Valamusegistid

Tooted 16 kuni 20 koguarvust 88

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Valamusegisti Hansgrohe Talis E 110 mattmust

    Valamusegisti Hansgrohe Talis E 110 mattmust

    164,00 €

    Talis E 110 on Hansgrohe Elegance-seeria valamusegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Mattmust viimistlus teeb segisti stiilseks sisustuselemendiks Sinu vannituppa!

    Talis E valamusegisti pakub siledaid ja täpseid pindu ning jooni, mis ühenduvad orgaaniliste vormidega. Kaunid kumerused ja iseloomulik kroomitud sile pind loovad põneva kontrasti. Kui otsite silmatorkavalt minimalistlikku tootesarja ning eelistate vannitoas puhast, ent sooja keskkonda, on see ideaalne valik.

    Lähemalt
  2. Valamusegisti Gustavsberg Estetic kroom

    Valamusegisti Gustavsberg Estetic kroom

    141,00 €

    Gustavsberg Estetic on kroomi värvusega valamusegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Eco-stop võimaldab individuaalset vee vooluhulga seadistamist. Painduvad veeühendusvoolikud muudavad paigaldamise lihtsamaks. Estetic valamusegisti on saadaval kroomis, valges ja mustas värvitoonis.

    Esteticuga sisustatud vannituba on stiilne, hügieeniline ja funktsionaalne. Orgaaniline vorm mõjub kaunilt ning pakub ohtralt tasast pinda. Puhtad, ühtlased jooned ja pehmed kontuurid lihtsustavad puhastamist ning pakuvad paremat hügieeni. Esteticu sarja tõeline väärtus on keraamika ning segistite saadavus paljudes erinevates värvitoonides.

    Lähemalt
  3. Valamusegisti Grohe Eurosmart L-Size põhjaklapiga

    Valamusegisti Grohe Eurosmart L-Size põhjaklapiga

    127,00 €

    Grohe Eurosmart L-Size on kõrge jooksutoruga ja kroomviimistlusega moodne valamusegisti. Segisti kahv on paremal pool, mis võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Grohe Eurosmart seeriat iseloomustab SilkMove tehnoloogia, mis tagab segisti jooksutoru ning käepideme äärmiselt sujuva liikumise. Jooksutoru pöördenurk on 360°. Lisaks on segistil ka põhjaklapp, mida on võimalik reguleerida segisti taga oleva nupu abil.

    Grohe segisti on töödeldud StarLight pinnatöötlusega, mis teeb segisti puhastamise imekergeks - lihtsalt tõmba kuiva lapiga üle segisti ja veepritsmed ning mustus on kadunud. Võimalik on kasutada ka EcoJoy režiimi, mis säästab kuni 50% vett.

    Lähemalt
  4. Valamusegisti Hansgrohe Logis Bidette bideedušiga

    Valamusegisti Hansgrohe Logis Bidette bideedušiga

    119,00 €

    Hansgrohe Logis on Bidette käsidušiga valamusegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Segisti voolupiirang on 5l minutis. Komplektis sisaldub Porter'S seinakinnitus ja 1,60 m pikkune Isiflex dušivoolik.

    Hansgrohe Logis seeria tooteid iseloomustab pilkupüüdev disain, erakordne mugavus ja innovaatilisus. Puhtad jooned ja õrnalt kumerad segisti pinnad on tõeliseks pilgupüüdjateks Sinu valamul, vannil, dušinurgas või bideel. Logis seeria segistitel on kasutusel innovaatilised tehnoloogiad EcoSmart, CoolStart ja AirPower, mis muudavad segistid ka keskkonnasõbralikuks ja säästlikuks.

    Lähemalt
  5. Köögisegisti Wasser Antique Bronze

    Köögisegisti Wasser Antique Bronze

    Tavahind: 234,00 €

    Erihind 189,00 €

    Wasser Antique on pronksja viimistlusega köögisegisti, millest lausa õhkub retrot, luksuslikkust ja ajatut disaini. Segisti kõrge vorm pakub rohkelt erinevaid paigaldusvõimalusi, sobitudes hästi ka koos pinnapealsete valamutega. Veetemperatuuri ning vooluhulka saab reguleerida mugavalt kahe eraldi kangiga - just, nagu vanal ajal seda tehti.

    Wasser Antique Bronze on tõeline elegantsuse lipulaev, sobitudes ühthästi nii luksuslikesse mõisahoonetesse kui ka rustikaalsetesse maamajadesse. Segistil on keraamiline tööelement, mis tagab kvaliteedi ja vastupidavuse.

    Lähemalt

Tooted 16 kuni 20 koguarvust 88

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas