Valamusegistid

Tooted 16 kuni 20 koguarvust 59

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Valamusegisti Gustavsberg Estetic mattvalge

    Valamusegisti Gustavsberg Estetic mattvalge

    249,00 €

    Gustavsberg Estetic on mattvalge värvusega valamusegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Eco-stop võimaldab individuaalset vee vooluhulga seadistamist. Painduvad veeühendusvoolikud muudavad paigaldamise lihtsamaks. Estetic valamusegisti on saadaval kroomis, valges ja mustas värvitoonis.

    Esteticuga sisustatud vannituba on stiilne, hügieeniline ja funktsionaalne. Orgaaniline vorm mõjub kaunilt ning pakub ohtralt tasast pinda. Puhtad, ühtlased jooned ja pehmed kontuurid lihtsustavad puhastamist ning pakuvad paremat hügieeni. Esteticu sarja tõeline väärtus on keraamika ning segistite saadavus paljudes erinevates värvitoonides.

    Lähemalt
  2. Valamusegisti Hansgrohe Metropol 110 kroom

    Valamusegisti Hansgrohe Metropol 110 kroom

    252,00 €

    Hansgrohe Metropol 110 on valamusegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Segisti voolupiirang on 5l minuti kohta. Komplektis sisaldub valamu põhjaklapp. Sobib kasutamiseks ka boileritega, millel on püsiv vee juurdevool.

    Hansgrohe Metropol seeria tooted rõhutavad täpsust ja geomeetrilisust. Seeriasse kuulub suur valik erinevaid segisteid, mis erinevad käepideme disaini, segisti kõrguse ja jooksutoru pikkuse poolest, pakkudes hulgaliselt erinevaid kombineerimisvõimalusi. 

    Lähemalt
  3. Valamusegisti Hansgrohe Talis E 240 põhjaklapiga

    Valamusegisti Hansgrohe Talis E 240 põhjaklapiga

    207,00 €

    Talis E 240 on Hansgrohe Elegance-seeria valamusegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Segistil on kasutusel vastupidav keraamiline sisu. 

    Talis E valamusegisti pakub siledaid ja täpseid pindu ning jooni, mis ühenduvad orgaaniliste vormidega. Kaunid kumerused ja iseloomulik mattmust sile pind loovad põneva kontrasti. Kui otsite silmatorkavalt minimalistlikku tootesarja ning eelistate vannitoas puhast, ent sooja keskkonda, on see ideaalne valik.

    Lähemalt
  4. Valamusegisti Grohe Plus L

    Valamusegisti Grohe Plus L

    261,00 €

    Grohe Plus L valamusegistiga on kontroll Sinu kätes. Segistil on üks käepide, mis võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Võimalik on kasutada ka EcoJoy režiimi, mis säästab kuni 50% vett. 

    Grohe Plus seeriat iseloomustab SilkMove tehnoloogia, see tagab segisti jooksutoru ning käepideme äärmiselt sujuva liikumise.  Lisaks on kasutusel keraamiline tööelement ning seetõttu on segisti väga töökindel. Segistil on StarLight pinnatöötlus, mis teeb segisti puhastamise imelihtsaks - lihtsalt tõmba üle segisti kuiva lapiga ning veepritsmed ja mustus on kadunud. Segisti komplekti kuulub ka ClickClack põhjaklapp. 

    Lähemalt
  5. Valamusegisti Hansgrohe Metris S 100 põhjaklapiga

    Valamusegisti Hansgrohe Metris S 100 põhjaklapiga

    245,00 €

    Hansgrohe Metris S on valamusegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Segisti voolupiirang on 5l minuti kohta. Quick Clean katlakivivastane süsteem suurendab segisti vastupidavust: katlakivi võib silikoonpihustitelt lihtsalt maha pühkida. Komplektis sisaldub valamu põhjaklapp. Sobib kasutamiseks ka boileritega, millel on püsiv vee juurdevool.

    Uudne lihtsus. Rahulikkus suurejoonelisuse, selgus keerukuse ja ajatus trendikuse asemel. Tänapäeva kiirustavas maailmas on vannitoast saanud rahu, tasakaalukuse ja heaolu pelgupaik. Metris S on geomeetriline segistimudel, milles on rõhutatud lihtsust. Segisti ja käepideme geomeetrilises kujunduses on keskendutud olulisele, unustamata seejuures muidugi kvaliteetseid materjale ja tehnilist varustust ning Hansgrohe segistite rangeid kvaliteedinõudeid.

    Lähemalt

Tooted 16 kuni 20 koguarvust 59

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas