Valamusegistid

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 41

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Valamusegisti Hansgrohe Finoris 110 bidette käsidušiga push-open põhjaklapiga mattmust

    Valamusegisti Hansgrohe Finoris 110 bidette käsidušiga push-open põhjaklapiga mattmust

    316,00 €

    Hansgrohe Finoris 110 on sirge jooksutoruga mattmust valamusegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Hansgrohe Finoris seeria on loodud, et nautida maksimaalset vabadust. Segistite geomeetriline siluett sobib igasse vannituppa. 

    Segistil on laminaarne veejuga, selleks, et vesi ei pritsiks seinale ega peeglile. Komplektis sisaldub bidette käsidušš, dušivoolik, seinakinnitus ja põhjaklapp valamule, mida saab avada ja sulgeda vajutusega. Segisti voolupiirang on 5l minuti kohta. Segistile on võimalik määrata ka temperatuuripiirang, et ka kõige väiksematel segisti kasutajatel oleks ohutu. 

    Lähemalt
  2. Valamusegisti Oras Safira 1006F-33 mattmust

    Valamusegisti Oras Safira 1006F-33 mattmust

    377,00 €

    Oras Safira 1006F-33 mattmus on klassikaline valamusegisti. Oras Safira juures on võimalik piirata ka vee maksimaalset vooluhulka ning temperatuuri. 

    Safira on olnud Orase segistivalikus hulk aastaid kõige populaarsem tooterühm. Safira laiast valikust leiab igaüks endale sobiva segisti.

    Lähemalt
  3. Valamusegisti Noro Ocean H rosé

    Valamusegisti Noro Ocean H rosé

    336,00 €

    Noro Ocean H on rosé värvitooni kõrge valamusegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Segisti käepide sümboliseerib surfilauda, olles inspireeritud ookeani väest ja ilust. Segisti kõrge disain võimaldab kasutada seda koos pinnapealsete vannitoavalamutega.

    Noro segistid on turvalised, kvaliteetsed ja ajatu kauni disainiga. Noro - see on tõeline Skandinaavia kvaliteet Sinu vannitoas!

    Lähemalt
  4. Valamusegisti Damixa Silhouet Touchless Private kroom

    Valamusegisti Damixa Silhouet Touchless Private kroom

    313,00 €

    Silhouet Private on silmapaistva kroom viimistlusega Damixa kontaktivaba valamusegisti. Lisaks fotosilmale on segistil ka keeratav pöördnupp, millega saab panna paika sobiva temperatuuri.

    Lisaks on kasutusel keraamiline tööelement, mis tagab segisti vastupidavuse. Segisti on mõeldud koduseks kasutamiseks. 

    Lähemalt
  5. Valamusegisti Hansgrohe Metropol 110 mattmust

    Valamusegisti Hansgrohe Metropol 110 mattmust

    353,00 €

    Hansgrohe Metropol 110 on mattmusta viimistlusega valamusegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Hansgrohe Metropol seeria tooted rõhutavad täpsust ja geomeetrilisust. Seeriasse kuulub suur valik erinevaid segisteid, mis erinevad käepideme disaini, segisti kõrguse ja jooksutoru pikkuse poolest, pakkudes hulgaliselt erinevaid kombineerimisvõimalusi. Mattmust värv teeb segisti unikaalseks lisaks igasse vannituppa. 

    Segisti voolupiirang on 5l minuti kohta. Komplektis sisaldub valamu põhjaklapp. Sobib kasutamiseks ka boileritega, millel on püsiv vee juurdevool.

    Lähemalt

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 41

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas