Valamusegistid

Tooted 16 kuni 20 koguarvust 239

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Kõrge valamusegisti Wasser Antique Bronze

    Kõrge valamusegisti Wasser Antique Bronze

    Tavahind: 203,00 €

    Erihind 119,00 €

    Wasser Antique Bronze on pronksja viimistlusega kõrge valamusegisti, millest lausa õhkub retrot, luksuslikkust ja ajatut disaini. Segisti kõrge vorm pakub rohkelt erinevaid paigaldusvõimalusi, sobitudes hästi ka koos pinnapealsete valamutega. Segisti jooksutoru pöördenurk on 360°, mis lisab oluliselt kasutusmugavust igapäeva toimetustes.

    Wasser Antique Bronze on tõeline elegantsuse lipulaev, sobitudes ühthästi nii luksuslikesse mõisahoonetesse kui ka rustikaalsetesse maamajadesse.

    Lähemalt
  2. Kõrge valamusegisti Hansgrohe Metris S 260 põhjaklapiga

    Kõrge valamusegisti Hansgrohe Metris S 260 põhjaklapiga

    320,00 €

    Hansgrohe Metris S 260 on kõrge disainiga valamusegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Segisti voolupiirang on 5l minuti kohta. Quick Clean katlakivivastane süsteem suurendab segisti vastupidavust: katlakivi võib silikoonpihustitelt lihtsalt maha pühkida. Komplektis sisaldub valamu põhjaklapp. Sobib kasutamiseks ka boileritega, millel on püsiv vee juurdevool.

    Uudne lihtsus. Rahulikkus suurejoonelisuse, selgus keerukuse ja ajatus trendikuse asemel. Tänapäeva kiirustavas maailmas on vannitoast saanud rahu, tasakaalukuse ja heaolu pelgupaik. Metris S on geomeetriline segistimudel, milles on rõhutatud lihtsust. Segisti ja käepideme geomeetrilises kujunduses on keskendutud olulisele, unustamata seejuures muidugi kvaliteetseid materjale ja tehnilist varustust ning Hansgrohe segistite rangeid kvaliteedinõudeid.

    Lähemalt
  3. Valamusegisti Grohe BauEdge S-Size bideedušiga

    Valamusegisti Grohe BauEdge S-Size bideedušiga

    95,00 €

    Grohe BauEdge S-Size on tagasihoidliku stiiliga ja kroomviimistlusega valamusegisti koos käsidušiga. Segistil on üks käepide, mis võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Komplektiga on kaasas dušivoolik ja seinahoidik, millega dušši seina küljes hoiustada.

    Grohe segisti on töödeldud StarLight pinnatöötlusega, mis teeb segisti puhastamise imekergeks - lihtsalt tõmba kuiva lapiga üle segisti ja veepritsmed ning mustus on kadunud. Võimalik on kasutada ka EcoJoy režiimi, mis säästab kuni 50% vett.

    Lähemalt
  4. Valamusegisti Hansgrohe Focus 100 Bidette bideedušiga

    Valamusegisti Hansgrohe Focus 100 Bidette bideedušiga

    138,00 €

    Hansgrohe Focus 100 on Bidette käsidušiga valamusegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Segisti voolupiirang on 5l minutis. Komplektis sisaldub PorterS seinakinnitus ja 1,60 m pikkune Isiflex dušivoolik.

    Focus seeria märksõnaks on värskus. Kontrasti orgaaniliste vormide ning puhaste ja geomeetriliste joonte vahel rõhutab tila otsa jõuline kalle. See kujunduslik vastandlikkus on ühendatud keeruka tehnikaga, mis üheskoos loovad kõrge kvaliteediga toote. Kaunilt dekoratiivsed vormid ja detailid äratavad Sinus meelelisuse.

    Lähemalt
  5. Valamusegisti Oras Vega 1812FG-33 bideedušiga mattmust

    Valamusegisti Oras Vega 1812FG-33 bideedušiga mattmust

    288,00 €

    Oras Vega 1812FG-33 on minimalistliku stiiliga ja mattmusta viimistlusega valamusegisti koos käsidušiga. Oras Vega segisti on kasutajasõbralik ja vastupidav, mis garanteerib funktsionaalsuse igas vannitoas. Valamusegistit on võimalik paigaldada nii valamu kui ka tasapinna peale.

    Segistil on üks kahv, mille abil on mugav veetemperatuuri ja survet reguleerida. Lisaks on ka käsidušil mugav kahv, mille ergonoomiline paigutus lihtsustab duši käivitamise. Komplektiga on kaasas käsidušš, dušivoolik ja seinahoidik.

    Lähemalt

Tooted 16 kuni 20 koguarvust 239

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas