Valamusegistid

Tooted 16 kuni 20 koguarvust 40

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Valamusegisti Oras Electra 6151FZ

    Valamusegisti Oras Electra 6151FZ

    373,00 €

    Oras Electra 6151FZ on minimalistliku kandilise stiiliga ja kroomviimistlusega valamusegisti. Segisti innovaatilisuse tagab kontaktivaba käivitus, mis loob enneolematu luksuse ja mugavuse igasse vannituppa. Segisti sobib hästi kokku väikeste valamutega.

    Segistil on paremal pool temperatuurikahv, millega on mugav reguleerida veetemperatuuri. Tänu bluetooth sensorile saab segisti tööd ja seadeid jälgida nutiseadme abil. Lisaks on segistiga kaasas õhusti, prügipüüdur ja tagasilöögiklapp.

    Lähemalt
  2. Valamusegisti Oras Stela ECO+ 4814FZ kontaktivaba

    Valamusegisti Oras Stela ECO+ 4814FZ kontaktivaba

    382,00 €

    Oras Stela ECO+ 4814FZ on minimalistliku kandilise stiiliga ja kroomviimistlusega valamusegisti. Segisti innovaatilisuse tagab kontaktivaba käivitus, mis loob enneolematu luksuse ja mugavuse igasse vannituppa. Segisti sobib hästi kokku väikeste valamutega.

    Segistil on paremal pool temperatuurikahv, millega on mugav reguleerida veetemperatuuri ja muudetava veevoolunurgaga aeraator. Tänu bluetooth sensorile saab segisti tööd ja seadeid jälgida nutiseadme abil. Lisaks on segistiga kaasas õhusti, prügipüüdur ja tagasilöögiklapp. Segisti töötab läbi patareide. 

    Lähemalt
  3. Valamusegisti Oras Stela 4802F bideedušiga

    Valamusegisti Oras Stela 4802F bideedušiga

    381,00 €

    Oras Stela 4802F on klassikalise disainiga kroomviimistlusega kõrge valamusegisti koos käsidušiga. Oras Stela segisti on kasutajasõbralik ja vastupidav, mis garanteerib funktsionaalsuse igas vannitoas. Segistil on jäik jooksutoru ning vee vooluhulga piirang 4,2 l/min. 

    Segistil on üks kahv, mis tagab mugava veetemperatuuri ja -surve reguleerimise. Kõrget Oras Stela valamusegistit on võimalik paigaldada nii valamu kui ka tasapinna peale. Komplektiga on kaasas käsidušš, dušivoolik ja seinahoidik.

    Lähemalt
  4. Valamusegisti Noro Ocean H rosé

    Valamusegisti Noro Ocean H rosé

    336,00 €

    Noro Ocean H on rosé värvitooni kõrge valamusegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Segisti käepide sümboliseerib surfilauda, olles inspireeritud ookeani väest ja ilust. Segisti kõrge disain võimaldab kasutada seda koos pinnapealsete vannitoavalamutega.

    Noro segistid on turvalised, kvaliteetsed ja ajatu kauni disainiga. Noro - see on tõeline Skandinaavia kvaliteet Sinu vannitoas!

    Lähemalt
  5. Valamusegisti Hansgrohe Finoris 230 push-open põhjaklapiga mattmust - Outlet Diil

    Valamusegisti Hansgrohe Finoris 230 push-open põhjaklapiga mattmust - Outlet Diil

    Tavahind: 322,00 €

    Erihind 305,00 €

    Hansgrohe Finoris 230 mattmust on sirge jooksutoruga kõrge valamusegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Hansgrohe Finoris seeria on loodud, et nautida maksimaalset vabadust. Segistite geomeetriline siluett sobib igasse vannituppa. Mugavuse tagamiseks on segistil 120° pööratav jooksutoru. 

    Segistil on laminaarne veejuga, selleks, et vesi ei pritsiks seinale ega peeglile. Komplektis sisaldub ka põhjaklapp valamule, mida saab avada ja sulgeda vajutusega. Segisti voolupiirang on 5l minuti kohta. Segistile on võimalik määrata ka temperatuuripiirang, et ka kõige väiksematel segisti kasutajatel oleks ohutu. 

    Lähemalt

Tooted 16 kuni 20 koguarvust 40

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas