Valamusegistid

Tooted 16 kuni 20 koguarvust 282

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Valamusegisti Hansgrohe Metropol 260 kroom

    Valamusegisti Hansgrohe Metropol 260 kroom

    356,00 €

    Hansgrohe Metropol 260 on kõrge disainiga valamusegisti, mis sobib hästi kasutamiseks koos tasapinnapealsete valamutega. Segisti üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Segisti voolupiirang on 5l minuti kohta. Komplektis sisaldub valamu põhjaklapp. Sobib kasutamiseks ka boileritega, millel on püsiv vee juurdevool.

    Hansgrohe Metropol seeria tooted rõhutavad täpsust ja geomeetrilisust. Seeriasse kuulub suur valik erinevaid segisteid, mis erinevad käepideme disaini, segisti kõrguse ja jooksutoru pikkuse poolest, pakkudes hulgaliselt erinevaid kombineerimisvõimalusi. 

    Lähemalt
  2. Valamusegisti Hansgrohe Focus 100 Bidette bideedušiga

    Valamusegisti Hansgrohe Focus 100 Bidette bideedušiga

    138,00 €

    Hansgrohe Focus 100 on Bidette käsidušiga valamusegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Segisti voolupiirang on 5l minutis. Komplektis sisaldub PorterS seinakinnitus ja 1,60 m pikkune Isiflex dušivoolik.

    Focus seeria märksõnaks on värskus. Kontrasti orgaaniliste vormide ning puhaste ja geomeetriliste joonte vahel rõhutab tila otsa jõuline kalle. See kujunduslik vastandlikkus on ühendatud keeruka tehnikaga, mis üheskoos loovad kõrge kvaliteediga toote. Kaunilt dekoratiivsed vormid ja detailid äratavad Sinus meelelisuse.

    Lähemalt
  3. Valamusegisti Oras Inspera 3008F bideedušiga

    Valamusegisti Oras Inspera 3008F bideedušiga

    480,00 €

    Oras Inspera 3008F on luksusliku kroomviimistlusega valamusegisti koos käsidušiga. Voolujooneline valamusegisti loob vannituppa unikaalse isikupära ning garanteerib täieliku funktsionaalsuse.

    Segistil on pööratav jooksutoru, mille pöördenurk on 120°, kuid mida on võimalik seadistada 0° või 60° peale. Segistil on üks kahv paremal pool, mis tagab mugava veetemperatuuri ja -surve reguleerimise. Komplektiga on kaasas käsidušš, duššivoolik ja seinahoidik. Käsidušil on mugav Easy-grip nupp, mille ergonoomiline paigutus lihtsustab selle kasutamise.

    Lähemalt
  4. Kõrge valamusegisti Hansgrohe Metris S 260 põhjaklapiga

    Kõrge valamusegisti Hansgrohe Metris S 260 põhjaklapiga

    320,00 €

    Hansgrohe Metris S 260 on kõrge disainiga valamusegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Segisti voolupiirang on 5l minuti kohta. Quick Clean katlakivivastane süsteem suurendab segisti vastupidavust: katlakivi võib silikoonpihustitelt lihtsalt maha pühkida. Komplektis sisaldub valamu põhjaklapp. Sobib kasutamiseks ka boileritega, millel on püsiv vee juurdevool.

    Uudne lihtsus. Rahulikkus suurejoonelisuse, selgus keerukuse ja ajatus trendikuse asemel. Tänapäeva kiirustavas maailmas on vannitoast saanud rahu, tasakaalukuse ja heaolu pelgupaik. Metris S on geomeetriline segistimudel, milles on rõhutatud lihtsust. Segisti ja käepideme geomeetrilises kujunduses on keskendutud olulisele, unustamata seejuures muidugi kvaliteetseid materjale ja tehnilist varustust ning Hansgrohe segistite rangeid kvaliteedinõudeid.

    Lähemalt
  5. Valamusegisti Hansgrohe Vernis Blend 100 mattmust

    Valamusegisti Hansgrohe Vernis Blend 100 mattmust

    105,00 €

    Hansgrohe Vernis Blend 100 mattmust on valamusegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Hansgrohe Vernis Blend seeriat iseloomustavad elegantsus ning voolavad sirged vormid. Seeriasse kuulub suur valik erinevaid segisteid, mis erinevad käepideme disaini, segisti kõrguse ja jooksutoru pikkuse poolest, pakkudes hulgaliselt erinevaid kombineerimisvõimalusi. 

    Segisti voolupiirang on 5l minuti kohta. Sobib kasutamiseks ka boileritega, millel on püsiv vee juurdevool. Segistile on võimalik määrata ka temperatuuripiirang, et ka kõige väiksematel segisti kasutajatel oleks ohutu. 

    Lähemalt

Tooted 16 kuni 20 koguarvust 282

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas