Valamusegistid

21 ese(t)

lehekülje kohta

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Valamusegisti Hansgrohe Metropol 260 kroom

    Valamusegisti Hansgrohe Metropol 260 kroom

    356,00 €

    Hansgrohe Metropol 260 on kõrge disainiga valamusegisti, mis sobib hästi kasutamiseks koos tasapinnapealsete valamutega. Segisti üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Segisti voolupiirang on 5l minuti kohta. Komplektis sisaldub valamu põhjaklapp. Sobib kasutamiseks ka boileritega, millel on püsiv vee juurdevool.

    Hansgrohe Metropol seeria tooted rõhutavad täpsust ja geomeetrilisust. Seeriasse kuulub suur valik erinevaid segisteid, mis erinevad käepideme disaini, segisti kõrguse ja jooksutoru pikkuse poolest, pakkudes hulgaliselt erinevaid kombineerimisvõimalusi. 

    Lähemalt
  2. Valamusegisti Hansgrohe Metropol 110 poleeritud kuld

    Valamusegisti Hansgrohe Metropol 110 poleeritud kuld

    379,00 €

    Hansgrohe Metropol 110 on poleeritud kuld viimistlusega valamusegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Hansgrohe Metropol seeria tooted rõhutavad täpsust ja geomeetrilisust. Seeriasse kuulub suur valik erinevaid segisteid, mis erinevad käepideme disaini, segisti kõrguse ja jooksutoru pikkuse poolest, pakkudes hulgaliselt erinevaid kombineerimisvõimalusi. Poleeritud kuld värv teeb segisti unikaalseks lisaks igasse vannituppa. 

    Segisti voolupiirang on 5l minuti kohta. Komplektis sisaldub valamu põhjaklapp. Sobib kasutamiseks ka boileritega, millel on püsiv vee juurdevool.

    Lähemalt
  3. Kõrge valamusegisti Hansgrohe Metris S 260 põhjaklapiga

    Kõrge valamusegisti Hansgrohe Metris S 260 põhjaklapiga

    320,00 €

    Hansgrohe Metris S 260 on kõrge disainiga valamusegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Segisti voolupiirang on 5l minuti kohta. Quick Clean katlakivivastane süsteem suurendab segisti vastupidavust: katlakivi võib silikoonpihustitelt lihtsalt maha pühkida. Komplektis sisaldub valamu põhjaklapp. Sobib kasutamiseks ka boileritega, millel on püsiv vee juurdevool.

    Uudne lihtsus. Rahulikkus suurejoonelisuse, selgus keerukuse ja ajatus trendikuse asemel. Tänapäeva kiirustavas maailmas on vannitoast saanud rahu, tasakaalukuse ja heaolu pelgupaik. Metris S on geomeetriline segistimudel, milles on rõhutatud lihtsust. Segisti ja käepideme geomeetrilises kujunduses on keskendutud olulisele, unustamata seejuures muidugi kvaliteetseid materjale ja tehnilist varustust ning Hansgrohe segistite rangeid kvaliteedinõudeid.

    Lähemalt
  4. Valamusegisti Grohe Plus L väljatõmmatava käsidušiga

    Valamusegisti Grohe Plus L väljatõmmatava käsidušiga

    302,00 €

    Grohe Plus L valamusegistiga on kontroll Sinu kätes. Väljatõmmatav käsidušš lisab oluliselt kasutamismugavust ka vannitoas. Segistit kasutades on võimalik valida ka EcoJoy režiimi, mis säästab kuni 50% vett. 

    Grohe Plus seeriat iseloomustab SilkMove tehnoloogia, see tagab segisti jooksutoru ning käepideme äärmiselt sujuva liikumise.  Lisaks on kasutusel keraamiline tööelement ning seetõttu on segisti väga töökindel. Segistil on StarLight pinnatöötlus, mis teeb segisti puhastamise imelihtsaks - lihtsalt tõmba üle segisti kuiva lapiga ning veepritsmed ja mustus on kadunud. Segisti komplekti kuulub ka ClickClack põhjaklapp. 

    Lähemalt
  5. Valamusegisti Hansgrohe Vivenis 250 põhjaklapiga mattmust

    Valamusegisti Hansgrohe Vivenis 250 põhjaklapiga mattmust

    309,00 €

    Hansgrohe Vivenis 250 mattmust on kõrge valamusegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Vivenis segisti on elegantne ning selle omapäraks on stiilne lapik jooksutoru ja sellele vastav WaterFallStream pihustussüsteem. Segisti teeb eriti pilkupüüdvaks tema mattmust värvus.

    Hansgrohe Vivenis seeriat omastavad elegantsus ning peened voolavad vormid. Jooksutoru annab tõelise WaterFall kogemuse! Seeriasse kuulub suur valik erinevaid segisteid, mis erinevad käepideme disaini, segisti kõrguse ja jooksutoru pikkuse poolest, pakkudes hulgaliselt erinevaid kombineerimisvõimalusi. 

    Segisti voolupiirang on 5l minuti kohta. Sobib kasutamiseks ka boileritega, millel on püsiv vee juurdevool. Komplektis sisaldub valamu põhjaklapp.

    Lähemalt
  6. Valamusegisti Hansgrohe Vivenis 250 põhjaklapiga mattvalge

    Valamusegisti Hansgrohe Vivenis 250 põhjaklapiga mattvalge

    309,00 €

    Hansgrohe Vivenis 250 mattvalgeon kõrge valamusegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Vivenis segisti on elegantne ning selle omapäraks on stiilne lapik jooksutoru ja sellele vastav WaterFallStream pihustussüsteem. Segisti teeb eriti pilkupüüdvaks tema mattvalge värvus.

    Hansgrohe Vivenis seeriat omastavad elegantsus ning peened voolavad vormid. Jooksutoru annab tõelise WaterFall kogemuse! Seeriasse kuulub suur valik erinevaid segisteid, mis erinevad käepideme disaini, segisti kõrguse ja jooksutoru pikkuse poolest, pakkudes hulgaliselt erinevaid kombineerimisvõimalusi. 

    Segisti voolupiirang on 5l minuti kohta. Sobib kasutamiseks ka boileritega, millel on püsiv vee juurdevool. Komplektis sisaldub valamu põhjaklapp.

    Lähemalt
  7. Valamusegisti Grohe Essence L-Size Brushed Cool Sunrise põhjaklapiga

    Valamusegisti Grohe Essence L-Size Brushed Cool Sunrise põhjaklapiga

    305,00 €

    Grohe Essence L-Size Brushed Cool Sunrise on põhjaklapiga valamusegisti, mis muudab pesurituaalid oma lihtsuse ja elegantsiga nauditavaks kogemuseks. Segistil on üks kahv, millega on mugav reguleerida veetemperatuuri ja -survet. Valamusegistil on erakordne harjatud kuldne värvitoon, mis lööb särama iga vannitoa.

    Valamule paigaldatav segisti pakub tänu oma 28 mm keraamilise tööelemendile pikaks ajaks kasutusrõõmu. Grohe segisti on töödeldud StarLight pinnatöötlusega, mis teeb segisti puhastamise imekergeks - lihtsalt tõmba kuiva lapiga üle segisti ja veepritsmed ning mustus on kadunud. Võimalik on kasutada ka EcoJoy režiimi, mis säästab kuni 50% vett.

    Lähemalt
  8. Valamusegisti Hansgrohe Metropol 110 mattvalge

    Valamusegisti Hansgrohe Metropol 110 mattvalge

    353,00 €

    Hansgrohe Metropol 110 on mattvalge viimistlusega valamusegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Hansgrohe Metropol seeria tooted rõhutavad täpsust ja geomeetrilisust. Seeriasse kuulub suur valik erinevaid segisteid, mis erinevad käepideme disaini, segisti kõrguse ja jooksutoru pikkuse poolest, pakkudes hulgaliselt erinevaid kombineerimisvõimalusi. Mattvalge värv teeb segisti unikaalseks lisaks igasse vannituppa. 

    Segisti voolupiirang on 5l minuti kohta. Komplektis sisaldub valamu põhjaklapp. Sobib kasutamiseks ka boileritega, millel on püsiv vee juurdevool.

    Lähemalt
  9. Valamusegisti Burlington Chelsea põhjaklapiga

    Valamusegisti Burlington Chelsea põhjaklapiga

    311,00 €

    Burlington Chelsea on põhjaklapiga valamusegisti, mis on mõeldud valamu peale paigaldamiseks. Segisti on klassikalise inglise disainiga ning sobib hästi retro või antiikse stiiliga vannitubadesse. Segisti kahvaga saab mugavalt reguleerida nii veesurvet kui ka -temperatuuri. Segisti on valmistatud messingust ning sellel on kroomi viimistlus. Segistiga on kaasas lihtne põhjaklapp.

    Segistil on voolusirgendaja, mis teeb ka väikse veesurve puhul segisti kasutamise väga mugavaks. Samuti on segistil aeraator, mis omakorda lihtsustab segisti kasutamist suure veesurvega.

    Lähemalt
  10. Valamusegisti Hansgrohe Finoris 230 push-open põhjaklapiga mattmust - Outlet Diil

    Valamusegisti Hansgrohe Finoris 230 push-open põhjaklapiga mattmust - Outlet Diil

    Tavahind: 322,00 €

    Erihind 305,00 €

    Hansgrohe Finoris 230 mattmust on sirge jooksutoruga kõrge valamusegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Hansgrohe Finoris seeria on loodud, et nautida maksimaalset vabadust. Segistite geomeetriline siluett sobib igasse vannituppa. Mugavuse tagamiseks on segistil 120° pööratav jooksutoru. 

    Segistil on laminaarne veejuga, selleks, et vesi ei pritsiks seinale ega peeglile. Komplektis sisaldub ka põhjaklapp valamule, mida saab avada ja sulgeda vajutusega. Segisti voolupiirang on 5l minuti kohta. Segistile on võimalik määrata ka temperatuuripiirang, et ka kõige väiksematel segisti kasutajatel oleks ohutu. 

    Lähemalt
  11. Valamusegisti Hansgrohe Finoris 110 bidette käsidušiga push-open põhjaklapiga mattmust

    Valamusegisti Hansgrohe Finoris 110 bidette käsidušiga push-open põhjaklapiga mattmust

    316,00 €

    Hansgrohe Finoris 110 on sirge jooksutoruga mattmust valamusegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Hansgrohe Finoris seeria on loodud, et nautida maksimaalset vabadust. Segistite geomeetriline siluett sobib igasse vannituppa. 

    Segistil on laminaarne veejuga, selleks, et vesi ei pritsiks seinale ega peeglile. Komplektis sisaldub bidette käsidušš, dušivoolik, seinakinnitus ja põhjaklapp valamule, mida saab avada ja sulgeda vajutusega. Segisti voolupiirang on 5l minuti kohta. Segistile on võimalik määrata ka temperatuuripiirang, et ka kõige väiksematel segisti kasutajatel oleks ohutu. 

    Lähemalt
  12. Valamusegisti Hansgrohe Metropol 110 mattmust

    Valamusegisti Hansgrohe Metropol 110 mattmust

    353,00 €

    Hansgrohe Metropol 110 on mattmusta viimistlusega valamusegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Hansgrohe Metropol seeria tooted rõhutavad täpsust ja geomeetrilisust. Seeriasse kuulub suur valik erinevaid segisteid, mis erinevad käepideme disaini, segisti kõrguse ja jooksutoru pikkuse poolest, pakkudes hulgaliselt erinevaid kombineerimisvõimalusi. Mattmust värv teeb segisti unikaalseks lisaks igasse vannituppa. 

    Segisti voolupiirang on 5l minuti kohta. Komplektis sisaldub valamu põhjaklapp. Sobib kasutamiseks ka boileritega, millel on püsiv vee juurdevool.

    Lähemalt
  13. Bideesegisti Duravit C.1 C12400001 mattmust põhjaklapiga

    Bideesegisti Duravit C.1 C12400001 mattmust põhjaklapiga

    377,00 €

    Duravit C.1 C12400001 on mattmust bideesegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Komplektis sisaldub mattmust põhjaklapp. 

    Mattmusta viimistlusega bideesegisti loob vannitoa valge keraamikaga hea kontrasti. Segisti pinnaviimistlus on sügav mattmust värvus, mis on praktiline ja efektne.

    Lähemalt
  14. Valamusegisti Duravit C.1 C11010001 S-Size mattmust põhjaklapiga

    Valamusegisti Duravit C.1 C11010001 S-Size mattmust põhjaklapiga

    329,00 €

    Duravit C.1 C11010001 S-Size on mattmust valamusegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Komplektis sisaldub mattmust põhjaklapp. 

    Mattmusta viimistlusega valamusegisti loob vannitoa valge keraamikaga hea kontrasti. Segisti pinnaviimistlus on sügav mattmust värvus, mis on praktiline ja efektne.

    Lähemalt
  15. Valamusegisti Duravit C.1 C11020001 M-Size mattmust põhjaklapiga

    Valamusegisti Duravit C.1 C11020001 M-Size mattmust põhjaklapiga

    345,00 €

    Duravit C.1 C11020001 M-Size on mattmust valamusegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Komplektis sisaldub mattmust põhjaklapp. 

    Mattmusta viimistlusega valamusegisti loob vannitoa valge keraamikaga hea kontrasti. Segisti pinnaviimistlus on sügav mattmust värvus, mis on praktiline ja efektne.

    Lähemalt
  16. Valamusegisti Hansgrohe Metropol 110 harjatud pronks

    Valamusegisti Hansgrohe Metropol 110 harjatud pronks

    379,00 €

    Hansgrohe Metropol 110 on harjatud pronksi viimistlusega valamusegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Hansgrohe Metropol seeria tooted rõhutavad täpsust ja geomeetrilisust. Seeriasse kuulub suur valik erinevaid segisteid, mis erinevad käepideme disaini, segisti kõrguse ja jooksutoru pikkuse poolest, pakkudes hulgaliselt erinevaid kombineerimisvõimalusi. Harjatud pronks värv teeb segisti unikaalseks lisaks igasse vannituppa. 

    Segisti voolupiirang on 5l minuti kohta. Komplektis sisaldub valamu põhjaklapp. Sobib kasutamiseks ka boileritega, millel on püsiv vee juurdevool.

    Lähemalt
  17. Valamusegisti Hansgrohe Metropol 230 kroom

    Valamusegisti Hansgrohe Metropol 230 kroom

    346,00 €

    Hansgrohe Metropol 230 on kõrge disainiga kroomi viimistlusega valamusegisti. Hansgrohe Metropol seeria tooted rõhutavad täpsust ja geomeetrilisust. Seeriasse kuulub suur valik erinevaid segisteid, mis erinevad käepideme disaini, segisti kõrguse ja jooksutoru pikkuse poolest, pakkudes hulgaliselt erinevaid kombineerimisvõimalusi.

    Segisti üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Käepide asub segisti all osas. Metropol 230 jooksutoru saab pöörata 120 kraadi ulatuses. Segisti voolupiirang on 5l minuti kohta. Komplektis sisaldub valamu põhjaklapp. Sobib kasutamiseks ka boileritega, millel on püsiv vee juurdevool.

    Lähemalt
  18. Valamusegisti Hansgrohe Finoris 230 push-open põhjaklapiga mattmust

    Valamusegisti Hansgrohe Finoris 230 push-open põhjaklapiga mattmust

    322,00 €

    Hansgrohe Finoris 230 mattmust on sirge jooksutoruga kõrge valamusegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Hansgrohe Finoris seeria on loodud, et nautida maksimaalset vabadust. Segistite geomeetriline siluett sobib igasse vannituppa. Mugavuse tagamiseks on segistil 120° pööratav jooksutoru. 

    Segistil on laminaarne veejuga, selleks, et vesi ei pritsiks seinale ega peeglile. Komplektis sisaldub ka põhjaklapp valamule, mida saab avada ja sulgeda vajutusega. Segisti voolupiirang on 5l minuti kohta. Segistile on võimalik määrata ka temperatuuripiirang, et ka kõige väiksematel segisti kasutajatel oleks ohutu. 

    Lähemalt
  19. Valamusegisti Hansgrohe Finoris 230 mattvalge väljatõmmatava käsidušiga põhjaklapiga

    Valamusegisti Hansgrohe Finoris 230 mattvalge väljatõmmatava käsidušiga põhjaklapiga

    382,00 €

    Hansgrohe Finoris seeria on loodud, et nautida maksimaalset vabadust. Väljatõmmatav käsidušš on mugav, kui soovid kiirelt näiteks juukseid pesta, beebit vannitada või hommikul kiirustades lemmik kampsunilt plekki pesta. Segistite geomeetriline siluett sobib igasse vannituppa. 

    Hansgrohe Finoris 230 mattvalge on sirge jooksutoruga valamusegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Segistil on mugav väljatõmmatav käsidušš ja kaks veevoolu režiimi. Laminaarne veejuga selleks, et vett ei pritsiks peeglile ega seinale ning PowderRain käsidušši jaoks. 

    Komplektis sisaldub ka põhjaklapp valamule. Segisti voolupiirang on 5l minuti kohta. Segistile on võimalik määrata ka temperatuuripiirang, et ka kõige väiksematel segisti kasutajatel oleks ohutu. 

    Lähemalt
  20. Valamusegisti Hansgrohe Metropol 110 harjatud must

    Valamusegisti Hansgrohe Metropol 110 harjatud must

    379,00 €

    Hansgrohe Metropol 110 on harjatud musta viimistlusega valamusegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Hansgrohe Metropol seeria tooted rõhutavad täpsust ja geomeetrilisust. Seeriasse kuulub suur valik erinevaid segisteid, mis erinevad käepideme disaini, segisti kõrguse ja jooksutoru pikkuse poolest, pakkudes hulgaliselt erinevaid kombineerimisvõimalusi. Harjatud must värv teeb segisti unikaalseks lisaks igasse vannituppa. 

    Segisti voolupiirang on 5l minuti kohta. Komplektis sisaldub valamu põhjaklapp. Sobib kasutamiseks ka boileritega, millel on püsiv vee juurdevool.

    Lähemalt
  21. Valamusegisti Hansgrohe Finoris 160 mattmust 3-osaline põhjaklapiga

    Valamusegisti Hansgrohe Finoris 160 mattmust 3-osaline põhjaklapiga

    351,00 €

    Hansgrohe Finoris seeria on loodud, et nautida maksimaalset vabadust. Segistite geomeetriline siluett sobib igasse vannituppa. Finoris seeria on võitnud kolm mainekat disainiauhinda. 

    Hansgrohe Finoris 160 kroom on kolme osaline sirge jooksutoruga valamusegisti, mille kaks käepidet võimaldavad mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Segistil on laminaarne veejuga, selleks, et vesi ei pritsiks seinale ega peeglile. Komplektis sisaldub ka põhjaklapp valamule. Segisti voolupiirang on 5l minuti kohta. Segistile on võimalik määrata ka temperatuuripiirang, et ka kõige väiksematel segisti kasutajatel oleks ohutu. 

    Lähemalt

21 ese(t)

lehekülje kohta

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas