinasisene tööelement. Segisti on saadaval kahe erineva jooksutoru pikkusega. 

    Mattmusta viimistlusega valamusegisti loob vannitoa valge keraamikaga hea kontrasti. Segisti pinnaviimistlus on sügav mattmust värvus, mis on praktiline ja efektne. 

    Lähemalt
  12. Valamusegisti Hansgrohe Talis E 110 mattmust

    Valamusegisti Hansgrohe Talis E 110 mattmust

    164,00 €

    Talis E 110 on Hansgrohe Elegance-seeria valamusegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Mattmust viimistlus teeb segisti stiilseks sisustuselemendiks Sinu vannituppa!

    Talis E valamusegisti pakub siledaid ja täpseid pindu ning jooni, mis ühenduvad orgaaniliste vormidega. Kaunid kumerused ja iseloomulik kroomitud sile pind loovad põneva kontrasti. Kui otsite silmatorkavalt minimalistlikku tootesarja ning eelistate vannitoas puhast, ent sooja keskkonda, on see ideaalne valik.

    Lähemalt
  13. Valamusegisti Damixa Silhouet L mattmust

    Valamusegisti Damixa Silhouet L mattmust

    379,00 €

    Damixa Silhouet L on musta viimistlusega eriseeria, mis loob vannitoa valge keraamikaga hea kontrasti. Segistite pinnaviimistlus on sügav mattmust värvus, mis on praktiline ja efektne. 

    Segistil on üks käepide, mis võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Lisaks on kasutusel keraamiline tööelement, mis tagab segisti vastupidavuse.

    Lähemalt
  14. Valamusegisti Gustavsberg Estetic mattmust

    Valamusegisti Gustavsberg Estetic mattmust

    249,00 €

    Gustavsberg Estetic on mattmusta värvi valamusegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Eco-stop võimaldab individuaalset vee vooluhulga seadistamist. Painduvad veeühendusvoolikud muudavad paigaldamise lihtsamaks. Estetic valamusegisti on saadaval kroomis, valges ja mustas värvitoonis.

    Esteticuga sisustatud vannituba on stiilne, hügieeniline ja funktsionaalne. Orgaaniline vorm mõjub kaunilt ning pakub ohtralt tasast pinda. Puhtad, ühtlased jooned ja pehmed kontuurid lihtsustavad puhastamist ning pakuvad paremat hügieeni. Esteticu sarja tõeline väärtus on keraamika ning segistite saadavus paljudes erinevates värvitoonides.

    Lähemalt
  15. Kõrge valamusegisti Gustavsberg Estetic mattmust

    Kõrge valamusegisti Gustavsberg Estetic mattmust

    342,00 €

    Esteticuga sisustatud vannituba on stiilne, hügieeniline ja funktsionaalne. Orgaaniline vorm mõjub kaunilt ning pakub ohtralt tasast pinda. Puhtad, ühtlased jooned ja pehmed kontuurid lihtsustavad puhastamist ning pakuvad paremat hügieeni. Esteticu sarja tõeline väärtus on keraamika ning segistite saadavus paljudes erinevates värvitoonides.

    Gustavsberg Estetic on musta värvi kõrge valamusegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Eco-stop võimaldab individuaalset vee vooluhulga seadistamist. Painduvad veeühendusvoolikud muudavad paigaldamise lihtsamaks. Estetic valamusegisti on saadaval kroomis, valges ja mustas värvitoonis.

    Lähemalt
  16. Valamusegisti Hansgrohe Vernis Blend 100 mattmust

    Valamusegisti Hansgrohe Vernis Blend 100 mattmust

    105,00 €

    Hansgrohe Vernis Blend 100 mattmust on valamusegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Hansgrohe Vernis Blend seeriat iseloomustavad elegantsus ning voolavad sirged vormid. Seeriasse kuulub suur valik erinevaid segisteid, mis erinevad käepideme disaini, segisti kõrguse ja jooksutoru pikkuse poolest, pakkudes hulgaliselt erinevaid kombineerimisvõimalusi. 

    Segisti voolupiirang on 5l minuti kohta. Sobib kasutamiseks ka boileritega, millel on püsiv vee juurdevool. Segistile on võimalik määrata ka temperatuuripiirang, et ka kõige väiksematel segisti kasutajatel oleks ohutu. 

    Lähemalt
  17. Valamusegisti Damixa Silhouet M mattmust

    Valamusegisti Damixa Silhouet M mattmust

    327,00 €

    Damixa Silhouet M on musta viimistlusega eriseeria, mis loob vannitoa valge keraamikaga hea kontrasti. Segistite pinnaviimistlus on sügav mattmust värvus, mis on praktiline ja efektne. 

    Segistil on üks käepide, mis võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Lisaks on kasutusel keraamiline tööelement, mis tagab segisti vastupidavuse.

    Lähemalt
  18. Valamusegisti Hansgrohe Vivenis 110 põhjaklapiga mattmust

    Valamusegisti Hansgrohe Vivenis 110 põhjaklapiga mattmust

    200,00 €

    Hansgrohe Vivenis 110 mattmust on valamusegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Vivenis segisti on elegantne ning selle omapäraks on stiilne lapik jooksutoru ja sellele vastav WaterFallStream pihustussüsteem. Segisti teeb eriti pilkupüüdvaks tema mattmust värvus.

    Hansgrohe Vivenis seeriat omastavad elegantsus ning peened voolavad vormid. Jooksutoru annab tõelise WaterFall kogemuse! Seeriasse kuulub suur valik erinevaid segisteid, mis erinevad käepideme disaini, segisti kõrguse ja jooksutoru pikkuse poolest, pakkudes hulgaliselt erinevaid kombineerimisvõimalusi. 

    Segisti voolupiirang on 5l minuti kohta. Komplektis sisaldub valamu põhjaklapp. Sobib kasutamiseks ka boileritega, millel on püsiv vee juurdevool.

    Lähemalt
  19. Valamusegisti Hansgrohe Vivenis 210 põhjaklapiga mattmust

    Valamusegisti Hansgrohe Vivenis 210 põhjaklapiga mattmust

    297,00 €

    Hansgrohe Vivenis 210 mattmust on kumera jooksutoruga valamusegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Vivenis segisti on elegantne ning selle omapäraks on stiilne lapik jooksutoru ja sellele vastav WaterFallStream pihustussüsteem. Segisti teeb eriti pilkupüüdvaks tema mattmust värvus.

    Hansgrohe Vivenis seeriat omastavad elegantsus ning peened voolavad vormid. Jooksutoru annab tõelise WaterFall kogemuse! Seeriasse kuulub suur valik erinevaid segisteid, mis erinevad käepideme disaini, segisti kõrguse ja jooksutoru pikkuse poolest, pakkudes hulgaliselt erinevaid kombineerimisvõimalusi. 

    Segisti voolupiirang on 5l minuti kohta. Segisti jooksutoru pöördenurk on 120°. Sobib kasutamiseks ka boileritega, millel on püsiv vee juurdevool. Komplektis sisaldub valamu põhjaklapp.

    Lähemalt
  20. Kõrge valamusegisti Wasser Antique Onyx

    Kõrge valamusegisti Wasser Antique Onyx

    Tavahind: 203,00 €

    Erihind 129,00 €

    Wasser Antique Onyx on musta viimistlusega kõrge valamusegisti, millest lausa õhkub retrot, luksuslikkust ja ajatut disaini. Segisti kõrge vorm pakub rohkelt erinevaid paigaldusvõimalusi, sobitudes hästi ka koos pinnapealsete valamutega.

    Wasser Antique Onyx on tõeline elegantsuse lipulaev, sobitudes ühthästi nii luksuslikesse mõisahoonetesse kui ka rustikaalsetesse maamajadesse.

    Lähemalt
  21. Valamusegisti Hansgrohe Vernis Blend 70 vardaga põhjaklapiga mattmust

    Valamusegisti Hansgrohe Vernis Blend 70 vardaga põhjaklapiga mattmust

    82,00 €

    Hansgrohe Vernis Blend 70 mattmust on valamusegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Hansgrohe Vernis Blend seeriat iseloomustavad elegantsus ning voolavad sirged vormid. Seeriasse kuulub suur valik erinevaid segisteid, mis erinevad käepideme disaini, segisti kõrguse ja jooksutoru pikkuse poolest, pakkudes hulgaliselt erinevaid kombineerimisvõimalusi. 

    Segisti voolupiirang on 5l minuti kohta. Komplektis sisaldub valamu põhjaklapp, mis on avatav segisti taga oleva varda kaudu. Sobib kasutamiseks ka boileritega, millel on püsiv vee juurdevool. Segistile on võimalik määrata ka temperatuuripiirang, et ka kõige väiksematel segisti kasutajatel oleks ohutu. 

    Lähemalt
  22. Valamusegisti Wasser Antique Onyx

    Valamusegisti Wasser Antique Onyx

    Tavahind: 193,00 €

    Erihind 129,00 €

    Wasser Antique Onyx on musta viimistlusega valamusegisti, millest lausa õhkub retrot, luksuslikkust ja ajatut disaini. Segisti madal vorm pakub rohkelt erinevaid paigaldusvõimalusi, sobitudes hästi ka koos uputatavate valamutega.

    Wasser Antique Onyx on tõeline elegantsuse lipulaev, sobitudes ühthästi nii luksuslikesse mõisahoonetesse kui ka rustikaalsetesse maamajadesse. Segistil on keraamiline tööelement.

    Lähemalt
  23. Valamusegisti Hansgrohe Rebris S 110 mattmust põhjaklapiga

    Valamusegisti Hansgrohe Rebris S 110 mattmust põhjaklapiga

    111,00 €

    Hansgrohe Rebris seeria on ajatu disaini ja siledate pindadega, sobides seega kõikidesse interjööridesse. Õrnalt kaarduv ja kumer disain on sümbioosis sirgete joontega. Seeria on võitnud ka kaks mainekat disainiauhinda. 

    Rebris S 110 mattmust on sirge jooksutoruga valamusegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Segisti voolupiirang on 5l minuti kohta. Segistile on võimalik määrata ka temperatuuripiirang, et ka kõige väiksematel segisti kasutajatel oleks ohutu. Komplektis sisaldub põhjaklapp. 

    Lähemalt
  24. Valamusegisti Hansgrohe Vivenis 250 põhjaklapiga mattmust

    Valamusegisti Hansgrohe Vivenis 250 põhjaklapiga mattmust

    309,00 €

    Hansgrohe Vivenis 250 mattmust on kõrge valamusegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Vivenis segisti on elegantne ning selle omapäraks on stiilne lapik jooksutoru ja sellele vastav WaterFallStream pihustussüsteem. Segisti teeb eriti pilkupüüdvaks tema mattmust värvus.

    Hansgrohe Vivenis seeriat omastavad elegantsus ning peened voolavad vormid. Jooksutoru annab tõelise WaterFall kogemuse! Seeriasse kuulub suur valik erinevaid segisteid, mis erinevad käepideme disaini, segisti kõrguse ja jooksutoru pikkuse poolest, pakkudes hulgaliselt erinevaid kombineerimisvõimalusi. 

    Segisti voolupiirang on 5l minuti kohta. Sobib kasutamiseks ka boileritega, millel on püsiv vee juurdevool. Komplektis sisaldub valamu põhjaklapp.

    Lähemalt
  25. Valamusegisti Damixa Silhouet S mattmust

    Valamusegisti Damixa Silhouet S mattmust

    294,00 €

    Damixa Silhouet S on musta viimistlusega eriseeria, mis loob vannitoa valge keraamikaga hea kontrasti. Segistite pinnaviimistlus on sügav mattmust värvus, mis on praktiline ja efektne. 

    Segistil on üks käepide, mis võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Lisaks on kasutusel keraamiline tööelement, mis tagab segisti vastupidavuse.

    Lähemalt
  26. Valamusegisti Oras Safira 1002F-33 bideedušiga mattmust

    Valamusegisti Oras Safira 1002F-33 bideedušiga mattmust

    457,00 €

    Oras Safira 1002F-33 mattmus on klassikaline käsidušiga valamusegisti. Oras Safira juures on võimalik piirata ka vee maksimaalset vooluhulka ning temperatuuri. 

    Safira on olnud Orase segistivalikus hulk aastaid kõige populaarsem tooterühm. Safira laiast valikust leiab igaüks endale sobiva segisti. Komplektiga on kaasas käsidušš, dušivoolik ja seinahoidik.

    Lähemalt
  27. Valamusegisti Oras Vega 1810FG-33 mattmust

    Valamusegisti Oras Vega 1810FG-33 mattmust

    199,00 €

    Oras Vega 1810FG-33 on minimalistliku stiiliga ja mattmusta viimistlusega valamusegisti. Oras Vega segisti on kasutajasõbralik ja vastupidav, mis garanteerib funktsionaalsuse igas vannitoas.

    Valamusegistit on võimalik paigaldada nii valamu kui ka tasapinna peale. Segistil on üks kahv, mille abil on mugav veetemperatuuri ja survet reguleerida.

    Lähemalt
  28. Valamusegisti Hansgrohe Finoris 110 mattmust põhjaklapiga

    Valamusegisti Hansgrohe Finoris 110 mattmust põhjaklapiga

    231,00 €

    Hansgrohe Finoris seeria on loodud, et nautida maksimaalset vabadust. Segistite geomeetriline siluett sobib igasse vannituppa. 

    Hansgrohe Finoris 110 mattmust on sirge jooksutoruga valamusegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Segistil on laminaarne veejuga, selleks, et vesi ei pritsiks seinale ega peeglile. Komplektis sisaldub ka põhjaklapp valamule. Segisti voolupiirang on 5l minuti kohta. Segistile on võimalik määrata ka temperatuuripiirang, et ka kõige väiksematel segisti kasutajatel oleks ohutu. 

    Lähemalt
  29. Valamusegisti Hansgrohe Finoris 110 bidette käsidušiga push-open põhjaklapiga mattmust

    Valamusegisti Hansgrohe Finoris 110 bidette käsidušiga push-open põhjaklapiga mattmust

    316,00 €

    Hansgrohe Finoris 110 on sirge jooksutoruga mattmust valamusegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Hansgrohe Finoris seeria on loodud, et nautida maksimaalset vabadust. Segistite geomeetriline siluett sobib igasse vannituppa. 

    Segistil on laminaarne veejuga, selleks, et vesi ei pritsiks seinale ega peeglile. Komplektis sisaldub bidette käsidušš, dušivoolik, seinakinnitus ja põhjaklapp valamule, mida saab avada ja sulgeda vajutusega. Segisti voolupiirang on 5l minuti kohta. Segistile on võimalik määrata ka temperatuuripiirang, et ka kõige väiksematel segisti kasutajatel oleks ohutu. 

    Lähemalt
  30. Valamusegisti Hansgrohe Vivenis 80 vardaga põhjaklapiga mattmust

    Valamusegisti Hansgrohe Vivenis 80 vardaga põhjaklapiga mattmust

    177,00 €

    Hansgrohe Vivenis 80 mattmust on valamusegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Vivenis segisti on elegantne ning selle omapäraks on stiilne lapik jooksutoru ja sellele vastav WaterFallStream pihustussüsteem. Segisti teeb eriti pilkupüüdvaks tema mattmust värvus.

    Hansgrohe Vivenis seeriat omastavad elegantsus ning peened voolavad vormid. Jooksutoru annab tõelise WaterFall kogemuse! Seeriasse kuulub suur valik erinevaid segisteid, mis erinevad käepideme disaini, segisti kõrguse ja jooksutoru pikkuse poolest, pakkudes hulgaliselt erinevaid kombineerimisvõimalusi. 

    Segisti voolupiirang on 5l minuti kohta. Komplektis sisaldub valamu põhjaklapp. Sobib kasutamiseks ka boileritega, millel on püsiv vee juurdevool.

    Lähemalt
  31. Valamusegisti Hansgrohe Finoris 230 push-open põhjaklapiga mattmust - Outlet Diil

    Valamusegisti Hansgrohe Finoris 230 push-open põhjaklapiga mattmust - Outlet Diil

    Tavahind: 322,00 €

    Erihind 305,00 €

    Hansgrohe Finoris 230 mattmust on sirge jooksutoruga kõrge valamusegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Hansgrohe Finoris seeria on loodud, et nautida maksimaalset vabadust. Segistite geomeetriline siluett sobib igasse vannituppa. Mugavuse tagamiseks on segistil 120° pööratav jooksutoru. 

    Segistil on laminaarne veejuga, selleks, et vesi ei pritsiks seinale ega peeglile. Komplektis sisaldub ka põhjaklapp valamule, mida saab avada ja sulgeda vajutusega. Segisti voolupiirang on 5l minuti kohta. Segistile on võimalik määrata ka temperatuuripiirang, et ka kõige väiksematel segisti kasutajatel oleks ohutu. 

    Lähemalt
  32. Valamusegisti Hansgrohe Rebris E 110 mattmust põhjaklapiga

    Valamusegisti Hansgrohe Rebris E 110 mattmust põhjaklapiga

    116,00 €

    Hansgrohe Rebris seeria on ajatu disaini ja siledate pindadega, sobides seega kõikidesse interjööridesse. Õrnalt kaarduv ja kumer disain on sümbioosis sirgete joontega. Seeria on võitnud ka kaks mainekat disainiauhinda. 

    Rebris E 110 mattmust on sirge jooksutoruga valamusegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Segisti voolupiirang on 5l minuti kohta. Segistile on võimalik määrata ka temperatuuripiirang, et ka kõige väiksematel segisti kasutajatel oleks ohutu. Komplektis sisaldub põhjaklapp. 

    Lähemalt
  33. Valamusegisti Hansgrohe Metropol 110 mattmust

    Valamusegisti Hansgrohe Metropol 110 mattmust

    353,00 €

    Hansgrohe Metropol 110 on mattmusta viimistlusega valamusegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Hansgrohe Metropol seeria tooted rõhutavad täpsust ja geomeetrilisust. Seeriasse kuulub suur valik erinevaid segisteid, mis erinevad käepideme disaini, segisti kõrguse ja jooksutoru pikkuse poolest, pakkudes hulgaliselt erinevaid kombineerimisvõimalusi. Mattmust värv teeb segisti unikaalseks lisaks igasse vannituppa. 

    Segisti voolupiirang on 5l minuti kohta. Komplektis sisaldub valamu põhjaklapp. Sobib kasutamiseks ka boileritega, millel on püsiv vee juurdevool.

    Lähemalt
  34. Valamusegisti Hansgrohe Metropol 230 harjatud must

    Valamusegisti Hansgrohe Metropol 230 harjatud must

    519,00 €

    Hansgrohe Metropol 230 on kõrge disainiga harjatud musta viimistlusega valamusegisti. Hansgrohe Metropol seeria tooted rõhutavad täpsust ja geomeetrilisust. Seeriasse kuulub suur valik erinevaid segisteid, mis erinevad käepideme disaini, segisti kõrguse ja jooksutoru pikkuse poolest, pakkudes hulgaliselt erinevaid kombineerimisvõimalusi. Harjatud must värv teeb segisti unikaalseks lisandiks Sinu vannituppa!

    Segisti üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Käepide asub segisti all osas. Metropol 230 jooksutoru saab pöörata 120 kraadi ulatuses. Segisti voolupiirang on 5l minuti kohta. Komplektis sisaldub valamu põhjaklapp. Sobib kasutamiseks ka boileritega, millel on püsiv vee juurdevool.

    Lähemalt
  35. Valamusegisti Hansgrohe Talis E 150 põhjaklapiga mattmust

    Valamusegisti Hansgrohe Talis E 150 põhjaklapiga mattmust

    267,00 €

    Talis E 150 põhjaklapiga on mattmusta viimistlusega Hansgrohe Elegance-seeria valamusegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Segistil on kasutusel vastupidav keraamiline sisu. Põhjaklapp sisaldub komplektis. Mattmust viimistlus teeb segisti stiilseks lisandiks igasse vannituppa.

    Talis E valamusegisti pakub siledaid ja täpseid pindu ning jooni, mis ühenduvad orgaaniliste vormidega. Kaunid kumerused ja iseloomulik sile pind loovad põneva kontrasti. Kui otsite silmatorkavalt minimalistlikku tootesarja ning eelistate vannitoas puhast, ent sooja keskkonda, on see ideaalne valik.

    Lähemalt
  36. Valamusegisti Oras Safira 1006F-33 mattmust

    Valamusegisti Oras Safira 1006F-33 mattmust

    377,00 €

    Oras Safira 1006F-33 mattmus on klassikaline valamusegisti. Oras Safira juures on võimalik piirata ka vee maksimaalset vooluhulka ning temperatuuri. 

    Safira on olnud Orase segistivalikus hulk aastaid kõige populaarsem tooterühm. Safira laiast valikust leiab igaüks endale sobiva segisti.

    Lähemalt
  37. Valamusegisti Armatura Narva must põhjaklapiga

    Valamusegisti Armatura Narva must põhjaklapiga

    105,00 €

    Armatura Narva on elegantse disainiga ning luksusliku musta viimistlusega valamusegisti. Segisti sobib hästi industriaalse stiiliga vannitubadesse. Valamusegistiga on kaasas musta värvi Click-Clack põhjaklapp. 

    Narva segistil on üks kahv, millega on mugav veetemperatuuri ja -survet reguleerida. Segisti jooksutoru on fikseeritud, kaasa tulevad painduvad ühendusvoolikud. 

    Lähemalt
  38. Valamusegisti Hansgrohe Talis E 110 pop-up põhjaklapiga harjatud must

    Valamusegisti Hansgrohe Talis E 110 pop-up põhjaklapiga harjatud must

    Tavahind: 185,00 €

    Erihind 151,00 €

    Talis E 110 on Hansgrohe Elegance-seeria valamusegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Harjatud must viimistlus teeb segisti stiilseks sisustuselemendiks Sinu vannituppa!

    Talis E valamusegisti pakub siledaid ja täpseid pindu ning jooni, mis ühenduvad orgaaniliste vormidega. Kaunid kumerused ja iseloomulik kroomitud sile pind loovad põneva kontrasti. Kui otsite silmatorkavalt minimalistlikku tootesarja ning eelistate vannitoas puhast, ent sooja keskkonda, on see ideaalne valik. Komplektis sisaldub ka pop-up põhjaklapp, mida saab avada ja sulgeda vajutusega. 

    Lähemalt
  39. Valamusegisti Duravit C.1 C11030001 L-Size mattmust põhjaklapiga

    Valamusegisti Duravit C.1 C11030001 L-Size mattmust põhjaklapiga

    426,00 €

    Duravit C.1 C11030001 L-Size on mattmust valamusegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Komplektis sisaldub mattmust põhjaklapp. 

    Mattmusta viimistlusega valamusegisti loob vannitoa valge keraamikaga hea kontrasti. Segisti pinnaviimistlus on sügav mattmust värvus, mis on praktiline ja efektne.

    Lähemalt
  40. Valamusegisti Grohe Essence S-Size phantom black

    Valamusegisti Grohe Essence S-Size phantom black

    Tavahind: 224,00 €

    Erihind 183,00 €

    Grohe Essence S-Size on minimalistliku stiiliga ja phantom black valamusegisti. Segistil on üks käepide, mis võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. 

    Segistil on vett säästev voolupiiraja, mille seadistus on 5.7 l/min. Valamusegisti sees on Grohe Long-Life keraamiline tööelement, mis tagab segisti töökindluse.

    Segisti on valmistatud jälgides Grohe Climate Care standardeid ehk selle märgistusega tooted on valmistatud jätkusuutlikel viisidel. Grohe jaoks on äärmiselt oluline vähendada tootmisest tekkivaid süsinikuheitmeid, toetada arengumaid ja olla veendumusel, et puhas vesi ei või olla luksus, vaid sellele peab olema ligipääs kõigile. 

    Lähemalt
  41. Valamusegisti Hansgrohe Metropol 230 mattmust

    Valamusegisti Hansgrohe Metropol 230 mattmust

    485,00 €

    Hansgrohe Metropol 230 on kõrge disainiga mattmusta viimistlusega valamusegisti. Hansgrohe Metropol seeria tooted rõhutavad täpsust ja geomeetrilisust. Seeriasse kuulub suur valik erinevaid segisteid, mis erinevad käepideme disaini, segisti kõrguse ja jooksutoru pikkuse poolest, pakkudes hulgaliselt erinevaid kombineerimisvõimalusi. Mattmust värv teeb segisti unikaalseks lisandiks Sinu vannituppa!

    Segisti üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Käepide asub segisti all osas. Metropol 230 jooksutoru saab pöörata 120 kraadi ulatuses. Segisti voolupiirang on 5l minuti kohta. Komplektis sisaldub valamu põhjaklapp. Sobib kasutamiseks ka boileritega, millel on püsiv vee juurdevool.

    Lähemalt
  42. Valamusegisti Damixa Silhouet Piccolo mattmust

    Valamusegisti Damixa Silhouet Piccolo mattmust

    290,00 €

    Damixa Silhouet Piccolo on musta viimistlusega eriseeria, mis loob vannitoa valge keraamikaga hea kontrasti. Segisti pinnaviimistlus on sügav mattmust värvus, mis on praktiline ja efektne. 

    Segistil on üks käepide, mis võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Lisaks on kasutusel keraamiline tööelement, mis tagab segisti vastupidavuse.

    Lähemalt
  43. Valamusegisti Duravit C.1 C11010001 S-Size mattmust põhjaklapiga

    Valamusegisti Duravit C.1 C11010001 S-Size mattmust põhjaklapiga

    329,00 €

    Duravit C.1 C11010001 S-Size on mattmust valamusegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Komplektis sisaldub mattmust põhjaklapp. 

    Mattmusta viimistlusega valamusegisti loob vannitoa valge keraamikaga hea kontrasti. Segisti pinnaviimistlus on sügav mattmust värvus, mis on praktiline ja efektne.

    Lähemalt
  44. Valamusegisti Duravit C.1 C11020001 M-Size mattmust põhjaklapiga

    Valamusegisti Duravit C.1 C11020001 M-Size mattmust põhjaklapiga

    345,00 €

    Duravit C.1 C11020001 M-Size on mattmust valamusegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Komplektis sisaldub mattmust põhjaklapp. 

    Mattmusta viimistlusega valamusegisti loob vannitoa valge keraamikaga hea kontrasti. Segisti pinnaviimistlus on sügav mattmust värvus, mis on praktiline ja efektne.

    Lähemalt
  45. Valamusegisti Hansgrohe Metropol 260 mattmust

    Valamusegisti Hansgrohe Metropol 260 mattmust

    498,00 €

    Hansgrohe Metropol 260 on kõrge disainiga mattmusta viimistlusega valamusegisti, mis sobib hästi kasutamiseks koos tasapinnapealsete valamutega. Hansgrohe Metropol seeria tooted rõhutavad täpsust ja geomeetrilisust. Seeriasse kuulub suur valik erinevaid segisteid, mis erinevad käepideme disaini, segisti kõrguse ja jooksutoru pikkuse poolest, pakkudes hulgaliselt erinevaid kombineerimisvõimalusi. Mattmust värv teeb segisti unikaalseks lisandiks igasse vannituppa.

    Segisti üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Segisti voolupiirang on 5l minuti kohta. Komplektis sisaldub valamu põhjaklapp. Sobib kasutamiseks ka boileritega, millel on püsiv vee juurdevool.

    Lähemalt
  46. Valamusegisti Duravit C.1 C11040001 XL-Size mattmust põhjaklapiga

    Valamusegisti Duravit C.1 C11040001 XL-Size mattmust põhjaklapiga

    456,00 €

    Duravit C.1 C11040001 XL-Size on mattmust valamusegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Komplektis sisaldub mattmust põhjaklapp. 

    Mattmusta viimistlusega valamusegisti loob vannitoa valge keraamikaga hea kontrasti. Segisti pinnaviimistlus on sügav mattmust värvus, mis on praktiline ja efektne.

    Lähemalt
  47. Valamusegisti Hafa Design must

    Valamusegisti Hafa Design must

    265,00 €

    Hafa Design on must/kroom viimistlusega modernne valamusegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Richard Vercellotti poolt disainitud segistil on praktiline pikk jooksutoru, mõjudes sedasi täiesti omaette sisustuselemendina. Segistil on Water Save tehnoloogia, mis aitab säästa vett.

    Segistil on SINTEF sertifikaat. Hafa - disainitud Skandinaavias just Sinu vajadusi arvestades!

    Lähemalt
  48. Valamusegisti Hansgrohe Talis E 150 põhjaklapiga harjatud must

    Valamusegisti Hansgrohe Talis E 150 põhjaklapiga harjatud must

    286,00 €

    Talis E 150 on Hansgrohe Elegance-seeria valamusegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Segistil on kasutusel vastupidav keraamiline sisu. Põhjaklapp sisaldub komplektis. Harjatud must viimistlus teeb segisti stiilseks lisandiks igasse vannituppa.

    Talis E valamusegisti pakub siledaid ja täpseid pindu ning jooni, mis ühenduvad orgaaniliste vormidega. Kaunid kumerused ja iseloomulik sile pind loovad põneva kontrasti. Kui otsite silmatorkavalt minimalistlikku tootesarja ning eelistate vannitoas puhast, ent sooja keskkonda, on see ideaalne valik.

    Lähemalt
  49. Valamusegisti Ravak 10° Free 170 mattmust

    Valamusegisti Ravak 10° Free 170 mattmust

    125,00 €

    Nutika disainiga Ravak 10° Free mattmust valamusegisti toob segisti valamu keskosale lähedamale, seetõttu on segistit lihtsam käsitleda. Segistil on üks käepide, mis võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Tänu segisti 10° nurgale on kergem  puhastada segisti ja seinavahelist ala, kuhu muidu ei pääse nii kergesti ligi. 

    Ühtse disaini loomiseks saab valamut sobitada teiste kontseptsiooni 10° toodetega (vannisein, vann, segisti, vannitoamööbel). Kontseptsiooni 10° on võitnud maineka disainiauhinna Red Dot Design Awards.

    Lähemalt
  50. Valamusegisti Hansgrohe Finoris 100 push-open põhjaklapiga mattmust

    Valamusegisti Hansgrohe Finoris 100 push-open põhjaklapiga mattmust

    208,00 €

    Hansgrohe Finoris 100 kroom on sirge jooksutoruga valamusegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Hansgrohe Finoris seeria on loodud, et nautida maksimaalset vabadust. Segistite geomeetriline siluett sobib igasse vannituppa. 

    Segistil on laminaarne veejuga, selleks, et vesi ei pritsiks seinale ega peeglile. Komplektis sisaldub ka põhjaklapp valamule, mida saab avada ja sulgeda vajutusega. Segisti voolupiirang on 5l minuti kohta. Segistile on võimalik määrata ka temperatuuripiirang, et ka kõige väiksematel segisti kasutajatel oleks ohutu. 

    Lähemalt
  51. Valamusegisti Hansgrohe Talis E 110 harjatud must

    Valamusegisti Hansgrohe Talis E 110 harjatud must

    176,00 €

    Talis E 110 on Hansgrohe Elegance-seeria valamusegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Harjatud must viimistlus teeb segisti stiilseks sisustuselemendiks Sinu vannituppa!

    Talis E valamusegisti pakub siledaid ja täpseid pindu ning jooni, mis ühenduvad orgaaniliste vormidega. Kaunid kumerused ja iseloomulik kroomitud sile pind loovad põneva kontrasti. Kui otsite silmatorkavalt minimalistlikku tootesarja ning eelistate vannitoas puhast, ent sooja keskkonda, on see ideaalne valik.

    Lähemalt
  52. Valamusegisti Hansgrohe Metropol 110 harjatud must

    Valamusegisti Hansgrohe Metropol 110 harjatud must

    379,00 €

    Hansgrohe Metropol 110 on harjatud musta viimistlusega valamusegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Hansgrohe Metropol seeria tooted rõhutavad täpsust ja geomeetrilisust. Seeriasse kuulub suur valik erinevaid segisteid, mis erinevad käepideme disaini, segisti kõrguse ja jooksutoru pikkuse poolest, pakkudes hulgaliselt erinevaid kombineerimisvõimalusi. Harjatud must värv teeb segisti unikaalseks lisaks igasse vannituppa. 

    Segisti voolupiirang on 5l minuti kohta. Komplektis sisaldub valamu põhjaklapp. Sobib kasutamiseks ka boileritega, millel on püsiv vee juurdevool.

    Lähemalt
  53. Valamusegisti Hansgrohe Metropol 260 harjatud must

    Valamusegisti Hansgrohe Metropol 260 harjatud must

    534,00 €

    Hansgrohe Metropol 260 on kõrge disainiga harjatud musta viimistlusega valamusegisti, mis sobib hästi kasutamiseks koos tasapinnapealsete valamutega. Hansgrohe Metropol seeria tooted rõhutavad täpsust ja geomeetrilisust. Seeriasse kuulub suur valik erinevaid segisteid, mis erinevad käepideme disaini, segisti kõrguse ja jooksutoru pikkuse poolest, pakkudes hulgaliselt erinevaid kombineerimisvõimalusi. Harjatud must värv teeb segisti unikaalseks lisandiks igasse vannituppa.

    Segisti üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Segisti voolupiirang on 5l minuti kohta. Komplektis sisaldub valamu põhjaklapp. Sobib kasutamiseks ka boileritega, millel on püsiv vee juurdevool.

    Lähemalt
  54. Bideesegisti Duravit C.1 C12400001 mattmust põhjaklapiga

    Bideesegisti Duravit C.1 C12400001 mattmust põhjaklapiga

    377,00 €

    Duravit C.1 C12400001 on mattmust bideesegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Komplektis sisaldub mattmust põhjaklapp. 

    Mattmusta viimistlusega bideesegisti loob vannitoa valge keraamikaga hea kontrasti. Segisti pinnaviimistlus on sügav mattmust värvus, mis on praktiline ja efektne.

    Lähemalt
  55. Valamusegisti Damixa Silhouet mattmust

    Valamusegisti Damixa Silhouet mattmust

    303,00 €

    Damixa Silhouet on musta viimistlusega eriseeria, mis loob vannitoa valge keraamikaga hea kontrasti. Segistite pinnaviimistlus on sügav mattmust värvus, mis on praktiline ja efektne. 

    Segistil on üks käepide, mis võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Lisaks on kasutusel keraamiline tööelement, mis tagab segisti vastupidavuse.

    Lähemalt
  56. Valamusegisti Oras Twista 3810F-33 mattmust

    Valamusegisti Oras Twista 3810F-33 mattmust

    147,00 €

    Oras Twista 3810F-33 mattmus on klassikaline valamusegisti. Oras Twista juures on võimalik piirata ka vee maksimaalset vooluhulka ning temperatuuri. 

    Twista laiast valikust leiab igaüks endale sobiva segisti.

    Lähemalt
  57. Valamusegisti Hansgrohe Finoris 230 push-open põhjaklapiga mattmust

    Valamusegisti Hansgrohe Finoris 230 push-open põhjaklapiga mattmust

    322,00 €

    Hansgrohe Finoris 230 mattmust on sirge jooksutoruga kõrge valamusegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Hansgrohe Finoris seeria on loodud, et nautida maksimaalset vabadust. Segistite geomeetriline siluett sobib igasse vannituppa. Mugavuse tagamiseks on segistil 120° pööratav jooksutoru. 

    Segistil on laminaarne veejuga, selleks, et vesi ei pritsiks seinale ega peeglile. Komplektis sisaldub ka põhjaklapp valamule, mida saab avada ja sulgeda vajutusega. Segisti voolupiirang on 5l minuti kohta. Segistile on võimalik määrata ka temperatuuripiirang, et ka kõige väiksematel segisti kasutajatel oleks ohutu. 

    Lähemalt
  58. Valamusegisti Hansgrohe Finoris 230 mattmust väljatõmmatava käsidušiga põhjaklapiga

    Valamusegisti Hansgrohe Finoris 230 mattmust väljatõmmatava käsidušiga põhjaklapiga

    382,00 €

    Hansgrohe Finoris seeria on loodud, et nautida maksimaalset vabadust. Väljatõmmatav käsidušš on mugav, kui soovid kiirelt näiteks juukseid pesta, beebit vannitada või hommikul kiirustades lemmik kampsunilt plekki pesta. Segistite geomeetriline siluett sobib igasse vannituppa. 

    Hansgrohe Finoris 230 mattmust on sirge jooksutoruga valamusegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Segistil on mugav väljatõmmatav käsidušš ja kaks veevoolu režiimi. Laminaarne veejuga selleks, et vett ei pritsiks peeglile ega seinale ning PowderRain käsidušši jaoks. 

    Komplektis sisaldub ka põhjaklapp valamule. Segisti voolupiirang on 5l minuti kohta. Segistile on võimalik määrata ka temperatuuripiirang, et ka kõige väiksematel segisti kasutajatel oleks ohutu. 

    Lähemalt
  59. Valamusegisti Ravak 10° Free 145 mattmust

    Valamusegisti Ravak 10° Free 145 mattmust

    114,00 €

    Nutika disainiga Ravak 10° Free mattmust valamusegisti toob segisti valamu keskosale lähedamale, seetõttu on segistit lihtsam käsitleda. Segistil on üks käepide, mis võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Tänu segisti 10° nurgale on kergem  puhastada segisti ja seinavahelist ala, kuhu muidu ei pääse nii kergesti ligi. 

    Ühtse disaini loomiseks saab valamut sobitada teiste kontseptsiooni 10° toodetega (vannisein, vann, segisti, vannitoamööbel). Kontseptsiooni 10° on võitnud maineka disainiauhinna Red Dot Design Awards.

    Lähemalt

59 ese(t)

lehekülje kohta

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas