Valamusegistid

Tooted 16 kuni 20 koguarvust 52

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Valamusegisti Hansgrohe Vernis Blend 70 vardaga põhjaklapiga mattmust

    Valamusegisti Hansgrohe Vernis Blend 70 vardaga põhjaklapiga mattmust

    82,00 €

    Hansgrohe Vernis Blend 70 mattmust on valamusegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Hansgrohe Vernis Blend seeriat iseloomustavad elegantsus ning voolavad sirged vormid. Seeriasse kuulub suur valik erinevaid segisteid, mis erinevad käepideme disaini, segisti kõrguse ja jooksutoru pikkuse poolest, pakkudes hulgaliselt erinevaid kombineerimisvõimalusi. 

    Segisti voolupiirang on 5l minuti kohta. Komplektis sisaldub valamu põhjaklapp, mis on avatav segisti taga oleva varda kaudu. Sobib kasutamiseks ka boileritega, millel on püsiv vee juurdevool. Segistile on võimalik määrata ka temperatuuripiirang, et ka kõige väiksematel segisti kasutajatel oleks ohutu. 

    Lähemalt
  2. Valamusegisti Grohe Eurosmart S-Size

    Valamusegisti Grohe Eurosmart S-Size

    63,00 €

    Grohe Eurosmart S-Size on modernne kroomviimistlusega valamusegisti. Segistil on üks käepide, mis võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Grohe Eurosmart seeriat iseloomustab SilkMove tehnoloogia, mis tagab segisti jooksutoru ning käepideme äärmiselt sujuva liikumise. Segistil on sisseehitatud filter, mis eemaldab veest nikli ning plii.

    Grohe segisti on töödeldud StarLight pinnatöötlusega, mis teeb segisti puhastamise imekergeks - lihtsalt tõmba kuiva lapiga üle segisti ja veepritsmed ning mustus on kadunud. Segistil on vett säästev voolupiiraja, mille seadistus on 5.7 l/min. 

    Lähemalt
  3. Valamusegisti Grohe Eurosmart S-Size vardaga põhjaklapiga

    Valamusegisti Grohe Eurosmart S-Size vardaga põhjaklapiga

    81,00 €

    Grohe Eurosmart S-Size on modernne kroomviimistlusega valamusegisti. Segistil on üks käepide, mis võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Grohe Eurosmart seeriat iseloomustab SilkMove tehnoloogia, mis tagab segisti jooksutoru ning käepideme äärmiselt sujuva liikumise. Lisaks on segistil ka põhjaklapp, mida on võimalik reguleerida segisti taga oleva nupu (varda) abil.

    Grohe segisti on töödeldud StarLight pinnatöötlusega, mis teeb segisti puhastamise imekergeks - lihtsalt tõmba kuiva lapiga üle segisti ja veepritsmed ning mustus on kadunud. Võimalik on kasutada ka EcoJoy režiimi, mis säästab kuni 50% vett.

    Lähemalt
  4. Valamusegisti Oras Saga 3910F

    Valamusegisti Oras Saga 3910F

    82,00 €

    Oras Saga 3910F on klassikalise disainiga kroomviimistlusega valamusegisti. Oras Saga segisti on kasutajasõbralik ja vastupidav, mis garanteerib funktsionaalsuse igas vannitoas.

    Segistil on üks kahv, mis tagab mugava veetemperatuuri ja -surve reguleerimise. Segisti voolupiirang on 6l minuti kohta. Saga valamusegistit on võimalik paigaldada nii valamu kui ka tasapinna peale.

    Lähemalt
  5. Valamusegisti Grohe Eurosmart S-Size push-open põhjaklapiga

    Valamusegisti Grohe Eurosmart S-Size push-open põhjaklapiga

    Tavahind: 85,00 €

    Erihind 68,00 €

    Grohe Eurosmart S-Size on modernne kroomviimistlusega valamusegisti. Segistil on üks käepide, mis võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Grohe Eurosmart seeriat iseloomustab SilkMove tehnoloogia, mis tagab segisti jooksutoru ning käepideme äärmiselt sujuva liikumise. Lisaks on segistil ka põhjaklapp, mis töötab push-open vajutussüsteemil. 

    Grohe segisti on töödeldud StarLight pinnatöötlusega, mis teeb segisti puhastamise imekergeks - lihtsalt tõmba kuiva lapiga üle segisti ja veepritsmed ning mustus on kadunud. Võimalik on kasutada ka EcoJoy režiimi, mis säästab kuni 50% vett. Segistil on vett säästev voolupiiraja, mille seadistus on 5.7 l/min. Lisaks on segistil  sisseehitatud filter, mis eemaldab veest nikli ning plii.

    Segisti on valmistatud jälgides Grohe Climate Care standardeid ehk selle märgistusega tooted on valmistatud jätkusuutlikel viisidel. Grohe jaoks on äärmiselt oluline vähendada tootmisest tekkivaid süsinikuheitmeid, toetada arengumaid ja olla veendumusel, et puhas vesi ei või olla luksus, vaid sellele peab olema ligipääs kõigile. 

    Lähemalt

Tooted 16 kuni 20 koguarvust 52

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas