Valamusegistid

Tooted 16 kuni 20 koguarvust 171

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Valamusegisti Hansgrohe Vernis Blend 100 Bidette bideedušiga

    Valamusegisti Hansgrohe Vernis Blend 100 Bidette bideedušiga

    93,00 €

    Hansgrohe Vernis Blend 100 on Bidette käsidušiga valamusegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Segisti voolupiirang on 5l minutis. Quick Clean katlakivivastane süsteem suurendab segisti vastupidavust: katlakivi võib silikoonpihustitelt lihtsalt maha pühkida. Komplektis sisaldub segisti, käsidušš, seinakinnitus ja 1,60 m pikkune dušivoolik.

    Hansgrohe Vernis Blend 100 seeria tooteid iseloomustab õhulisus, funktsionaalsus ja hea hinna/kvaliteedi suhe - milline suurepärane kombinatsioon, et nautida valamu, vanni või duši tipptehnoloogiat. Talis S seeria segistitel on kasutusel innovaatilised tehnoloogiad EcoSmart ja AirPower, mis muudavad segistid ka keskkonnasõbralikuks ja säästlikuks.

    Lähemalt
  2. Valamusegisti Grohe BauEdge M-Size põhjaklapiga

    Valamusegisti Grohe BauEdge M-Size põhjaklapiga

    83,00 €

    Grohe BauEdge M-Size on minimalistliku stiiliga ja särava kroomviimistlusega valamusegisti. Segistil on üks käepide, mis võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Lisaks on segistil põhjaklapp, mida on võimalik reguleerida segisti tagant.

    Grohe segisti on töödeldud StarLight pinnatöötlusega, mis teeb segisti puhastamise imekergeks - lihtsalt tõmba kuiva lapiga üle segisti ja veepritsmed ning mustus on kadunud. Võimalik on kasutada ka EcoJoy režiimi, mis säästab kuni 50% vett.

    Lähemalt
  3. Valamusegisti Grohe Eurosmart Cosmopolitan M-Size põhjaklapiga

    Valamusegisti Grohe Eurosmart Cosmopolitan M-Size põhjaklapiga

    117,00 €

    Grohe Eurosmart Cosmopolitan M-size on põhjaklapiga valamusegisti, mis muudab pesurituaalid oma lihtsuse ja elegantsiga nauditavaks kogemuseks. Metallist kang teeb vee temperatuuri ning voolutugevuse reguleerimise kiireks ja sujuvaks. Kauniläikeline kroomviimistlus annab Sinu vannitoale modernse lisapuudutuse.

    Valamule paigaldatav segisti pakub tänu oma 35 mm keraamilise tööelemendile pikaks ajaks kasutusrõõmu. Grohe segisti on töödeldud StarLight pinnatöötlusega, mis teeb segisti puhastamise imekergeks - lihtsalt tõmba kuiva lapiga üle segisti ja veepritsmed ning mustus on kadunud. Võimalik on kasutada ka EcoJoy režiimi, mis säästab kuni 50% vett.

    Lähemalt
  4. Valamusegisti Gustavsberg Estetic kroom

    Valamusegisti Gustavsberg Estetic kroom

    141,00 €

    Gustavsberg Estetic on kroomi värvusega valamusegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Eco-stop võimaldab individuaalset vee vooluhulga seadistamist. Painduvad veeühendusvoolikud muudavad paigaldamise lihtsamaks. Estetic valamusegisti on saadaval kroomis, valges ja mustas värvitoonis.

    Esteticuga sisustatud vannituba on stiilne, hügieeniline ja funktsionaalne. Orgaaniline vorm mõjub kaunilt ning pakub ohtralt tasast pinda. Puhtad, ühtlased jooned ja pehmed kontuurid lihtsustavad puhastamist ning pakuvad paremat hügieeni. Esteticu sarja tõeline väärtus on keraamika ning segistite saadavus paljudes erinevates värvitoonides.

    Lähemalt
  5. Bideedušš Hotbath Cobber

    Bideedušš Hotbath Cobber

    425,00 €

    Hotbath Cobber on kaasaegse stiiliga luksuslik bideedušš. Komplektis sisaldub dušivoolik, käsidušš ja bideeduši seinapealne osa. Seinaühendusel on üks kahv, mis võimaldab vett sulgeda ja avada ning temperatuuri valida, seinaühendusel on ka bideeduši hoidja funktsioon.

    Hotbath Cobber bideedušš tuleb paigaldada koos seinasisese elemendiga, mida saab lisaks tellida allolevast valikust. Cobber bideedušš on saadaval kaheteistkümnes erinevas viimistluses, allolevas valikus on toodud neist mõned, kuid soovi korral saab tellida ka teisi viimistlusi. Viimistlused AB, BB, BC ja NB on nii-öelda elus värvid ehk ajaga vananevad, muututvad laiguliseks ja plekiliseks. 

    Ühtse stiili loomiseks saab kombineerida Hotbath tooteid teiste Cobber seeria segistitega. Lisasoovide korral saab võtta ühendust meie klienditeenindusega. 

    Lähemalt

Tooted 16 kuni 20 koguarvust 171

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas