Valamusegistid

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 279

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Valamusegisti Grohe Eurosmart S-Size bideedušiga Climate Care

    Valamusegisti Grohe Eurosmart S-Size bideedušiga Climate Care

    114,00 €

    Grohe Eurosmart S-Size on voolujoonelise stiiliga ja kroompinnaga valamusegisti koos käsidušiga. Segistil on üks kahv, mis võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Lisaks on segistil põhjaklapp, mida on võimalik reguleerida keti abil segisti tagant. Käsidušiga on kaasas ka seinahoidik, millega dušši seina küljes hoiustada.

    Grohe Eurosmart seeriat iseloomustab SilkMove tehnoloogia, mis tagab segisti käepideme äärmiselt sujuva liikumise. Grohe segisti on töödeldud StarLight pinnatöötlusega, mis teeb segisti puhastamise imekergeks - lihtsalt tõmba kuiva lapiga üle segisti ja veepritsmed ning mustus on kadunud.  Segistil on vett säästev voolupiiraja, mille seadistus on 4.0 l/min. 

    Grohe Climate Care tooted on valmistatud jätkusuutlikel viisidel. Grohe jaoks on äärmiselt oluline vähendada tootmisest tekkivaid süsinikuheitmeid, toetada arengumaid ja olla veendumusel, et puhas vesi ei või olla luksus ja sellele peab olema ligipääs kõigile. 

    Lähemalt
  2. Valamusegisti Oras Vega 1812G bideedušiga

    Valamusegisti Oras Vega 1812G bideedušiga

    197,00 €

    Oras Vega 1812G on väikeste mõõtudega ning kroomviimistlusega valamusegisti koos käsidušiga. Oras Vega segisti on kasutajasõbralik ja vastupidav, mis garanteerib funktsionaalsuse igas vannitoas. Komplektiga on kaasas ka dušivoolik (175 cm) ja seinahoidik.

    Jäiga jooksutoruga segistil on üks kahv, millega on mugav veetemperatuuri ja -survet reguleerida. Lisaks on kahval ka vooluhulka ja temperatuuri piirav säästunupp, mida vajutades on võimalik survet ja veetemperatuuri suurendada.

    Lähemalt
  3. Valamusegisti Hansgrohe Rebris S 110 kroom põhjaklapiga

    Valamusegisti Hansgrohe Rebris S 110 kroom põhjaklapiga

    88,00 €

    Hansgrohe Rebris seeria on ajatu disaini ja siledate pindadega, sobides seega kõikidesse interjööridesse. Õrnalt kaarduv ja kumer disain on sümbioosis sirgete joontega. Seeria on võitnud ka kaks mainekat disainiauhinda. 

    Rebris S 110 kroom on sirge jooksutoruga valamusegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Segisti voolupiirang on 5l minuti kohta. Segistile on võimalik määrata ka temperatuuripiirang, et ka kõige väiksematel segisti kasutajatel oleks ohutu. Komplektis sisaldub põhjaklapp. 

    Lähemalt
  4. Valamusegisti Hansgrohe Vivenis 210 põhjaklapiga mattmust

    Valamusegisti Hansgrohe Vivenis 210 põhjaklapiga mattmust

    297,00 €

    Hansgrohe Vivenis 210 mattmust on kumera jooksutoruga valamusegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Vivenis segisti on elegantne ning selle omapäraks on stiilne lapik jooksutoru ja sellele vastav WaterFallStream pihustussüsteem. Segisti teeb eriti pilkupüüdvaks tema mattmust värvus.

    Hansgrohe Vivenis seeriat omastavad elegantsus ning peened voolavad vormid. Jooksutoru annab tõelise WaterFall kogemuse! Seeriasse kuulub suur valik erinevaid segisteid, mis erinevad käepideme disaini, segisti kõrguse ja jooksutoru pikkuse poolest, pakkudes hulgaliselt erinevaid kombineerimisvõimalusi. 

    Segisti voolupiirang on 5l minuti kohta. Segisti jooksutoru pöördenurk on 120°. Sobib kasutamiseks ka boileritega, millel on püsiv vee juurdevool. Komplektis sisaldub valamu põhjaklapp.

    Lähemalt
  5. Valamukomplekt Laufen Pro A 860952 - Outlet Diil

    Valamukomplekt Laufen Pro A 860952 - Outlet Diil

    Tavahind: 275,00 €

    Erihind 234,00 €

    Laufen Pro A 860952 valamukomplektis sisaldub kõik vajalik vannitoavalamu paigaldamiseks - Pro A 600 valamu, Citypro valamusegisti põhjaklapiga, kinnitused, nurgaventiilid ning kroomitud sifoon. Valamu on mõeldud seina külge kinnitamiseks või tasapinna sisse süvistamiseks. 

    Valamul on lihtne, kuid samas silmapaistev disain, mistõttu sobib see ühthästi nii väikestesse kui ka avaratesse vannitubadesse. 

    Lähemalt

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 279

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas